×
سیاسی
شناسه خبر : 75566
تاریخ انتشار :

طرح شفافیت آرا برای ویرایش نهایی به معاونت قوانین ارسال شد

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی گفت: طرح شفافیت آرای نمایندگان بعد از جمع‌بندی نهایی در کمیسیون تدوین آئین‌نامه به معاونت قوانین مجلس برای انجام ویرایش‌ لازم ارائه شده است.

نورنیوز-گروه سیاسی: احمد امیرآبادی نماینده مردم قم در مجلس با اشاره به اینکه طرح شفافیت آرای نمایندگان بعد از رد کلیات آن در صحن علنی مجلس با سه رای منفی، با استفاده از ظرفیت آئین‌نامه داخلی مجددا در دستور کار مجلس قرار گرفت، گفت: این طرح به کمیسیون آئین‌نامه داخلی مجلس بازگشت و از نمایندگان مجلس خواسته شد تا پیشنهادات خود را نسبت به این طرح به کمیسیون ارائه کنند.

وی ادامه داد: طرح شفافیت آرای نمایندگان در کمیسیون تدوین آئین‌نامه داخلی مجلس اکنون بررسی و جمع‌بندی شده و به معاونت قوانین مجلس شورای اسلامی برای انجام ویرایش‌های لازم ارائه شده است و بعد از آن در سیستم مجلس بارگذاری خواهد شد تا وکلای ملت طی ۱۰ روز، پیشنهادات خود را برای ارائه در صحن تحویل دهند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تاکید کرد: تلاش می‌کنیم تا هیئت رئیسه مجلس این طرح را در اولویت دستور صحن علنی قرار دهد زیرا خواسته بسیاری از نمایندگان است، امیدواریم جمع‌بندی جدید کمیسیون تدوین آئین نامه داخلی مجلس در خصوص طرح شفافیت آرای نمایندگان نظر همه نمایندگان را تامین کرده تا کلیات آن در صحن علنی مجلس تصویب شود و شرمنده مردم نشویم.

امیرآبادی‌فراهانی در پاسخ به سوالی مبنی براینکه افکار عمومی گمان می‌کنند، مجلس نگران فوریت تصویب این طرح نیست، گفت: آئین نامه داخلی مجلس مواعدی برای رسیدگی به طرح ها و لوایح دارد، به دلیل اینکه طرح شفافیت آرا یک بار در داخل صحن رای نیاورد با استفاده از آئین‌نامه بررسی مجدد آن به جریان افتاد اما در بررسی مجدد تنها می‌توان یک طرح را به صورت عادی بررسی کرد و نمی‌توان آن را مانند طرح‌های یک فوریتی و دو فوریتی و یا تبصره (1) ماده 100 در یک بازه زمانی مشخص بررسی کرد.

نماینده مردم قم در مجلس تصریح کرد: البته بعد از بررسی طرح در کمیسیون تدوین آئین نامه داخلی و ارائه آن به صحن می‌توان از ظرفیت تبصره 1 ماده 100 استفاده کرد و بررسی طرح شفافیت آرا را در اولویت قرار داد.

وی در پاسخ به سوال دیگری در خصوص اینکه این طرح چه میزان می‌تواند در کشور مثمر ثمر باشد، اظهار کرد: شفافیت امر خوبی است اما شفافیت آرای نمایندگان به تنهایی کافی نیست، مهمترین موضوع شفافیت اموال مقامات و مسئولان، توصیه‌های انجام شده، رانت اطلاعات رد و بدل شده در جلسات و ... برای مردم و افکار عمومی است، بنابراین اگر به دنبال شفافیت هستیم باید همه موارد شفاف شود.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: حتی وام‌های کلان پرداخت شده به افراد نیز باید در درگاه‌های بانک‌ها و موسسات ثبت شود تا افکار عمومی مطلع شوند، شخصی که با ارائه یک طرح وام کلانی دریافت می‌کند باید همه از آن مطلع باشند تا آن شخص ، وام را برای ساخت و راه اندازی کارخانه‌ای در کشورمان هزینه کند نه اینکه برای خرید ملک در ترکیه یا سرمایه‌گذاری در دبی آن مبلغ را مصرف کند.

امیرآبادی‌فراهانی همچنین با اشاره به اقدامات و مصوبات مجلس در خصوص شفافیت اموال مسئولان گفت: چند سال پیش با پیشنهاد من و دهقان نقندر ثبت اموال مسئولان تصویب شد و اکنون باید از شهردار یک منطقه تا مقامات مسئول اموال خود را در سامانه ثنا اعلام کنند.

 


اخبار مرتبط
طراحی برخی نمایندگان مجلس برای فرار از شفافیت؛ رادیکال کن و از صحنه بگریز!
سه‌شنبه 1401/03/24 ساعت 22:51
طراحی برخی نمایندگان مجلس برای فرار از شفافیت؛ رادیکال کن و از صحنه بگریز!
نواقص متعدد موجود در طرح شفافیت قوای سه‌گانه،‌ بیانگر آن است که گروهی از نمایندگان مجلس یازدهم با ارائه‌ طرحی رادیکال، بی‌دقت و مملو از ابهام و ایراد قانونی، در حوزه شفافیت، همان راه و روش مجلس گذشته را در پیش گرفته‌اند.
قانون «جهش تولید مسکن» را ابلاغ شد
یکشنبه 1400/06/28 ساعت 13:22
قانون «جهش تولید مسکن» را ابلاغ شد
رئیس مجلس شورای اسلامی قانون «جهش تولید مسکن» که هدفکذاری آن تولید یک میلیون مسکن درسال است را برای اجرا ابلاغ کرد.
آخرین وضعیت طرح شفافیت آرای نمایندگان در مجلس
یکشنبه 1400/06/28 ساعت 11:09
آخرین وضعیت طرح شفافیت آرای نمایندگان در مجلس
عضو کمیسیون تدوین آیین‌نامه داخلی مجلس آخرین وضعیت طرح شفافیت آرای نمایندگان را در مجلس تشریح کرد.
سامانه ثبت‌نامه افراد فاقد مسکن راه‌اندازی می‌شود
شنبه 1400/06/27 ساعت 11:38
سامانه ثبت‌نامه افراد فاقد مسکن راه‌اندازی می‌شود
رئیس کمیسیون عمران مجلس از راه‌اندازی سامانه ثبت‌نامه افراد فاقد مسکن تا یک ماه آینده خبر داد.
واردات خودروی خارجی آزاد می شود
چهارشنبه 1400/06/24 ساعت 12:02
واردات خودروی خارجی آزاد می شود
نمایندگان مجلس شورای اسلامی جهت تامین نظر شورای نگهبان با واردات خودروی خارجی موافقت کردند.
قالیباف: طرح امنیت غذایی کشور نقش موثری در قیمت‌ها دارد
سه‌شنبه 1400/06/23 ساعت 16:12
قالیباف: طرح امنیت غذایی کشور نقش موثری در قیمت‌ها دارد
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در صورت تایید طرح امنیت غذایی کشور، شورای نگهبان و تبدیل این طرح به قانون هم در امنیت ملی و هم در امنیت غذایی و هم در بحث سلامت و تولید و توزیع و کنترل قیمت ها در حوزه کشاورزی بسیار موثر خواهد بود.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
آمادگی 3200 موکب ایرانی برای خدمات‌رسانی به زائران اربعین
رئیس‌جمهور: تعطیل کردن کشور برای حل بحران کم‌آبی پاک کردن صورت مسئله است
پورجمشیدیان: به اتباع غیرمجاز خدمات اربعین ارائه نمی‌شود
صرفه‌جویی 67 درصدی مصرف برق در حرم امام رضا(ع) +تصاویر
سهام عدالت در آستانه بازگشت به بورس قرار گرفت
رشد اقتصادی ایران در پیش‌بینی جدید IMF دو برابر شد
عذرخواهی هادی ساعی بابت بی‌احترامی به استاد پیرهادی
سفیر ایران در انگلیس: اگر اطمینان حاصل کنیم که مذاکره واقعی و صادقانه است، انجامش می‌دهیم
پایان «دیوانه کویر»؛ انهدام باند مسلح در عملیات مشترک پلیس
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 8 مرداد 1404 +جدول
قیمت خودرو امروز چهارشنبه 8 مرداد 1404 +جدول
ترامپ: فشار بر اسرائیل یعنی پاداش دادن به حماس + فیلم
دین و دانش؛ نیازمند روش های نو
محدودیت ارز اربعین برطرف شد
تعداد افرادی که در سامانه سماح ثبت‌نام کردند از یک میلیون و 400 هزار نفر گذشت +لینک‌سایت
خطر حلقه‌های ضعیف زنجیر
قیمت دلار و سایر ارز ها امروز چهارشنبه 8 مرداد 1404
ماجرای سیلی پدر مبینا نعمت‌زاده به پیشکسوت تکواندو و جنجال در فدراسیون
گزارش CNN از کاهش ذخایر رهگیرهای تاد آمریکا پس از جنگ 12 روزه +فیلم
لوئیز دیاز ستاره کلمبیایی لیورپول به بایرن مونیخ پیوست
صدور سند رسمی برای تخت‌جمشید، باغ ارم و دریاچه پریشان
اسرائیل بزرگ‌ترین دولت-ملت فاشیستی دوران ماست
داوطلبان علوم ورزشی دانشگاه‌ها بخوانند؛ جزئیات آزمون عملی در کنکور 1404
جُرم این است...؛ چرا تندروها ناگهان سراغ وزیر فرهنگ رفتند؟
قیمت بسته‌های اینترنت ایرانسل 50 درصد زیاد شد!
از رنجی که می‌بریم
قیمت جدید نان تافتون، بربری و لواش اعلام شد
قصاص، فرجام جنایت کودک‌کشی
صف‌های طولانی و سامانه‌های غیرفعال؛ مشکل کارت بانکی بازنشستگان
زلزله 8.8 ریشتری روسیه به 5 کشور هشدار سونامی داد! +عکس و فیلم
لیست کانال‌های مجاز فروش بلیت اربعین منتشر شد
بازنشستگان کشوری می‌توانند فیش حقوقی تیرماه خود را دریافت کنند
نوراینفو | چگونه به عادت بدِ غذایی کودکانمان «نه» بگوییم
فروش خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه متوقف شد
بارش‌ها در ایران 40 درصد کاهش داشته است
تعطیلی‌ها به مذاق دولت خوش نیامد!
جزئیات آزمون استخدامی آموزش و پرورش آخر هفته
بلومبرگ: تعرفه‌های ترامپ 2 تریلیون دلار به اقتصاد جهان ضرر می‌رساند
آینده‌ شغلی در تله هوش مصنوعی: فرصت یا تهدید؟
اسرائیلی‌ها خطاب به سرنشینان کشتی حنظله: «فلسطین وجود ندارد!» +جزئیات بدرفتاری صهیونیست‌ها
مجازات اجاره کارت بانکی اعلام شد؛ توقیف حساب در انتظار متخلفان
اولین فیلم از درگیری تروریست‌ها با مردم عادی داخل دادگستری زاهدان +عکس
به طور میانگین سالی 4200 موتوسوار فوت می‌کنند
«دیبا کارت» چه تاثیری روی اقتصاد زندگی خانواده‌های ایثارگر خواهد گذاشت؟
خسارت 1.5 میلیارد دلاری ایران به اسرائیل تایید شد
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(59) «بزمان»
سخنگوی دولت: استرداد لایحه فضای مجازی مصوب شد
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 8 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
فروش ویژه ایران‌خودرو با سه محصول جدید آغاز شد +لینک سایت
خطای سیستمی در سامانه ارز اربعین ؛ زائران با پیام خطا مواجه شدند
X
آگهی تبلیغاتی