جمعه 17 مرداد 1404 | ساعت 4:18
جمعه 17 مرداد 1404 | ساعت 4:18
×
سیاسی
شناسه خبر : 75393
تاریخ انتشار : دوشنبه 1400/06/22 ساعت 10:00

پیام وحدت آفرین مقاومت فلسطین به فلسطینیان ساکن اراضی 1948

در پی تلاش رژیم صهیونیستی برای تفرقه افکنی بین فلسطینیان با متهم کردن فلسطینیان ساکن اراضی 1948 به تحویل دادن 4 اسیر دستگیر شده فلسطینی، جنبش‌های حماس و جهاد اسلامی فلسطین پیام‌های وحدت آفرین جداگانه‌ای را برای ساکنان سرزمین 1948 ارسال کردند

نورنیوز-گروه بین‌الملل: جنبش‌های «حماس» و «جهاد اسلامی» فلسطین در پیام‌های جداگانه‌ای خطاب به فلسطینیان ساکن اراضی 1948، با تقدیر از همبستگی‌های همیشگی این دسته از فلسطینیان و تأکید بر وحدت تمام اقشار و گروه‌های ملت فلسطین خواستار هوشیاری فرزندان فلسطین برای خنثی کردن توطئه تفرقه افکنی رژیم صهیونیستی شدند.

پیام جنبش حماس

«حازم قاسم» سخنگوی رسمی جنبش حماس طی اظهاراتی رسانه‌ای ضمن تقدیر فراوان از نقش ملی بزرگی که فلسطینیان ساکن سرزمین‌های 1948 ایفا کرده‌اند و حضور همیشگی آنها در آوردگاه‌های مبارزه فلسطین – که در دفاع از اصول ملی فلسطین انجام گرفته است- و همچنین هزینه‌های هنگفت مادی و معنوی، اعم از شهید ، اسیر و جانباز -که آنها در مسیر مبارزه با اشغالگری پرداخته‌اند، گفت: اصرار ملت ما در سرزمین‌های اشغالی 1948 بر هویت فلسطینی- عربی‌شان یکی از بزرگترین چالش‌های پروژه صهیونیسم است که این پروژه تلاش می‌کند آنها را در جامعه نژاد پرست خود استحاله کند.

اما مقاومت فلسطینیان در داخل سرزمین‌های اشغالی 1948 علیه پروژه‌های استحاله خانواده، تلاش‌های صهیونیست‌ها را به شکست کشاند تا حقیقت نژادپرستانه کینه توز نهادهای رژیم صهیونیستی را رسوا کند. همبستگی وسیع ملت ما در سرزمین‌های اشغالی 1948 با قضیه اسیران و تکیه همیشگی آنها به مسئله حقیقی آنها منعکس کننده عمق وابستگی آنها به مسئله فلسطین است.

رهبران اسیران فلسطینی در زندان‌های اشغالگران از فلسطینیان داخل سرزمین‌های اشغالی 1948 هستند. ما تمامی تلاش‌های نهادهای صهیونیستی را که با هدف ایجاد تفرقه بین اعضای ملت متحد ما انجام می شود را شکست خواهیم داد و یکپارچگی بین بخش‌های مختلف را در هرجایی که فلسطینی باشد حفظ خواهیم کرد؛ وحدتی که در میدان «شمشیر قدس» تجلی یافت و امروز در مسئله اسیران فلسطینی و همدلی با آنها تبلور یافته است.

«محمد حمادة» سخنگوی جنبش حماس در شهر قدس نیز در همین زمینه گفت: ثبات قدم فلسطینیان ساکن سرزمین‌های 1948 و حق بازگشت ما به آن سرزمین‌ها قدرت بیشتری به ما بخشیده، استواری این فلسطینیان به یک معضل بزرگ و خار در چشم اشغالگران تبدیل شده است. تلاش‌های اشغالگران برای شیطنت علیه مردم سرزمین‌های 1948 به نتیجه نخواهد رسید.

ملت فلسطین در غزه، کرانه باختری و قدس و هر جای دیگری نسبت به اقداماتی از این دست کاملاً آگاهند. آنها نگین انگشتری وطن، نوک پیکان معرکه فلسطین و موجب بقاء این سرزمین هستند. ناصره، همانند تمام شهرهای سرزمین‌های اشغالی 1948 در قلب هر فلسطینی جا داشته، در ضمیر فلسطینیان جایگاهی عالی دارد. این شهرها ، شهرهای مبارز طلبی و ثبات قدم و جایگاه انتظار از ملت فلسطین پس از آزادی قدس و دیگر نقاط فلسطین هستند.

بیانیه جنبش جهاد اسلامی فلسطین

جنبش جهاد اسلامی نیز طی بیانیه‌ای ضمن تأکید بر وحدت ملت فلسطین، وحدت سرزمین، سرنوشت و اهداف بلند این ملت که در آزادی و بازگشت به وطن تبلور یافته است، از قوت ثبات قدم فلسطینیان سرزمین های اشغالی 1948 و موضع گیری‌های ملی آنها از زمان اشغال فلسطین در سال 1948 تاکنون تقدیر کرد. ثبات قدمی که در نبرد «شمشیر قدس» و صف بندی آنها کنار مقاومت برای انجام وظیفه شان در دفاع از قدس، مسجدالاقصی و محله الشیخ جراح تجلی یافت و شهیدانی را در شهرهای «اللد» و «ام الفحم» تقدیم فلسطین کردند.

مواضع فلسطینیان مناطق اشغالی 1948 در مسئله اسیران فلسطین، همان موضع گیری متحد ملی فلسطین بود و ملت ما در سرزمین‌های 1948 در بزنگاه‌های متعددی در حمایت از اسیران شرکت داشته، در تحقق پیروزی‌های اسیران فلسطینی طی اعتصاب‌های مختلف سهیم هستند.

فلسطینی‌های داخل سرزمین‌های اشغالی 1948 اثبات کرده‌اند که استمرار مسیر ادامه دار آزادی وطن مان بوده، موضع گیری‌های آنها اقدامات ملی را ارتقاء داده است. آنها پیش قراولان حمایت از مسجدالاقصی و دیگر عمارت‌های مجموعه الاقصی هستند. ملت فلسطین هرجا که باشند انتشار روایت‌های اشغالگران برای ایجاد فتنه بین اعضای ملت فلسطین را نمی‌پذیرند.

یادآور می‌شود رسانه‌های رژیم صهیونیستی طی روزهای اخیر تلاش کرده‌اند تا دستگیری 4 اسیر فلسطینی گریخته از زندان جلبوع را به فلسطینیان ساکن سرزمین های 1948 نسبت دهند.

 


اخبار مرتبط
درگیری مسلحانه در کرانه باختری و شهادت ۴ فلسطینی
یکشنبه 1400/07/04 ساعت 10:35
درگیری مسلحانه در کرانه باختری و شهادت ۴ فلسطینی
منابع خبری از شهادت چند فلسطینی در حمله نظامیان رژیم صهیونیستی به برخی مناطق کرانه باختری خبر می‌دهند.
شورای همکاری خلیج فارس همچنان درگیر اشتباهات محاسباتی!
شنبه 1400/06/27 ساعت 13:07
نورنیوز بررسی کرد؛
شورای همکاری خلیج فارس همچنان درگیر اشتباهات محاسباتی!
بیانیه پایانی نشست شورای همکاری خلیج فارس را نه برگرفته از همگرایی و اقتدار که باید نشانه‌ای از شکست‌ها و رسوایی‌های بحرین، امارات و عربستان دانست که همچنان با اشتباهات محاسباتی به دنبال بازی در زمین بایر غرب و صهیونیسم هستند.
پیامدهای تبادل سفیر میان بحرین و رژیم صهیونیستی و خیانت به ملت فلسطین
چهارشنبه 1400/06/24 ساعت 15:44
پیامدهای تبادل سفیر میان بحرین و رژیم صهیونیستی و خیانت به ملت فلسطین
گفتگو: یک تحلیلگر مسائل غرب آسیا با بیان اینکه تنفر امت اسلامی از دولت‌های عربی که به ملت فلسطین خیانت کردند، روز به روز در حال افزایش است و در این راستا ما شاهد تشدید اعتراضات داخلی در بحرین بوده‌ایم، گفت: رژیم بحرین با آشکارسازی روابط با رژیم صهیونیستی و تبادل سفیر، با حمایتی آشکار از جنایات این رژیم، شریک جرم آن تلقی می‌شود.
رسوایی‌های نظامی-امنیتی بِنت دلیل حمله به غزه
چهارشنبه 1400/06/24 ساعت 15:20
نورنیوز بررسی کرد؛
رسوایی‌های نظامی-امنیتی بِنت دلیل حمله به غزه
حملات اخیر به غزه در واقع یک انتقام‌گیری وحشیانه بابت رسوایی‌های اخیر و ضعف مفرط سران رژیم صهیونیستی باشد، چه، با توجه به آنچه گفته شد، «نفتالی بنت» با بحرانی به نام ناتوانی در برابر فلسطینی‌ها و مقاومت منطقه مواجه شده که چاره‌ای جز تداوم مسیر نتانیاهو در تنش‌زایی بیرونی برای فرار از فشارهای داخلی را ندارد.
سردرگمی «بِنت» به‌دلیل نفوذ گسترده در دستگاه اطلاعاتی اسرائیل
دوشنبه 1400/06/22 ساعت 12:45
اختصاصی نورنیوز؛
سردرگمی «بِنت» به‌دلیل نفوذ گسترده در دستگاه اطلاعاتی اسرائیل
عدم اعتماد مقامات بلندپایه امنیتی و نظامی تل‌آویو به گزینه‌های پیشنهادی نفتالی بِنت برای تصدی ریاست شاباک، کار را برای نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی دشوار کرده است.
جهانبخش مقابل نماینده رژیم صهیونیستی بازی نمی‌کند
شنبه 1400/06/20 ساعت 11:23
جهانبخش مقابل نماینده رژیم صهیونیستی بازی نمی‌کند
باشگاه فاینورد هلند تصمیم گرفت از علیرضا جهانبخش بازیکن ایرانی‌اش مقابل نماینده رژیم صهیونیستی در لیگ کنفرانس اروپا استفاده نکند‌.
تل‌آویو کشته شدن مدیر سابق برنامه فضایی رژیم صهیونیستی را تائید کرد
دوشنبه 1400/06/15 ساعت 11:46
تل‌آویو کشته شدن مدیر سابق برنامه فضایی رژیم صهیونیستی را تائید کرد
در زمان وقوع این اتفاق رسانه‌های رسمی اسرائیل سعی کردند این خبر را بایکوت کنند، با این وجود کاربران شبکه‌های اجتماعی در سرزمین‌های اشغالی این موضوع را به انتقام ایران در برابر ترور شهید فخری‌زاده نسبت داده بودند.
ارتباط نشست بغداد با اخراج نظامیان آمریکا از عراق چیست؟
جمعه 1400/06/05 ساعت 04:24
اختصاصی «نورنیوز»؛
ارتباط نشست بغداد با اخراج نظامیان آمریکا از عراق چیست؟
رئیس‌جمهور عراق گفت: برخی تصور کرده‌اند که نشست بغداد ممکن است بستری برای تداوم حضور نیروهای خارجی در عراق باشد، اما این خلاف واقع است و مطابق آنچه در مذاکرات با کاخ سفید به جمع‌بندی رسیده‌ایم، نظامیان آمریکایی طبق برنامه و در زمان مقرر عراق را ترک خواهند کرد.
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به غزه و پاسخ موشکی مقاومت
یکشنبه 1400/05/31 ساعت 11:06
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به غزه و پاسخ موشکی مقاومت
بامداد امروز یکشنبه، جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی نواحی مختلف نوار غزه را هدف قرار دادند.
مقاومت فلسطین: آمریکا و اسرائیل نمی‌توانند اراده ملت ما را بشکنند
پنج‌شنبه 1400/05/21 ساعت 13:23
مقاومت فلسطین: آمریکا و اسرائیل نمی‌توانند اراده ملت ما را بشکنند
گروه‌های مقاومت فلسطین ضمن محکوم کردن سفر وزیرخارجه رژیم صهیونیستی به مغرب تاکید کردند که آمریکا و اسرائیل نمی‌توانند اراده ملت فلسطین برای احقاق حقوقشان را بشکنند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نوراینفو | خبرنگاری جزو پرریسک‌ترین حرفه‌ها
بحران بی‌سابقه گرسنگی در غزه 12 هزار کودک زیر 5 سال را مبتلا به سوءتغذیه کرد
مکالمه با هوش مصنوعی طبیعی‌تر از هر زمان دیگر شد
صربستان در مقابل اروپا ایستاد؛ همراهی نکردن بلگراد با تحریم‌ها علیه ایران
وزارت خزانه‌داری آمریکا دوباره ایران را هدف گرفت
اربعین زیر سایه گران‌فروشی ایرلاین‌ها؛ قیمت مصوب بلیت پروازها چقدر است؟
تعداد ثبت‌نام کنندگان در سامانه سماح از 2 میلیون و 850 هزار نفر گذشت! +جزئیات ثبت‌نام
ضربه بزرگ به مافیای احتکار در کشور
برخورد قاطع واتس‌اپ با کلاهبرداران سایبری
سقوط مرگبار 7 کارگر در چاه یک شرکت صنعتی
مدافع فیکس بارسا راهی لیگ عربستان شد
نتانیاهو: قصد اشغال کامل غزه را داریم!
ترامپ: راه‌حل مشکلات خاورمیانه، عادی‌سازی روابط با تل‌آویو است!
اپل با دادن هدیه‌ای خاص به ترامپ از تعرفه‌ها عبور می‌کند؟ +فیلم
خشم حامیان فلسطین در قلب فرانسه فوران کرد
بزرگ‌ترین توافق گازی اسرائیل با مصر امضا شد
نورویدیو | اعتماد به خبرنگاران رمز پیروز در دفاع مقدس 12 روزه
دولت لبنان به خلع سلاح حزب‌الله رأی داد!
همسر استاد فرشچیان خبر به کما رفتن او را تکذیب کرد
مسی و رونالدو باز هم از فهرست بهترین‌ها خط خوردند
خبرنگاران؛ مرزبان حقیقت در خط مقدم روایت
تأخیر در اعلام نتایج کنکور، شروع ترم دانشگاهی را عقب انداخت
عملیات نفس‌گیر اما موفق آتش‌نشانان در نجات 14 نفر از ساکنان خیابان کرمان شمالی
امید تازه برای دیپلماسی؛ چراغ سبز پوتین به زلنسکی
پوتین و ترامپ هفته آینده پای میز مذاکره می‌نشینند
بازتاب افشای اطلاعات خلبانان متجاوز اسرائیلی به خاک ایران در رسانه‌های خارجی +فیلم
متروی کرج و تهران با خط 5 به‌هم می‌پیوندند
رهبر انصارالله: فاجعه انسانی در غزه بی‌سابقه است
پیام معنادار رهبر معظم انقلاب درباره مجاهدت‌های شهید رشید منتشر شد +فیلم
آیا چت جی‌پی‌تی ناخواسته در حال کمک به هکرهاست؟
تاریخ حراج بعدی شمش طلا مشخص شد
مراسم چهلمین روز شهادت سردار محرابی صبح فردا برگزار می‌شود +آدرس و جزئیات
پاسخ محکم دهلی‌نو به سیاست‌های تجاری واشنگتن
استقرار پاورباکس‌های همراه اول در حرم‌های مطهر عراق
احیای پناهگاه‌های قدیمی در دستور کار شورای شهر تهران
قرعه‌کشی خودروهای وارداتی یکشنبه برگزار می‌شود +جزئیات
مغز متفکر تراکتور حالا در سپاهان!
نوراینفو | علائمی که نشان می‌دهد هک شده‌اید
بقایی: گزارش آژانس بهانه حمله اسرائیل به ایران شد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنج‌شنبه 16 مرداد 1404
اولین پیام علی لاریجانی پس از بازگشت به شورای‌ عالی امنیت ملی
قیمت خودرو امروز پنج‌شنبه 16 مرداد 1404 + جدول قیمت‌ها
برزیل علیه تعرفه 50 درصدی آمریکا به سازمان تجارت جهانی شکایت کرد
وزیر بهداشت: 5700 مجروح در جنگ 12 روزه داشتیم/ در مجامع بین‌المللی شکایت می‌کنیم
قیمت طلا و سکه امروز پنج‌شنبه 16 مرداد 1404 + جدول قیمت‌ها
درخواست استقلال برای افزایش سقف قراردادها به کجا رسید؟
تحریم 64 شرکت کشتیرانی از سوی یمن
وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان 1403 در اولویت پرداخت پاداش هستند
تغییر دبیر شورای عالی امنیت ملی و تأثیرات احتمالی آن
گشت‌زنی مشترک نیروی دریایی روسیه و چین در دریای ژاپن
X
آگهی تبلیغاتی