×
اقتصادی
شناسه خبر : 68775
تاریخ انتشار :

میزان تسهیلات بانکی به بازنشستگان در سال 1400 اعلام شد

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی افزایش اعتبار مربوط به اعطای تسهیلات بانکی به بازنشستگان از 180 میلیارد تومان در سال 98 به 2000 میلیارد تومان در سال 99 را گام مهمی عنوان کرد و گفت: این رقم در بودجه سازمان در سال جاری افزایش یافته است.

نورنیوز-گروه اقتصادی: مصطفی سالاری مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در جلسه ویدئو کنفرانسی تبادل موافقت‌نامه بودجه ادارت کل و مدیریت درمان تأمین اجتماعی سراسر کشور، بودجه 271 هزار میلیارد تومانی سال 1400 را ابلاغ کرد.

وی در این جلسه اظهار کرد: بودجه سال جاری در روزهای پایانی سال گذشته به تصویب هیئت امنای تأمین اجتماعی رسیده است و پس از انجام اصلاحاتی در ضوابط اجرایی به استانها ابلاغ شد.

سالاری اخذ نظرات واحدهای اجرایی و برآورده شدن نظرات کارشناسی واحدهای مختلف سازمان تأمین اجتماعی را از ویژگی‌های بارز بودجه سال جاری برشمرد و گفت: بودجه سازمان از 172 هزار میلیارد تومان در سال 99 به 271 هزار میلیارد تومان در سال 1400 رسیده است که افزایش قابل توجهی را نشان می‌دهد.

مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی با بیان اینکه هزینه ماهیانه سازمان تأمین اجتماعی حدود 22 هزار میلیارد تومان است، ادامه داد: براساس پیش‌بینی‌های کارشناسی انتظار داریم که بین 17 تا 18 هزار میلیارد تومان وصولی نقدی حق بیمه داشته باشیم و حوزه شستا نیز ماهیانه 2 تا 3 هزار میلیارد تومان از محل سود و جابجایی دارایی‌ها پرداخت کند.

سالاری افزود: مابقی هزینه سازمان تأمین اجتماعی نیز از محل مطالبات جاری و معوق این سازمان از دولت تأمین می‌شود که در سال جاری 89 هزار میلیارد تومان در قانون بودجه کشور برای این کار پیش‌بینی شده و برای دریافت این منابع پیگیری‌های لازم درحال انجام است و انتظار داریم که در آینده نزدیک محقق شود.

وی با ابراز اطمینان نسبت به تأمین منابع و ایفای کامل تعهدات سازمان تأمین اجتماعی در قبال جامعه تحت پوشش، اضافه کرد: سازمان در میان مدت مشکلی برای ارائه خدمات ندارد و هر چند که در بلند مدت نیازمند برخی اصلاحات هستیم که در شرایط مناسب باید انجام شود.

مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی افزایش اعتبار مربوط به اعطای تسهیلات بانکی به بازنشستگان از 180 میلیارد تومان در سال 98 به 2000 میلیارد تومان در سال 99 را گام مهمی برای افزایش ظرفیت پرداخت تسهیلات به بازنشستگان ارزیابی کرد و گفت: در سال جاری نیز 2600 میلیارد تومان اعتبار برای پرداخت تسهیلات به بازنشستگان پیش‌بینی شده است.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی از تصویب 61 پروژه عمرانی برای توسعه خدمات به جامعه تحت پوشش این سازمان در بودجه سال 1400 خبر داد و افزود: این پروژه‌ها بر اساس اولویت‌بندی اجرا می‌شود و پس از تأمین زمین و مراحل طراحی پروژه و انتخاب پیمانکار در استان‌ها عملیات اجرایی این پروژه‌ها نیز شروع می‌شود.

سالاری تصریح کرد: در بین پروژه‌های عمرانی سال جاری 28 پروژه مربوط به احداث درمانگاه در کنار بیمارستان‌های تأمین اجتماعی است که با جدا شدن درمانگاه از ساختمان اصلی بیمارستان‌ها فضای بیشتری برای افزایش ظرفیت خدمت‌رسانی بیمارستان‌ها ایجاد می‌شود.

وی پرداخت به موقع مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد با سازمان تأمین اجتماعی را از دیگر اولویت‌های این سازمان برشمرد و گفت: پرداخت مطالبات بویژه در حوزه نسخه الکترونیک باید در کوتاهترین زمان ممکن انجام شود و در اسناد کاغذی نیز مطالبات را مطابق روال گذشته پرداخت می‌کنیم.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی از برنامه این سازمان برای تسهیل استفاده بیمه شدگان و بازنشستگان از برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع خبر داد و اظهار کرد: برنامه ما این است که با سازوکارهای تشویقی و براساس ظرفیت‌ها و اختیارات قانونی سازمان مزایایی همچون کاهش فرانشیز و سهم بیمار از هزینه درمان را برای افرادی که از نظام ارجاع استفاده می‌کنند ایجاد کنیم  و سهم بیشتری از هزینه درمان توسط سازمان تأمین اجتماعی پرداخت شود.

سالاری افزود: در بیماری‌های صعب العلاج تعهدات سازمان تأمین اجتماعی به نزدیک 100 صد می‌رسد و سازوکار جداگانه‌ای برای این بخش پیش‌بینی شده است و با دولت و بیمه سلامت در این مسیر همکاری خواهیم کرد.

وی ادامه داد: این کارها هرچند هزینه حوزه درمان تأمین اجتماعی را بالا می‌برد اما موجب افزایش کیفیت و ارتقائ خدمات درمانی به جامعه تحت پوشش خواهد بود و این طرح قطعا به صورت اختیاری و با سازوکارهای تشویقی اجرا می‌شود.


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
صحبت‌های علیرضا بیرانوند بعد از قهرمانی؛ تقدیم به خانواده‌ام
ملوان 3-3 ذوب‌آهن | بازگشت دراماتیک ملوان در انزلی + خلاصه بازی
تراکتور قهرمان لیگ برترفوتبال ایران شد
واکنش بیرانوند به فحاشی هوادارن در شب پر گل بازی تراکتور - شمس آذر+فیلم
نتیجه نهایی بازی: سپاهان 1-2 گلگهر | شکست سپاهان در خانه؛ سهمیه آسیایی سپاهان به خطر افتاد
جدول لیگ برتر در هفته بیست و هشتم پس از بازی های امروز جمعه 12 اردیبهشت
خبر خوش برای بازنشستگان؛ جزییات نحوه خرید اقساطی کالا و سفرهای یارانه ای
جنون مرگ در خیابان ناسیونال؛ قتل‌عام خانوادگی با کلاشینکف در کرمانشاه
پدر در جست‌وجوی نشانه‌ای از فرزندش بعد از انفجار بندر شهید رجایی
چرایی تغییر رنگ اقیانوس‌ها از آبی به بنفش؟
بدون تعارف با خلبان اطفای حریق بندر شهید رجایی+ فیلم
آخرین جزئیات آتش‌سوزی گسترده در اراضی اشغالی/ آتش‌سوزی گسترده در شمال فلسطین اشغالی +فیلم
حملهٔ آمریکا به یک بندر نفتی در غرب یمن+فیلم
طوفان و رعدوبرق ایلام را فراگرفت+ فیلم
ستارگان سینما به «یزدان» می آیند
زن جوان در دام زورگیران موتورسوار مقابل مترو شهید محلاتی+فیلم
گام بلند تراکتور برای قهرمانی 4 - 0 شمس آذر | جشنواره گل ها در لیگ برتر ایران
نتیجه نهایی بازی استقلال(5) - آلومینیوم (1) | لبخندغرور آمیز جباری برای تیمش + خلاصه بازی
تسریع و تداوم عملیات سردسازی کانتینر بندر شهید رجایی+ فیلم
قیمت طلا امروز جمعه 12 اردیبهشت 1404/ افزایش قیمت+ جدول
ترامپ در مقابل رسانه‌ها!
نمایش پهپادی در دبی به مناسبت یک میلیاردی شدن‌ تلگرام+ فیلم
حواشی کنکور 1404: وقتی تنها پول انگیزه انتخاب رشته تجربی می‌شود!+ فیلم
دفترچه سوالات علوم تجربی نوبت اول کنکور 1404 منتشر شد
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ جمع جانباختگان شناسایی شده به 33نفر رسید
سگهای دماوند نگهبان گله نیستند، گرگ گله اند!+ فیلم
ترکیب احتمالی تراکتور در بازی سرنوشت
چالوس از ساعت 18 یک‌طرفه می‌شود
نورنما | سه کلمه ای که باعت خوشبختی ما میشه!
گودال عجیب انفجار در بندر شهید رجایی+ فیلم
روایت خلبان فداکاری که فرشته نجات بندر شهید رجایی شد+ فیلم
قرارداد استقلال و مذاکرات پیچیده با ماتزاری و شروطی عجیب
کار دست معلّم نیست
انحصار سلاح یا انکار واقعیت؟ بازخوانی موضع جوزف عون در سایه تهدیدات اسرائیل
نتایج اولیه کنکور چه زمانی اعلام می شود؟+ فیلم
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون
آغاز رقابت نفس‌گیر برای صندلی‌های پزشکی
وضعیت آب و هوا امروز 12 اردیبهشت +وضعیت استانها
فرصت جدید ایران‌خودرو برای مشتریان دارای حساب وکالتی+جزییات و لینک ثبت نام
برنامه مسابقات امروز 12 اردیبهشت + پخش زنده
ساعت کاری ادارات تغییر خواهد کرد / جزئیات جدید از تصمیم دولت +فیلم
خلاصه بازی منچستریونایتد و اتلتیکو بیلبائو +فیلم
سقوط تیم هوادار پس از 4 فصل + خلاصه بازی
مسکن ارزان‌تر با مشارکت مردمی؛ وقتی مردم بهتر از دولت می‌سازند
جاده چالوس 10 روز بسته می‌شود؛ ایمنی، اولویت راه‌سازی
طوفان خاک در راه است، اما خوزستان غافلگیر نمی‌شود
جدول گروهB جام جهانی فوتبال ساحلی پس از بازی های روز اول | 11 اردیبهشت
دستورات جدید ترامپ برای تحریم نفت ایران
خوابیدن کنار موبایل به مغز آسیب می‌رساند؟/ تأثیر گوشی‌های هوشمند بر کیفیت خواب
نورنما | سفر مجازی به پایتخت موسیقی جهان!/سنندج
X
آگهی تبلیغاتی