×
سیاسی
شناسه خبر : 87587
تاریخ انتشار :

تلاش در پارلمان عراق برای جرم انگاری تعامل با رژیم صهیونیستی

عضو ائتلاف نصر از تلاش برخی احزاب و گروه های سیاسی عراق برای تصویب قانون جرم انگاری تعامل با رژیم صهیونیستی و بررسی پرونده فروش نفت به این رژیم خبر داد.

نورنیوزـگروه بین‌الملل: دولت پیشبرد امور عراق به نخست وزیری مصطفی الکاظمی با اتهاماتی از سوی اعضای برخی احزاب و فراکسیون‌های سیاسی عراقی به علت تعلیق تحقیقات درباره پرونده ارسال نفت عراق از اقلیم کردستان و از طریق بنادر ترکیه برای رژیم صهیونیستی مواجه است.

به گزارش العربی الجدید، «عدی عواد» نماینده بصره در پارلمان عراق روز جمعه با اشاره به این پرونده گفت به اسناد رسمی از وزارت نفت دست پیدا کرده است که تأیید می‌کند نفت عراق به سرزمین‌های اشغالی صادر می‌شود. وی تأکید کرد برای پیگیری این پرونده به دستگاه قضائی و دادگاه عالی فدرال مراجعه خواهد کرد.

عواد در صفحه توئیتری خود افزود: من به دنبال علت‌های فروخته شدن نفت عراق توسط اقلیم کردستان به رژیم صهیونیستی بودم که وزارت نفت و شرکت توزیع نفت «سومو» اسامی نفتکش‌های حامل نفت عراق برای رژیم صهیونیستی و تعداد و تاریخ حرکت این نفتکش‌ها را در اختیار من قرار دادند. من هفته آینده برای بررسی این پرونده به سیستم قضائی مراجعه خواهم کرد تا در مقابل خداوند و ملت عراق به دین خود عمل کرده باشم.

این نماینده عراقی همچنین سلسله اسنادی را متعلق به سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۲۱ عرضه کرد که اسامی و تعداد نفتکش هایی که محموله‌های نفتی عراق را از بنادر ترکیه به بنادر فلسطین اشغالی انتقال داده‌اند، آشکار می‌کند.

عواد پیشتر به العربی الجدید گفته بود اقلیم کردستان عراق نفت را خارج از چارچوب شرکت سومو و کمتر از قیمت بازار جهانی به خارج می‌فروشد. وی همچنین تصریح کرد دولت عادل عبدالمهدی نخست وزیر پیشین عراق دادخواستی را برای تحقیق درباره ارسال غیرقانونی نفت عراق از اقلیم کردستان به سرزمین‌های اشغالی به ویژه بندر حیفا به دادگاه فدرال عراق تحویل داده بود ولی دولت فعلی این دادخواست را پیگیری نکرد و آن را به حالت تعلیق درآورد.

همه این تحولات در حالی است که برخی جریان‌ها و نیروهای سیاسی عراقی از قصد خود برای مطرح کردن قانون جدیدی در پارلمان عراق خبر داده‌اند که هر گونه تعامل و ارتباط با رژیم صهیونیستی را جرم قلمداد می‌کند.

یک عضو برجسته ائتلاف نصر به ریاست حیدر العبادی نخست وزیر پیشین عراق درباره این موضوع به العربی الجدید گفت: برخی نیروهای سیاسی تصمیم دارند چند قانون جدید را در پارلمان مطرح کنند و بر اساس یکی از این قوانین، تعامل با رژیم صهیونیستی جرم تلقی می‌شود و مجازات آن حتی ممکن است به اعدام نیز برسد چرا که عراق از سال ۱۹۴۸ تا کنون با رژیم اشغالگر در حالت جنگ قرار دارد.

وی ادامه داد: این قانون همچنین موضوع تداوم ارسال نفت عراق را برای رژیم اشغالگر به اعتبار اینکه یکی از راه‌های عادی سازی روابط با این رژیم به شمار می‌رود، بررسی خواهد کرد.

این عضو ائتلاف النصر با اشاره به اینکه دولت مصطفی الکاظمی مسئول چشم پوشی از تداوم فروش نفت اقلیم کردستان به رژیم صهیونیستی است، افزود: قانون مذکور همچنین تحریم شرکت‌ها و طرف‌های خارجی حامی رژیم صهیونیستی را تضمین و برای فعالسازی دفتر مرکزی تحریم رژیم صهیونیستی در داخل اتحادیه عرب تلاش می‌کند.

قابل ذکر است قانون مجرمانه قلمداد شدن عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی نخستین بار ماه سپتامبر گذشته و پس از برگزاری کنفرانس در شهر اربیل با مضامین دعوت به عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی در پارلمان عراق تصویب شد.


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
دستگیری سارقانی که هفته گذشته گوشی تلفن همراه یک دانشجو را به سرقت بردند
عملیات یمن با موشک بالستیک هایپرسونیک به یافای اشغالی +فیلم
زمین زیر پا ناآرام است؛ احتمال وقوع زلزله 7 ریشتری جدی است!
مرگی در سایه انفجار؛ زن مرموز در سالونیک چه می‌خواست؟
برق مشترکان پُرمصرف در تهران، از امروز قطع می‌شود!
کلید اولیه کنکور 1404 کی منتشر می شود؟
نورنما | توقیف خودرو و ضبط گواهینامه راننده متخلف در تبریز
رصد میدانی نشان از تخلف گسترده در اجرای طرح کالابرگ دارد! +فیلم
واژگونی جرثقیل 40 تنی در دل شب
قیمت خودرو امروز 13 اردیبهشت 1404 / ثبات قیمت شکست
بانک رفاه کارگران اعلام کرد؛ جزییات ارائه کارت‌های رفاهی تا 300 میلیون تومان به کارگران
اصلاحات بزرگ در نظام آموزش؛ آیین‌نامه جدید رتبه‌بندی در راه است؛
دختر ایرانی خوش درخشید. با کسب 2 مدال جهانی در وزنه برداری
آموزش و پرورش نیرو می‌گیرد؛ ثبت‌نام آزمون استخدامی بزودی!
ویدیو تکان دهنده جدید از شدت انفجار در بندر شهید رجایی
معاینه‌فنی موتورسیکلت‌ در تمامی مراکز شهر تهران امکان‌پذیر شد
ساحلی بازان ایران امروز برای شکار پاراگوئه به میدان می‌روند
افشای بیماری صعب العلاج بیل گیتس از سوی دخترش
جزئیات پر دردسر/مهمترین موارد اختلافی ایران و آمریکا برای رسیدن به توافق چیست؟
صندوق بازنشستگی از ارائه تسهیلات رفاهی جدید به بازنشستگان خبر داد
تغییر ساعت کاری ادارات قطعی شد+ فیلم
عکس عجیب ترامپ در لباس پاپ
آتش در میانه جنگ و جشن
فرصت دوباره ایران‌خودرو برای وکالتی‌ها؛ پیش‌فروش با تحویل پاییز 1404+جزییات و لینک ثبت نام
مذاکرات از «سه» گذشت و بازی شروع شد!
عاملان شهادت محیط‌بان گلستانی در عملیات غافلگیرانه پلیس به دام افتادند
تعویق مذاکرات، بازی را متوقف نکرد؛ سناریوی جدید دیپلماسی در راه است؟
آغاز بازی مار و پله از سوی آمریکا
ورود به مخفیگاه و دستگیری سارقان از دید دوربین پلیس+ فیلم
انفجار بودجه‌های نظامی؛ جهان در آستانه جنگی خاموش؟
برنامه مسابقات امروز 13 اردیبهشت + پخش زنده
وضعیت آب و هوا امروز 12 اردیبهشت +وضعیت استانها
نورنما | حمام شترها در آب های خلیج فارس
تهران بارانی می شود
تراکتور قهرمان لیگ برترفوتبال ایران شد | تبریزی ها جشن خیابانی برپا کردند
صحبت‌های علیرضا بیرانوند بعد از قهرمانی«پسر خوبی برای مادرم و شوهر خوبی برای همسرم نبودم»
ملوان 3-3 ذوب‌آهن | بازگشت دراماتیک ملوان در انزلی + خلاصه بازی
واکنش بیرانوند به فحاشی هوادارن در شب پر گل بازی تراکتور - شمس آذر+فیلم
نتیجه نهایی بازی: سپاهان 1-2 گلگهر | شکست سپاهان در خانه؛ سهمیه آسیایی سپاهان به خطر افتاد
جدول لیگ برتر در هفته بیست و هشتم پس از بازی های امروز جمعه 12 اردیبهشت
جنون مرگ در خیابان ناسیونال؛ قتل‌عام خانوادگی با کلاشینکف در کرمانشاه
پدر در جست‌وجوی نشانه‌ای از فرزندش بعد از انفجار بندر شهید رجایی
چرایی تغییر رنگ اقیانوس‌ها از آبی به بنفش؟
بدون تعارف با خلبان اطفای حریق بندر شهید رجایی+ فیلم
آخرین جزئیات آتش‌سوزی گسترده در اراضی اشغالی/ آتش‌سوزی گسترده در شمال فلسطین اشغالی +فیلم
طوفان و رعدوبرق ایلام را فراگرفت+ فیلم
ستارگان سینما به «یزدان» می آیند
زن جوان در دام زورگیران موتورسوار مقابل مترو شهید محلاتی+فیلم
تی تی ها خیلی زود قهرمانی را جشن گرفتند| تراکتور 4 - 0 شمس آذر
نتیجه نهایی بازی استقلال(5) - آلومینیوم (1) | لبخندغرور آمیز جباری برای تیمش + خلاصه بازی
X
آگهی تبلیغاتی