×
سیاسی
شناسه خبر : 76508
تاریخ انتشار : شنبه 1400/08/08 ساعت 20:59

نورنیوز بررسی کرد؛

اذعان رسانه صهیونیستی به اهداف پشت پرده اسرائیل علیه ملت ایران

روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» در گزارشی نه تنها تلویحا حمله سایبری اخیر را از جانب رژیم غاصب اسرائیل دانسته بلکه رسما هدف آن را بدتر کردن وضعیت زندگی روزمره ایرانیان عنوان کرده است.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: روز سه‌شنبه چهارم آبان‌ماه 1400 و در پی حدود یک هفته شایعه‌پراکنی در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های معاند در خصوص تصمیم دولت بر گران کردن قیمت بنزین، فاز دوم یک عملیات شوم برای ایجاد اغتشاش در کشور با حمله سایبری به سامانه هوشمند سوخت کلید خورد.

این سناریوی سه مرحله‌ای گرچه با ضربه به خط اول پدافند غیرعامل توانست نگرانی‌هایی را در سطح کشور ایجاد کند اما به دلیل ناتوانی در تحقق الزامات آن از جمله تاثیر شایعه مذکور بر عموم جامعه و مواجهه دقیق و به موقع دستگاه‌های اجرایی، امنیتی و رسانه‌ای نتوانست به هدف خود دست یابد.

از آن سو؛ رسانه‌های معاند که در فاز رسانه‌ای این عملیات تمام تلاش خود را برای التهاب‌آفرینی در جامعه و ایجاد شرایطی از جنس آبان 98 به کار بسته بود عملا راه به جایی نبردند.

نکته اینکه؛ گرچه ملت ایران طی چند سال گذشته زیر شدیدترین انواع عملیات‌های ترکیبی و چند لایه نظام سلطه قرار داشته اما دشمن تنها به مدد موفقیت نسبی در «جنگ ادراکی» توانسته ضرباتی را بر پیکره مردم و نظام وارد کند، بستری که کاهش اعتماد عمومی ناشی از برخی ناکارآمدی‌ها زمینه آن را تقویت کرده بود.

بازیابی نسبی اعتماد عمومی به حاکمیت از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون اما به وضوح نشان داد که این مسئله تا چه حد می‌تواند کشور را از آسیب خدعه‌های رنگارنگ دشمن غدار حفظ کرده و سلاح جنگ ادراکی را بی‌اثر سازد.

نگاه به این موضوع از زاویه دیگر شاید بتواند فهم دقیق‌تری از اصل ماجرا به دست دهد؛ مدت‌هاست که جبهه رسانه‌ای دشمن با استفاده از تاکتیک «تحریف و وارونه‌نمایی»، ضمن ایجاد شکاف میان مردم و حاکمیت، سعی کرده خود را دوست و نظام جمهوری اسلامی را دشمن ایرانیان معرفی کند.

تلاش گسترده تلویزیون‌های فارسی‌زبان به علاوه حساب‌های بی‌شمار شخصیت‌ها و نهادهای رسمی و غیر رسمی دشمنان در فضای شبکه‌های اجتماعی که دائما دم از دوستی با مردم ایران می‌زنند تا بتوانند منویات شوم خود را در اذهان نهادینه کنند، از این جمله‌اند.

این تلاش‌ها گرچه بعضا موفق نیز بوده، اما بارها در مواردی چون تحریم دارو، تلاش برای تحریم ورزش ایران، راه‌اندازی کارزارهای مجازی برای حمله به کشور و... دم خروسشان بیرون زده است.

در مورد اخیر اما؛ عصبانیت دشمن از ناتوانی در رسیدن به هدف خود عملا آنها را وادار به رونمایی از اهداف اصلی آنان کرده است، چنانچه روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» در گزارشی نه تنها تلویحا حمله سایبری اخیر را از جانب رژیم غاصب اسرائیل دانسته بلکه رسما هدف آن را بدتر کردن وضعیت زندگی روزمره ایرانیان عنوان کرده است.

هاآرتص در این گزارش به نقل از یک مقام ارشد اسرائیلی نوشته؛ مشکلات روزانه برای تهران مسئله‌ آفرین شده و حمله سایبری روز سه‌شنبه که بر 4300 پمپ بنزین در سراسر کشور تأثیر گذاشت، آخرین نمونه‌ آن است. 

این اذعان صریح را اگر با برنامه‌های برخی شبکه‌ها، ادعاهای برخی شخصیت‌ها و به ویژه حساب‌های مجازی دولتی مانند «اسرائیل به فارسی» یا... در دوستی با مردم ایران قیاس کنیم متوجه خواهیم شد که چگونه شکست آنان در یک پروژه عملیات روانی منجر به لو رفتن اهداف پشت پرده آنان شده است.

بر این اساس؛ چنانچه خباثت دشمنان ملت ایران و نقشه‌های شومشان برای بر هم زدن آسایش مردم همواره بر آگاهان روشن بوده، اما این دست اعترافات بیش از پیش مشت آنان را در برابر جامعه ایرانی بازتر کرده و نشان از عمق دشمنی آنان دارد.


اخبار مرتبط
آنها شناختی از مفهوم قدرت در نظام بین‌الملل ندارند
شنبه 1400/08/15 ساعت 16:21
آنها شناختی از مفهوم قدرت در نظام بین‌الملل ندارند
عملیات مقتدرانه‌ نیروهای مسلح با محوریت نیروی دریایی سپاه، نشان‌دهنده این است که جمهوری اسلامی ایران می‌تواند از منافع خودش به‌خوبی دفاع کند.
چک‌لیست «منابع انسانی» و اهمیت آن در سازمان
شنبه 1400/08/15 ساعت 11:33
چک‌لیست «منابع انسانی» و اهمیت آن در سازمان
مدیران منابع انسانی در سازمان‌ها باید طوری مدیریت کنند که کارکنان به بودن خود در مجموعه افتخار کنند نه اینکه آماده فرار به جای دیگر باشند. افراد کاربلد در مدیریت منابع انسانی«تاثیر محیط کار خوب بر بهره‌وری» را درک و مدام عملکرد خود را با چک‌لیست پنج‌مرحله‌ای پایش می‌کنند. کارکنان در این سازمان‌ها می‌توانند درباره کاستی‌ها به راحتی نظر بدهند.
مایوس‌سازی سیاست رسانه‌ای دشمن است
شنبه 1400/08/15 ساعت 09:28
مایوس‌سازی سیاست رسانه‌ای دشمن است
رهبر معظم انقلاب: اکنون مانند همیشه سیاست تبلیغی و رسانه‌ای دشمن و فعّال‌ترین برنامه‌های آن، مأیوس‌سازی مردم و حتّی مسئولان و مدیران ما از آینده است.
ویدئو: اذعان صهیونیست‌ها به اهداف پشت پرده علیه مردم ایران
دوشنبه 1400/08/10 ساعت 17:04
ویدئو: اذعان صهیونیست‌ها به اهداف پشت پرده علیه مردم ایران
روز سه‌شنبه چهارم آبان‌ماه در ادامه یک عملیات سه‌مرحله‌ای، سامانه هوشمند سوخت با حمله سایبری مواجه شد اما نتوانست به هدف خود برسد.
امیدواری‌ها در بازار مسکن
شنبه 1400/08/08 ساعت 11:52
امیدواری‌ها در بازار مسکن
معاون وزیر راه و شهرسازی با پیش‌بینی امیدوارکننده بودن بازار مسکن تا پایان سال 1400 گفت: قانون جهش تولید مسکن کمک شایانی به خروج بازار مسکن از فضای سرمایه‌گذاری می‌کند.
روایت شمخانی از ناکامی دشمن در حمله سایبری اخیر
چهارشنبه 1400/08/05 ساعت 22:10
روایت شمخانی از ناکامی دشمن در حمله سایبری اخیر
دریابان شمخانی در حساب توییتری خود از حمله سایبری اخیر به سامانه توزیع سوخت کشور نوشت.
اینفوگرافی: 3.5 میلیون زن ایرانی سرپرست خانوار هستند
چهارشنبه 1400/08/05 ساعت 15:52
اینفوگرافی: 3.5 میلیون زن ایرانی سرپرست خانوار هستند
آمارها نشان می دهد سه و نیم میلیون زن ایرانی سرپرست خانوار هستند. نورنیوز در این اینفوگرافی به این مسئله پرداخته است.
حضور سرزده رییس جمهور در جایگاه سوخت میدان فردوسی تهران + فیلم
چهارشنبه 1400/08/05 ساعت 13:20
حضور سرزده رییس جمهور در جایگاه سوخت میدان فردوسی تهران + فیلم
سید ابراهیم رئیسی امروز به صورت سر زده از روند توزیع سوخت در کشور بازدید کرد.
قدردانی کانون حرفه‌ای رسانه از معاون مطبوعاتی پیشین وزیر ارشاد
چهارشنبه 1400/08/05 ساعت 12:23
قدردانی کانون حرفه‌ای رسانه از معاون مطبوعاتی پیشین وزیر ارشاد
در مراسمی در هتل اسپیناس تهران از خدمات محمد خدادی معاون پیشین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی قدردانی شد. محمد خدادی جای خود را به فرشاد مهدی‌پور داده است.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
وضعیت نگران‌کننده سد لار با 97 درصد مخزن خالی
نخست وزیر پاکستان خواستار اتحاد مسلمانان علیه تجاوز صهیونیستی شد
واکنش بغداد به مصوبه مجلس نمایندگان آمریکا
مدیوم‌شات | سخنان تند سینماگر پیشکسوت علیه موسیقی سنتی
روایت وزیر خارجه تونس از رایزنی با عراقچی
آخرین وضعیت سلامتی حمید هیراد
پزشکیان : سپردن مدیریت به افراد شایسته تنها راه حل مشکلات کشور است
هافبک ازبک پرسپولیس آماده بازی شد
اتحادیه اروپا: شاید جنگ اوکراین چند سال دیگر ادامه یابد
راه‌اندازی 68 دوربین ثبت تخلفات در جاده‌های گیلان
توافق ایران و آژانس مانع اجماع جهانی علیه ایران می‌شود
ناسا درهای خود را به روی چینی‌ها بست
اسرائیل به کجا می‌رود؟!
مرگ کارگر جوان در چاه
سه‌گانه‌ای که جهان نمی‌فهمد
نسل بیمار آینده؛ کودکان در محاصره
طرح توقیف سیستمی گواهینامه از ابتدای شهریور اجرا می‌شود
الحوثی: جنایات اسرائیل علیه مردم فلسطین «جنایت قرن» است
انتشار بخشنامه رئیس قوه قضاییه درباره شرایط عفو معیاری 1404
گشوده شدن پرونده کیفری علیه تیک‌تاک در فرانسه
رئال مادرید امسال هم به مراسم توپ طلا نخواهد رفت
بیانیه نشست وزرای خارجه روسیه و کشورهای خلیج فارس علیه رژیم تل‌آویو
ایران خودرو تعزیرات حکومتی را تهدید کرد
پارلمان اروپا خواستار شناسایی کشور مستقل فلسطین از سوی دولت‌های عضو شد
نشست فوق‌العاده سران کشورهای عربی و اسلامی یکشنبه برگزار می شود
72 نفر دیگر در غزه شهید شدند
آیا خبری از گران شدن بنزین در راه است؟
حمله پهپادی یمن به اسرائیل/ آژیرهای خطر به صدا درآمد
داوران هفته سوم لیگ برتر فوتبال ایران معرفی شدند
واکنش قطر و کشورهای خلیج فارس به حمله اسرائیل به دوحه چگونه خواهد بود؟
ارسال بسته مشکوک برای رئیس رژیم صهیونیستی در انگلیس
پخش دو فیلم خاطره‌انگیز ایرانی و جهانی در روز ملی سینما
ترکیه: دارایی‌های نظامی اسرائیل در سوریه را هدف قرار ندادیم
قطر آمریکا را به بازنگری در اتحاد امنیتی پس از «خیانت» واشنگتن تهدید کرد
حماس: عملیات طولکرم پافشاری جوانان فلسطین بر مقاومت است
تراشه جدید هوش مصنوعی که با نور کار می‌کند
حزب‌الله تکذیب کرد؛ هیچ‌گونه فعالیتی در خاک سوریه نداریم
تهران در پی صدور هشدار هواشناسی آماده باش شد
محدودیت پرواز پهپادها و هواپیماهای سبک در مرز شرقی لهستان اعمال شد
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 20 شهریور 1404
قیمت دلار امروز پنجشنبه 20 شهریور 1404
فرزانه توسلی رسماً به تیم استقلال ملحق شد
کیفرخواست 4 نفر از عوامل جاسوسی رژیم صهیونیستی و مرتبط با موساد صادر شد
بحران انسانی در غزه؛ آنروا از قطع کمک‌ها به صدها هزار آواره خبر داد
حمایت نیرو‌های مسلح ایران از قطر
حضور امشب وزیر خارجه در تلویزیون
کمیته انضباطی پرسپولیس و سپاهان را جریمه کرد
پیام قاطع مصر به آمریکا پس از حمله به قطر: تجاوز به کشورمان را تحمل نخواهیم کرد
ممنوعیت تردد از کرج و آزاد راه تهران - شمال به سمت مازندران
آغاز رزمایش مشترک اعضای بریکس با عنوان «اراده برای صلح 2025»
X
آگهی تبلیغاتی