×
سیاسی
شناسه خبر : 76169
تاریخ انتشار : یکشنبه 1400/07/25 ساعت 17:39

تائید خبر «نورنیوز» درباره ایجاد پایگاه جاسوسی اسرائیل در امارات

پایگاه خبری «والا» متعلق به رژیم صهیونیستی با انتشار خبری مبنی بر ایجاد یک پایگاه اطلاعاتی ویژه برای جاسوسی از برنامه هسته‌ای ایران توسط این رژیم، خبر حدود سه ماه پیش «نورنیوز» مبنی بر تاسیس پایگاه جاسوسی اسرائیل در امارات را تائید کرد.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: نزدیک به سه ماه پیش رسانه‌های غربی-صهیونیستی با محوریت «رویترز» طی یک عملیات رسانه‌ای گسترده با جوسازی و دروغ‌پراکنی مدعی ربایش دو کشتی «آسفالت پرینسس» و «گلدن برلیانت» در خلیج فارس از سوی نیروهای ایرانی شدند.

این جنگ رسانه‌ای همه‌جانبه که واکنش‌های عجولانه «دومینیک راب» وزیر خارجه وقت انگلیس و «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا علیه کشورمان را در پی داشت، با هدف تنش‌زایی در آستانه تحلیف رئیس جمهور جدید و همچنین تشدید فشار بر ایران برای امتیازدهی در مذاکرات وین از طریق ناامن‌نمایی خلیج فارس و معرفی ایران به عنوان یک بازیگر پر خطر در منطقه صورت گرفت.

در آن زمان «نورنیوز» ضمن تکذیب این خبر، به نقل از یک منبع آگاه از تاسیس پایگاه جاسوسی موساد در امارات و ایجاد اختلال در سامانه‌های ناوبری شناورهای حاضر در منطقه خبر داد.

خبر مذکور نقشه طراحی شده اتاق فکر مشترک واشینگتن، لندن و تل‌آویو علیه کشورمان را که سعی داشت با ایجاد مزاحمت برای شناورهای عبوری، ایران را مقصر این کار نشان دهد خنثی کرد، تا جایی که پس از عقب‌نشینی کاخ سفید، لندن نیز با ارسال نامه‌ای از طریق واسطه به تهران، از موضع بچه‌گانه خود مبنی بر پاسخ متقابل عقب نشست.

حال امروز پایگاه خبری «والا» متعلق به رژیم صهیونیستی با انتشار خبری مبنی بر ایجاد یک پایگاه اطلاعاتی ویژه برای جاسوسی از برنامه هسته‌ای ایران توسط این رژیم، خبر «نورنیوز» را تائید کرده است.

این رسانه اسرائیلی به نقل از یک افسر ارتش اسرائیل مدعی شده که پایگاه مذکور با استفاده از ظرفیت‌های خود و امکانات هوش مصنوعی توانسته‌ است اطلاعات زیادی در ارتباط با برنامه هسته‌ای ایران جمع‌آوری کند و به‌علاوه نقش کلیدی در شناسایی آنچه تحرکات ایران در سوریه عنوان کرده و مقابله با گروه‌های طرفدار ایران در آن منطقه ایفا می‌کند.

گزارش این رسانه صهیونیستی نشان می‌دهد که تاکید ایران بر شرارت‌های تل‌آویو و ناامن‌سازی منطقه توسط این رژیم کاملا دقیق بوده و انتظار تهران از سازمان‌های بین‌المللی به ویژه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای صیانت از اعضای خود در مواجهه با خرابکاری‌ها و اقدامات شرورانه رژیم صهیونیستی مبتنی بر واقعیت است.

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی طی ماه‌های گذشته با اتخاذ رویکردی غیر حقوقی به جای محکوم کردن اقدامات خرابکارانه‌ علیه تاسیسات هسته‌ای کشورمان از سوی رژیم صهیونیستی و صیانت از حقوق مسلم ایران در آژانس، سعی کرد با تشدید فشارهای خود ایران را به پذیرش منویات زیاده‌خواهانه کاخ سفید و طرف‌های اروپایی در مذاکرات برجامی مجبور سازد.


اخبار مرتبط
استانداردهای دوگانه غرب درباره هواپیمای اوکراینی و کشتی بونهام ریچارد
سه‌شنبه 1400/08/04 ساعت 19:59
استانداردهای دوگانه غرب درباره هواپیمای اوکراینی و کشتی بونهام ریچارد
پس از گذشت یک‌‌سال‌وسه ماه از سوختن کشتی «بونهام ریچارد» در کالیفرنیا، نیروی دریایی آمریکا اخیراً اعلام کرد؛ قصور عمده در زنجیره فرماندهی ارتش زمینه نابودی این ناو را فراهم کرده است. ادامه‌ی ماجرا را در نورنیوز ببینید:
ویدئو: ایجاد پایگاه جاسوسی اسرائیل در امارات
دوشنبه 1400/07/26 ساعت 22:41
ویدئو: ایجاد پایگاه جاسوسی اسرائیل در امارات
فتنه‌ وطن‌فروشان برای تلخ کردن کام مردم لبنان
شنبه 1400/07/24 ساعت 16:42
نورنیوز بررسی کرد؛
فتنه‌ وطن‌فروشان برای تلخ کردن کام مردم لبنان
کشتار مردم در بیروت، آن هم به دستور سفارت آمریکا و از سوی گروه سیاسی شناسنامه‌داری چون «قوات اللبنانیة»، ابعاد جدیدی از فتنه‌انگیزی علیه امنیت لبنان بود که پس از شکست‌های زنجیره‌ای دشمنان خارجی و مهره‌های داخلی آنها صورت گرفته است.
حکومت اقلیم مسئول تحرکات صهیونیستی در کردستان عراق
یکشنبه 1400/07/04 ساعت 12:31
حکومت اقلیم مسئول تحرکات صهیونیستی در کردستان عراق
الکعبی نشست اربیل را اقدامی سفارشی و بی ارزش از سوی برخی افراد ناموجه و خیانتکار برای سازش با اسرائیل خواند.
خودزنی با کارناوال صهیونیستی در اربیل
یکشنبه 1400/07/04 ساعت 10:08
هادی محمدی
خودزنی با کارناوال صهیونیستی در اربیل
به‌دنبال فعال کردن گروهک‌های ضدانقلاب کردی در مرز‌های غربی ایران که با هدایت پایگاه الحریر انجام می‌شد، در کنار اولین ضربات نظامی علیه این گروهک‌ها، از زبان رئیس ستاد مشترک نیرو‌های مسلح ایران هشداری جدی برای پاسخگویی اقلیم کردستان عراق و حکومت عراق و ضرورت تخلیه فوری الحریر صادر شد که اعلام تخلیه زودهنگام این پایگاه توسط امریکایی‌ها، حاکی از درک واقعی آن‌ها از هشدار ایران است.
رسوایی‌های نظامی-امنیتی بِنت دلیل حمله به غزه
چهارشنبه 1400/06/24 ساعت 15:20
نورنیوز بررسی کرد؛
رسوایی‌های نظامی-امنیتی بِنت دلیل حمله به غزه
حملات اخیر به غزه در واقع یک انتقام‌گیری وحشیانه بابت رسوایی‌های اخیر و ضعف مفرط سران رژیم صهیونیستی باشد، چه، با توجه به آنچه گفته شد، «نفتالی بنت» با بحرانی به نام ناتوانی در برابر فلسطینی‌ها و مقاومت منطقه مواجه شده که چاره‌ای جز تداوم مسیر نتانیاهو در تنش‌زایی بیرونی برای فرار از فشارهای داخلی را ندارد.
تداوم شرارت صهیونیست‌ها در منطقه؛ این‌بار تحقیر مسلمانان در اکسپو دوبی!
سه‌شنبه 1400/05/26 ساعت 17:51
نورنیوز بررسی کرد؛
تداوم شرارت صهیونیست‌ها در منطقه؛ این‌بار تحقیر مسلمانان در اکسپو دوبی!
براساس توافق انجام شده میان «آردن ترابلسی» مدیر شرکت اسرائیلی «سوپرکام» با «عبدالله بن طوق المری» وزیر اقتصاد امارات، هر فرد مسلمانی که برای شرکت در اکسپوی دوبی به امارات متحده عربی سفر کند موظف به استفاده از دست‌بند‌های الکترونیکی این شرکت و اقامت در هتل‌هایی است که آنها مشخص کرده‌اند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ذخیره استراتژیک دارو برای مقابله با مکانیزم ماشه
درمان پیرچشمی در یک ساعت
صربستان حریف والیبال ایران شد
نشست ترامپ با رهبران عرب در نیویورک با موضوع غزه
اسامه حمدان: رهبران حماس ترسی از ترور ندارند
قتل 5 عضو یک خانواده در جنوب کرمان
چراغ سبز روبیو به اسرائیل برای حاکمیت بر کرانه باختری
پرتغال، کشور فلسطین را به رسمیت شناخت
هندبال نوجوانان ایران در یک قدمی فینال آسیا
هشدار عربستان به اسرائیل درباره الحاق کرانه باختری
مخبر: تمامی مکانیسم‌های دشمن و اسنپ‌بک محکوم به شکست‌اند
این قهرمانی‌ها را تقدیم مردم خوب ایران می کنیم
جدول لیگ برتر در پایان هفته چهارم
مراسم یادبود چارلی کرک با حضور ترامپ و ونس
استقبال حماس از به رسمیت شناختن کشور فلسطین
نورنما | تخریب یک نیروگاه هسته‌ای آمریکا
چند نکته درباره بیانیه مهم «شعام»
ایران و اروپا در نیویورک مذاکره می کنند
قهرمانی کشتی فرنگی ایران با 8 مدال برای دومین‌بار در تاریخ+ جدول مدال ها
تبریک قهرمانی تیم ملّی کشتی فرنگی در جهان از سوی رهبر انقلاب
جدایی مدافع جنجالی استقلال
مدال نقره کشتی فرنگی بر گردن علیرضا مهمدی
هرگز کشور فلسطین وجود ندارد
قهرمانی اسماعیلی نابغه کشتی فرنگی ایران در مسابقات جهانی
دستور عارف برای شناسایی عوامل گرانی برخی کالاها
تاکید بن فرحان بر پایان دادن به رنج‌های ملت فلسطین
مسیر رفع ناترازی‌های انرژی با اراده مسئولان به‌زودی به نتیجه می‌رسد
کشتکار به مدال برنز رسید
آزادی گروگان‌ها شرط اصلی بازگشایی سفارت فلسطین در فرانسه
ایران به دنبال راهکارهایی برای خنثی‌سازی تحریم‌هاست
سپاهان (1) - تراکتور (2) | صدرنشینی تراکتور در دقیقه 90
رنگ تیره لباس مدارس یادگیری را مختل می‌کند
منابع کنکور 1405 اعلام شد
حمایت سازمان ملل از به رسمیت شناختن فلسطین
شهادت 3 کودک در حمله پهپادهای اسرائیلی به جنوب لبنان
یک وجب از افغانستان را به آمریکا نمی‌دهیم
سفر عراقچی به وین برای دیدار با مقامات تروئیکای اروپایی
هشدار درباره کاهش بارندگی‌ها؛ پاییز خشک در پیش است
الحوثی: رژیم صهیونیستی به‌دنبال گسترش سلطه بر خاورمیانه است + فیلم
واکنش صهیونیست‌ها درباره به رسمیت شناختن فلسطین توسط بریتانیا:
استقلال (2) - پیکان (2) | استقلال در برزخ +خلاصه بازی
گفتند درباره غزه سکوت کنیم وگرنه جانمان در خطر است! + فیلم
پاپ نسبت به کوچ اجباری مردم غزه هشدار داد
معمای ورود پاکستان هسته‌ای به خلیج فارس!
جشن ملی ایرانیان به دستور رییس جمهور برگزار می شود
دولت فلسطین از سوی انگلیس، کانادا و استرالیا به‌رسمیت شناخته شد
ترکیب نهایی استقلال برای دیدار حساس مقابل پیکان اعلام شد
وفاق ملی از آغاز دولت چهاردهم با هماهنگی بی‌نظیر سه قوه محقق شده است
سارقان موتورسیکلت در محدوده کلانتری گاندی دستگیر شدند
اتحاد کشورهای حامی چندجانبه‌گرایی راه مقابله با یک‌جانبه‌گرایی است
X
آگهی تبلیغاتی