×
سیاسی
شناسه خبر : 96983
تاریخ انتشار :

نورنیوز بررسی می‌کند؛

اشک تمساح «ند پرایس» و دم خروسی که بیرون زده است!

اظهار همراهی مقامات آمریکایی با مسائل اقتصادی مردم ایران در شرایطی که بخشی از مشکلات ریشه در تحریم‌های غیرقانونی این کشور دارد، تصویری آشوب‌ناک از سیاست خارجی را به نمایش گذاشته است.

نورنیوز ـ گروه سیاست: «ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با انتشار توییتی اعلام کرد از اعتراضات در ایران حمایت می‌کند!

این اظهارات مداخله‌جویانه در ادامه فضاسازی رسانه‌های غربی تلاشی است برای تحریک‌ گروه‌های ناراضی از وضعیت اقتصادی تا زمینه امنیتی کردن فضای اجتماعی را فراهم آورد.

او در حساب توئیتری خود معترضان ایرانی را شجاعانی خوانده که برای گرفتن حقشان به پا خواسته‌اند! پرایس گفته است دولت آمریکا از حق آنها حمایت می‌کند.

 این ابراز همدلی در شرایط سخت اقتصادی درحالی صورت می‌گیرد که مردم ایران سال‌ها با تحریم‌های ظالمانه، ضد حقوق بشری و غیرانسانی آمریکا دست و پنجه نرم می‌کنند.

جالب اینکه ند پرایس سخنگوی دستگاهی است که با خروج غیر مسئولانه از برجام هزینه‌های اقتصادی زیادی را بر ایران و طرف‌های قرارداد اقتصادی ایران تحمیل کرد.

همزمانی این اعلام موضع با مذاکرات وین نیز به خوبی آشفتگی سیاست خارجی دولت باید را نشان می‌دهد.

توصیه‌های زیادی از سوی نخبگان به دولت آمریکا وجود دارد که کمپین فشار حداکثری را شکست خورده می‌داند اما ظاهرا دولت آمریکا به دلایل پرستیژی نمی‌خواهد اشتباه خود را بپذیرد.

نگاهی به سابقه مداخله‌جویی آمریکایی‌ها در مسائل ایران نشان می‌دهد این دولت از سال ۱۳۳۲ تاکنون تقریبا در تمام بزنگاه‌های سیاسی ایران تلاش کرده با امنیتی کردن اعتراضات، مطالبات اصلی مردم را منحرف کرده و از آب گل‌آلود ماهی بگیرد.

نکته جالب توجه در این باره این است که آمریکایی‌ها اعم دموکرات یا جمهوری‌خواه هیچ‌گونه خط قرمزی برای مداخله در ایران نداشته‌اند، به طوری که از هر گروه معارض، مخالف و حتی منتقد جمهوری اسلامی حمایت کرده‌اند.

آنها از تروریست‌های الاحوازیه و جندالله گرفته تا منتقدین داخلی، هرگاه مجالی بوده سعی کرده‌اند با دخالت‌های خود ثبات در ایران را از بین ببرند.

تقارن بازداشت دو اروپاییِ عامل خراب‌کاری و آشوب از سوی وزارت اطلاعات که سعی داشتند با سوء استفاده از مطالبات مردمی اعتراض مردم را منحرف و به بحران تبدیل کنند با این اظهارات نیز قابل توجه است.

هم‌زمانی این رخداد با هوچی‌گری‌های بین‌المللی فرانسه و انگلیس می‌تواند برنامه غربی‌ها برای اعمال فشار بیشتر و امتیازگیری در مذاکرات باشد، چرا که تاکنون ایران بر خواسته‌های قانونی خود پایبند بوده و شرایط شفافی را در مذاکرات برای طرف مقابل ترسیم کرده است.

مجموع این تحولات بیانگر این حقیقت است که ادعای پرایس همان سیاست آمریکای پیش از بایدن است، مگر اینکه آمریکایی‌ها تغییر واضحی در رویکرد خود نشان دهند.

تضاد معنایی این دست اظهارات مداخله‌جویانه با شعار دلسوزی و همراهی با مردم ایران در کنار رفتارهایی مانند تحریم دارویی، ممانعت از تحصیل ایرانیان در دانشگاه‌ها و بدعهدی‌ در قراردادهای بین‌المللی چیزی جز پیمودن راه شکست‌خورده آمریکا در گذشته نیست.

از این رو مردم ایران با اتکا به تجربه ۶۹ ساله عهدشکنی و بحران‌سازی آمریکایی‌ها به خوبی می‌دانند که دلسوزی این دولت ریشه‌ای در واقعیت ندارد.


نورنیوز
اخبار مرتبط
پیام‌های حضور پمپئو در کمپ منافقین در آلبانی
پنج‌شنبه 1401/02/29 ساعت 10:44
نورنیوز بررسی کرد؛
پیام‌های حضور پمپئو در کمپ منافقین در آلبانی
تقارن بازدید پمپئو از کمپ گروهک تروریستی منافقین در آلبانی با مواضع دولتمردان کنونی آمریکا و همچنین تحرکات عملی غرب در قبال برخی اعتراضات محدود نسبت به شرایط اقتصادی در ایران جای تامل بیشتری دارد.
تحریم و ایجاد آشوب؛ نقشه‌ای برای تحمیل سازش
چهارشنبه 1401/02/28 ساعت 10:48
تحریم و ایجاد آشوب؛ نقشه‌ای برای تحمیل سازش
دور جدید فضا سازی رسانه های معاند برای هدایت نگرانی های معیشتی مردم به سمت آشوب و ناامنی به‌دلیل هم‌زمانی آغاز طرح توزیع عادلانه یارانه‌ها با مذاکرات رفع تحریم‌ها بااعزام لیدرهای حرفه ای به داخل کشور همراه شده است.
دخالت آشکار آمریکا در امور داخلی ایران
دوشنبه 1401/02/26 ساعت 16:56
نورنیوز بررسی کرد؛
دخالت آشکار آمریکا در امور داخلی ایران
اظهارات مداخله‌جویانه سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در حالی مطرح شده که طی روزهای گذشته برخی ابراز نگرانی‌های مردم بدون هیچ‌گونه مشکلی انجام شده است.
تحریم و ایجاد آشوب؛ سناریوهایی برای شکستن مقاومت
دوشنبه 1401/02/26 ساعت 09:45
نورنیوز بررسی کرد؛
تحریم و ایجاد آشوب؛ سناریوهایی برای شکستن مقاومت
دور جدید فضا سازی رسانه های معاند برای هدایت نگرانی های معیشتی مردم به سمت آشوب و ناامنی به‌دلیل هم‌زمانی آغاز طرح توزیع عادلانه یارانه‌ها با مذاکرات رفع تحریم‌ها بااعزام لیدرهای حرفه ای به داخل کشور همراه شده است.
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
برد نفس گیر ایران در اولین دیدار؛ ایران(5) - موریتانی(4) + فیلم
برنامه بازی های بعدی تیم ملی ایران در جام جهانی فوتبال ساحلی 2025
ورود پزشکان به سامانه نسخه‌نویسی، دو مرحله‌ای شد
«گرگ پارسی» تاریخ‌ساز شد؛ پرافتخارترین بدنساز ایران در جهان!
بمب بزرگ استقلال؛ ماتزاری آمد؟ / باشگاه واکنش نشان داد
جنایت اسید پاشی در مدرسه
نخستین واکنش از شرکت سینا: "هیچ تقصیری نداریم"+ویدیو
آغاز فروش 2 محصول جدید سایپا دیزل + لینک ثبت نام
هشدار رسمی ایران در واکنش به رفتار های ضد و نقیض آمریکا
دفترچه سوالات کنکور 1404 رشته ریاضی و علوم انسانی منتشر شد
قیمت طلا و سکه امروز 11 اردیبهشت 1404
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ کاهش تعداد مصدومین بستری حادثه بندرعباس
ترکیب احتمالی پرسپولیس مقابل مس رفسنجان| قرمزها آماده انتقام در بازی برگشت
کارگران؛ طلایه‌داران تولید و افتخارآفرینی در صنعت کشور هستند
نورنما | روزت مبارک ای معلم، ای فراتر از کلام،تو را سپاس
آخرین جزئیات آتش‌سوزی گسترده در اراضی اشغالی/گسترش آتش ادامه دارد+فیلم
جهنم در سرزمین های اشغالی: وقتی اسرائیل از مهار آتش ناتوان ماند!
رونمایی از تعداد و سهمیه رشته‌ها در بیستمین بازی‌های آسیایی 2026
روایت گروسی از احتمال درگیری نظامی ایران و آمریکا
ابطال کارت سوخت خودرو های فاقد بیمه شخص ثالث
حرکت زیبای مهدی طارمی برای هموطنان عزادارش + فیلم
فرجام سارقان مسلحی که شبح مرگ بودند
برنامه مسابقات فوتبال و ورزش امروز 11 اردیبهشت + پخش زنده
فیلم کریستیانو رونالدو و عجیب‌ترین 3 دقیقه دوران فوتبالش
فروش سم به جای چلوکباب!
مدیوم شات | خداحافظی با شکوه هنرمند دوران ساز از صحنه و دوربین
نورنما | ضربه دیدنی کنده به رئال از دیدگاه دوربین بارسلونایی ها
مشاهده دو قلاده پلنگ در پارک ملی بمو استان فارس + فیلم
چرایی افزایش تهدیدات آمریکا در آستانه دور چهارم مذاکره با ایران
حمایت شما یک دنیا ارزش دارد؛ واکنش رونالدو بعد از حذف النصر
فاز دوم آزادراه تهران-شمال چه زمانی افتتاح می شود؟
پلیس بدنبال رمز گشایی از قتل زن جوان آرایشگر
پوستر جذاب اولین بازی ایران در جام جهانی فوتبال ساحلی
ظرفیت اروپا در مذاکرات؛ سازنده یا تخریبی؟!
چگونه حوثی ها جنگنده آمریکایی را ساقط کردند؟ + فیلم
منافع ملی، خط قرمز است
آیا تکاپوی دولت‌های اروپایی، حاکی از نزدیک بودن توافق ایران و آمریکاست؟
متناسب سازی حقوق بازنشستگان و چند سئوال کلیدی
رمز گشایی از ادبیات تهدید آمیز وزیر دفاع آمریکا در آستانه دور چهارم مذاکرات با ایران
توصیه پلیس فتا به حجاج برای سفر ایمن
«طرحی نو» لازم است
سازمان هواپیمایی با شرکت های متخلف برخورد خواهد کرد
مأمور مخفی موساد در ایران به آخر خط رسید؛ از اعترافات تا اجرای حکم اعدام
خسارت های ناشی از زمین لرزه در رشتخوار
زمان و شیوه تغییر ساعت کاری ادارات اعلام شد +فیلم
بهمن صالح نیا، پیشکسوت نامدار ملوان بندر انزلی درگذشت + فیلم
رقابت نابرابر دود سیگار و بورس برای تولید ثروت!
مرثیه سرایی دیدنی "جناب خان" برای قربانیان حادثه بندر شهیدرجایی + فیلم
کالابرگ 1404؛ تداوم یا توقف؛اعتبار جدید چه زمانی شارژ می شود؟
پیش‌فروش فوق‌العاده ایران‌خودرو در اردیبهشت +جزییات و لینک ثبت نام
X
آگهی تبلیغاتی