×
اقتصادی
شناسه خبر : 87596
تاریخ انتشار : یکشنبه 1400/11/10 ساعت 14:07

نورنیوز بررسی کرد؛

پیام‌های راهبردی دیدار متفاوت رهبری با کارآفرینان

جلسه امروز رهبر انقلاب با کارآفرینان و تولیدکنندگان واجد این پیام روشن و راهبردی بود که در شرایط فعلی که به تعبیر ایشان کشور در جنگ اقتصادی همه‌جانبه با دشمنان کینه‌توز و خبیث روبرو می‌باشد، سنگر تولید و اقتصاد کشور برای دفاع مقدس زنده است.

نورنیوز ـ گروه اقتصادی: پیش از ظهر امروز رهبر معظم انقلاب در دیداری صمیمانه با کارآفرینان، تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی کشور، شنونده دیدگاه‌ها، پیشنهادات و انتقادات آنان بودند و در ادامه با ایراد بیاناتی که در شرایط فعلی کشور بسیار مهم و راهگشاست بار دیگر بر ضرورت بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های گسترده و متنوع اقتصادی کشور تاکید کردند.

برگزاری این دیدار که بر خلاف بیشتر دیدارهای رهبر انقلاب پس از فراگیری ویروس کرونا به صورت حضوری انجام شد از نظر شکلی واجد این پیام روشن و راهبردی بود که در شرایط فعلی که به تعبیر ایشان کشور در جنگ اقتصادی همه‌جانبه با دشمنان کینه‌توز و خبیث روبرو می‌باشد، سنگر تولید و اقتصاد کشور برای دفاع مقدس زنده است و رزم غرورآفرین افسران و رزمندگان این نبرد سخت، نقشه دشمنان را برای فروپاشی اقتصاد ملی و قراردادن مردم در مقابل نظام جمهوری اسلامی با شکست مفتضحانه روبرو کرد.

رهبر معظم انقلاب در این جلسه خطاب به کارآفرینان و تولیدکنندگان فرمودند: «آن لشکری که در مقابل دشمن ایستاد شماها بودید، افسران این دفاع مقدس کارآفرینان و مدیران شایسته‌ی اقتصادی بودند، رزمندگانش هم کارگران بودند، کارگران، رزمندگان با اخلاص و با صفای این میدان بودند همه‌ی شماها و همه‌ی فعالان اقتصادی در این افتخار شریکند، افتخار حفظ اقتصاد کشور.»

برگزاری این مراسم با حضور عالی‌ترین مقام مسئول تعیین راهبردهای کشور آن هم در شرایطی که نظام جمهوری اسلامی ایران با اتخاذ سیاست مقاومت فعال توانست از فشار بی‌سابقه‌ترین تحریم‌های اقتصادی که تاکنون علیه کشوری اعمال شده سربلند خارج شود و دشمن را مجبور به بازگشتن به میز مذاکره نماید نمی‌تواند رخدادی تصادفی و غیر برنامه‌ریزی شده باشد.

بیانات امروز رهبری و اشاره صریح به شکست سیاست‌های فشار حداکثری و ناکامی دشمن برای ایجاد فروپاشی اقتصادی و سیاسی در جمهوری اسلامی ایران ضمن آنکه تبیین کننده جایگاه مذاکره‌کنندگان ایرانی به عنوان نمایندگان طرف پیروز در جنگ اقتصادی بود، تاکید مجددی بر رویکرد جمهوری اسلامی برای بهره‌گیری از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های اقتصادی کشور برای بی‌اثر کردن تحریم‌ها نیز محسوب می‌شود.

رهبر معظم انقلاب در این خصوص با تقدیر از تداوم فعالیت بنگاه‌هایی که منتظر رفع تحریم نماندند، فرمودند: «اقتصاد کشور و فعالیت‌های اقتصادی کشور را شرطی نکنید و متوقف بر فلان قضیه‌ای که در اختیار ما نیست نکنید. همّت‌مان را برای رفع نیاز خودمان به کار ببندیم.»

بدون شک تداوم این مسیر افتخارآمیز و رها کردن اقتصاد کشور از تکانه‌های سیاسی و اقتصادی خارجی که باعث مأیوس شدن کامل دشمن برای استفاده از ابزار تحریم به منظور تحمیل اراده سیاسی خود به مردم ایران خواهد شد، نیازمند رعایت الزامات مهمی چون از سوی مسئولین دولتی، کارآفرینان و تولیدکنندگان بخش‌های مختلف اقتصادی کشور است که رهبری در سخنان روز جاری به آن اشاره کردند و در یادداشت‌های آتی به آن پرداخته خواهد شد.


نورنیوز
اخبار مرتبط
دخالت‌ در امور داخلی شرکت‌ها، صنعت خودروسازی را به مرز ورشکستگی رسانده‌ است/ با مدیران کارنابلد توصیه شده نمی‌توان خودروسازی را اداره کرد
شنبه 1400/12/14 ساعت 15:11
دخالت‌ در امور داخلی شرکت‌ها، صنعت خودروسازی را به مرز ورشکستگی رسانده‌ است/ با مدیران کارنابلد توصیه شده نمی‌توان خودروسازی را اداره کرد
اگر واقعا مدیریت در خودروسازی سیاسی نباشد یک مدیر خودرویی نیازی ندارد برای حفظ صندلی خود مدام با سیاسیون لابی‌گری کند بلکه می‌داند تنها راه ماندگاری مدیریتش انجام درستِ سیاست‌های درستی است که برایش تعریف شده و تنها باید پاسخگوی مشتری و هیئت مدیره به‌عنوان اصلی‌ترین ذی‌نفعان سازمانی خود باشد اما در عمل اینگونه نیست.
پرونده ویژه «نورنیوز» درباره وضعیت صنعت خودروی کشور
چهارشنبه 1400/11/13 ساعت 11:01
پرونده ویژه؛
پرونده ویژه «نورنیوز» درباره وضعیت صنعت خودروی کشور
آسیب‌شناسی و بررسی ریشه‌های شکل‌گیری وضعیت نابسامان صنعت خودرو در کشور یکی از مهمترین اقداماتی است که باید برای برون‌رفت از شرایط نگران‌کننده کنونی از سوی رسانه‌های گروهی و کارشناسان این حوزه با هدف تصمیم‌سازی به منظور تغییر سیاست‌ها، رویکردها و شیوه اداره این صنعت پیگیری شود.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
میدری: باج‌نیوزها را از صحنه رسانه حذف کنیم
عکس های منتخب ایران، شنبه 18 مرداد 1404
از بین بردن حماس غیرممکن است
ورود استقلال به تجارت با خرید کشتی
«برد کوپر» جانشین ژنرال مایکل کوریلا در سنتکام شد
مهلت 15 روزه دادستان تهران برای ساماندهی کالاهای خطرناک و سلامت محور
عضو شورای عالی سازمان نظام پرستاری: بحران کمبود پرستار داریم
سخنگوی پلیس: 16 مهره‌ اصلی از تبهکاران جهانی به دام افتادند
امضای تفاهم‌نامه بین شرکت توسعه فناوری پلاسما و انجمن حمایت از بیماران دیابتی
قتل فجیع داماد خانواده و شهادت یک مأمور پلیس در آستانه‌اشرفیه + جزییات
پارکینگ رایگان و 22 موکب در انتظار زائران اربعین در شهر فرودگاهی
هشدار نارنجی وزش باد شدید و گرد و خاک در سه استان
معامله«کریدور زنگزور» ، آمریکا را به قلب حومه روسیه می‌آورد
فروش بلیت‌های سوپرجام استقلال و تراکتور از امروز
قیمت طلا و سکه امروز پنج‌شنبه 16 مرداد 1404 + جدول قیمت‌ها
پاشینیان: توافق جدید با آذربایجان راه ارتباط ریلی با ایران را هموار می‌کند
ولایتی: ایران با روسیه یا بدون او مانع کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود
پزشکیان چه نوع خبرنگاری را می‌پسندد؟
معتمدیان: نیمی از اتباع خارجی در استان تهران زندگی می‌کنند
تأمین اضطراری آب تهران از طالقان؛ راهکاری موقتی در برابر کمبود بی‌سابقه آب
حریق 2 موکب در مرز مهران یک کشته و 3 زخمی برجای گذاشت + فیلم
حوادث رانندگی جان 4866 نفر را درسه ماه اول سال گرفت
پیام تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت درگذشت استاد فرشچیان
بذرافشان: زوج‌های جوان به دلیل گرانی طلا، نقره می‌خرند
مکزیک: حضور ارتش آمریکا در خاک ما پذیرفتنی نیست
قیمت بلیت پروازهای اربعین اعلام شد؛ رفت و برگشت 13 تا 15 میلیون تومان
انقلابی در درمان نزدیک‌بینی بزرگسالان؛ پایان استفاده از عینک تنها با یک قطره!
آغاز ثبت نام دور جدید عمره از اول شهریور؛ 80 درصد ظرفیت کاروان‌ها پر شد
دستگیری شیاد اینترنتی با سناریوی سوالات کنکور +فیلم
فساد در سایه فوتبال در باشگاه «مس رفسنجان»
وزیر فرهنگ بر تقویت هنر، رسانه و کتاب در کانون‌های مساجد تأکید کرد
تونل توحید امشب در هر دو مسیر مسدود است
سرلشکر موسوی: بسیج همواره میدان‌دار نیاز‌های کشور در عرصه‌های مختلف بوده است
قیمت خودرو امروز شنبه 18 مرداد 1404
استاد فرشچیان؛ سفر از بوم خاک به بزم ملکوت +جزئیات و محل خاکسپاری
6900 میلیارد تومان سود به حساب سهامداران واریز شد
نرخ نان در تهران 52 درصد و در شهرستان 42 درصد زیاد شد
دیپلماسی سازنده و عبور از تهدیدات تصاعدیابنده
زلنسکی: هیچ بخشی از خاک اوکراین را به روسیه نمی‌دهیم
تاج: اگر در ورزشگاهی شعار نژادپرستانه سرداده شود داور باید پایان مسابقه را اعلام کند
پیشنهاد پوتین به ترامپ: با واگذاری شرق اوکراین، جنگ متوقف خواهد شد
پلیس فتا: «جراح قلابی» را شناسایی کرده و گزارش دهید +سایر مشخصات
جهانگیر: دستور قوه قضائیه به دادگستری‌های مرزی برای تأمین تسهیلات رفاهی زائران ابلاغ شد
تمرکز سلیمی بر تیم ملی؛ رضازاده به فدراسیون بازگشت
آتش‌سوزی مهیب در انبار کالای گمرک منطقه ویژه اقتصادی کاوه ساوه
جنگ فراترکیبی!
عوامل رژیم صهیونیستی قصد داشتند چه اقداماتی در راهپیمایی اربعین انجام دهند؟
روایت جالب شفای دست استاد فرشچیان توسط امام رضا(ع) + فیلم
آتش جدید در خط حمله استقلال
از 450 مسافر قطار تهران به کرمان، 30 نفر مصدوم شدند
X
آگهی تبلیغاتی