×
سیاسی
شناسه خبر : 67667
تاریخ انتشار :

نتانیاهو برای پایان دادن به حملات علیه غزه از واشنگتن مهلت خواست

همزمان با تأکید رسانه‌ها بر پیروزی گروه‌های مقاومت فلسطین در جنگ با تل‌آویو، منابع آگاه غربی خبر دادند که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای پایان دادن به عملیات نظامی در نوار غزه از واشنگتن چند روز زمان خواسته است.

نورنیوز-گروه سیاسی: «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از دولت آمریکا خواسته است که به این رژیم دو یا سه روز برای پایان دادن به عملیات نظامی در نوار غزه مهلت بدهد.

این منابع که خواستند نامشان فاش نشود، به خبرنگار آناتولی گزارش دادند که آمریکایی‌ها روزهای یکشنبه و دوشنبه از نتانیاهو خواستند که به تجاوزات این رژیم علیه نوار غزه پایان دهد که نتانیاهو در پاسخ گفت، به دو یا سه روز زمان برای تکمیل عملیات ارتش علیه برخی اهداف در نوار غزه نیاز دارد.

این درخواست پس از آن مطرح شده است که منابع خبری طی روزهای گذشته از موفقیت گروه‌های مقاومت فلسطین در هدف قرار دادن مواضع رژیم صهیونیستی و شلیک بیش از 3000 راکت و موشک به سمت شهرهای اشغالی از جمله تل‌آویو خبر داده‌اند.

با این حال، خبرنگار آناتولی گفت که این منابع هنوز موفق نشده‌اند که مطمئن شوند، آیا پس از سپری شدن این زمان، تجاوزات تل‌آویو علیه نوار غزه متوقف خواهد شد یا خیر.

در همین خصوص، «باراک راوید» خبرنگار سیاسی وبگاه صهیونیستی «والا»، سحرگاه امروز، به شبکه آمریکایی «سی‌ان‌ان» گفت: «پیام دولت جو بایدن به اسرائیل این بوده که زمان عملیات رو به اتمام است».

این اظهارات در حالی بیان شده است که رئیس‌جمهور آمریکا، شامگاه دوشنبه (دیروز)، نیز در تماسی تلفنی با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفت‌و‌گو کرد.

با این حال،‌ طبق گزارش آناتولی، منابع آگاه از جزئیات تماس‌های صورت گرفته برای برقراری آتش‌بس خاطر نشان کردند: «نتانیاهو ارائه هر گونه تعهدات در قبال آتش‌بس را رد می‌کند».

در عین حال، شبکه عبری‌زبان «کان» نیز امروز به نقل از برخی منابع صهیونیست که آن‌ها را آگاه خواند، گزارش داد که «نشانه‌های خوشبینانه‌ای درباره احتمال پایان عملیات نظامی در نوار غزه پدیدار شده است».

این منابع اضافه کردند که «تماس‌های اولیه در حال حاضر برای دست‌یابی به این هدف در جریان است»؛ اما کان خاطر نشان کرد که دفتر نتانیاهو این موضوع را تکذیب می‌کند.

«یووال اشتاینیتز» وزیر انرژی رژیم صهیونیستی نیز در امروز در گفت‌و‌گو با کان احتمال پایان یافتن عملیات نظامی در نوار غزه طی روزهای آتی را دور از ذهن قلمداد کرد.

این گزارش‌ها در حالی منتشر شده است که رسانه‌های رژیم صهیونیستی و برخی تحلیلگران نظامی این رژیم با هشدار درباره فجایعی که در انتظار رژیم صهیونیستی، حوادث کنونی را به نفع مقاومت فلسطین و مقاومت را پیروز این جنگ دانسته بودند .

از سوی دیگر، منابع خبری، امروز، گزارش دادند که اعتصاب سراسری در شهرهای واقع در کرانه باختری و مناطق اشغالی 1948 از امروز صبح (سه‌شنبه) آغاز شده و فلسطینی‌ها در حمایت از قدس و غزه و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی دست از فعالیت و کار کشیده‌اند.

نیروهای رژیم صهیونیستی برای نهمین روز متوالی همچنان به تجاوزهای وحشیانه خود علیه نوار غزه ادامه می‌دهند و تأسیسات غیرنظامی را هدف قرار می‌دهند؛‌ طبق آخرین آمار 212 نفر تاکنون در غزه به شهادت رسیده‌اند که 61 تن از آن‌ها کودک هستند. 1400 تن نیز مجروح شده‌اند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
جنایت عریان اسرائیل علیه ملت فلسطین؛ شاید آزمون آخر برای سازش‌کاران عرب!
دوشنبه 1400/02/27 ساعت 19:06
نورنیوز بررسی کرد؛
جنایت عریان اسرائیل علیه ملت فلسطین؛ شاید آزمون آخر برای سازش‌کاران عرب!
حال با توجه به اثبات پوشالی بودن قدرت ادعایی اسرائیل، به نظر می‌رسد دولت‌های محافظه‌کار عرب که با چراغ سبز محور سعودی ـ آمریکایی و سوار بر موج ایران‌هراسی به آشکارسازی روابط با جرثومه شیطان در جلوی دوربین‌ها تن دادند، اکنون نباید فرصت این آزمون حساس را برای فرار از این ننگ ابدی از دست بدهند، آزمونی که با توجه به قرائن موجود، بعید نیست آزمون آخر باشد!
شعله‌های شرارت رژیم صهیونیستی تل‌آویو را سوزاند
پنج‌شنبه 1400/02/23 ساعت 12:50
نورنیوز بررسی کرد؛
شعله‌های شرارت رژیم صهیونیستی تل‌آویو را سوزاند
حمایت راهبردی ایران از آرمان فلسطین و گروه‌های مقاومت، عملا هندسه اصلی تحولات و درگیری‌ها در سرزمین های اشغالی را تعیین کرده و موازنه پیشین قدرت در این خصوص را به چالش کشیده است، به گونه‌ای که جراید صهیونیستی برای اولین بار طی همه این سال‌ها، از تیتر «تل‌آویو می‌سوزد» استفاده کردند.
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
گل سعید برای شباب الاهلی بی ثمر بود + خلاصه بازی
جنوب تهران زیر گردوغبار + فیلم
هانسی فلیک هیچ امتیازی را از دست نمیدهد | بارسا 2 - وایادولید 1 + خلاصه بازی
لحظه طلایی بالا بردن جام توسط الاهلی + تصاویر و فیلم
تاریخ جدید انتشار بازی جی تی ای 6 مشخص شد
طوفان شدیدی که البرز را تاریک کرد؛ برق سه شهرستان البرز قطع شد
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ تا کنون 46 نفر از جانباختگان شناسایی شدند
زنگ خطر زلزله در کرج؛ گسل ماهدشت فعال است
وزش باد شدید در تهران تا کی ادامه دارد؟ + فیلم
جدول گروهB جام جهانی فوتبال ساحلی پس از بازی با پاراگوئه| 13 اردیبهشت
نورنما | رکورد عجیب در یک رالی پینگ پنگ
عکس های منتخب ایران، شنبه 13 اردیبهشت 1404
طوفان تندری تهران را درنوردید
نگرانی از تحریم‌های جدید، بر تصمیم اوپک‌پلاس سایه انداخت
سرنوشت آزمون استخدامی آموزش و پرورش چه خواهد شد؟
پادکست | آنگلا مرکل و روایت16 سال قدرت در کتاب"آزادی"
فرصت ویژه دریافت بن خرید کتاب برای سازمان‌ها و نهادها
ترامپ کمک را قطع کرد، معامله را آغاز!
پیامک‌های پوششی!
قایدی گل زد و پاس گل داد ، اما دلش در بندر شهید رجایی بود+ فیلم
الاهلی تاریخ‌ساز شد؛ نخستین قهرمان لیگ نخبگان آسیا از عربستان + خلاصه بازی
11 استان درگیر طوفان و رگبار و صاعقه می شوند
بلایی که جنگ تجاری ترامپ بر سر اپل آورد!
باوارایی ها در لحظات آخر پیروزی را با تساوی عوض کردند/قهرمانی یک هفته عقب افتاد
ثبت نام تاکسی‌های برقی با تسهیلات ویژه در تهران
خشونت خیابانی مجدد علیه یک دختر جوان + فیلم
اعلام جزییات و زمان ثبت نام وام 400 میلیونی ودیعه مسکن
پشت پرده انتشار خبر دپوی ماده منفجره در بندر شهید رجایی
افزایش بی‌سابقه بودجه آموزش و پرورش + فیلم
نجات دو توله پلنگ در معرض انقراض
از خیابان تا بازداشتگاه؛ زورگیران تلفن‌قاپ در تله پلیس! + فیلم لحظه دستگیری
آلودگی در مرز هشدار؛ خوزستان قربانی مدیریت فرسوده
آخرین جزئیات آتش‌سوزی گسترده در اراضی اشغالی/ آتش‌ دست از سر اسرائیلی‌ها برنمی‌دارد +فیلم
خبر رفع محدودیت چت جی پی تی درست است ؟
لحظات دلهره آور از غرق یک خودرو در سیل اخیر ارومیه! + فیلم
درخشش ساحلی‌ بازان ایران؛ برد پرگل مقابل پاراگوئه در جام جهانی + خلاصه بازی
2 برابر دنیا مصرف می‌کنیم؛ آیا وقت تغییر نرسیده؟
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (23)«استهبان»
خانه جدید سیاه پوش شد؛ قتل دردناک پسر توسط پدر!
وداع در میانه وداع؛ سقوط مرگبار صاعقه در مراسم خاکسپاری
لحظه دلهره آور انفجار زیر بالگرد هلال احمر در بندر شهید رجایى +فیلم
قیمت طلا، سکه، دلار و سایر ارزها امروز 13 اردیبهشت 1404/افزایش چشمگیر قیمت ها
فدراسیون در مورد جشن قهرمانی تراکتور چه زمانی تصمیم می گیرد؟
حادثه ای مرگبار با 7 کشته در ینگه دنیا +فیلم
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (22)«اسکو»
عملیات یمن با موشک بالستیک هایپرسونیک به یافای اشغالی +فیلم
احتمال وقوع زلزله 7 ریشتری جدی است؛زمین زیر پا ناآرام است
تروریست بمب گذار در انفجار بمب کشته شد
مصرف برق محدود شد!
کلید اولیه کنکور 1404 کی منتشر می شود؟
X
آگهی تبلیغاتی