×
سیاسی
شناسه خبر : 99385
تاریخ انتشار :

نورنیوز بررسی کرد؛

دروغ‌پردازی‌های صهیونیست‌ها علیه ایران و ترکیه

مقامات رژیم صهیونیستی با طرح ادعاهای دروغین در مورد قصد ایران برای اقدام علیه گردشگران رژیم صهیونیستی که به ترکیه سفر می‌کنند در تلاشند ضمن لطمه وارد کردن به روابط ایران و ترکیه هزینه انتقام‌گیری ایران از شرارت‌های اخیر این رژیم را بالا ببرند.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: «نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در اظهاراتی که با حمایت رسانه‌های غربی و عبری بازتاب رسانه‌ای زیادی نیز داشته است مدعی شده که ایران برای آسیب زدن به اسرائیلی‌ها در مناطق مختلف جهان به‌ویژه گردشگرانی که به ترکیه سفر می‌کنند در حال تلاش است.

«یائیر لاپید» وزیر خارجه، «اسحاق هرتزوگ» رئیس و «بنی گانتز» وزیر جنگ این رژیم نیز در مواضعی مشترک مدعی وجود تهدید از سوی ایران علیه صهیونیست‌ها در ترکیه شدند.

با مرور مواضع مقامات صهیونیستی به‌ویژه پس از اقدام تروریستی که منجر به شهادت شهید صیاد خدایی شد می‌توان به اهداف سیاسی، امنیتی و رسانه‌ای که در پس این فضاسازی‌ها نهفته است پی برد.

رژیم صهیونیستی با توجه به تجربیات گذشته از قطعی بودن پاسخ ایران به شرارت‌ها و اقدامات تروریستی این رژیم از جمله شهادت شهید صیاد خدایی به خوبی آگاه هستند.

علاوه بر این مسئولین این رژیم می‌دانند که جمهوری اسلامی ایران هیچگاه در مقام انتقام‌گیری از جنایت‌های دولت صهیونیستی، افراد بی‌گناه را مجازات نخواهد کرد.

گرچه نخست وزیر رژیم صهیونیستی از ابعاد و شیوه انتقام‌گیری ایران و سطح و گستره تاثیرگذاری آن بی‌اطلاع است اما به‌شدت نگران شکل‌گیری وضعیتی است که طی آن تداوم حیات دولت ائتلافی او که از سوی احزاب سیاسی مخالف تهدید می‌شود دچار مخاطره شود.

چنین رخدادی می‌تواند در حکم وارد شدن آخرین میخ بر تابوت دولت بنت باشد.

بر این اساس؛ سران این رژیم با علم به این واقعیت که تنها عاملان و آمران شرارت‌های تروریستی هدف مجازات ایران خواهند بود، با فضا‌سازی‌های رسانه‌ای در تلاشند ضمن ایجاد حساسیت در افکار عمومی و متهم کردن ایران، هزینه انتقام‌گیری را بالا ببرند.

چنانچه سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در واکنش به هشدار این رژیم به شهروندانش برای خودداری از سفر به ترکیه از بیم اقدامات تروریستی جمهوری اسلامی در این کشور، گفته بود؛ «مقام‌های اسرائیلی در رختخواب‌های خود نگران باشند و جای دیگر نگران نباشند.»

با این حال این رژیم شرور تلاش می‌کند با طرح این ادعا صرفا در مرکز توجهات قرار بگیرد.

رژیم صهیونیستی با طرح دروغ بزرگ «قصد ایران برای هدف قرار دادن گردشگران رژیم صهیونیستی» به دنبال گسترده کردن زمین بازی تحرکات ضد ایرانی خویش در منطقه است.

مقامات اسرائیل با این ادعاهای واهی به دنبال رودررو قرار دادن تهران و آنکارا هستند، حال آنکه طی روزهای اخیر امیرعبداللیهان وزیر خارجه ایران در تماس تلفنی با «چاووش اوغلو» همتای ترکیه‌ای بر گسترش مناسبات دو کشور تاکید و طرف ترکیه‌ای نیز از این امر استقبال نموده است.

در این خصوص سناریوی گرفتار کردن ترکیه در بازی ضد ایرانی صهیونیست‌ها نیز مطرح است. سوابق تاریخی نشان می‌دهد صهیونیست‌ها برای نفوذ در ساختار امنیتی کشورها به خودزنی می‌پردازند چنانچه پس از حادثه گروگان‌گیری در هتل بمبئی هند در سال ۲۰۰۸ که عده‌ای یهودی در آن بودند، مشخص شد که این حادثه طراحی صهیونیست‌ها برای اعمال فشار بر دهلی‌نو برای تحمیل همکاری‌های امنیتی بوده است.

در خصوص رفتار اخیر تل‌آویو نیز شواهد امر نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی به دنبال سوء استفاده از ظرفیت‌ها و طرح‌های ترکیه برای جمع‌آوری منابع انرژی منطقه و انتقال آن به اروپاست تا در نهایت در کنار توجیه سرقت منابع انرژی مناطقی چون غزه، لبنان، سوریه، اقلیم کردستان عراق، مصر و برخی کشورهای آفریقایی، از این مولفه برای وابسته‌سازی امنیتی اروپا به خویش بهره گیرد.

با این همه؛ میراث ترکیه از رفتار این رژیم چیزی جز زیر سوال رفتن امنیت این کشور و کاهش توجه گردشگران نخواهد بود، آن‌هم در شرایطی که به دلیل مسائل اقتصادی، وابستگی ترکیه به صنعت توریسم از گذشته بیشتر شده است.

مسلما گستردگی بحران داخلی صهیونیست‌ها در اتخاذ این تصمیمات بی‌تاثیر نبوده و از سوی دیگر انتقام‌گیری ایران از دولت تروریست صهیونیست‌‌ها امری قطعی است، لذا اسرائیل با آگاهی بر این امر تلاش می‌کند با طرح تهدید علیه مردم عادی، توجهات را از عاملان اصلی شرارت‌ها منحرف کند.

در نهایت آنکه روابط تاریخی و فراگیر ایران و ترکیه موضوعی نیست که با چند اظهار نظر مقامات رژیم صهیونیستی از هم گسسته شود و این موضع در نهایت چیزی جز سرخوردگی این رژیم به همراه نخواهد داشت.


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
انصار الله: حمله به بن گوریون با موشک هایپرسونیک انجام شد +فیلم
سقوط آرام طلا پس از صعود تاریخی؛ اصلاح قیمت کامل شد؟ + عکس
تغییر تاریخ تولد قانونی است؟فقط یک‌بار، با شرایط ویژه
کارگران، قهرمانان بی‌صدای اقتصاد ایران
«قاتل بی‌رحم» اینستاگرامی دستگیر شد
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 14 اردیبهشت 1404 + جدول
جهش میلیونی قیمت خودرو؛ بازار در تب دلار سوخت + جدول قیمتها
نورنما | تصاویر شوکه کننده از درگیری دو راننده خشمگین
طوفان خاک در جنوب؛ کلاس‌های نوبت عصر غیرحضوری شد
بارش‌های نجات‌بخش در حوضه ارومیه؛ امید به احیا زنده شد
چرا هزینه خدمت سربازی باید بیشتر از ازدواج شود؟!
پایان فرار شرور مسلح پس از پنج سال تعقیب
دیدار کارگزاران حج با رهبر انقلاب
فرودگاه بن‌گوریون زیر آتش؛ موشک یمنی تل‌آویو را لرزاند!
آغاز رسمی توزیع ارز به زائران
آتش‌بازی مسی و سوارز؛ اینتر میامی نیویورک را در هم کوبید! + فیلم
آخرین مهلت استفاده از مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی
فردا؛ رمزگشایی از معمای کنکور 1404
مداردیپلماسی | نه بن بست،نه پیشروی فرصتی برای بازنگری
وضعیت آب و هوا امروز 14 اردیبهشت +وضعیت استانها
آیا افزایش حقوق کارگران تورم زا است؟
ضرورت یک ائتلاف همه جانبه منطقه ای
نگاهی به همه بدعهدی‌های آمریکا در مذاکرات
ثبت‌نام ایران‌خودرو برای وکالتی‌ها از راه رسید!
کارگران، کارت طلایی می‌گیرند؟
سرسختی یا اصلاح؟ کیفیت حفظ خطوط قرمز
گام جدید صهیونیست‌ها برای تجزیه سوریه
برنامه مسابقات امروز 14 اردیبهشت + پخش زنده
تغییر ساعت کاری ادارات در تابستان 1404+ فیلم
همسرکشی در شمال تهران
جدول گروه B جام جهانی فوتبال ساحلی | 14 اردیبهشت
زمین زیر پای کرجی‌ها می‌لرزد؛ گسل ماهدشت فعال است
طرح‌های رفاهی جدید برای بازنشستگان از خرداد 1404
فرصت تازه برای مستأجران کم‌درآمد
تاریخ جدید انتشار GTA 6 اعلام شد
هشدار زلزله 7 ریشتری در زفره؛ زمین در آستانه خروش؟
گل سعید برای شباب الاهلی بی ثمر بود + خلاصه بازی
جنوب تهران زیر گردوغبار + فیلم
هانسی فلیک هیچ امتیازی را از دست نمیدهد | بارسا 2 - وایادولید 1 + خلاصه بازی
لحظه طلایی بالا بردن جام توسط الاهلی + تصاویر و فیلم
طوفان شدیدی که البرز را تاریک کرد؛ برق سه شهرستان البرز قطع شد
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ دمای 1400 درجه سانتی گراد انفجار بندر شهید رجایی
وزش باد شدید در تهران تا کی ادامه دارد؟ + فیلم
نورنما | رکورد عجیب در یک رالی پینگ پنگ
عکس های منتخب ایران، شنبه 13 اردیبهشت 1404
طوفان تندری تهران را درنوردید
نگرانی از تحریم‌های جدید، بر تصمیم اوپک‌پلاس سایه انداخت
سرنوشت آزمون استخدامی آموزش و پرورش چه خواهد شد؟
پادکست | آنگلا مرکل و روایت16 سال قدرت در کتاب"آزادی"
فرصت ویژه دریافت بن خرید کتاب برای سازمان‌ها و نهادها
X
آگهی تبلیغاتی