×
سیاسی
شناسه خبر : 74230
تاریخ انتشار :

نورنیوز بررسی کرد؛

شورش لیکود علیه نتانیاهو

یک مقام ارشد حزب لیکود گفته است: ترس و سکوت در میان اعضا پس از حذف نتانیاهو از قدرت شکسته شده است. آنها در زمان نخست‌وزیری نتانیاهو نسبت به ناکارآمدی‌های او ساکت بودند، اما در حال حاضر با دولت جدید در تعامل هستند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: روزنامه صهیونیستی معاریو امروز یکشنبه گزارش داد که حزب لیکود شاهد وضعیت تنش‌زا و اعتصابات داخلی است و نشانه‌هایی از شورش درون حزبی علیه بنیامین نتانیاهو رهبر این حزب وجود دارد که در 4 دور انتخابات موفق به تشکیل دولت راست‌گرا نشد.

این روزنامه به نقل از منابع آگاه در داخل حزب نوشته؛ در روزهای اخیر شاهد افزایش تنش و آشفتگی درون حزبی و تمایل اعضا به استعفای نتانیاهو از رهبری حزب به این دلیل هستیم که چرا نتانیاهو در زمان نخست‌وزیری پیرامون برخی موضوعات سکوت کرده بود، اما پس از آن شعارهای هنجارشکنانه سر می‌دهد.

بنابر این گزارش؛ در روزهای اخیر، سطح تنش، آشفتگی و درگیری در حزب لیکود پس از اینکه اعضای حزب مطمئن شدند که نتانیاهو به عنوان رهبر اپوزیسیون هیچ قصدی برای کناره‌گیری از رهبری ندارد، افزایش یافته است.
معاریو تاکید کرده؛ برخی از فعالان حزبی تمایل خود را به اطرافیان نتانیاهو از جمله مشاوران و دستیارانش برای رهبری لیکود نشان داده‌اند و این تمایل در بررسی‌های مختلفی که به «شای گالیلی» مدیر هماهنگ‌کننده حزب منتقل شده، مشاهده می‌شود.

همچنین یک مقام ارشد لیکود گفته است: ترس و سکوت در میان اعضا پس از حذف نتانیاهو از قدرت شکسته شده است. آنها در زمان نخست‌وزیری نتانیاهو نسبت به ناکارآمدی‌های او ساکت بودند، اما در حال حاضر با دولت جدید در تعامل هستند.

از سویی؛ تنش داخلی حزب، بسیاری از نمایندگان عضو لیکود در کنست را تحت تأثیر قرار داده و برخی از آنها با برنامه‌ریزی برای برگزاری جلسات داخلی حزبی در ماه‌های آینده اقداماتی را آغاز کرده‌اند و بعید نیست برخی از آنها انتخابات داخلی برای انتخاب رهبر جدید حزب و همچنین انتخابات در شعب حزب در اسرائیل را مطالبه کنند.

به گفته روزنامه معاریو، در این دوره روند جدیدی برای نامزدی اعضای جدید لیکود از تمام مناطق اسرائیل در حال انجام است و اعضا به دنبال شخصی برای تحکیم قدرت هستند که در حال حاضر «یسرائیل کاتز»، وزیر دارایی سابق گزینه پیشنهادی است که سِمت دبیرخانه را در اختیار دارد.

کاتز در روزهای اخیر فعالیت خود را در حزب افزایش داده و با انجام مصاحبه‌های متعدد سیاسی و اقتصادی، بر اصلاح قانون مربوط به رهبری حزب لیکود فشار می‌آورد. او در اطلاعیه‌‌ای اعلام کرده ریاست لیکود را به 8 سال محدود می‌کند و به هیچ شخصی که از احزاب دیگر حمایت شود و یا دو دوره حزب را کنار گذاشته باشد، اجازه ورود به لیکود را نخواهد داد.

نتانیاهو که هم اکنون با اتهامات فراوان مالی و اخلاقی در دادگاه مواجه است، در ماه‌های پایانی حضور خود در قدرت به علت ناکارآمدی اقتصادی، اوج‌گیری تبعیض نژادی، ناتوانی در مدیریت کرونا با اعتراضات شبانه‌روزی شهروندان در سرزمین‌های اشغالی مواجه شده بود.


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
آخرین مهلت استفاده از مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی
فردا؛ رمزگشایی از معمای کنکور 1404
مداردیپلماسی | نه بن بست،نه پیشروی فرصتی برای بازنگری
وضعیت آب و هوا امروز 14 اردیبهشت +وضعیت استانها
آیا افزایش حقوق کارگران تورم زا است؟
دیدار مسئولان و کارگزاران حج با رهبر انقلاب تا ساعتی دیگر
ضرورت یک ائتلاف همه جانبه منطقه ای
نگاهی به همه بدعهدی‌های آمریکا در مذاکرات
ثبت‌نام ایران‌خودرو برای وکالتی‌ها از راه رسید!
سرسختی یا اصلاح؟ کیفیت حفظ خطوط قرمز
کارگران، کارت طلایی می‌گیرند؟
گام جدید صهیونیست‌ها برای تجزیه سوریه
برنامه مسابقات امروز 14 اردیبهشت + پخش زنده
تغییر ساعت کاری ادارات در تابستان 1404+ فیلم
همسرکشی در شمال تهران
جدول گروه B جام جهانی فوتبال ساحلی | 14 اردیبهشت
زمین زیر پای کرجی‌ها می‌لرزد؛ گسل ماهدشت فعال است
طرح‌های رفاهی جدید برای بازنشستگان از خرداد 1404
فرصت تازه برای مستأجران کم‌درآمد
تاریخ جدید انتشار GTA 6 اعلام شد
هشدار زلزله 7 ریشتری در زفره؛ زمین در آستانه خروش؟
گل سعید برای شباب الاهلی بی ثمر بود + خلاصه بازی
جنوب تهران زیر گردوغبار + فیلم
هانسی فلیک هیچ امتیازی را از دست نمیدهد | بارسا 2 - وایادولید 1 + خلاصه بازی
لحظه طلایی بالا بردن جام توسط الاهلی + تصاویر و فیلم
طوفان شدیدی که البرز را تاریک کرد؛ برق سه شهرستان البرز قطع شد
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ تا کنون 46 نفر از جانباختگان شناسایی شدند
وزش باد شدید در تهران تا کی ادامه دارد؟ + فیلم
نورنما | رکورد عجیب در یک رالی پینگ پنگ
عکس های منتخب ایران، شنبه 13 اردیبهشت 1404
طوفان تندری تهران را درنوردید
نگرانی از تحریم‌های جدید، بر تصمیم اوپک‌پلاس سایه انداخت
سرنوشت آزمون استخدامی آموزش و پرورش چه خواهد شد؟
پادکست | آنگلا مرکل و روایت16 سال قدرت در کتاب"آزادی"
فرصت ویژه دریافت بن خرید کتاب برای سازمان‌ها و نهادها
ترامپ کمک را قطع کرد، معامله را آغاز!
پیامک‌های پوششی!
قایدی گل زد و پاس گل داد ، اما دلش در بندر شهید رجایی بود+ فیلم
الاهلی تاریخ‌ساز شد؛ نخستین قهرمان لیگ نخبگان آسیا از عربستان + خلاصه بازی
11 استان درگیر طوفان و رگبار و صاعقه می شوند
بلایی که جنگ تجاری ترامپ بر سر اپل آورد!
باوارایی ها در لحظات آخر پیروزی را با تساوی عوض کردند/قهرمانی یک هفته عقب افتاد
ثبت نام تاکسی‌های برقی با تسهیلات ویژه در تهران
خشونت خیابانی مجدد علیه یک دختر جوان + فیلم
پشت پرده انتشار خبر دپوی ماده منفجره در بندر شهید رجایی
افزایش بی‌سابقه بودجه آموزش و پرورش + فیلم
نجات دو توله پلنگ در معرض انقراض
از خیابان تا بازداشتگاه؛ زورگیران تلفن‌قاپ در تله پلیس! + فیلم لحظه دستگیری
آلودگی در مرز هشدار؛ خوزستان قربانی مدیریت فرسوده
آخرین جزئیات آتش‌سوزی گسترده در اراضی اشغالی/ آتش‌ دست از سر اسرائیلی‌ها برنمی‌دارد +فیلم
X
آگهی تبلیغاتی