×
سیاسی
شناسه خبر : 82909
تاریخ انتشار : یکشنبه 1400/09/21 ساعت 16:11

نورنیوز بررسی کرد؛

تروئیکای اروپایی بدون برنامه حتی در بهره‌گیری از تاکتیک‌های مذاکراتی!

واقعیت جاری در پشت میز مذاکرات، برخلاف جریان خبری ایجاد شده از تداوم رویکرد زیاده‌خواهانه تروئیکای اروپائی و پافشاری بر درخواست‌های فرابرجامی خبر می‌داد.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: از شب گذشته و با وجود حرکت کُند اما مستمر مذاکرات، اخباری به نقل از منابع ناشناس توسط برخی رسانه‌های غربی و شبکه‌های فارسی زبان معاند در خصوص «متوقف شدن مذاکرات» منتشر شد.

ماهیت این اخبار غیر واقعی که پژواک نسبتا گسترده‌ای نیز داشت بیش از آنکه القاءکننده بی‌فرجامی مذاکرات باشد بر سرسختی ایران بر روی مواضعش متمرکز بود.

در حقیقت این جریان خبری به دنبال جاانداختن این گزاره بود که با شیوه فعلی مذاکرات امکان دستیابی به توافق وجود ندارد.

اما واقعیت جاری در پشت میز مذاکرات، برخلاف جریان خبری ایجاد شده از تداوم رویکرد زیاده‌خواهانه تروئیکای اروپائی و پافشاری بر درخواست‌های فرابرجامی خبر می‌داد.

تاکید مذاکره‌کنندگان ایرانی بر گفتگو در چارچوب تعهدات برجامی و تلاش برای بازگرداندن مذاکرات به ریل اصلی ضمن آنکه تروئیکای اروپائی را در پیگیری مسیر غیرسازنده دچار مشکل نمود موجبات کند شدن گفتگوها بر روی موضوعات اصلی را نیز فراهم کرد.

تلاش تروئیکای اروپایی برای وارد کردن فشار روانی به ایران با استفاده از ابزارهای خارج از میز مذاکرات در حقیقت بهره‌گیری از تاکتیک‌های مذاکراتی سوخته است که به طور قطع نمی‌تواند مذاکره‌کنندگان ایرانی را منفعل کند.

تروئیکای اروپایی در بخش اول دور جدید مذاکرات نیز پس از ارائه پیش‌نویس‌های پیشنهادی ایران در دو بخش لغو تحریم‌ها و هسته‌ای نیز از همین تاکتیک استفاده کرد اما طرفی نبست.

 فضاسازی گسترده نمایندگان آلمان، فرانسه و انگلیس در مذاکرات و اعلام غیرقابل گفتگو بودن پیش‌نویس‌های پیشنهادی ایران نیز دقیقا در چارچوب تاکتیک مذاکراتی منفعل‌سازی حریف دنبال شد.

بر این اساس روزهای دوشنبه، سه‌شنبه و چهارشنبه نمایندگان آلمان، فرانسه و انگلیس با مصاحبه‌های جداگانه با اعلام غیرقابل مذاکره بودن پیش‌نویس‌های ارائه شده از سوی ایران عملا جو سنگینی را در مورد رسیدن مذاکرات به بن‌بست ایجاد کردند تا از این طریق ایران را وادار به عقب‌نشینی از مواضع اصولی خود کنند.

تعیین روز پنج‌شنبه هفته گذشته برای آغاز مجدد مذاکرات و تداوم گفتگوها بر روی متون پیشنهادی ایران که تروئیکا قبلا آن را غیرقابل مذاکره عنوان کرده بود اما نشان داد که اقدامات انجام شده از سوی اروپایی‌ها صرفا بهره‌گیری از تاکتیک سوخته  مذاکراتی و با پیش‌فرض نیاز ایران به مذاکره و واهمه از توقف آن بوده است.

مقامات جمهوری اسلامی بارها اعلام کرده‌اند که تهران ضمن آنکه با جدیت و اراده قاطع برای دستیابی به توافق خوب وارد مذاکرات شده اما شرایط داخلی کشور به ویژه اقتصاد ملی را به مذاکرات گره نزده و برای همه گزینه‌های محتمل، برنامه مدون دارد.


نورنیوز
اخبار مرتبط
ریشه دوگانگی در اخبار مذاکرات وین چیست؟
سه‌شنبه 1400/09/23 ساعت 17:36
ریشه دوگانگی در اخبار مذاکرات وین چیست؟
مذاکره کنندگان اروپائی برای خارج شدن از وضعیت انفعالی با اتخاذ روش مذاکره سینوسی تلاش می کنند برای نگه داشتن ایران در میزمذاکرات، ضمن رو به جلو بردن نسبی گفتگوها،روند متهم سازی ایران به وقت کشی و زیاده خواهی را در فضای رسانه ای پیگیری کنند تا فشارها بر روی ایران کم نشود.
ریشه دو گانگی در اخبار مذاکرات وین چیست؟
سه‌شنبه 1400/09/23 ساعت 09:39
ریشه دو گانگی در اخبار مذاکرات وین چیست؟
مذاکره کنندگان اروپائی برای خارج شدن از وضعیت انفعالی با اتخاذ روش مذاکره سینوسی تلاش می کنند برای نگه داشتن ایران در میزمذاکرات، ضمن رو به جلو بردن نسبی گفتگوها،روند متهم سازی ایران به وقت کشی و زیاده خواهی را در فضای رسانه ای پیگیری کنند تا فشارها بر روی ایران کم نشود.
اسکای‌نیوز: اختلافاتی میان آمریکا و اسرائیل درباره برنامه هسته‌ای ایران به وجود آمده است
دوشنبه 1400/09/22 ساعت 19:44
اسکای‌نیوز: اختلافاتی میان آمریکا و اسرائیل درباره برنامه هسته‌ای ایران به وجود آمده است
شبکه اسکای نیوز به نقل از منابع آمریکایی اعلام کرد که واشنگتن نسبت به هرگونه تحرک یکجانبه از سوی اسرائیل علیه ایران به این رژیم هشدار داده است.
از اختلاف اروپا و آمریکا تا همراهی چین و روسیه
یکشنبه 1400/09/21 ساعت 16:55
از اختلاف اروپا و آمریکا تا همراهی چین و روسیه
اختلافات میان کشورهای 1+4 و آمریکا طی روزهای گذشته رو به فزونی گذاشته است. تحریم‌های جدید آمریکا علیه چین و روسیه از یک سو، تغییر نخست وزیر آلمان از سوی دیگر و طرد انگلیس از سوی اتحادیه اروپا دلایل عمده اختلافات این کشورها است.
آدرس غلط آمریکا با رسم‌الخط عبری!
شنبه 1400/09/20 ساعت 20:33
نورنیوز بررسی کرد؛
آدرس غلط آمریکا با رسم‌الخط عبری!
در مجموعه رفتار و گفتار مقامات آمریکایی تاکنون، نشانه امیدوار کننده‌ای که از اراده این کشور برای دستیابی به توافق خوب خبر بدهد، دیده نشده و در سیاست آمریکا نسبت به ایران، همچنان «تهدید و تحریم» حرف اول را می‌زند.
منافع کشورهای عربی و مذاکرات وین
شنبه 1400/09/20 ساعت 14:46
نورنیوز بررسی کرد؛
منافع کشورهای عربی و مذاکرات وین
اعمال تحریم‌ها صرفا تحریم ایران نبوده، بلکه با توجه به ظرفیت‌های بزرگ اقتصادی ایران، این کل منطقه است که مورد تحریم قرار گرفته و در اصل غرب با این تحریم‌ها بدنبال جلوگیری از تبدیل شدن غرب آسیا به منطقه‌ای مستقل، پیشرفته و دارای جایگاه جهانی است.
ساز ناکوک تروئیکا علیه اتحادیه اروپا و روند مذاکرات وین
جمعه 1400/09/19 ساعت 22:11
اختصاصی نورنیوز؛
ساز ناکوک تروئیکا علیه اتحادیه اروپا و روند مذاکرات وین
تروئیکای اروپایی در ادامه اقدامات خود پس از نشست هفته قبل، تلاش بسیاری را برای تغییر ریل مذاکرات انجام داده‌اند تا از این رهگذر سه هدف «امتیازگیری از چین و روسیه»، «امتیازگیری از ایران» و «امتیازگیری از اتحادیه اروپا» را برآورده سازند.
تعاملات نزدیک و مثبتی میان ایران و آژانس آغاز شده است
پنج‌شنبه 1400/09/18 ساعت 21:25
اختصاصی نورنیوز؛
تعاملات نزدیک و مثبتی میان ایران و آژانس آغاز شده است
دیپلماسی فعال ایران و گفتگوی مستمر و نزدیک با طرف‌های اروپایی، چین و روسیه در کنار تعامل مثبت ایران با آژانس وفق تعهدات پادمانی، ابهامات ایجاد شده از سوی صهیونیست‌ها در مورد فعالیت‌های هسته‌ای ایران را از میان برد و جعلی بودن ادعاهای مطرح شده را اثبات کرد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پزشکیان با بن سلمان در دوحه دیدار کرد
مدیرعامل تأمین اجتماعی: پرداخت به‌موقع مستمری‌ها خط قرمز ماست
آذرپیرا با غلبه بر ستاره بحرینی فینالیست شد
رحمان عموزاد به فینال رسید + فیلم
حضور گروه صنعتی،پژوهشی زر در بیست‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی شیرینی و شکلات ایران
بقائی: نشست دوحه فرصتی برای تقویت امنیت و ثبات منطقه‌ای است
رژیم صهیونیستی ناخواسته اراده جمعی امت اسلامی را بیدار کرده است+فیلم
لاپید: حمله اسرائیل به قطر بی‌هدف و ناکارآمد بود
دبیرکل سازمان همکاری اسلامی تجاوز علیه قطر را به شدت محکوم کرد
سران ایران و عراق بر اتحاد کشورهای اسلامی علیه جنایات اسرائیل تاکید کردند
صادرکنندگان آسیب‌دیده بندر شهید رجایی اطلاعات خود را ثبت کنند+مهلت ثبت اطلاعات
محبوبیت ترامپ در بین رای‌دهندگان لاتینی تبار سقوط کرد
دو افسر ارتش آمریکا ناظر رزمایش مشترک روسیه و بلاورس شدند
واکنش امیر قطر درخصوص حمله اسرائیل به منطقه مسکونی در قطر + فیلم
رحمان عموزاد با شکست نماینده هندی راهی نیمه نهایی شد + فیلم
مذاکرات ایران با روسیه و ترکمنستان برای تامین گاز ادامه دارد
سیروس پرهام هنرمند نام آشنا درگذشت
تحولی بزرگ در روابط اقتصادی ایران و پاکستان در راه است
دستگاه هوشمند پایش آلودگی، مخترع ایرانی را صاحب افتخار کرد
رحمان عموزاد حریفان را نابود می‌کند! +فیلم
بازگشت حسینی در آخرین لحظه به سپاهان
سومین کشتی ناوگان صمود از تونس راهی غزه شد
بن‌گویر: روی ویرانه های غزه «محله‌ای لوکس» می سازیم!
پیش‌ثبت‌نام‌های حج تمتع از اواسط مهر آغاز می‌شود
انتقال جنجالی در لیگ برتر/ستاره دورگه به آبادان آمد!
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 24 شهریور 1404
روبیو: از بازگشت تحریم‌های ایران حمایت می‌کنیم
بورس درجا زد؛ اقبال سهامداران به بانک‌ها بیشتر شد
واردات بی‌رویه، خویِ آفتابگردان را خاموش کرد
هیات منصفه دادگاه مطبوعات «مصطفی کواکبیان» را مجرم شناخت
کوچک‌ترین فرشته کاشان نجات‌بخش چند بیمار شد
ایران، عربستان، مصر و ترکیه مربع امنیت راهبردی منطقه
نرخ جدید خوابگاه‌های دانشجویی ابلاغ شد
عارف: نقشه راه امنیت سایبری روی میز دولت است
دیدار پزشکیان با امیر قطر و نخست وزیر عراق
استعفا در هیات مدیره پرسپولیس
اسلامی: ایران تسلیم فشارها نمی‌شود/ سکوت در برابر تجاوز، لکه ننگی در تاریخ آژانس است
نظم‌دهی به دستفروشان در دستور کار شهرداری تهران
گزارش تصویری| سفر رئیس جمهور به قطر
اعتراض مردم مادرید به حضور تیم دوچرخه‌سواری اسرائیل
عمان در آستانه انقلاب هوایی با هواپیماهای آینده‌نگر
هشدار دوباره ژاپن به چین بر سر جزایر مورد مناقشه
پیشنهاد تازه عراق برای گفت‌وگوی منطقه‌ای در نیویورک
مرگ پیاپی نهنگ‌های کوچک در بندرلنگه
رسانه صهیونیستی: عربستان، مصر و اردن، اکنون به ایران نزدیک‌تر می‌شوند
مسیر عجیب پرواز نخست‌وزیر رژیم اسرائیل به نیویورک
اعتراض کره جنوبی و واکنش ترامپ به بازداشت 300 تبعه کره‌ای
لندن به دنبال توافق هسته‌ای با آمریکا
واکنش احساسی قهرمان کشتی پس از کسب طلا
وزیر میراث فرهنگی: فرونشست زمین تهدیدی جدی برای بناهای تاریخی است
X
آگهی تبلیغاتی