×
سیاسی
شناسه خبر : 69366
تاریخ انتشار : دوشنبه 1400/03/17 ساعت 16:15

نورنیوز بررسی کرد؛

لاف حمله به ایران؛ جدیدترین تلاش صهیونیست‌ها برای بازیابی خود

عملیات روانی جدید رژیم صهیونیستی تنها برای روحیه دادن به نظامیان این رژیم است که در جریان جنگ 12 روزه روحیه و انگیزه آنان به شدت تخریب شده است، چنانچه انتشار فایل صوتی مصاحبه یکی از نظامیان بازداشت شده از سوی حماس به روشنی از ضعف و زبونی و روحیه متزلزل ارتش مقتدر! صهیونیستی خبر می‌دهد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: همزمان با آغاز یک رزمایش مشترک نیروهای هوایی اسرائیل، ایتالیا، آمریکا و بریتانیا در آسمان ایتالیا، یک «افسر ارشد» رژیم صهیونیستی به سایت خبری تایمز اسرائیل گفته است؛ خلبانان اسرائیلی با هدف «آمادگی برای مقابله با ایران» به این مانور اعزام شده‌اند.

مفسران نظامی در سایر رسانه‌های صهیونیستی گفته‌اند که هدف از این تمرین انجام این ارزیابی است که در صورت حمله اسرائیل به ایران، جنگنده‌های اف-35 چگونه می‌توانند تا اهداف دور پرواز کرده و مأموریت جنگی خود را انجام دهند!

رژیم صهیونیستی تا حدود سه ماه قبل با اعتراف به خراب‌کاری در ایران و ترور دانشمندان هسته‌ای کشورمان به دنبال ارائه تصویری شکست‌ناپذیر از خود بود و تلاش داشت نشان دهد با «بزن در رو» می‌تواند بدون به جای گذاشتن اثری محکمه‌پسند به منافع ایران لطمه بزند.

سلسله اقداماتی که از حدود سه ماه قبل در سرزمینهای اشغالی رخ داد از جمله اصابت موشک به کارخانه ساخت موشک تامر، اصابت موشک به نزدیکی تاسیسات اتمی دیمونا، آتش‌سوزی گسترده در پالایشگاه حیفا و حملات گسترده سایبری به علاوه شکست مفتضحانه رژیم صهیونیستی در جنگ 12 روزه همه رشته‌های آنها را پنبه کرد و ناتوانی ذاتی این رژیم را در معرض نگاه جهانیان قرار داد.

وضعیت داخلی سرزمین‌های اشغالی نیز که علاوه بر اعتراضات عمومی ناشی از شرایط بد اقتصادی و رویکردهای نژادپرستانه علیه دولت به تقابل ساکنین عرب اراضی اشغالی موسوم به 48 انجامید، اذعان برخی مقامات فعلی و سابق اسرائیل به روند رو به افول این رژیم را در پی داشت.

هلاکت رییس سابق آژانس هوافضای رژیم صهیونیستی که در جریان درگیری‌های شهری در جنگ 12 روزه مجروح شده بود نیز تیر خلاص دیگری بر پیکر نحیف رژیم بود و نشان داد عالی‌ترین مقامات این رژیم نیز از به راحتی می‌توانند در چنگال عدالت جریان مقاومت قرار بگیرند.

طی چند دوره گذشته که نتانیاهو قدرت را در این رژیم در دست داشته با توجه به وضعیت متزلزل سیاسی خود همواره سعی کرده ضعف خود را با تبلیغات گسترده علیه محور مقاومت و به ویژه جمهوری اسلامی ایران پوشش دهد، اما در این امر چندان موفق نبوده است.

در چنین شرایطی برگزاری رزمایش‌های نمادین مشترک با کشورهای اروپایی هم از نقطه نظر القاء پشتیبانی اروپایی‌ها از تل‌آویو و هم از جهت القاء تصویری شکست‌ناپذیر از ارتش اسرائیل، برای نتانیاهو بسیار حائز اهمیت است.
او البته از این رهگذر تلاش می‌کند همچنان گزاره برتری خود در معادله قدرت در منطقه را در قیاس با ایران و محور مقاومت تثبیت کند، سناریویی که البته تبلیغاتی بودنش پس از شکست اخیر و برکناری اجباری یوسی کوهن رئیس موساد بر همگان آشکار شد. 

بر این اساس؛ عملیات روانی جدید رژیم صهیونیستی تنها برای روحیه دادن به نظامیان این رژیم است که در جریان جنگ 12 روزه روحیه و انگیزه آنان به شدت تخریب شده است، چنانچه انتشار فایل صوتی مصاحبه یکی از نظامیان بازداشت شده از سوی حماس به روشنی از ضعف و زبونی و روحیه متزلزل ارتش مقتدر! صهیونیستی خبر می‌دهد.

ارتشی که در محل استقرار خود تاب ایستادگی در برابر گروه‌های مقاومت و ابزارهای نظامی ابتدایی و دست‌ساز انها را ندارد و با منتسب کردن آنها به جمهوری اسلامی به دنبال توجیه شکست‌های خود است چگونه انتظار دارد که افکار عمومی «لاف حمله به ایران» را بپذیرد و آن را نشانه‌ای از قدرت رژیم صهیونیستی قلمداد کند؟!

این دست اقدامات شرورانه تل‌آویو البته با توجه به اظهارات منابع رسمی و غیر رسمی این رژیم علیه ایران، طبعا مسئولیت هر اقدام خرابکارانه‌ای علیه ایران را متوجه آنها خواهد کرد، موضوعی که بعید است شخص نتانیاهو از عواقب آن بی‌اطلاع باشد اما بقای خود در قدرت و فرار از دادگاهی شدن را بر آن ترجیح می‌دهد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
یاسر آسانی به استقلال پیوست
تصاویر منتشرنشده از حمله اسرائیل در مستند «به وقت اوین»؛ شهادت سربازان 18 تا 19 ساله
بولتون: ترامپ حتی نمی‌داند زیردریایی‌های هسته‌ای چگونه کار می‌کنند!
بن‌گویر در کنار تعرض‌ شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجد الاقصی +فیلم
آیت‌الله سیستانی نصب تصاویرش در مسیر پیاده‌روی اربعین را منع کرد
فرصت‌‌های همکاری با اسلام‌آباد
کاهش تعداد برگه‌های دسته چک؛ حرکت به‌ سوی حذف چک‌های کاغذی
ایران‌هراسی نسخه انگلیسی؛ فریب افکار عمومی با دروغ هسته‌ای
رهبر معظم انقلاب با درخواست استعفای صدیقی از اقامه نماز جمعه موافقت کردند
جامعه جهانی در سراشیبی هرج و مرج و سقوط اخلاقی
فعالیت‌های مرز خسروی از امروز تا 25 مرداد تعطیل شد
تأکید وزیر آموزش و پرورش بر ممنوعیت ثبت‌نام نکردن دانش‌آموزان به دلیل افت تحصیلی
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 12 مرداد 1404 + جدول قیمت‌ها
مدودف خطاب به ترامپ: فیلم‌های هرزگی تو فقط دست FBI نیست؛ پس حد خودت را بدان!
جنگ شناختی
دبیری: تخلفات فروشگاه‌ها باعث مسدود شدن کد کالابرگ آن‌ها می‌شود
از فرمانده شهید غلامعلی رشید چه می‌توان گفت؟
رژه‌ای با صدای اقتدار؛ رمز صداهای عجیب سربازان پاکستانی در استقبال از پزشکیان +فیلم
تعداد ثبت‌نام کنندگان در سامانه سماح از 2 میلیون و 100 هزار نفر گذشت! +جزئیات ثبت‌نام
فرصت ثبت نام خودروهای وارداتی تا چهارشنبه +جزئیات
پزشکیان در پاکستان: برادری بین کشورهای اسلامی فراتر از سیاست است
معاون وزیر خارجه تایوان: چین آماده حمله به کشور ما است و به تنهایی از پس آن بر نمی‌آییم
پزشکیان کدام اشعار را در دفتر یادبود اقبال لاهوری نوشت؟
دولت موظف به کمک به ایرانیان خارج از کشور در شرایط اضطراری شد
ایران‌خودرو 3 خودروی جدید را به لیست فروش با تحویل 30 روزه خود اضافه کرد
آل‌کثیر استقلالی ماند!
بریتانیا برای اسرائیلی‌های ساکن در امارات هشدار امنیتی صادر کرد
رئیس جمهور لایحه جنجالی فضای مجازی را به مجلس پس فرستاد
اقبال لاهوری، گرانیگاه دیپلماسی فرهنگی ایران و پاکستان
حادثه در مسیر زائران
تصاویری از حمله هوایی رژیم‌صهیونیستی به مقر هلال احمر در خان‌یونس
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 12 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
چین تعرفه‌های ترامپ را نمی پذیرد
شرکت ماسک به جریمه محکوم و نقره داغ شد
افشای برنامه ریزی برای حمله به حماس در چت‌جی‌پی‌تی
پلنگ ایرانی، یک صهیونیست را درید
ماجرای «جعفر ول‌کن» چه بود؟
انقلاب در ذخیره‌سازی انرژی پاک
رئیس دوره‌ای شورای امنیت: مکانیزم ماشه علیه ایران هنوز فعال نشده است
بقایی: بیانیه‌ بس است، جهان برای نجات غزه وارد عمل شود
وزیر صمت: توافقنامه تجارت آزاد بین ایران و پاکستان فردا امضاء می‌شود
وزیر خارجه انگلیس: صلح‌آمیز بودن غنی‌سازی ایران را قبول ندارم
غیبت 9 بازیکن در تمرین تیم امید؛ دو پرسپولیسی اختصاصی دویدند!
نوجوانان والیبال ایران از صعود به فینال بازماندند/رقابت برای برنز
عارف: حتی برای یک لحظه حق غفلت از دشمن نداریم!
پایان روز نخست کشتی نوجوانان جهان؛ صدرنشینی ایران بدون طلا
گزارش تصویری | سفر رئیس جمهور به پاکستان
کارکنان اتحادیه اروپا خواستار شدند؛ روابط دپیلماتیک با تل آویو را تعلیق کنید
وزیر میراث فرهنگی: دولت تمام قد از زیست‌بوم نوآوری و کسب‌وکارهای آنلاین حمایت می کند
غرب به دنبال کنار گذاشتن زلنسکی/ ژنرال زالوژنی گزینه جدید واشنگتن
X
آگهی تبلیغاتی