×
سیاسی
شناسه خبر : 73224
تاریخ انتشار : شنبه 1400/04/12 ساعت 10:58

احمد بنافی

100 سال جنایت علیه بشریت

کودتا، انقلاب رنگین، حمایت از گروه‌های تروریستی، پشتیبانی مالی اطلاعاتی و رسانه‌ای برای سرنگونی حکومت‌های ملی و مردمی و استقرار حاکمان دست نشانده، بخشی دیگر از جنایت‌های آمریکا است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: با ابتکار رهبر معظم انقلاب در نامگذاری هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی، از ششم تا دوازدهم تیرماه به همین عنوان نامگذاری شده است. در این خصوص لازم است جنایت‌های رژیم مرتجع آمریکا برای افکار عمومی تبیین و بازخوانی گردد. در ذیل سعی می‌شود تنها به ذکر چند نمونه از میان هزاران جنایات آمریکا که علیه بشریت صورت گرفته، بپردازیم.

تاریخ آمریکا از بدو موجودیت و استقلال خود تاکنون با نقض حقوق بشریت همراه بوده است. مهاجران آمریکایی علاوه بر سرکوب و جنایت بومیان و سرخپوستان قاره آمریکا که در تاریخ کمتر از آن یاد شده، بعد از استقلال از انگلستان، رهبران و سفیدپوستان این کشور به اقدامات نژادپرستانه علیه مردمان سرزمین خود پرداختند.

آمریکایی‌ها بعد از خروج از انزوا و ورود به جنگ جهانی دوم در حالی که کمترین هزینه و آسیب‌ها را از جنگ دیده بودند و در حالیکه ژاپن که تسلیم متفقین شده بود، برای اولین بار از بمب اتم علیه این کشور استفاده کردند و در دو شهر هیروشیما و ناکازاکی 220 هزار نفر را در لحظه‌ای به کام مرگ کشاندند.

اما این پایان ماجرا نیست، برآورد می‌شود جنایت‌های آمریکا در جنگ جهانی دوم 2.5 میلیون انسان بی‌گناه را به کام مرگ کشانده است. جنایتکاران آمریکایی‌ در ویتنام، در 20 سال جنگ ویران کننده،5.2 میلیون انسان بی‌گناه اعم از زن و کودک را قتل و عام کردند و نهایتاً با شکست و بدون دستاورد این کشور را ترک نمودند.

آمریکا و متحدان آن مانند رژیم صهیونیستی و صدام حسین بارها اقدام به استفاده از سلاح‌های شیمیایی و نامتعارف کرده‌اند، که نمونه عینی آن در ویتنام، لائوس، افغانستان، عراق و در طول جنگ هشت ساله تحمیلی علیه ایران و جنگ غزه و لبنان مورد استفاده قرار گرفته است.

جنایت ظالمانه آنان در سرنگونی هواپیمای مسافربری جمهوری اسلامی توسط ناو جنگی در خلیج‌فارس که 290 سرنشین بی‌گناه آن را به کام مرگ کشاند، فراموش ناشدنی است. آمریکایی‌ها در تجاوز به افغانستان و عراق در سال 2001 که کماکان ادامه دارد، بیش از 8 تریلیون دلار هزینه کردند و دو میلیون انسان بی‌گناه را برای جاه‌طلبی‌های ابرقدرتی خود به کام مرگ کشاندند.

این فهرست تاریک تنها بخش  کوچکی از جنایت‌های جنگی آمریکا است. آمریکایی‌ها در کنار ابزارهای جنگی خود با ابزارهای غیرنظامی مانند تحریم نیز دست به جنایت‌های ضد بشری زده‌اند، که نمود عینی آن تحریم اقتصادی، پزشکی و دارویی علیه ایران اسلامی است. استعمار و استثمار بخش دیگری از جنایت‌های ضد بشری آمریکائی‌ها بویژه در آسیا و آفریقا می‌باشد.

کودتا، انقلاب رنگین، حمایت از گروه‌های تروریستی، پشتیبانی مالی اطلاعاتی و رسانه‌ای برای سرنگونی حکومت‌های ملی و مردمی و استقرار حاکمان دست نشانده، بخشی دیگری از جنایت‌های آمریکا است.

در جمع‌بندی، آمریکائی‌ها در 100 سال گذشته بیش از 100 بار با دنیا جنگیده‌اند و بیش از 100 کودتای نظامی و براندازی علیه حکومت‌های ملی و مردمی طراحی کرده‌اند. جنایت، کشتار و تجاوز با خوی استکباری آمریکا عجین شده است؛ به عبارتی لیبرال دموکراسی به خون بی‌گناهان عالم آغشته گردیده است.

یقیناً در آینده، زمانی که لیبرال دموکراسی آمریکائی دچار اضمحلال گردید، فصل قطوری از تاریخ به جنایت‌های آمریکا اختصاص داده خواهد شد و این جنایت‌ها هیچگاه از حافظه بشریت فراموش نمی‌شود.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پزشکیان: رژیم صهیونیستی با حمله به ایران خیانتی بزرگ به دیپلماسی کرد
عراقچی با وزیر امور خارجه سوئیس دیدار کرد
زمان جشن روز تهران اعلام شد/ تورهای تهرانگردی فعال می‌شود
هاشمیان: به حمایت هواداران پرسپولیس نیاز دارم
رئیس دیوان عالی کشور: هوش مصنوعی به قضات در صدور آرای مستدل کمک کند
مدیرعامل توانیر: زمستان امسال شرایط بهتری را در تامین برق خواهیم داشت
آلمان: در تلاشیم تا فشار غرب بر روسیه را حفظ کنیم
معمار کشتار غزه در تریبون سازمان ملل؛ آزمون تازه وجدان جهانی
دستگیری یک نفر در انگلیس به اتهام حملات سایبری علیه فرودگاه‌های اروپا
حماس: حمله اسرائیل به ناوگان «صمود» تهدیدی خطرناک است
امضای یادداشت تفاهم همکاری بین سازمان انرژی اتمی ایران و «روس‌اتم»
هشدار وزیر دفاع سوئد به روسیه
ولایتی: مکانیسم ماشه به انزوای بیشتر اروپا در عرصه جهانی منجر خواهد شد
شهردار لندن : ترامپ نژادپرست است
پیش‌فروش و حراج سکه از هفته آینده آغاز می‌شود
اختلال در جی‌پی‌اس هواپیمای وزیر دفاع اسپانیا در نزدیکی روسیه
تسلیم استوارنامه سفیر جدید ایران در کوبا به رئیس جمهور این کشور
شفیع‌دوست 18 ساله و آینده روشن در سپاهان
دانشجویانی که مشکل سنوات تحصیلی دارند، اطلاع دهند
بازتاب سخنان رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های جهان
اهدای سه عضو جوان خویی به سه بیمار نیازمند
اسقاط 105 هزار دستگاه خودرو در 6 ماهه امسال
نقشه راه همکاری‌های ایران و اتحادیه اوراسیا در مسکو امضا شد
بازگشت گرد و خاک به تهران
ایران - چک | والیبال ایران در آستانه ثبت رکورد تاریخی
قیمت نفت بالا رفت
پزشکیان چهارمین سخنران جلسه امروز مجمع عمومی سازمان ملل
مهمانی دوستانه رنگ خون گرفت
افزایش 14 هزار بشکه‌ای تولید نفت در کشور
تاکید آفریقای جنوبی بر اقدام جهانی علیه نسل‌کشی رژیم اسرائیل
ماجرای شگفتانه وزارت اطلاعات چیست؟+فیلم
عملیات موفق آتش‌نشانان در مهار آتش‌سوزی خیابان ولیعصر+فیلم
کاهش مصرف ماهانه 5هزار تنی آرد با خروج اتباع غیرمجاز
عملیات موفق پلیس در کشف 935 کیلو حشیش
بسته شدن پل معروف نیومکزیکو به خاطر افزایش آمار خودکشی‌
انتخاب مجدد حسن یزدانی در کمیسیون ورزشکاران اتحادیه جهانی کشتی
قیمت لوبیا چیتی به شدت کاهش یافت
فعالیت بیش از 17 هزار داروخانه در کشور
اقتصادنگار | شلیک «ماشه»به بازار بی‌رونق سرمایه
«چت‌جی‌پی‌تی» دچار سکته مغزی شد!
حضور سه نویسنده ایرانی در نخستین دوره جایزه ادبی بریکس
ترامپ دیدار خود با سران کشورهای عربی و اسلامی را «نتیجه‌بخش» خواند
نورنما | رباتی که پابه‌پای انسان پینگ‌پنگ بازی می‌کند
اعتراض قاهره به استقرار دکل‌های مخابراتی اسرائیلی در مرز رفح
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 2 مهر 1404
رشد دوباره قیمت سکه و طلا امروز سه‌شنبه 1 مهر +جدول
وزیر علوم: دانشجویان، نگران سربازی نباشند
شرط ایتالیا برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین
تام باراک : اسرائیل و سوریه به توافق نزدیک شده‌اند
سفیر چین: تنها راه‌حل پرونده هسته‌ای ایران، گفتگو است نه تحریم
X
آگهی تبلیغاتی