×
فرهنگی
شناسه خبر : 92022
تاریخ انتشار : یکشنبه 1401/01/14 ساعت 12:28
اسکوچیچ: بازی در قطر مثل بازی در آزادی است

اسکوچیچ: بازی در قطر مثل بازی در آزادی است

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران با ابراز خوشبینی درباره جام‌جهانی 2022 قطر گفت که بازی در کشور قطر مانند بازی در استادیوم آزادی در تهران است.

نورنیوز-گروه جامعه: سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در گفت‌وگو با HRT کرواسی درباره شانس بازی ایران در جام جهانی و بازی با تیم ملی آمریکا گفت: من علاقه‌ای به صحبت درباره روابط سیاسی ایران و آمریکا ندارم. بین دو کشور اختلاف نظر وجود دارد اما ما فقط می‌خواهیم به فوتبال فکر کنیم.

وی افزود: هدف ما عبور از گروه است. همیشه گفته‌ام تیم بزرگی داریم و می‌توانیم به مرحله بعد راه یابیم. می‌توانیم به مرحله یک هشتم نهایی صعود کنیم که اولین بار برای ایران است.

این دومین دوئل ایران و آمریکا در جام جهانی خواهد بود، آنها در سال ۱۹۹۸ در فرانسه با هم همگروه بودند و ایران ۲-۱ برنده این دیدار شد.

دو کشور از زمان پیروزی انقلاب اسلامی که با گروگانگیری ۴۴۴ روزه در سفارت آمریکا همراه بود، رابطه‌ای نداشته‌اند.

علاوه بر ایران و آمریکا، انگلیس نیز در گروه B قرار دارد و چهارمین تیم شرکت کننده پس از آخرین بازی از مسابقات مقدماتی اروپا مشخص می‌شود که ولز، اسکاتلند و اوکراین برای یک سهمیه باقی مانده می‌جنگند.

اسکوچیچ ادامه داد: انگلیس سخت‌ترین حریف ایران خواهد بود، اما با توجه به نزدیکی ایران و قطر، اینجا زمین خانگی ما خواهد بود. این مانند بازی در استادیوم آزادی خواهد بود و به همین خاطر تمام تلاش خود را می‌کنیم تا از این گروه به دور بعدی راه یابیم.

سرمربی تیم ملی فوتبال هم‌چنین در اظهاراتی جداگانه‌ که در SUN انگلیس منتشر شده، گفت: در بازی با انگلیس هر اتفاقی می‌تواند رخ دهد؛ ما ۱۵ بازی انجام نمی‌دهیم، یک بازی انجام می‌دهیم و هر چیزی ممکن است در یک بازی اتفاق بیفتد.

ایران در رده بیست و یکم فیفا با ۱۶ پله پایین‌تر از انگلیس قرار دارد و علیرضا جهانبخش بازیکن سابق برایتون و مهدی طارمی از پورتو در ترکیب این تیم حضور دارند.

اسکوچیچ اضافه کرد: شاید ترجیح می‌دادیم در بازی اول با انگلیس بازی نکنیم اما ما بازیکنان زیادی داریم که در اروپا بازی می‌کنند و می‌توانند با احترام کامل به دیگران بجنگند، اما آنها می‌توانند برای عبور از این گروه و کسب سهمیه بجنگند. 

وی ادامه داد: مردم هم‌چنین سعی خواهند کرد بگویند که ما شرایط قطر را بهتر می‌دانیم و این یک مزیت خواهد بود. اما مزیت واقعی ما این است که بازیکنان زیادی داریم که در دومین یا سومین جام جهانی حضور خواهند داشت. ما در آسیا شماره ۱ هستیم، اما این مهم نیست. مهم است که ما بهترین بازیکنان‌مان را آماده کنیم و می‌دانم که ما روحیه مردم ایران را همراه خودمان داریم. برای این بچه‌ها بازی کردن برای کشورشان بسیار مهم است.

سرمربی تیم ملی ایران افزود: دلیلی وجود ندارد که فکر نکنیم می‌توانیم انگلیس را شکست دهیم، چرا که نه! به یاد داشته باشید که من کروات هستم، بنابراین می‌دانم که می‌توانیم انگلیس را شکست دهیم.

وی افزود: مردم می‌توانند بازی را تماشا کنند و بگویند پیروزی ایران مقابل انگلیس یکی از بزرگترین شوک‌های تاریخ جام‌جهانی خواهد بود. خوب! شما می‌توانید این‌طور فکر کنید. فوتبال غیرقابل پیش‌بینی است.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نتانیاهو رسما خواستار خلع سلاح در جنوب غرب سوریه شد
پزشکیان: بازگشت تحریم‌ها ناخوشایند است، اما پایان راه نیست و در برابر آنها تسلیم نمی‌شویم
دبیرکل سازمان ملل: جهان در آستانه عصر جدید انرژی ایستاده است
رایزنی غریب آبادی با سفرای چین و روسیه درباره قطعنامه 2231
مقام اروپایی:‌امیدواریم به راه حل دیپلماتیک در ارتباط با ایران دست یابیم
ویتکاف: آمریکا مایل به مذاکره با ایران است
پزشکیان: اگر اسنپ‌بک اتفاق بیفتد، گفت‌وگو دیگر معنایی ندارد
ادعای «روبیو» علیه ایران
وزیر خارجه اسپانیا: کشتار غیرنظامیان غزه نقض آشکار قوانین بین‌المللی است
صعود فوتسال ایران به مرحله نهایی جام ملت‌های آسیا
روایت لاریجانی از تبیین جنگ و آرامش دادن به مردم توسط رهبر معظم انقلاب
شاهکار نیروهای مسلح یمن در حمله به سرزمین‌های اشغالی
رئیس جمهوری آرژانتین سازمان ملل را به سوءاستفاده از قدرت متهم کرد
گسل‌های ایران فعال شدند
عارف: دبیرکل سازمان ملل همه مواضع ما را قبول دارد
نورنما | عجیب‌ترین کتاب‌فروشی دنیا با قدمت 100 میلیون سال در چین
فعال شدن امکان جستجو با صدا و دوربین در گوگل
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای عزت و اقتدار ملت ایران را به گوش جهانیان رساند
شناسایی 213 گلوگاه فساد در کشور
خطیب: گنجینه اطلاعات تسلیحاتی اسرائیل را مستند کردیم
یورش بیش از 1000 صهیونیست به مسجد الاقصی در روزهای اخیر
لاوروف و روبیو در سازمان ملل دیدار کردند
دیدار روسای جمهور ایران و فرانسه با یکدیگر /مکرون: توافق با ایران همچنان امکان‌پذیر است
روسیه: ترامپ می‌خواهد کل جهان انرژی آمریکا را بخرند
مصر دست رد به پیشنهادهای اروپا زد
درخشش ستاره‌های ایرانی در لیگ امارات
وعده ترامپ به سران عربی: کرانه باختری به اراضی اشغالی ملحق نمی شود
رویترز: تحریم‌های غرب تأثیر قابل توجهی بر جریان نفت ایران نداشته‌ است
سازمان ملل: اخبار ورود مواد غذایی به غزه فریب است
اصابت پهپاد به اراضی اشغالی با وجود استقرار سامانه دفاع لیزری/تلفات بی‌سابقه‌+فیلم
برد المپیاکوس با دبل مهدی طارمی در جام حذفی یونان+فیلم
موافقت عراق با ایجاد دو گذرگاه جدید در مرزهای ایران و عربستان
عراقچی: غرب صلاحیت توسل به اسنپ‌بک را ندارد
پاداش پای سکو 200 میلیون تومان
رسانه‌های عربی درباره سخنان پزشکیان در سازمان ملل چه گفتند؟
عارف: دانشگاه‌ها همکاری‌های ارزشمندی را با مراکز دفاعی آغاز کرده‌اند
نجات 9 خدمه شناور تانزانیا در 2 مایلی جنوب کیش
اجرای طرح «کارت امید مادر» از فروردین سال آینده
زلنسکی: روسیه آتش‌بس را نمی پذیرد
گزارش تصویری | سخنرانی رئیس جمهور در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد
پادشاه اسپانیا: کشتار مردم غزه باید به پایان برسد
جاده چالوس یک طرفه شد؛ ترافیک سنگین راه‌ها
صالحی امیری: کنسرت ارمنستان در تخت‌جمشید، دیپلماسی فرهنگی ایران را تقویت کرد
سرلشکرموسوی: سربازان شجاع ایران دشمنان را از اقدام خود پشیمان کرده‌اند
پزشکیان: رژیم صهیونیستی با حمله به ایران خیانتی بزرگ به دیپلماسی کرد
زمان جشن روز تهران اعلام شد/ تورهای تهرانگردی فعال می‌شود
هاشمیان: به حمایت هواداران پرسپولیس نیاز دارم
رئیس دیوان عالی کشور: هوش مصنوعی به قضات در صدور آرای مستدل کمک کند
مدیرعامل توانیر: زمستان امسال شرایط بهتری را در تامین برق خواهیم داشت
آلمان: در تلاشیم تا فشار غرب بر روسیه را حفظ کنیم
X
آگهی تبلیغاتی