×
سیاسی
شناسه خبر : 75572
تاریخ انتشار : دوشنبه 1400/06/29 ساعت 12:35

نورنیوز بررسی کرد؛

مبارزه با تروریسم و حقی که ایران از آن کوتاه نخواهد آمد

علاوه بر مشروع بودن حمله ایران به گروهک‌های تروریستی و لزوم پای‌بندی همسایگان ایران به اصل حسن هم‌جواری، اخراج آمریکا از منطقه مولفه‌ای مهم برای رسیدن تمام همسایگان به امنیت پایدار و حق مسلم آنها برای حذف ریشه تروریسم از منطقه است.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح از هدف قرار گرفتن گروهک‌های تروریستی ضد انقلاب در شمال عراق توسط نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران خبر داده است. 

در این خصوص تذکر چند نکته ضروری است:

نخست؛ این اقدام ایران بر اساس حق دفاع مشروع مصرح در قوانین بین‌المللی و در جهت دفاع از کیان ملت و تمامیت ارضی صورت گرفته و ادعای برخی محافل رسانه‌ای و سیاسی مبنی بر نقض حریم عراق توسط ایران ادعایی پوچ و خلاف قوانین بین‌المللی است. 

دوم؛ ایران همواره امنیت منطقه را امنیت خود دانسته و از هیچ اقدامی در این زمینه فروگذار نبوده است. حمایت‌های همه‌جانبه از مبارزه عراق و سوریه علیه تروریسم تحمیلی و نیز حمایت از مقاومت لبنان و فلسطین در برابر تروریسم دولتی اسرائیل شاهدی بر این مدعاست. 

نکته مهم آنکه حمایت ایران از منطقه در برابر تروریسم تنها معطوف به عرصه امنیتی نبوده و سایر حوزه‌های تروریسم از جمله تروریسم اقتصادی را نیز در بر می‌گیرد، چنانچه با ارسال سوخت به لبنان در کنار آنکه ابعاد جدیدی از ناتوانی آمریکا در برابر جبهه مقاومت را برای جهانیان آشکار ساخت، به ماه‌ها تحریم اقتصادی و سوختی تحمیلی توسط آمریکا، اروپا و برخی کشورهای عربی علیه لبنان پایان داد.

سوم؛ هدف قرار گرفتن پایگاه‌های گروهک‌های تروریستی و ضد انقلاب توسط نیروهای مسلح ایران چیزی از مسئولیت دولت عراق و مسئولین اقلیم کردستان در مبارزه با این گروهک‌ها نمی‌کاهد. 

اولا در چارچوب حسن همجواری، کشورها مسئول مقابله با تهدیداتی هستند که همسایگانشان را تهدید می‌کند و اقدام مستقیم و یا همکاری مشترک با همسایگان برای مقابله با تروریست‌ها و نقض کنندگان تمامیت ارضی و امنیت ملی طرفین امری ضروری است.

ثانیا گروه‌های تروریستی به صورت زنجیره‌ای و شبکه‌ای فعالیت می‌کنند و مکملی برای فعالیت‌های تروریستی هستند. به عنوان نمونه گروهک‌های تروریستی ضد انقلاب، منافقین، داعش و شبکه‌های اطلاعاتی تروریستی آمریکایی و انگلیسی زیر مجموعه موساد، سیا و ام ای سیکس و سایر گروه‌های تروریستی در کنار یکدیگر و با هم فعالیت می‌کنند، لذا مبارزه عراق و اقلیم کردستان با گروه‌های تروریستی امری ضروری برای امنیت این کشور و منطقه است. 

در این میان جمهوری اسلامی آماده همکاری و در اختیار قرار دادن کمک‌های نظامی و اطلاعاتی به عراق و سایر کشورهای منطقه در مبارزه با این شبکه‌های به هم پیوسته تروریستی است چنانچه مقامات اقلیم کردستان نیز بارها رسما اذعان کرده‌اند که در زمان حمله داعش به اربیل، ایران اولین و تنها کشوری بود که به حمایت اقلیم آمد. 

چهارم؛ فعالیت و آزادی عمل گروهک‌های تروریستی در شمال عراق در حالی که آمریکا و متحدانش با ادعای مبارزه با تروریسم در این کشور حضور دارند، ابهام در صداقت رفتاری آمریکایی‌ها در مبارزه با تروریسم و کمک به امنیت عراق و منطقه را بیش از پیش تشدید  می‌کند. 

این عدم صداقت زمانی آشکارتر می‌شود که مراکز استمرار و فعالیت و حتی هماهنگی میان این گروه‌های تروریستی در نزدیکی و حتی زیر چتر امنیتی آمریکایی‌ها در عراق و اقلیم کردستان صورت می‌گیرد. 

در یک جمع‌بندی کلی؛ علاوه بر مشروع بودن حمله ایران به گروهک‌های تروریستی و لزوم پای‌بندی همسایگان ایران به اصل حسن هم‌جواری و مقابله با تبدیل شدن خاک خود به مرکزی برای فعالیت تروریست‌ها، باید به این نکته توجه ویژه داشت که اخراج آمریکا از منطقه مولفه‌ای مهم برای رسیدن تمام همسایگان به امنیت پایدار و حق مسلم آنها برای حذف ریشه تروریسم از منطقه است.

 


اخبار مرتبط
ویدئو: ابعاد هوچی‌گری ضدایرانی غرب در نشست گروه 20
سه‌شنبه 1400/08/11 ساعت 16:46
ویدئو: ابعاد هوچی‌گری ضدایرانی غرب در نشست گروه 20
غرب هم اکنون با چالش ناکارآمدی پروژه ایران‌هراسی مواجه است و همزمان بایت حمایت از تروریسم مورد بازخواست جهانی قرار گرفته، لذا با هوچی‌گری ضد ایرانی در نشست رم به دنبال پنهان‌سازی این شکست است.
دیدار سرلشکر باقری با فرمانده ارتش پاکستان
چهارشنبه 1400/07/21 ساعت 12:55
دیدار سرلشکر باقری با فرمانده ارتش پاکستان
سردار باقری به همراه هیات بلندپایه نظامی کشورمان با حضور در مقر فرماندهی ارتش پاکستان در شهر «راولپندی» با ژنرال «قمر جاوید باجوا» فرمانده ارتش کشور میزبان دیدار کرد.
رهبر معظم انقلاب: حضور ارتش‌های بیگانه در منطقه مایه‌ ویرانی است
یکشنبه 1400/07/11 ساعت 13:45
رهبر معظم انقلاب: حضور ارتش‌های بیگانه در منطقه مایه‌ ویرانی است
حضرت آیت الله خامنه ای فرمودند: امروز سازمانهای نیروهای مسلح، ارتش، سپاه، نیروی انتظامی، بسیج به معنای واقعی کلمه سپر دفاعی در برابر تهدیدهای سخت دشمنان بیرونی و درونی هستند.
مبنای پیشنهاد رئیسی به اعضای سازمان ملل متحد چیست؟
چهارشنبه 1400/06/31 ساعت 16:28
نورنیوز بررسی کرد؛
مبنای پیشنهاد رئیسی به اعضای سازمان ملل متحد چیست؟
دنیای امروز با دو چالش بزرگ سلامت و محیط زیست مواجه است و ریشه این بحران را در عملکردهای نظام سلطه باید جستجو کرد. این رفتارها موجب شده تا در کنار تهدید جان میلیون‌ها انسان، اقلیم و محیط زیست جامعه بشری نیز با تهدیدات بی‌شماری مواجه شود.
پروتکل الحاقی و تهدیدهای آمریکا برای امنیت جهان
چهارشنبه 1400/06/31 ساعت 15:20
نورنیوز بررسی کرد؛
پروتکل الحاقی و تهدیدهای آمریکا برای امنیت جهان
ادعای بایدن درباره تلاش برای اجرای پروتکل الحاقی توسط همه کشورها بیشتر به یک طنز تلخ شباهت دارد چرا که آمریکا خود بزرگترین ناقض قوانین آژانس و زمینه‌ساز بحران هسته‌ای در جهان است.
اجرای 120 تئاتر خیابانى در هفته دفاع مقدس
چهارشنبه 1400/06/31 ساعت 14:59
اجرای 120 تئاتر خیابانى در هفته دفاع مقدس
اجرای 120 تئاتر خیابانى به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس و ایام اربعین حسینی آغاز خواهد شد.
محدودیتهای غیر منتظره برای ورود ایرانیان به گرجستان
سه‌شنبه 1400/06/30 ساعت 11:10
محدودیتهای غیر منتظره برای ورود ایرانیان به گرجستان
گفته می‌شود فقط ایرانیانی که اقامت گرجستان دارند و از این کشور خارج شده‌اند 'فقط در صورت ارائه مدرکی که دلیل اقامت‌شان را نشان دهد ‌اجازه ورود مجدد داده می‌شود.
پاسخ دندان‌شکنی به هرگونه اقدام نابخردانه و جهالت آمیز خواهیم داد
دوشنبه 1400/06/29 ساعت 11:27
پاسخ دندان‌شکنی به هرگونه اقدام نابخردانه و جهالت آمیز خواهیم داد
وزیر دفاع در واکنش به ‌یاوه‌گویی‌های سران رژیم صهیونیستی با بیان اینکه پاسخ دندان‌شکنی به هرگونه اقدام نابخردانه و جهالت آمیز داد، گفت: قدرت‌های پوشالی به جز یاوه‌گویی و اتهام‌زنی کار دیگری ندارند.
چگونه زیر میز ایران‌هراسی بزنیم؟
یکشنبه 1400/06/28 ساعت 12:07
چگونه زیر میز ایران‌هراسی بزنیم؟
رئیس انجمن ملی مطالعات گردشگری لازمه خنثی شدن نقشه‌های دشمنان در راستای ایران‌هراسی را به کار گرفتن هر بیشتر مقوله گردشگری به عنوان یک عامل مؤثر و سازنده در دیپلماسی عمومی که موجبات توسعه ارتباط مردم کشورها با یکدیگر را فراهم می‌سازد، دانست.
ایران از مهمترین کشورهای سازمان همکاری‌های شانگهای است
شنبه 1400/06/27 ساعت 15:41
ایران از مهمترین کشورهای سازمان همکاری‌های شانگهای است
یک کارشناس مسائل بین المللی گفت: علی رغم رویکرد اقتصادی سازمان همکاری‌های شانگهای قطعاً ایران می‌تواند با افزایش امنیت برای کشورهای عضو این سازمان در این رابطه هم نقش آفرینی داشته باشد.
مولفه‌های راهبردی عضویت دائمی ایران در سازمان شانگهای
جمعه 1400/06/26 ساعت 21:11
نورنیوز بررسی کرد؛
مولفه‌های راهبردی عضویت دائمی ایران در سازمان شانگهای
عضویت دائم در سازمان شانگهای، از این پس ایران را به عنوان قدرتی که علاوه بر پشتوانه محکم مردمی و اعتقادی داخلی با یک پشتوانه بزرگ سیاسی-اقتصادی-امنیتی خارجی نیز همراه شده است معرفی خواهد کرد که طبعا اثر تهدید و فشارهای غرب را به مراتب خواهد کاست.
مسئولین استان های کردنشین عراق مراقب تحرکات گروهک های ضدانقلاب مستقر در این منطقه باشند
شنبه 1400/06/20 ساعت 21:54
مسئولین استان های کردنشین عراق مراقب تحرکات گروهک های ضدانقلاب مستقر در این منطقه باشند
یک کارشناس مسائل منطقه گفت: اگر از این مناطق مرزهای ایران دچار کمترین آسیبی بشود یا تحرکات جریان های اشرار یا تجزیه طلب در خاک عراق به گونه ایی انجام بشود که امنیت مرزها را تهدید کند جمهوری اسلامی ایران براساس توافقاتی که با دولت مرکزی عراق انجام داده برای حفظ مرزهای خود اقدامات لازم بازدارنده و شدیدی را انجام خواهد داد.
نظرات

آخرین اخبار
چین تعرفه‌های ترامپ را نمی پذیرد
شرکت ماسک به جریمه محکوم و نقره داغ شد
افشای برنامه ریزی برای حمله به حماس در چت‌جی‌پی‌تی
پلنگ ایرانی، یک صهیونیست را درید
ماجرای «جعفر ول‌کن» چه بود؟
انقلاب در ذخیره‌سازی انرژی پاک
رئیس دوره‌ای شورای امنیت: مکانیزم ماشه علیه ایران هنوز فعال نشده است
بقایی: بیانیه‌ بس است، جهان برای نجات غزه وارد عمل شود
وزیر صمت: توافقنامه تجارت آزاد بین ایران و پاکستان فردا امضاء می‌شود
وزیر خارجه انگلیس: صلح‌آمیز بودن غنی‌سازی ایران را قبول ندارم
غیبت 9 بازیکن در تمرین تیم امید؛ دو پرسپولیسی اختصاصی دویدند!
نوجوانان والیبال ایران از صعود به فینال بازماندند/رقابت برای برنز
عارف: حتی برای یک لحظه حق غفلت از دشمن نداریم!
پایان روز نخست کشتی نوجوانان جهان؛ صدرنشینی ایران بدون طلا
گزارش تصویری | سفر رئیس جمهور به پاکستان
کارکنان اتحادیه اروپا خواستار شدند؛ روابط دپیلماتیک با تل آویو را تعلیق کنید
وزیر میراث فرهنگی: دولت تمام قد از زیست‌بوم نوآوری و کسب‌وکارهای آنلاین حمایت می کند
غرب به دنبال کنار گذاشتن زلنسکی/ ژنرال زالوژنی گزینه جدید واشنگتن
مدودف ترامپ را تهدید کرد
آمریکا در نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه مشارکت دارد
حماس: تا پایان اشغالگری، سلاح‌ها زمین گذاشته نخواهند شد
افشاگری بی‌سابقه پکن از نفوذ سایبری واشنگتن به اسرار نظامی چین
گرما ادارات سه شهرستان اردبیل را به تعطیلی کشاند
وزارت خارجه: شایعه تعطیلی سفارت‌خانه‌ها، پروژه جنگ روانی صهیونیست‌هاست
وزیر دادگستری: زمین کشاورزی مردم نباید به نام منابع طبیعی ثبت شود
بررسی حقوقی خروج ایران از ان‌پی‌تی در دستور کار است
3 مدال ارزشمند برای کاروان دوومیدانی ایران در قزاقستان
عراقچی: آژانس شیوه جدید همکاری را پذیرفته/ ما فناوری را دارا هستیم/ ما غنی سازی می کنیم
محکوم شدن رئیس‌جمهور سابق کلمبیا به 12 سال حبس خانگی
هند تسلیم نشد؛ پالایشگاه‌های بزرگ هند به خرید نفت روسیه ادامه می‌دهند
هشدار اطلاعات ملی ترکیه؛ اسرائیل به دنبال جذب جاسوس در آنکاراست
سخنگوی دولت: مذاکرات هسته‌ای با اروپا در شرایط پیچیده‌ای قرار دارد
چالش سالمندی در ایران؛ بحران جمعیت و فرصت راهبردی
سازمان بازرسی به احتکارکنندگان برنج هشدار داد
با استقبال نخست وزیر پاکستان؛ دکتر پزشکیان وارد اسلام‌آباد شد
ساپینتو در تمرین استقلال حاضر شد
ثبت‌نام‌ یک میلیون و 900 هزار نفر در سامانه سماح + صدور 780 هزار گذرنامه زیارتی
نتانیاهو، ترامپ را به بازدارندگی با ایران سوق می‌دهد
ثبت‌نام سفر حج عمره 1404 آغاز شد +‌جزئیات اعزام و قیمت
قیمت دلار و سایر ارز ها امروز شنبه 11 مرداد 1404
مجوز رسمی برای فعالیت شبانه‌روزی مهرآباد صادر شد
مجلس وزیر نیرو را استیضاح می‌کند/65 امضا در سامانه مجلس ثبت شد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 11 مرداد 1404 + جدول قیمت‌ها
قیمت خودرو امروز شنبه 11 مرداد 1404 + جدول قیمت‌ها
نورنما | معترضان به نتانیاهو با سیم خاردار به خیابان آمدند
هوشمندی حکمرانی
تصاویری از حملات راکتی مقاومت فلسطین به مقر فرماندهی ارتش اسرائیل
نوراینفو | اصول نگه‌داری خودرو در فصل‌های گرم سال
زاکانی: مسکن استیجاری برای 500 خانوار آسیب‌دیده در جنگ 12 روزه تأمین شد + فیلم
مرغ سیاست تندروها
X
آگهی تبلیغاتی