×
فرهنگی
شناسه خبر : 74009
تاریخ انتشار :

نورنیوز بررسی کرد؛

عرصه ورزش و افتخاری به نام ایرانی بودن

بر خلاف القائات مسموم و ایران‌ستیزانه رسانه‌های معاند در جریان بازی‌های المپیک توکیو، جمهوری اسلامی و ملت ایران، هر ایرانی افتخارآفرینی در هر گوشه دنیا که به ملت خود پشت نکرده باشد را از خود می‌دانند، زیرا باور دارند که او خون ایرانی دارد و از امکانات همین کشور به آن نقاط رسیده است.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: همزمان با آغاز بازی‌های المپیک و دستاوردهای ورزشکاران ایرانی، شبکه‌های رسانه‌ای معاند همچون بی‌بی‌سی و سعودی اینترنشنال تلاش می‌کنند از فضای ورزش به عنوان ابزاری برای ایران‌ستیزی و ایران‌هراسی و حتی به حاشیه راندن دستاوردهای کاروان ایران در المپیک بهره گیرند.

حقیقت آن است که اصالت خون و ایرانی بودن چیزی نیست که با مهاجرت و جابه جایی محل سکونت تغییر کند. از نگاه نظام اسلامی و ملت ایران، هر ایرانی در سراسر جهان یک ایرانی است و هرگز اصالت آن تغییر نمی‌کند. 
بر این اساس؛ دستاوردهای ایرانیان در عرصه‌های مختلف علمی و فنی تا هنری و ورزشی، همواره افتخار و غرور ملی را به همراه داشته و جمهوری اسلامی نیز همواره این افتخارات در سراسر جهان را ارج نهاده و تقدیر کرده است.
نکته مهم آنکه؛ بسیاری از این افتخارآفرینان جهانی به ویژه در عرصه ورزشی زیر 40 سال سن دارند و پرورش یافته نظام جمهوری اسلامی هستند و این غرور ملی و افتخار جهانی برای جمهوری اسلامی است که زنان و مردان پرورش یافته در نظام اسلامی توانسته‌اند به چنین جایگاه جهانی دست یابند.

هر چند که برخی از این افراد بر اساس آزادی که جمهوری اسلامی برای تمام شهروندانش مبنی بر حق انتخاب برای محل سکونت و فعالیت حرفه‌ای قائل است، حضور در کشوری دیگر را انتخاب کرده‌اند.

آنچه مسلم است اینکه یک ایرانی در هر جای جهان یک ایرانی است و تا زمانی که خلاف مصالح ملت بزرگ ایران رفتار نکند، هیچ چیز ماهیت ایرانی او را تغییر نمی‌دهد.

رسانه‌های معاند اما؛ در حالی به دنبال القاء نبود آزادی و شرایط لازم برای زنان و مردان در ایران برای فعالیت‌های ورزشی هستند که آمارها به خوبی نشان می‌دهند پس از انقلاب حضور ورزشکاران زن و مرد ایرانی در عرصه جهانی و مدال‌آوری رشدی قابل توجه داشته است.

به عنوان مثال کاروان ایران در المپیک 2020 توکیو 66 نفر است. بیشتر ورزشکاران کاروان ایران متولد دهه‌های 60 و 70 هستند یعنی همان نسلی که در جمهوری اسلامی توانسته‌اند پله‌های موفقیت را طی نموده و در بزرگترین عرصه ورزش جهانی یعنی المپیک حضور یابند. 
در همین حال در 8 دوره المپیکی که ورزشکاران ایران قبل از انقلاب در آن حضور داشتند کلا 4 مدال طلا سهم ایران بوده اما طی 8 دوره المپیک بعد از انقلاب تا قبل از المپیک توکیو، 13 مدال طلا کسب شده است. 
از سویی؛ در دنیای امروز کشورها بر‌آنند تا خلاءها و کاستی‌های خود در عرصه‌های مختلف را با بهره‌گیری از ظرفیت‌های سایر کشورها رفع نمایند، بر همین اساس، جابه‌جایی ورزشکاران در عرصه جهانی و حتی تغییر تابعیت آنها به امری طبیعی مبدل شده است که این امر را حتی در تیم‌های ملی کشورهای اروپایی و آمریکا نیز به کرات می‌توان مشاهده کرد.

بر این اساس القاء این تصویر که حضور مدال آوران ایرانی در تیم‌های ملی سایر کشورها نشانه‌ای از بریدن آنها از ایران و نظام اسلامی است، القایی به دور از حقیقت جاری در عرصه ورزش حرفه‌ای است که صرفا با هدف سیاه‌نمایی علیه ایران صورت می‌گیرد.

این دوگانگی رفتاری را در عملکرد این رسانه‌های در بازی‌های المپیک اخیر می‌توان مشاهده کرد. فتحی نورین جودوکار الجزایر و مربی‌اش در حمایت از ملت فلسطین از حاضر شدن در برابر نماینده رژیم صهیونیستی خودداری کردند که با محرومیت از سوی فدراسیون بین المللی جودو مواجه شدند. سوال اینجاست که رسانه‌های مذکور چگونه ادعای حمایت از ورزشکاران را سر داده در حالی که حمایتی از آزادی عقیده این ورزشکار نکرده‌اند؟

این نکته قابل ذکر است که ملت ایران و نظام اسلامی در کنار احترام به حق هر ایرانی از جمله ورزشکاران برای انتخاب محل سکونت و زندگی حرفه‌ای، با آغوش باز از یکایک ایرانیان خارج از کشور برای حضور در وطن استقبال می‌کنند.


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
لحظات مهم بازی جام جهانی فوتبال ساحلی ایران و موریتانی
شرایط فروش 2 محصول سایپا دیزل از دوشنبه15 اردیبهشت 1404 اعلام شد. + لینک ثبت نام
هشدار ایران در واکنش به رفتار های ضد و نقیض آمریکا
دفترچه سوالات کنکور 1404 رشته ریاضی و علوم انسانی منتشر شد
قیمت طلا و سکه امروز 11 اردیبهشت 1404
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ کاهش تعداد مصدومین بستری حادثه بندرعباس
ترکیب احتمالی پرسپولیس مقابل مس رفسنجان| قرمزها آماده انتقام در بازی برگشت
کارگران؛ طلایه‌داران تولید و افتخارآفرینی در صنعت کشور هستند
نورنما | روزت مبارک ای معلم، ای فراتر از کلام،تو را سپاس
آخرین جزئیات آتش‌سوزی گسترده در اراضی اشغالی/گسترش آتش ادامه دارد+فیلم
جهنم در سرزمین های اشغالی: وقتی اسرائیل از مهار آتش ناتوان ماند!
رونمایی از تعداد و سهمیه رشته‌ها در بیستمین بازی‌های آسیایی 2026
روایت گروسی از احتمال درگیری نظامی ایران و آمریکا
ابطال کارت سوخت خودرو های فاقد بیمه شخص ثالث
حرکت زیبای مهدی طارمی برای هموطنان عزادارش + فیلم
ضرب شست قانون به دو سارق هفت‌تیرکش
برنامه مسابقات فوتبال و ورزش امروز 11 اردیبهشت + پخش زنده
فیلم کریستیانو رونالدو و عجیب‌ترین 3 دقیقه دوران فوتبالش
فروش سم به جای چلوکباب!
مدیوم شات | خداحافظی با شکوه هنرمند دوران ساز از صحنه و دوربین
نورنما | ضربه دیدنی کنده به رئال از دیدگاه دوربین بارسلونایی ها
مشاهده دو قلاده پلنگ در پارک ملی بمو استان فارس + فیلم
چرایی افزایش تهدیدات آمریکا در آستانه دور چهارم مذاکره با ایران
حمایت شما یک دنیا ارزش دارد؛ واکنش رونالدو بعد از حذف النصر
فاز دوم آزادراه تهران-شمال چه زمانی افتتاح می شود؟
پلیس بدنبال رمز گشایی از قتل زن جوان آرایشگر
پوستر جذاب اولین بازی ایران در جام جهانی فوتبال ساحلی
ظرفیت اروپا در مذاکرات؛ سازنده یا تخریبی؟!
رمز گشایی از نقش حوثی ها در سقوط جنگنده اف 18 آمریکایی + فیلم
منافع ملی، خط قرمز است
آیا تکاپوی دولت‌های اروپایی، حاکی از نزدیک بودن توافق ایران و آمریکاست؟
متناسب سازی حقوق بازنشستگان و چند سئوال کلیدی
رمز گشایی از ادبیات تهدید آمیز وزیر دفاع آمریکا در آستانه دور چهارم مذاکرات با ایران
توصیه پلیس فتا به حجاج برای سفر ایمن
«طرحی نو» لازم است
سازمان هواپیمایی با شرکت های متخلف برخورد خواهد کرد
مأمور مخفی موساد در ایران به آخر خط رسید؛ از اعترافات تا اجرای حکم اعدام
خسارت های ناشی از زمین لرزه در رشتخوار
زمان و شیوه تغییر ساعت کاری ادارات اعلام شد +فیلم
بهمن صالح نیا، پیشکسوت نامدار ملوان بندر انزلی درگذشت + فیلم
رقابت نابرابر دود سیگار و بورس برای تولید ثروت!
مرثیه سرایی دیدنی "جناب خان" برای قربانیان حادثه بندر شهیدرجایی + فیلم
کالابرگ 1404؛ تداوم یا توقف؛اعتبار جدید چه زمانی شارژ می شود؟
پیش‌فروش فوق‌العاده ایران‌خودرو در اردیبهشت +جزییات و لینک ثبت نام
تبریک روز ملی خلیج فارس با لهجه روسی!
رقابت برای آینده: کنکور نوبت اول از صبح امروز آغاز شد!
وضعیت اب و هوا امروز 11 اردیبهشت + وضعیت استانها
در حسرت یک قرارداد دائم
هزینه نقل و انتقال خودرو در سال 1404+ جزییات
لامین یامال تاریخی ظاهر شد: ستاره بارسلونا با گل رؤیایی مقابل اینتر
X
آگهی تبلیغاتی