×
سیاسی
شناسه خبر : 94177
تاریخ انتشار :

نورنیوز بررسی کرد؛

پیامی که در روز قدس به جهان مخابره شد

حضور روز قدس در تقویم جهان اسلام و بلکه تمام ملت‌های جهان نشانه‌ای است از حقانیت مواضع و دیدگاه‌های انقلاب اسلامی که بر خلاف جوسازی‌های ایران هراسانه، توانسته دل‌های آزاده در سراسر عالم را به خود متوجه کند.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: روز جهانی قدس امسال نیز با حضور گسترده ملت‌‌های آزاده در بسیاری از کشورهای جهان حتی در قلب اروپا و آمریکا برگزار و فریاد حمایت از فلسطین سر داده شد.

برگزاری مراسم روز قدس و تجدید بیعت آزادگان جهان با آرمان فلسطین در نقاط مختلف کره خاکی پیام‌های مهمی به همراه داشت:

نخست؛ بر خلاف عموم مناسبت‌ها که بر اساس تقویم‌های سازمان‌ملل و مجامع جهانی نام‌گذاری شده و هر ساله به صورت تشریفاتی برگزار می‌شود، روز جهانی قدس روزی «مردم‌نهاد» است که ملت‌ها به خواست و اراده خویش آن را برگزار می‌کنند و هر ساله نیز بر تعداد آنها افزوده می‌شود.

مهم اینکه؛ این روز نه توسط قدرت‌های بزرگ بلکه به فرمان امام خمینی‌(ره) در سال 1358 بنا نهاده شد و شهدای مقاومت از فتحی شقاقی، عبدالعزیز رنتیسی، شیخ احمد یاسین و محمد الدورة گرفته تا سردار سلیمانی، ابومهدی المهندس‌، عماد مغنیه، سید عباس موسوی‌، سمیر قنطار و... با خون خویش آن را آبیاری نمودند و امروز پس از چهل و سه سال به درختی تنومند تبدیل شده است.

حضور روز قدس در تقویم جهان اسلام و بلکه تمام ملت‌های جهان نشانه‌ای است از حقانیت مواضع و دیدگاه‌های انقلاب اسلامی که بر خلاف جوسازی‌های ایران هراسانه، توانسته دل‌های آزاده در سراسر عالم را به خود متوجه کند.

عموم ملت‌های آزاده جهان در حالی امروز جمهوری اسلامی ایران را ناجی و آزادی‌خواه می‌دانند که آمریکا را به رغم صرف هزاران میلیارد دلار هزینه، اشغال‎گر و ضد بشری می‌دانند که بیانگر ظرفیت‌های انقلاب اسلامی برای نفوذ در قلب ملت‌ها است.

حضور پر شور ملت‌ها در روز جهانی قدس به خوبی نشان داد که میان جمهوری اسلامی و آمریکا کدام یک با انزوای جهانی مواجه است و کدام یک در قلب و جان ملت‌ها نفوذ کرده است.

دوم؛ سخنرانی سرلشکر سلامی فرمانده کل سپاه در مراسم ویژه روز قدس در غزه و بازتاب گسترده جهانی این سخنرانی، از یک سو بیانگر اراده ملت فلسطین به رد هرگونه سازش‎ و تاکید بر اصل ماندن در جبهه مقاومت با محوریت ایران است و از سوی دیگر اعتماد و همبستگی جهانی با سپاه پاسداران را آشکار می سازد.

این دو مولفه نشان می‌دهد که ملت‌ها، برخلاف توهمات و تصورات آمریکایی-صهیونیستی نه تنها سپاه را تروریسم و مخل امنیت نمی‌دانند بلکه بر نقش و جایگاه آن در تحقق امنیت پایدار و رسیدن ملت‌ها به آزادی و استقلال حقیقی تاکید داشته و به هیچ عنوان پذیرنده اقدامات خصمانه و بی‌منطق آمریکا علیه سپاه نیستند.

این استقبال جهانی نشان داد که خواست ایران برای خروج سپاه از لیست تروریستی آمریکا مطالبه‌ای جهانی است چرا که جهانیان برخلاف ادعای آمریکایی‌ها سپاه را نه تروریست بلکه ناجی صلح و امنیت پایدار در منطقه و جهان می‌شناسد.

سوم؛ حضو گسترده ملت‌ها در برگزاری روز قدس این پیام را برای رژیم موقت صهیونیستی داشت که پنهان شدن پشت باروها و دیوارکشی‌ها و حمایت‌های همه‌جانبه غرب و داشتن تسلیحات روز جهان نمی‌تواند امنیتی برای این رژیم به همراه داشته باشد.

حماسه جهانی روز قدس نشان داد که شاید رژیم صهیونیستی با تهدید و حمایت‌های قدرت‌ها بتواند از دادگاه‌های جهانی همچون لاهه و عفو بین‌الملل و شورای حقوق بشر رهایی یابد اما در دادگاه و محکمه ملت‌ها محکوم به مجازاتی سخت است که حداقل آن آزادی سرزمین فلسطین و نابودی رژیم جعلی صهیونیستی است.

چهارم؛ طی ماه‌های اخیر قدرت‌های بزرگ بر آن بوده‌اند تا با انحراف افکار عمومی به سمت تحولات اوکراین و بهره‌گیری از تروریسم و ناامنی‌های تحمیلی به افغانستان، افکار عمومی را از مسئله فلسطین به حاشیه ببرند، برگزاری جهانی روز قدس اما نشان داد که این سناریو با شکستی سنگین مواجه شده است.

به عبارت دقیق‌تر؛ رژیم صهیونیستی و حامیان آن در حالی در حوزه جنگ سخت از غزه گرفته تا کرانه باختری و قدس و اراضی اشغالی 48 در برابر مقاومت ملت فلسطین با ناکامی مواجه شده که در حوزه قدرت نرم و مدیریت افکار عمومی نیز در برابر مقاومت ناتوان بوده‌اند.

خروش جهانی روز قدس سندی بر برتری فلسطینی‌ها و جبهه مقاومت در همراه ساختن ملت‌ها با خویش است به ویژه اینکه صهیونیست‌ها و حامیانشان حتی کوچکترین فعالیت رسانه‌ای برای مقاومت فلسطین و منطقه را بر نتابیده و از تعطیلی شبکه‌های تلویزیونی الاقصی و... گرفته تا صفحات اعضا و رهبران مقاومت در فضای مجازی را به مرحله اجرا گذاردند.

پنجم؛ جهانیان با برگزاری باشکوه روز قدس این پیام را برای سازشکاران و دل بستگان به برخورداری از حمایت امریکا در ازای همگرایی با این رژیم نیز داشتند که دل بستن به مرداری که بوی تعفن آن بلند شده است، دل بستن به سرابی است که نه امنیت و نه موقعیت جهانی به همراه نخواهد داشت و سران سازشکار جز اذعان به اشتباه و بازگشت به جرگه حمایت از فلسطین گزینه‌ای در پیش روی نخواهند داشت.

ملت‌ها به حامیان غربی صهیونیست‌ها نیز این پیام را رساندند که استمرار حمایت از این رژیم سرمایه‌گذاری بر مرداری ناکارآمد است که جز هزینه‌کردن و نابودی پول مالیات‌دهندگانشان و منفور شدن نزد افکار عمومی جهان هیچ دستاوردی برای آنها نخواهد داشت.

و نکته پایانی آنکه ملت بزرگ ایران با حضور حماسی و پر شور در راهپیمایی روز قدس، بار دیگر نشان داد که در صف اول حمایت از مظلوم و مبارزه با ظالم قرار دارد و هیچ تحریم و تهدیدی و تطمیعی نمی‌تواند آن را از این مسیر حق طلبانه خارج سازد.

حماسه‌ حضوری که واهی بودن ادعاهای بوق‌های رسانه‌ای غرب و عقبه داخلی آنها را که برآنند تا حمایت از فلسطین و مقاومت منطقه را صرفا خواست نظام و بعضا نهادهایی همچون سپاه معرفی نمایند، بار دیگر آشکار ساخت و نشان داد که حمایت جمهوری اسلامی و نقش آفرینی سپاه در تقویت مقاومت و ملت‌های منطقه از جمله ملت مظلوم فلسطین خواست ملت بزرگ ایران است.


نورنیوز
اخبار مرتبط
داستان‌سرایی صهیونیست‌ها با چاشنی فرافکنی
دوشنبه 1401/02/12 ساعت 00:56
نورنیوز بررسی کرد؛
داستان‌سرایی صهیونیست‌ها با چاشنی فرافکنی
دروغ‌پردازی مذکور که آبروی نداشته‌ی بی‌بی‌سی فارسی را نیز به حراج گذاشت، تلاشی ناشیانه و غیر مستند برای ایجاد انحراف در اذهان عمومی و کاهش فشارهای داخلی علیه دولت مجعول صهیونیستی است.
خروش ایران و روایتِ حمایت از «مقتدر مظلوم»
جمعه 1401/02/09 ساعت 17:19
خروش ایران و روایتِ حمایت از «مقتدر مظلوم»
کوچه و خیابان‌های ایران، صحنه دیدنی‌های بسیار در حمایت از مردم مظلوم و مقتدر فلسطین شد؛ از نوجوانانی که «نامگذار» روز قدس را ندیدند اما پای آرمان بلندی که دلیل این نامگذاری بود ایستاده‌اند، تا زنان و مردانی که قدس را فراتر از هر مفهوم سیاسی دانسته و در حمایت از آن به صحنه آمدند.
رهبر انقلاب: کل فلسطین به صحنه مقاومت تبدیل شده است
جمعه 1401/02/09 ساعت 17:09
رهبر انقلاب: کل فلسطین به صحنه مقاومت تبدیل شده است
رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند:دروغگویان مدّعی حقوق بشر در اروپا و آمریکا که در قضیّه‌ اوکراین آن غوغا را به راه انداختند، در برابر این‌ همه جنایت در فلسطین مُهر سکوت بر لب زده‌اند.
رژیم صهیونیستی عامل ناامنی و بی‌ثباتی در منطقه است
جمعه 1401/02/09 ساعت 11:45
رئیس جمهور در دیدار با سفرا کشورهای اسلامی:
رژیم صهیونیستی عامل ناامنی و بی‌ثباتی در منطقه است
رئیس جمهور در دیدار با سفرا و روسای نمایندگی‌های کشورهای اسلامی گفت: رژیم صهیونیستی یک رژیم زبون و متزلزل است و اقدامات ضد انسانی این رژیم کمکی به پایداری و امنیت نکرده است.
نمایش موشک‌های محور مقاومت در راهپیمایی روز قدس
جمعه 1401/02/09 ساعت 11:26
در مسیر راهپیمایی روز قدس برگزار شد؛
نمایش موشک‌های محور مقاومت در راهپیمایی روز قدس
نمایشگاه موشک‌های محور مقاومت از جمله موشک قاسم جهاد اسلامی فلسطین، موشک عیاش 250 حماس و موشک فاتح 110 حزب‌الله لبنان به نمایش درآمد.
اگر سازش با صهیونیست‌ها رفاه آورده بود، مصر به فلاکت نمی‌افتاد
جمعه 1401/02/09 ساعت 10:36
اگر سازش با صهیونیست‌ها رفاه آورده بود، مصر به فلاکت نمی‌افتاد
نماینده جهاد اسلامی در سوریه خاطر نشان کرد اگر سازش و عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی، رفاه و بهبود شرایط اقتصادی را به همراه می‌داشت،مصر به فلاکت نمی‌افتاد.
حاج‌قاسم به من گفت روز قیامت درباره آزادی قدس از ما سوال می‌کنند
جمعه 1401/02/09 ساعت 10:26
حاج‌قاسم به من گفت روز قیامت درباره آزادی قدس از ما سوال می‌کنند
ابوشریف گفت: آخرین باری که حاج قاسم را قبل از شهادتش دیدم به من گفت:وقتی که ما میمیریم در روز قیامت اولین سوالی که از ما پرسیده می‌شود این است که برای آزادی قدس چه کار کرده ایم؟
اهداف دشمن صهیونیست بر «فساد فی الارض» استوار است
جمعه 1401/02/09 ساعت 02:27
رهبر انصارالله در سخرانی روز قدس:
اهداف دشمن صهیونیست بر «فساد فی الارض» استوار است
«عبدالملک بدرالدین الحوثی» رهبر جنبش انصارالله یمن پنجشنبه شب در سخنانی به مناسبت روز جهانی قدس گفت: دشمن اسرائیلی یک رژیم فاسد است و در ماهیت و اهداف خود بر «فساد فی الارض» استوار است.
فلسطین آزاد خواهد شد
جمعه 1401/02/09 ساعت 00:35
فلسطین آزاد خواهد شد
به مناسبت روز قدس
سردار سلامی: شکست رژیم صهیونیستی قطعی و نزدیک است
پنج‌شنبه 1401/02/08 ساعت 22:11
سردار سلامی: شکست رژیم صهیونیستی قطعی و نزدیک است
توافق‌نامه‌های مربوط به فلسطین چیزی جز خدعه و نیرنگ نیستند. ملت فلسطین دریافته است که سعادت او در جهاد است.
روز قدس، اسرائیل را تبدیل به زندان کرد
جمعه 1400/02/17 ساعت 15:51
سیدرضا صدرالحسینی
روز قدس، اسرائیل را تبدیل به زندان کرد
اگر مسئله‌ای به نام روز قدس نبود، مسئله‌ای به نام فلسطین هم فراموش می‌شد. یکی از مهمترین دلایلی که رسانه‌های نظام سلطه در تلاشند تا روز قدس به نتیجه نرسد، برای این است که رژیم‌صهیونیستی بتواند آرامش و آسایش بیشتری داشته باشد.
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تهران بارانی می شود
آخرین خبرها از تصویب آیین‌نامه جدید نظام رتبه‌بندی و ارتقا معلمان
حملات پی در پی آمریکا به بندر نفتی راس عیسی یمن+فیلم
تراکتور قهرمان لیگ برترفوتبال ایران شد | تبریزی ها جشن خیابانی برپا کردند
صحبت‌های علیرضا بیرانوند بعد از قهرمانی«پسر خوبی برای مادرم و شوهر خوبی برای همسرم نبودم»
ملوان 3-3 ذوب‌آهن | بازگشت دراماتیک ملوان در انزلی + خلاصه بازی
واکنش بیرانوند به فحاشی هوادارن در شب پر گل بازی تراکتور - شمس آذر+فیلم
نتیجه نهایی بازی: سپاهان 1-2 گلگهر | شکست سپاهان در خانه؛ سهمیه آسیایی سپاهان به خطر افتاد
جدول لیگ برتر در هفته بیست و هشتم پس از بازی های امروز جمعه 12 اردیبهشت
خبر خوش برای بازنشستگان؛ جزییات نحوه خرید اقساطی کالا و سفرهای یارانه ای
جنون مرگ در خیابان ناسیونال؛ قتل‌عام خانوادگی با کلاشینکف در کرمانشاه
پدر در جست‌وجوی نشانه‌ای از فرزندش بعد از انفجار بندر شهید رجایی
چرایی تغییر رنگ اقیانوس‌ها از آبی به بنفش؟
بدون تعارف با خلبان اطفای حریق بندر شهید رجایی+ فیلم
آخرین جزئیات آتش‌سوزی گسترده در اراضی اشغالی/ آتش‌سوزی گسترده در شمال فلسطین اشغالی +فیلم
طوفان و رعدوبرق ایلام را فراگرفت+ فیلم
ستارگان سینما به «یزدان» می آیند
زن جوان در دام زورگیران موتورسوار مقابل مترو شهید محلاتی+فیلم
تی تی ها خیلی زود قهرمانی را جشن گرفتند| تراکتور 4 - 0 شمس آذر
نتیجه نهایی بازی استقلال(5) - آلومینیوم (1) | لبخندغرور آمیز جباری برای تیمش + خلاصه بازی
گزارش تصویری | راهپمایی و اعتراضات کارگران در روز جهانی کارگر در نقاط مختلف جهان
تسریع و تداوم عملیات سردسازی کانتینر بندر شهید رجایی+ فیلم
قیمت طلا امروز جمعه 12 اردیبهشت 1404/ افزایش قیمت+ جدول
ترامپ در مقابل رسانه‌ها!
نمایش پهپادی در دبی به مناسبت یک میلیاردی شدن‌ تلگرام+ فیلم
حواشی کنکور 1404: وقتی تنها پول انگیزه انتخاب رشته تجربی می‌شود!+ فیلم
دفترچه سوالات علوم تجربی نوبت اول کنکور 1404 منتشر شد
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ جمع جانباختگان شناسایی شده به 33نفر رسید
سگهای دماوند نگهبان گله نیستند، گرگ گله اند!+ فیلم
ترکیب احتمالی تراکتور در بازی سرنوشت
چالوس از ساعت 18 یک‌طرفه می‌شود
نورنما | سه کلمه ای که باعت خوشبختی ما میشه!
گودال عجیب انفجار در بندر شهید رجایی+ فیلم
روایت خلبان فداکاری که فرشته نجات بندر شهید رجایی شد+ فیلم
قرارداد استقلال و مذاکرات پیچیده با ماتزاری و شروطی عجیب
کار دست معلّم نیست
انحصار سلاح یا انکار واقعیت؟ بازخوانی موضع جوزف عون در سایه تهدیدات اسرائیل
نتایج اولیه کنکور چه زمانی اعلام می شود؟+ فیلم
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون
آغاز رقابت نفس‌گیر برای صندلی‌های پزشکی
وضعیت آب و هوا امروز 12 اردیبهشت +وضعیت استانها
فرصت جدید ایران‌خودرو برای مشتریان دارای حساب وکالتی+جزییات و لینک ثبت نام
برنامه مسابقات امروز 12 اردیبهشت + پخش زنده
ساعت کاری ادارات تغییر خواهد کرد / جزئیات جدید از تصمیم دولت +فیلم
خلاصه بازی منچستریونایتد و اتلتیکو بیلبائو +فیلم
سقوط تیم هوادار پس از 4 فصل + خلاصه بازی
مسکن ارزان‌تر با مشارکت مردمی؛ وقتی مردم بهتر از دولت می‌سازند
جاده چالوس 10 روز بسته می‌شود؛ ایمنی، اولویت راه‌سازی
طوفان خاک در راه است، اما خوزستان غافلگیر نمی‌شود
جدول گروهB جام جهانی فوتبال ساحلی پس از بازی های روز اول | 11 اردیبهشت
X
آگهی تبلیغاتی