×
سیاسی
شناسه خبر : 67608
تاریخ انتشار :

حمایت کاربران از فلسطین به مذاق اینستاگرام و توئیتر خوش نیامد

حمایت کاربران فضای مجازی از مردم فلسطین در روزهای اخیر به مذاق مدیران شبکه های اجتماعی آمریکایی خوش نیامده و این شبکه ها، بسیاری از محتواهای منتشر شده در این خصوص را حذف و فیلتر کرده اند.

نورنیوز-گروه سیاسی: کاربران فضای مجازی در محکومیت کشتار مردم فلسطین از سوی رژیم صهیونیستی و حمایت از جبهه مقاومت فلسطین در درگیری با این رژیم غاصب، نسبت به انتشار پست و تصویر در شبکه‌های اجتماعی از جمله اینستاگرام و توئیتر اقدام کرده اند. اما این محتواها از سوی مدیران این شبکه‌های اجتماعی حذف و به برخی کاربران نیز نسبت به حذف اکانتشان هشدار داده شده است.

حملات هوایی رژیم صهیونیستی به نوار غزه از دوشنبه هفته گذشته و با یورش نظامیان صهیونیست به مسجدالاقصی و محاصره کامل آن آغاز شده و تاکنون بیش از 200 فلسطینی از جمله زن و کودک در این حادثه کشته شده اند.

با شروع درگیری میان جبهه مقاومت فلسطین و رژیم اشغالگر برخی کاربران با انتشار پست در شبکه‌های اجتماعی آمریکایی این اقدام رژیم صهیونیستی در کشتار مردم بی گناه فلسطین را محکوم کردند اما این پست‌ها با واکنش‌هایی از سوی مدیران این شبکه‌ها مواجه شده است.

با وجودی که رژیم صهیونیستی در مقابل دیدگان جهانیان به کشتار مردم فلسطین ادامه می‌دهد، شبکه‌های اجتماعی اینستاگرام، توئیتر و فیس بوک که داعیه عدالت و آزادی خواهی سر می‌دهند، در خدمت رژیم اشغالگر قرار دارند و محتوای ضد اسرائیلی را از پلتفرم هایشان حذف می‌کنند.

برای مثال اینستاگرام پست‌های مربوط به این حوادث را در ساعات اولیه به سرعت حذف کرد. البته این شبکه اجتماعی پس از چند ساعت در حساب توئیتری خود با اعلام عذرخواهی، دلیل حذف پست‌ها و مطالب مربوط به این حوادث را یک اختلال جهانی اعلام و تاکید کرد که این اختلال مربوط به یک کشور با موضوع خاص نبوده و برطرف شده است!

اما با این وجود در روزهای اخیر برخی کاربران اذعان کرده اند که تصاویر و محتوای فارسی که با هدف محکومیت و افزایش آگاهی جهانیان از خشونت‌های رژیم اشغالگر قدس روی اینستاگرام منتشر می‌کنند، در استوری ها نشان داده نمی‌شود و پست‌ها نیز توسط این شبکه اجتماعی حذف می‌شود.

 


 

سانسور فلسطین در اینستاگرام؛ از حذف استوری تا محدودیت در دسترسی

براساس گزارش منتشر شده در خبرگزاری AFP، سادا سوشال(Sada Social) پلتفرمی که برای محافظت از محتوای اشتراک گذاشته شده توسط کاربران فلسطینی در فضای آنلاین به وجود آمده است، در هفته گذشته 200 مورد محدودیت اعمال شده درباره محتوای مربوط به خشونت‌های شیخ جراح و شرق اورشلیم را ثبت کرده است.

ایاد رفاعی مدیر این پلتفرم گفته محتوای محدود شده شامل بستن حساب‌های کاربری در توئیتر یا اینستاگرام، بلاک کردن ویژگی‌ها در اینستاگرام مانند پخش زنده ویدئوها یا محدود کردن دسترسی به محتوای مربوط به شیخ جراح یا اورشلیم است.

مروا فتافتا مدیر بخش خاورمیانه و شمال آفریقا در گروه فعالان دیجیتالی Access Now نیز در این باره می‌گوید: کاربران فلسطینی همچنان از اعمال محدودیت‌ها خبر می‌دهند. روز جمعه طی حمله رژیم صهیونیستی به مسجدالاقصی، فیس بوک هشتگ #Al-Aqsa را محدود کرد و پخش زنده ویدئو در اینستاگرام بسیاری از کاربران مختل یا مسدود شد.

به گفته رفاعی شبکه‌های اجتماعی بزرگ با رژیم صهیونیستی همکاری می‌کنند تا محتوای دیجیتال کاربران فلسطینی را از بین ببرند. البته این نخستین باری نیست که چنین اتفاقی می‌افتد.

هند خودری یک خبرنگار فلسطینی با 18 هزار فالور در اینستاگرام است وی نیز در همین زمینه اعلام کرده است که استوری های من از بین رفته اند و همچنین استوری های من در اینستاگرام قابل مشاهده نیستند.

مسدودسازی حساب‌ها در توئیتر

علاوه بر حکمرانی مغرضانه و یکجانبه اینستاگرام بر محتوای این شبکه اجتماعی، توئیتر نیز نسبت به حذف و فیلتر پست‌های کاربران در محکومیت حوادث قدس اقدام می‌کند.

این شبکه اجتماعی همزمان با روز جهانی قدس و در راستای حمایت از رژیم صهیونیستی، دهها حساب توئیتری را به دلیل اعلام همبستگی با ساکنان «شیخ جراح» مسدود کرد.

این پلتفرم در اقدامی ضد فلسطینی و همسو با سیاست‌های اشغالگران صهیونیست، ده‌ها حساب توئیتری را به خاطر دعوت به همبستگی با ساکنان منطقه شیخ جراح در قدس اشغالی و پوشش جنایات رژیم صهیونیستی علیه آنان مسدود کرد. در همین ارتباط، منابع رسانه‌ای اعلام کردند که این حساب‌ها به خاطر به کار بردن هشتگ «شیخ جراح را نجات دهید» به زبان‌های عربی و انگلیسی مسدود شده‌اند.

توئیتر همچنین حساب کاربری یک خبرنگار فلسطینی-آمریکایی را از دسترس خارج و به مدت ۱۲ ساعت قابلیت توئیت، بازنشر و لایک کردن وی را محدود کرد.

«مریم البرغوثی» ژورنالیست مشهور فلسطینی- آمریکایی که به طور زنده تظاهرات در نزدیکی اورشلیم را گزارش می‌کرده، با حذف حساب کاربری خود در توئیتر مواجه شده است. دلیل این محدودیت نقض سیاست‌های توئیتر اعلام شده است.

 


 

نکته قابل توجه تر اینکه اورشلیم پست در گزارشی آورده است، وزیر دادگستری رژیم صهیونیستی از فیس بوک (صاحب اینستاگرام) و توئیتر خواسته محتوای ضد اسرائیلی را در پلتفرم‌هایشان حذف کنند.

بنی گانتز وزیر دادگستری رژیم صهیونیستی در جلسه‌ای ویدئویی که با مدیران ارشد این پلتفرم‌ها داشته از آنها خواسته تا محتوایی را حذف کنند که به گفته وی احتمال افزایش خشونت را بیشتر می‌کند.

مدیران ارشد این پلتفرم‌ها نیز در پاسخ به این درخواست اعلام کردند که در پلتفرم‌هایشان این موضوع را رعایت کرده و از این محتوا جلوگیری می‌کنند!


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تهران بارانی می شود
آخرین خبرها از تصویب آیین‌نامه جدید نظام رتبه‌بندی و ارتقا معلمان
حملات پی در پی آمریکا به بندر نفتی راس عیسی یمن+فیلم
تراکتور قهرمان لیگ برترفوتبال ایران شد | تبریزی ها جشن خیابانی برپا کردند
صحبت‌های علیرضا بیرانوند بعد از قهرمانی«پسر خوبی برای مادرم و شوهر خوبی برای همسرم نبودم»
ملوان 3-3 ذوب‌آهن | بازگشت دراماتیک ملوان در انزلی + خلاصه بازی
واکنش بیرانوند به فحاشی هوادارن در شب پر گل بازی تراکتور - شمس آذر+فیلم
نتیجه نهایی بازی: سپاهان 1-2 گلگهر | شکست سپاهان در خانه؛ سهمیه آسیایی سپاهان به خطر افتاد
جدول لیگ برتر در هفته بیست و هشتم پس از بازی های امروز جمعه 12 اردیبهشت
خبر خوش برای بازنشستگان؛ جزییات نحوه خرید اقساطی کالا و سفرهای یارانه ای
جنون مرگ در خیابان ناسیونال؛ قتل‌عام خانوادگی با کلاشینکف در کرمانشاه
پدر در جست‌وجوی نشانه‌ای از فرزندش بعد از انفجار بندر شهید رجایی
چرایی تغییر رنگ اقیانوس‌ها از آبی به بنفش؟
بدون تعارف با خلبان اطفای حریق بندر شهید رجایی+ فیلم
آخرین جزئیات آتش‌سوزی گسترده در اراضی اشغالی/ آتش‌سوزی گسترده در شمال فلسطین اشغالی +فیلم
طوفان و رعدوبرق ایلام را فراگرفت+ فیلم
ستارگان سینما به «یزدان» می آیند
زن جوان در دام زورگیران موتورسوار مقابل مترو شهید محلاتی+فیلم
تی تی ها خیلی زود قهرمانی را جشن گرفتند| تراکتور 4 - 0 شمس آذر
نتیجه نهایی بازی استقلال(5) - آلومینیوم (1) | لبخندغرور آمیز جباری برای تیمش + خلاصه بازی
گزارش تصویری | راهپمایی و اعتراضات کارگران در روز جهانی کارگر در نقاط مختلف جهان
تسریع و تداوم عملیات سردسازی کانتینر بندر شهید رجایی+ فیلم
قیمت طلا امروز جمعه 12 اردیبهشت 1404/ افزایش قیمت+ جدول
ترامپ در مقابل رسانه‌ها!
نمایش پهپادی در دبی به مناسبت یک میلیاردی شدن‌ تلگرام+ فیلم
حواشی کنکور 1404: وقتی تنها پول انگیزه انتخاب رشته تجربی می‌شود!+ فیلم
دفترچه سوالات علوم تجربی نوبت اول کنکور 1404 منتشر شد
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ جمع جانباختگان شناسایی شده به 33نفر رسید
سگهای دماوند نگهبان گله نیستند، گرگ گله اند!+ فیلم
ترکیب احتمالی تراکتور در بازی سرنوشت
چالوس از ساعت 18 یک‌طرفه می‌شود
نورنما | سه کلمه ای که باعت خوشبختی ما میشه!
گودال عجیب انفجار در بندر شهید رجایی+ فیلم
روایت خلبان فداکاری که فرشته نجات بندر شهید رجایی شد+ فیلم
قرارداد استقلال و مذاکرات پیچیده با ماتزاری و شروطی عجیب
کار دست معلّم نیست
انحصار سلاح یا انکار واقعیت؟ بازخوانی موضع جوزف عون در سایه تهدیدات اسرائیل
نتایج اولیه کنکور چه زمانی اعلام می شود؟+ فیلم
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون
آغاز رقابت نفس‌گیر برای صندلی‌های پزشکی
وضعیت آب و هوا امروز 12 اردیبهشت +وضعیت استانها
فرصت جدید ایران‌خودرو برای مشتریان دارای حساب وکالتی+جزییات و لینک ثبت نام
برنامه مسابقات امروز 12 اردیبهشت + پخش زنده
ساعت کاری ادارات تغییر خواهد کرد / جزئیات جدید از تصمیم دولت +فیلم
خلاصه بازی منچستریونایتد و اتلتیکو بیلبائو +فیلم
سقوط تیم هوادار پس از 4 فصل + خلاصه بازی
مسکن ارزان‌تر با مشارکت مردمی؛ وقتی مردم بهتر از دولت می‌سازند
جاده چالوس 10 روز بسته می‌شود؛ ایمنی، اولویت راه‌سازی
طوفان خاک در راه است، اما خوزستان غافلگیر نمی‌شود
جدول گروهB جام جهانی فوتبال ساحلی پس از بازی های روز اول | 11 اردیبهشت
X
آگهی تبلیغاتی