×
اقتصادی
شناسه خبر : 69159
تاریخ انتشار :

زنگنه: تولید نفت ایران باید به روزی 6.5 میلیون بشکه برسد

وزیر نفت بر ضرورت افزایش تولید نفت ایران تأکید کرد و گفت: به نظرم هر دولتی بر سر کار آمد باید تولید روزانه 6 میلیون و 500 هزار بشکه نفت را جزو نخستین برنامه‌های خود قرار دهد.

نورنیوز-گروه اقتصادی:  بیژن زنگنه، وزیر نفت در مراسم امضای تفاهم نامه مطالعات توسعه میدان مشترک آزادگان و آغاز عملیات اجرایی احداث ایستگاه‌های تقویت فشار گاز در میادین هما، وراوی و تابناک، اظهار داشت: در وضعیتی هستیم که ناچاریم برای تدام تولید و نگهداشت بازیافت قراردادهایی را امضا کنیم که به 25 تا 30 میلیارد دلار نیاز است که اینکارها به افزایش اشتغال در داخل منجر می‌شود و تمام تجهیزات در ایران ساخته خواهد شد.

وی افزود: کاری که در منطقه پارسیان انجام می‌شود، تضمین برای تامین خوراک پالایشگاه‌های گاز منطقه است و 3.3 میلیون تن خوراک در آن منطقه ایجاد خواهد شد.

زنگنه با بیان اینکه "باید جریان سرمایه‌گذاری را زنده نگه داریم تا جریان کار در کشور حفظ شود"، گفت: میزان سرمایه‌گذاری‌ها کمتر از نیاز کشور است، اگرچه در این سال‌های تحریم، کارهای بزرگی انجام شد؛ با این حال کشور ظرفیتی که در نیروی انسانی دارد با این حجم سرمایه‌گذاری، پاسخگو نیست.

وزیر نفت تصریح کرد: طرح ضربتی افزایش تولید گاز را داریم‌؛ اگرچه پیش از این، زمان اجرای این طرح‌ها را به آینده موکول کرده بودیم اما رشد مصرف گاز بسیار بالاتر از برنامه‌ریزی‌ها بود، این طرح ها را تسریع کردیم تا گاز مورد نیاز تامین شود . 

این عضو کابینه دولت با بیان اینکه "در خصوص توسعه میدان آزادگان، دولت آینده تصمیم نهایی را خواهد گرفت"، گفت: میدان آزادگان بیش از مطالعه است، البته که اقدام اجرایی نیست؛ بلکه ارایه پیشنهاد فنی و مالی برای امضای قرارداد  توسعه است و به 4.5 میلیارد دلار تامین مالی نیاز  دارد. 

زنگنه با بیان اینکه "باید اصل را بر این بگذاریم که از بازارهای داخلی این نیاز مالی تامین شود"، گفت: شرکت‌های GC باید در بخش نفت فعال شوند؛ همچنین شرکت‌های اکتشاف تولید مهم هستند اما برخی به اسم انقلابی گری گفتند شرکت های اکتشاف تولید گرگ‌زاده هستند. 

وزیر نفت با بیان اینکه "زحمت زیادی کشیده شد و 17 شرکت با سطوح توانمندی مختلف شناسایی شدند"، گفت: امیدوارم درست عمل شود و شرکت‌های ایرانی در امر معاملات نفت و فرآورده حضور داشته باشند؛ البته به دلیل تحریم توانستیم شرکت‌های بازرگانی را در این زمینه تعریف کنیم و امیدوارم بعد از تحریم بمانند. 

وی افزود: با وجود تحریم‌های مالی و فناوری فقط با اتکای داخل کار بزرگی کردیم و غرب کارون از تولید 70 هزار بشکه به 400 هزار بشکه رسیده است؛ کسی که یک بشکه نفت اضافه کرده باشد معنای این افزایش تولید را می‌داند؛ذ البته اگر تولید میدان آذر را اضافه کنیم به 460 هزار بشکه رسیده است و این کارها در شرایط تحریم و زمانی که صندوق توسعه پولی نداشت انجام شد.

وزیر نفت با بیان اینکه "تحریم که آمد نه تنها توقف نکردیم بلکه به رکوردهای افتخارآفرینی در صنعت نفت رسیدیم"، گفت: در آزادگان اینکار قدم اول است و با فرض این است که ضریب بازیافت اضافه نشود، این مدل‌ها ارائه خواهد شد؛ اکنون ضریب بازیافت از میدان آزادگان، 5.5 درصد است  و 10 میلیارد دلار با یک درصد افزایش ضریب بازیافت به درامد کشور اضافه می‌شود. 

وی افزود: زمان این قرارداد 6 ماه است و این برای کشور افتخاری می شود؛ اگر خارجی هم خواستند بیایند می توانند ملحق شوند.

وزیر نفت با بیان اینکه "به راحتی می توانیم به 6.5 میلیون بشکه تولید نفت در روز برسیم"، گفت: این واقعیتی است که برخی ها نمی خواهند بپذیرند؛ با این حال هر دولتی که بیاید باید تولید نفت را به 6.5 میلیون بشکه برساند. 

وی ادامه داد: در سیاست‌های کلی نظام بر افزایش تولید نفت برای بالابردن قدرت امنیتی و سیاسی کشور تاکید شده است. 

زنگنه با تأکید بر اینکه "این وابستگی به نفت نیست بلکه استقلال از نفت است"، گفت: اگر پول نفت را در بخش خصوصی سرمایه گذاری کردند و ثروت زیر زمینی به ثروت رو زمینی تبدیل شود، ما از بودجه نفتی فاصله گرفته‌ایم. 

وی ادامه داد: عراقی که هیچ وقت سه میلیون بشکه نفت تولید نمی‌کرد اکنون پنج میلیون بشکه تولید می کند و بازار دارد؛ در واقع به هر کاری که اراده داشته باشید و تدبیر کنید می‌شود. 

وزیر نفت با بیان اینکه "من دیگر در صنعت نفت و هیچ کار دولتی نخواهم بود"، گفت: از آنجایی که برای ایران دلم می سوزد، هر اطلاعاتی که می‌خواهند می‌دهم.

وی خاطرنشان کرد: زمان زیادی طول نخواهد کشید که کنوانسیون‌هایی وضع خواهد شد که ‌تولید نفت کشورها را محدود می‌کند، بنابراین تا زمان داریم باید ظرفیت تولید نفت خود را افزایش دهیم زیرا محدودیت‌های بین المللی یقه مار ا می‌گیرد.


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
واقعیت شب پر حادثه البرز چه بود؟
هیچ منفعتی برای امت اسلامی بالاتر از اتحاد نیست
آغاز فروش فوری وانت محبوب ایرانی‌ها
هشدار طوفان در تهران؛ آماده‌باش برای کاهش دما
داروهای ممنوعه در حج اعلام شد؛هشدار جدی سازمان حج!
قیمت ارزهای خارجی امروز 14 اردیبهشت 1404 +جدول قیمتها
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ پایان عملیات جست‌وجو در حادثه انفجار بندر رجایی
از کنکور سخت‌تر،‌ سهمیه‌هاست!
ویدئویی از سکوی زباله فردیس کرج که دیشب آتش گرفت.
انصار الله: حمله به بن گوریون با موشک هایپرسونیک انجام شد +فیلم
سقوط آرام طلا پس از صعود تاریخی؛ اصلاح قیمت کامل شد؟ + عکس
تغییر تاریخ تولد قانونی است؟فقط یک‌بار، با شرایط ویژه
کارگران، قهرمانان بی‌صدای اقتصاد ایران
«قاتل بی‌رحم» اینستاگرامی دستگیر شد
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 14 اردیبهشت 1404 + جدول
جهش میلیونی قیمت خودرو؛ بازار در تب دلار سوخت + جدول قیمتها
نورنما | تصاویر شوکه کننده از درگیری دو راننده خشمگین
طوفان خاک در جنوب؛ کلاس‌های نوبت عصر غیرحضوری شد
بارش‌های نجات‌بخش در حوضه ارومیه؛ امید به احیا زنده شد
چرا هزینه خدمت سربازی باید بیشتر از ازدواج شود؟!
پایان فرار شرور مسلح پس از پنج سال تعقیب
فرودگاه بن‌گوریون زیر آتش؛ موشک یمنی تل‌آویو را لرزاند!
آغاز رسمی توزیع ارز به زائران
آتش‌بازی مسی و سوارز؛ اینتر میامی نیویورک را در هم کوبید! + فیلم
آخرین مهلت استفاده از مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی
فردا؛ رمزگشایی از معمای کنکور 1404
مداردیپلماسی | نه بن بست،نه پیشروی فرصتی برای بازنگری
وضعیت آب و هوا امروز 14 اردیبهشت +وضعیت استانها
آیا افزایش حقوق کارگران تورم زا است؟
ضرورت یک ائتلاف همه جانبه منطقه ای
نگاهی به همه بدعهدی‌های آمریکا در مذاکرات
ثبت‌نام ایران‌خودرو برای وکالتی‌ها از راه رسید!
سرسختی یا اصلاح؟ کیفیت حفظ خطوط قرمز
کارگران، کارت طلایی می‌گیرند؟
گام جدید صهیونیست‌ها برای تجزیه سوریه
برنامه مسابقات امروز 14 اردیبهشت + پخش زنده
تغییر ساعت کاری ادارات در تابستان 1404+ فیلم
همسرکشی در شمال تهران
جدول گروه B جام جهانی فوتبال ساحلی | 14 اردیبهشت
زمین زیر پای کرجی‌ها می‌لرزد؛ گسل ماهدشت فعال است
طرح‌های رفاهی جدید برای بازنشستگان از خرداد 1404
فرصت تازه برای مستأجران کم‌درآمد
تاریخ جدید انتشار GTA 6 اعلام شد
هشدار زلزله 7 ریشتری در زفره؛ زمین در آستانه خروش؟
گل سعید برای شباب الاهلی بی ثمر بود + خلاصه بازی
جنوب تهران زیر گردوغبار + فیلم
هانسی فلیک هیچ امتیازی را از دست نمیدهد | بارسا 2 - وایادولید 1 + خلاصه بازی
لحظه طلایی بالا بردن جام توسط الاهلی + تصاویر و فیلم
طوفان شدیدی که البرز را تاریک کرد؛ برق سه شهرستان البرز قطع شد
وزش باد شدید در تهران تا کی ادامه دارد؟ + فیلم
X
آگهی تبلیغاتی