×
اقتصادی
شناسه خبر : 73544
تاریخ انتشار :

آواره‌شدن هزاران شهروند سعودی به‌بهانه پروژه‌های اقتصادی

دولت عربستان قصد دارد به‌بهانه بهره‌برداری از ذخایر طبیعی، املاک و زمین هزاران سعودی را در محله‌های مختلف ریاض به‌تصرف خود درآورد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: «محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی قصد دارد هزاران سعودی را از خانه‌های خود در محله‌های مختلف پایتخت و سایر مناطق به‌بهانه بهره‌برداری از ذخایر طبیعی آواره کند.

آخرین مورد از این پروژه‌ها همان چیزی بود که مسئول سازمان توسعه دروازه الدرعیه درباره آغاز مراحل سلب مالکیت از املاک و مستغلات واقع در یکی از محله‌های «الخوزامه، النخیل و عرقه» اعلام کرد و از صاحبان املاک و مستغلات در مناطق مذکور خواست که به وب‌سایت مراجعه کنند یا با مرکز خدمات مشتری اداره توسعه دروازه الدرعیه تماس بگیرند.

یک عکس اخیراً گسترش جغرافیایی را به‌بهانه بهره‌برداری از ذخایر طبیعی توسط آل‌سعود نشان می‌دهد که این اقدام توسط سلب املاک و خانه‌ها و زمین‌های شهروندان صورت گرفته است.

رژیم سعودی در زمان حاضر در حال آماده‌سازی پروژه نئوم و پروژه دریای سرخ و همچنین پروژه‌ای در استان العولاء است که این پروژه‌ها تهدیدی برای مردم مناطق تبوک غربی، حقل، ضباء، الوجه و املج به‌شمار می‌رود که ممکن است به آواره شدن آن‌ها منجر شود.

ناظران می‌گویند که روند آوارگی مردم در چندین مرحله انجام می‌شود. در مقابل این خطر قریب الوقوع، شهروندان و فعالان سعودی با استفاده از هشتگ «ریاض را نجات دهید» کمپینی را آغاز کردند.

در همین راستا یکی از فعالان سعودی در توییتی نوشت: من خانه و سرزمین خود را دوست دارم و نمی‌گذارم دولت آن را تصاحب کند.

یک فعال سعودی دیگر نیز نوشت: ما در مورد منطقه الحویطات سکوت کردیم و کنار آن‌ها نایستادیم نتیجه این شد که رژیم آل‌سعود دیروز روستاهای جنوبی ریاض و ساکنان آن را و امروز محله الخزامی را آواره کرد. بیایید ریاض را نجات دهیم.

روزنامه روسی «نیزاویسیمایا گازتا» در گزارشی در خصوص پیامد و نتایج منفی پروژه‌های ولیعهد سعودی نوشت؛ پروژه لاین که توسط ولیعهد سعودی اعلام شد نگرانی‌های بسیاری را در زمینه نقض حقوق بشری ایجاد کرده است و بسیاری از فعالان حقوق بشری نگرانند که دولت عربستان حقوق ساکنان منطقه مورد نظر برای اجرای این پروژه را نقض کند و با اجرای سیاست سرکوبگری باعث آوارگی مردمان این منطقه شود.

تعدادی از مدافعان حقوق بشری در سپتامبر سال 2020 شکایتی را به سازمان ملل ارائه دادند مبنی بر اینکه مقامات سعودی تعدادی از ساکنان قبیله «الحویطات» را وادار به ترک سرزمین خود کردند و بسیاری از افراد و کسانی را که مخالف ترک اجباری منازل خود بودند سرکوب و بازداشت کردند، همچنین پس از آنکه «عبدالرحیم الحویطی» از دیگر اعضای این قبیله در پیامی ویدئویی درخصوص آغاز فرایند کوچ اجباری این قبیله دست به افشاگری زد، توسط مأموران حکومتی به قتل رسید.

ساکنان محله ریاض از ترس رسیدن به سرنوشتی مشابه سرنوشت قبیله الحویطات در اضطراب و تنش به‌سر می‌برند؛ چراکه می‌دانند شاهزاده جوان سعودی هزاران نفر را برای اجرای طرح‌های خود نابود می‌کند.


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جزئیات تغییر ساعت شماره گذاری خودرو
لیورپول و آرسنال | تساوی دو غول فوتبال لیگ جزیره + جدول لیگ برتر انگلیس
نورویدیو | بیست دوم اردیبهشت ماه زاد روز مریم میرزاخانی،روز جهانی زن در ریاضیات
عراقچی: دور چهارم مذاکرات نسبت به 3 دور گذشته جدی‌تر و صریح‌تر بود
چرا زلزله در مناطق مختلف ایران افزایش یافته است؟
بالاخره زمان برگزاری جشن قهرمانی تراکتور مشخص شد
پادکست | تربیت فرزند در عصر دیجیتال راه رفتن روی لبه ی تیغ
دو جان باخته در حادثه هواپیمایی وارش+ جزئیات
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ شناسایی یک پیکر دیگر از جانباختگان حادثه
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (29)«اقلید»
بارسلونا (4) - رئال مادرید(3)؛ بارسای فلیک و جشن قهرمانی بعد از 4 برد پیاپی + خلاصه بازی
یک مقام آمریکایی: از نتایج مذاکرات دور چهارم دلگرم شدیم
آتش‌بس در غزه؛ درخواست پاپ از جامعه جهانی
مدار دیپلماسی | دیپلماسی منطقه ای ، پشتوانه امنیت پایدار
پیام اعتراضات مستمر در جزیره؛ شاه من نیستی!
نزاع خونین اراذل و اوباش در شرق تهران و درگیری با پلیس+فیلم
فرارهای میلیاردی ارز زیر نقاب صادرات قانونی!
اینتر (2)- تورینو (0) فینالیست لیگ قهرمانان، در نبرد قهرمانی سری‌آ
همسرکشی،این بار در گلستان
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 21 اردیبهشت 1404/ افزایش قیمت طلا 18 عیار+ جدول
صنایع لبنی از قطع برق معاف شدند؛ اخطار به شرکت برق تهران!
آغاز داغ فولاد سیرجان برابر تایلند در والیبال لیگ قهرمانان آسیا
تندیس ملی بزرگان صنعت غذا به چه شرکتی رسید؟
دیجیتالی شدن آموزش عالی کلید خورد؛ دانشگاه آزاد پیشتاز شد
مرحله سوم شارژ کالابرگ الکترونیکی چه زمانی آغاز می‌شود؟
افزایش 37 درصدی انهدام باندهای اقتصادی؛ 433 باند قاچاق در دام پلیس + ویدیو
شلیک مرگبار در زاهدان
قیمت خودرو امروز 21 اردیبهشت 1404+ جدول
ساخت 200 هزار خانه برای فرهنگیان در دستور کار؛ وزیر راه جزئیات را اعلام کرد
پایان تاسف بار دختر دانش آموز در سرویس مدرسه
آغاز ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش؛ دفترچه فردا منتشر می‌شود
مرحله سوم کالابرگ هنوز در بلاتکلیفی!
چالوس در تعمیر؛فقط مردم محلی اجازه عبور دارند!
سونای هتل با آتش شدید داغ تر شد!
وضعیت آب و هوا امروز 21 اردیبهشت +وضعیت استانها
خبر خوش برای فرهنگیان بازنشسته؛ معوقات از ماه آینده پرداخت می‌شود
زمان به نفع ما نیست
مربع دیپلماسی اقتصادی
ساختمان‌سازی یا فاجعه‌سازی؟/ آینده لرزان شهرهای بتنی
ادامه مذاکرات فقط بعد از پوزش ترامپ
سخنی پیرامون نظریه امنیت راهبردی رژیم صهیونیستی
برنامه مسابقات امروز 21 اردیبهشت +پخش زنده
پاکستان، هند را به بی‌توجهی به آتش‌بس متهم کرد
وداع با گوشت وارداتی؛ دولت به تولید داخل چشم دوخته است
بالاخره لحظه طلایی فرا رسید؛ هری کین جام را بالا برد!
پیش‌فروش بلیت قطار برای تعطیلات؛ بدون دغدغه سفر کنید
پاسخ ایران به رویترز: دست از اتهام‌زنی بردارید!
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (28)«اصلاندوز»
توماس مولر و پایان باشکوه یک افسانه
شیرینی قهرمانی در شب خداحافظی و لحظه بدرقه مولر + خلاصه بازی
X
آگهی تبلیغاتی