×
فرهنگی
شناسه خبر : 89858
تاریخ انتشار : دوشنبه 1400/12/09 ساعت 15:20

اوکراین امروز؛ محل عبرت غربگرایان است

صدرالحسینی گفت: قطعا بحران اوکراین که نقطه تاریخی است، می‌تواند برای سالیان دور به عنوان یک ماجرای عبرت آموز برای ملت‌های مستقل تعبیر شود.

نورنیوزـگروه بین‌الملل: سید رضا صدرالحسینی کارشناس مسائل بین الملل درباره چرایی شکل گیری بحران اوکراین بیان کرد: ماجرایی که در اوکراین به وجود آمد یک روند بین المللی است که غرب به دنبال افزایش نفوذ خود در حوزه هایی است که تصور می‌کند امکان ورود ندارد.

صدرالحسینی در توضیح بیشتر عنوان کرد: در واقع این امریکاست که به دنبال افزایش هژمونی سیاسی، اقتصادی، نظامی و امنیتی خود در همه مناطق دنیاست. از حدود ۲۰ سال گذشته تا کنون در ارتباط به ورود به کشورهای اقماری جماهیر شوروی سابق که بعد از سال ۱۹۹۱ مستقل شده است و در حال حاضر به عنوان کشور مستقل شناخته می‌شوند همه تلاش امریکایی ها بر این معطوف بود که بتوانند حکومت‌های کشورها را به عنوان یک حکومت لیبرال معرفی کنند و تلاش کردند تا با انجام کودتاهای مخملی محاصره روسیه را افزایش داده و ناتو را به مناطق مختلف شرق عالم بکشند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود مطرح کرد: مسبب اصلی شرایط تاسف آور امروز اوکراین که مردمی در بخش هایی از این کشور در حال دیدن آسیب هستند، امریکایی ها و حکومت وابسته اوکراین به آنهاست؛ شخصی که هیچ تجربه سیاسی و مدیریتی نداشته و با تبلیغات غربگرایان در اوکراین رئیس جمهور می شود و دائما تمام توانمندی‌های موجود در اوکراین را در اختیار غربی‌ها می گذارد.

این کارشناس مسائل بین الملل در ادامه یادآور شد: نباید فراموش کنیم که اوکراین یکی از مناطق بسیار قدرتمند در حوزه دفاعی بود اما در سال ۲۰۱۴ بر اساس قولی که غربی‌ها به آنها داده بودند، قرار بر این شد که اوکراین همه سلاح‌های خود را تحویل دهد و دفاع از کشور خودش را به ناتو بسپارد اما بدعهدی غربی‌ها یکبار دیگر ملتی را به آستانه آوارگی کشاند. در حقیقت غربی‌ها تلاش کردند که با افزایش تحریم‌های روسیه موضوع را به اتمام برسانند و حتی کوچکترین حمایت نظامی از اوکراین که قبلا می توانست از خود دفاع کند، به عمل نیاوردند.

صدرالحسینی تصریح کرد: در واقع اوکراین نقطه عبرتی شد برای کسانی که علاقه مند هستند، کشورهای مستقل توانمندی دفاع از خود را نداشته باشند و کلید امنیت کشور خود را به نهادهای بین المللی و یا سازمان های نظامی بزرگ غربی مانند ناتو بسپارند و قطعا این نقطه تاریخی می‌تواند برای سالیان دور به عنوان یک ماجرای عبرت آموز برای ملت‌های مستقل تعبیر شود.

این کارشناس مسائل بین الملل درباره نتیجه جنگ اوکراین و روسیه نیز بیان کرد: به نظر می‌رسد مناطق استقلال طلب می‌توانند استقلال خود را کسب کنند البته مدتی را در مشکلات اقتصادی و اجتماعی خواهند گذراند اما آنچه برخی‌ها پیش بینی می‌کنند مبنی بر اینکه این ماجرا به یک جنگ طولانی یا جنگ سوم جهانی ختم خواهد شد، اعتقادی به این موضوع ندارم.


نورنیوز
اخبار مرتبط
اسفندماه 1402/ اوکراین سرابی که به باتلاق مرگ مبدل شد!
یکشنبه 1403/02/02 ساعت 08:00
نورنیوز بررسی کرد؛
اسفندماه 1402/ اوکراین سرابی که به باتلاق مرگ مبدل شد!
امروز مردم اوکراین گرفتار خودباختگی‌ها و خودفریبی‌های غرب‌گرایانی هستند که صحنه نمایش و بازی را با صحنه حقیقی جهان اشتباه گرفته و با همان توهمات به نقش‌آفرینی پرداخته‌اند در حالی که ناجی بودن غرب صرفا در فیلم‌ها و داستان‌های هالیوودی است که بروز دارد.
اختلاف نظرهای اوکراین و آمریکا بر سر جنگ شدت می‌گیرد
چهارشنبه 1402/06/22 ساعت 08:31
اختلاف نظرهای اوکراین و آمریکا بر سر جنگ شدت می‌گیرد
شبکه آمریکایی ان.بی.سی نیوز در تحلیلی به وجود اختلاف نظر بین مقامات واشنگتن و کی‌یف بر سر وضعیت جنگ در اوکراین و چشم انداز پیش روی آن اذعان کرد.
پشت پای رسمی بایدن به زلنسکی!
سه‌شنبه 1402/04/20 ساعت 13:14
نورنیوز بررسی کرد؛
پشت پای رسمی بایدن به زلنسکی!
قرینه‌یابی و رمزگشایی از جملات اخیر توسط بایدن چندان دشوار به نظر نمی‌رسد، چه، عضویت اوکراین در ناتو، چه قبل و چه پس از جنگ اساسا محتمل نیست!
راز اصرار آمریکا به ارسال بمب‌های خوشه‌ای به اوکراین
دوشنبه 1402/04/19 ساعت 14:54
نورنیوز بررسی کرد؛
راز اصرار آمریکا به ارسال بمب‌های خوشه‌ای به اوکراین
این اقدام از یک‌سو برای اعمال فشار بر کشورهای اروپایی جهت افزایش ارسال تسلیحات به اوکراین برای طولانی شدن جنگ صورت گرفته و از سوی دیگر امتیازی به اوکراینی‌هاست تا در مقابل مخالفت آمریکا با عضویت اوکراین در ناتو در نشست آتی لیتوانی، از فشار کی‌یف بکاهد.
حرف آخری که یک‌سال قبل به زلنسکی زده نشد!
یکشنبه 1402/04/18 ساعت 12:52
نورنیوز بررسی کرد؛
حرف آخری که یک‌سال قبل به زلنسکی زده نشد!
اوکراین قربانی معاملات پشت پرده آمریکا و اروپا شده و التماس‌ها و تهدیدات زلنسکی در خصوص لزوم عضویت کشورش در پیمان آتلانتیک شمالی تاکنون راه به جایی نبرده و از این پس هم نخواهد برد.
«جنگ اوکراین»، شبیه‌سازی «بازی جنگ» آمریکا با قاره کهن
شنبه 1401/09/26 ساعت 13:14
«جنگ اوکراین»، شبیه‌سازی «بازی جنگ» آمریکا با قاره کهن
هر چند کی‌یف، آمریکا و ناتو را به عنوان حامیان خود در جنگ با روسیه می‌داند اما در نظر غرب این کشور تنها یک صحنه‌ از «بازی جنگ» نبردی خواهد بود که به ظن آنها در آینده برای مقابله با قدرت‌های قاره کهن مانند چین، روسیه و ایران بدان نیاز خواهد داشت.
مخالفت مجارستان با پرداخت وام اتحادیه اروپا به اوکراین
سه‌شنبه 1401/09/15 ساعت 19:06
مخالفت مجارستان با پرداخت وام اتحادیه اروپا به اوکراین
اتحادیه اروپا با پرداخت وامی معادل 18 میلیارد یورو به اوکراین موافقت کرده ولی با مخالفت مجارستان روبرو شده است.
آلمان تاسیسات شرکت روسی روسنفت را مصادره کرد
جمعه 1401/06/25 ساعت 13:23
آلمان تاسیسات شرکت روسی روسنفت را مصادره کرد
دولت برلین روز جمعه اعلام کرد که تاسیسات پالایشی متعلق به نمایندگی های شرکت بزرگ روسنفت روسیه را برای تضمین دستیابی آلمان به انرژی، مصادره می کند.
مدودف: شانس اوکراین برای پیوستن به ناتو صفر است
چهارشنبه 1401/06/02 ساعت 15:49
مدودف: شانس اوکراین برای پیوستن به ناتو صفر است
معاون رئیس شورای امنیت ملی روسیه در کانال تلگرامی خود نوشت به لطف «عملیات ویژه نظامی روسیه»، شانس اوکراین برای پیوستن به ناتو "صفر" است.
وضعیت «پات» هدف آمریکا در بحران اوکراین
شنبه 1401/02/24 ساعت 15:56
وضعیت «پات» هدف آمریکا در بحران اوکراین
درگیر نمودن روسیه و اوکراین در جنگی فرسایشی که حداقل نتیجه آن عدم موفقیت مسکو و همچنین نباختن کی‌یف است، راهبرد اصلی آمریکا در جنگ اوکراین است.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تمرکز سلیمی بر تیم ملی؛ رضازاده به فدراسیون بازگشت
آتش‌سوزی مهیب در انبار کالای گمرک منطقه ویژه اقتصادی کاوه ساوه
جنگ فراترکیبی!
عوامل رژیم صهیونیستی قصد داشتند چه اقداماتی در راهپیمایی اربعین انجام دهند؟
روایت جالب شفای دست استاد فرشچیان توسط امام رضا(ع) + فیلم
آتش جدید در خط حمله استقلال
از 450 مسافر قطار تهران به کرمان، 30 نفر مصدوم شدند
پوتین و ترامپ جمعه آینده در آلاسکا با یکدیگر دیدار می‌کنند
ارزش 200 هزار دینار عراق معادل 11 میلیون تومان برای زائران اربعین
اولین واکنش وزارت خارجه ایران به توافق آذربایجان و ارمنستان و راه‌اندازی کریدور زنگزور
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(66)؛ «بلداجی»
استاد فرشچیان درگذشت
تلاش واشنگتن برای توقف شورای امنیت درباره اشغال کامل غزه
شورای امنیت جلسه اضطراری «اشغال غزه» را به یکشنبه موکول کرد
«کریدور زنگزور»؛ مسیر تازه یا دام ژئوپلیتیکی برای ایران؟
پایان کار طارمی در اینتر؟ مقصد بعدی شاید لیگ برتر انگلیس
پزشکیان: عملکرد رسانه‌ها در جنگ 12 روزه توانست ایران را در سطح جهان مطرح کند
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 18 مرداد
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 18 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
قرعه‌کشی خودروهای وارداتی فردا برگزار می‌شود +جزئیات
آلاسکا میزبان پوتین و ترامپ؛ یخبندان یا گشایش؟!
جاده ترامپ و اختناق ایران؟
وقتی مجری الجزیره عضو پارلمان اسرائیل را ادب می‌کند
هشدار آمریکا به شهروندان: از اماکن مرتبط با اسرائیل در امارات دوری کنید
آتش‌سوزی گسترده در کالیفرنیا /هزاران نفر خانه هایشان را ترک کردند+ فیلم
نماینده فلسطین در سازمان ملل: اسرائیل به دنبال اجرای طرح خبیث در غزه است
گفت‌وگوی تلفنی پوتین و مودی
گره مذاکرات مستقیم ایران و FATF بعد از 6 سال باز می شود
شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد
ونس: برنامه‌ای برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین نداریم
کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت
دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس: اسرائیل تهدیدی برای امنیت و ثبات منطقه است
دفتر نتانیاهو ادعای بگو‌مگوی لفظی با ترامپ را تکذیب کرد
راهپیمایی میلیونی دوباره یمنی ها در حمایت از مردم غزه
شبکۀ ان‌بی‌سی‌نیوز آمریکا: اسرائیل با همه‌گیری جاسوسی برای ایران روبه‌رو شده است+فیلم
جاده ترامپ و اختناق ایران؟!
لوکاشنکو: ترامپ خیلی وراج است
بلومبرگ: تماس ترامپ و مودی درباره پاکستان روابط آنها را تیره کرد
ایران طرح رژیم صهیونیستی برای اشغال غزه را به شدت محکوم کرد
اشغال غزه؛ از فاجعه انسانی تا خودکشی استراتژیک اسرائیل
ادعای نتانیاهو: قصد اشغال نظامی غزه را نداریم
گزارش تصویری | رشد نیروگاه های خورشیدی
پویش یک تیک‌تاکر معروف عراقی در حمایت از موشک‌های ایرانی+فیلم
سلاح مقاومت یا خلأ امنیتی؛ لبنان در دوراهی تاریخی
نویسندگان هالیوود در نامه ای به ترامپ استبداد به آزادی بیان را محکوم کردند
افتخارآفرینی تیم ایران در المپیاد جهانی هوش مصنوعی
شهادت مأمور پلیس هنگام دستگیری سارق کابل برق در شفت گیلان
ووشو ایران در بازی‌های جهانی صاحب مدال طلا شد
اکبر عبدی: حالم خوب است/به زودی از بیمارستان مرخص می‌شوم
سازمان همکاری اسلامی تصمیم رژیم اسرائیل برای اشغال غزه را محکوم کرد
X
آگهی تبلیغاتی