×
سیاسی
شناسه خبر : 66989
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1400/02/08 ساعت 15:54

رونمایی از تابلوی غروب در غروب: روایت مظلومیت شهیده انیس نوری

آئین رونمایی از تابلو "غروب در غروب"، و تجلیل از شهیده انیس نوری به همت انجمن دفاع از قربانیان تروریسم، همزمان با سالروز شهادت شهیده در 15 رمضان برگزار گردید.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: آئین رونمایی از تابلو "غروب در غروب"، و تجلیل از شهیده انیس نوری به همت انجمن دفاع از قربانیان تروریسم، با همکاری بنیاد شهید استان گیلان و با حضور مقامات استانی و خانواده شهید مصادف با سالروز شهادت شهیده در 15 رمضان در مدرسه دخترانه شهیده انیس نوری در رودسر برگزار گردید.

در ابتدای مراسم، آقای فروتن پناه، مجری مراسم، به شرح واقعه ترور شهیده انیس نوری پرداخت. وی گفت: شهیده انیس نوری، در روز 15 رمضان (16 تیرماه 1361 شمسی) و در زمان ملکوتی افطار در اثر حمله منافقین به منزلش به شهادت رسید. ایشان به ‌اتفاق همسر و دو فرزند چهار و پنج‌ساله‌اش درحالی‌که بر سر سفره افطاری منتظر صدای موذن بودند ناگهان با شنیدن صدای زنگ خانه به ‌طرف درب خانه رفته و زمانی که با احترام درب را باز می‌کند، در برابر چشمانش مردی را می‌بیند که در دستی کاسه‌ای و در دست دیگرش کلتی آماده شلیک دارد و مرد دیگری همراه با ژ 3 آماده هجوم است. شهیده انیس نوری با فریاد شوهرش را صدا می‌کند و خود در مقابل مهاجمین می‌ایستد. در این لحظه یکی از مهاجمین با شلیک چهار گلوله وارد خانه می‌شود و زهرای کوچکش را در خون خود می‌غلطاند و شهید انیس نوری برای نجات جان فرزند دلبندش می‌شتابد که مهاجم دیگر با شلیک رگبار، ایشان را نقش بر زمین می‌کند و پس از آن، ظرف بنزینی که به همراه داشته را در کف خانه انداخته و متواری می شوند، اما در حال فرار فندک روشنی را به داخل خانه انداخته که بر اثر آن شعله‌های آتش فضای خانه را فرا می‌گیرد.


 

در ادامه مراسم، آقای رستم پور، جانباز دوران دفاع مقدس و فعال حوزه ایثار و شهادت، با تشکر از انجمن دفاع از قربانیان تروریسم به دلیل برگزاری این نشست عنوان داشت، باید یاد و خاطره شهدا را گرامی بداریم چرا که هفده هزار انسان بیگناه از اقشار مختلف در کشور قربانی ترور شده اند و توجه درخوری نسبت به این شهدا صورت نمی گیرد. 

در بخش دیگری از مراسم حجت الاسلام هادی حبیبی، امام جمعه رودسر، با تبریک سالروز تولد امام حسن مجتبی (ع)، ایشان را قربانی ترور خوارج معرفی کرده و بیان داشت، منافقین همانند خوارج در ظاهری نیکو وارد جامعه می شوند و پس از آن به هر وسیله ای به اهداف و آرمان های آن جامعه ضربه می زنند. خداوند در سوره نساء آیه 145 می فرماید منافقین در درک الاسفل جهنم هستند. که در کشور ما با وجود هزاران پرونده ننگین در به شهادت رساندن انسان هایی بیگناه همچون شهیده انیس نوری در نهایت به  فرانسه گریخته و علیرغم ادعای دموکراسی و دفاع از حقوق بشر در آن کشور پناه داده شدند.

آقای یعقوب استیلاف، همسر شهید انیس نوری در ادامه مراسم بیان داشتند: از تمامی دست اندر کاران این مراسم و بویژه انجمن دفاع از قربانیان تروریسم تشکر می کنم. مجری برنامه روایتی از شهادت را بیان کردند اما من می خواهم بگویم که این جلسه تنها پیرامون ظلم منافقین در حق یک مادر خانه دار و آن هم در سر سفره افطار نیست بلکه بیان ظلم منافقین علیه ملت ایران است. ظلمی که در تاریخ ماندگار شده و ملت ایران هرگز این ظلم ها را فراموش نمی کنند و حتی مخالفین نظام هم از منافقینی که با صدام همدست شدند نفرت دارند.

ایشان در ادامه بیان داشت: منافقین هیچ جایگاهی در میان ملت ایران ندارند و نه تنها در ایران که در هیچ جای جهان جایگاهی ندارند و آن ها را به عنوان تروریست می شناسند و مردم عراق نیز آنها را بیرون کردند و در آلبانی لانه گزیده اند.

همسر شهید انیس نوری در ادامه با ابراز تشکر از آقای آقایی پور و مدیران استانی و شهری گیلان، از مسئولین استان خواست تا به این گونه مراسمات اکتفا نکرده و مقدمات نامگذاری معابر شهری را به نام این شهیده فراهم کنند تا از مظلومیت این شهیده کاسته و قدمی در راه تجلیل هر چه بیشتر شهدای ترور برداشته شود.

در بخش دیگری از مراسم آقای محمدرضا داوطلب، معاون فرهنگی بنیاد شهید استان گیلان، عنوان داشت، با چنین جنایاتی می توان گفت منافقین بدترین گروه در تاریخ ایران هستند و امروزه حقانیت شهیده انیس نوری به اثبات رسیده است چرا که در ماه مبارک رمضان و در زمانی که تمامی کشور درگیر دفاع در برابر تهاجم خارجی صدام بود، در شهری دور از میدان جنگ و سر سفره افطار، در کنار خانواده خود به شهادت رسید.

در ادامه مراسم از تابلوی "غروب در غروب" ، با ابعاد 1.5 در 2 متر، اثر هنرمند گیلانی آقای حسین آقایی پور رونمایی شد.

آقای حسین آقایی پور، خالق این اثر هنری در خصوص تابلوی نقاشی گفت: هنر فریاد تعهدی است در همدردی با جامعه و اعتراض بر شرارت های اجتماعی که از دل پرشور هنرمند بر می خیزد تا بستر تلاطم و التهابات زندگی بشر را به ساحل آرامش رهنمون باشد

هنرمند می تواند با نمایش آثار خشونت و افراط گرایی، جهان را نسبت به واقعیات این پدیده شوم آگاه تر ساخته و موجب  شود تا جامعه نسبت به عوارض و پیامدهای ماندگار این بلای قرن نگاه روشن تری داشته باشد. هنرمند وظیفه دارد با استفاده از ابزار خود بهترین پیام را برای مبارزه با هرگونه شرارتی به جهانیان ارسال کند

ایشان در ادامه گفت: سال هاست تروریسم در سرتاسر جهان قربانی می گیرد و تقریبا جامعه ای  نیست که از شرارت این پدیده شوم ضربه ای نخورده باشد . و ایران یکی از کشورهایی است که قربانیان زیادی در این زمینه داشته و برای همین، مهم است که جامعه خودمان و جهانیان را از این فجایع آگاه نمائیم.  چرا که گاهی بعد از گذر زمان، جنایت های تروریست ها میان اخبار گوناگون پنهان می شود.

آقای آقایی پور در ادامه گفت: امروز نقاشی غروب در غروب روایت مادری است که در سالهای گذشته به دست اهریمنان به شهادت رسید. این نقاشی سعی دارد روایت گر حادثه ای باشد که سالها پیش و در رمضان سال 1361 شمسی در هنگامه افطار اتفاق افتاد اما درد آن هنوز بر پیکره جامعه باقی است و سنگینی می کند. این نقاشی به دنبال بیان این نکته است که آتشی را که اهریمنان برانگیختند بر خود آنها فرود می آید و نشان  می دهد که چون ابراهیم شعله های آتش جنایتکاران بر بی گناهان سرد و خاموش می گردد 

در انتهای مراسم با ادای احترام به مقام شامخ این شهیده بزرگوار، با اهدای لوح تقدیری به این هنرمند متعهد از زحمات ایشان قدردانی شد.


نورنیوز
کلید واژگان
ترورتروریسممنافقین
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
هشدار فیروزآبادی درباره فروش فیلترشکن توسط شرکت‌های بزرگ غیرخصوصی + فیلم
عارف: تقویت روابط با اوراسیا، جزو راهبردهای اصلی ایران است
عبور بیش از 5 میلیون زائر از مرزهای شش‌گانه کشور
گزارش تصویری| جاماندگان اربعین حسینی - تهران
طرح شکایت 225 میلیون دلاری علیه پرویز ثابتی، شکنجه‌گر ارشد ساواک
عراق اظهارات نتانیاهو درباره «ایده اسرائیل بزرگ» را محکوم کرد
چرا جابه‌جایی ابرها امکان‌پذیر نیست؟
ارتش اسرائیل دستور فراخوان 100 هزار نیروی نظامی برای اشغال غزه را صادر کرد
پزشکیان: بیانِ مشکلات یعنی احترام به شعور مردمی که صاحبان واقعی کشور هستند
بیمار سکته مغزی در پرواز 612 نجات یافت
نامه رسمی سه کشور اروپایی درباره تعهدات هسته‌ای ایران و احتمال بازگشت تحریم‌ها
انفجار مهیب در ادلب سوریه؛ گزارش‌های اولیه از خسارات
ترامپ بار دیگر روسیه را به پیامدهای مخالفت با آتش‌بس تهدید کرد
افشای جزئیات «گنبد طلایی» ترامپ
فروش 368 میلیارد دینار عراق به بیش از 2 میلیون زائر اربعین
برگزاری مراسم جاماندگان اربعین حسینی با استقبال گسترده مردم تهران
وزیر خارجه ترکیه: شرایط سوریه برای آنکارا غیرقابل قبول است
سردار شریف: هر اشتباه جدید دشمن با پاسخ سخت‌تری روبرو خواهد شد
گزارش دیده‌بان حقوق بشر از جنایات جنگی اسرائیل در حمله به زندان اوین
اقتصادنگار | رشد سه برابری"مستاجران فقیر" در 17 سال
دیدار و گفت‌وگوی دبیرکل حزب الله لبنان و لاریجانی
حذف سهمیه سوخت دهک‌های پردرآمد؛ تأثیر بر معیشت دهک‌های پایین‌تر
نتانیاهو؛ از وعده آب تا ابهام اورانیوم!
خبر خوش سخنگوی دولت برای خبرنگاران/ بسته حمایتی ویژه خبرنگاران نهایی شد
چهارمین قربانی قاتل سریالی/ این بار خانواده‌اش را غرق در خون کرد
عراقچی: ایران نسبت به طرح‌های محدودکننده دسترسی‌ها و منافع کشور حساس است
تشابه هولناک نسل‌کشی در فلسطین با فجایع هیروشیما و ناگاساکی
موشک مافوق صوت به فرودگاه بن گورین اصابت کرد
رئیس جمهور برزیل با قاطعیت به ترامپ پاسخ داد
بازسازی مناطق آسیب‌دیده از جنگ 12 روزه در تهران به کجا رسید؟
معنای «مسیر ترامپ» بر حضور ایران و روسیه در قفقاز جنوبی
هشدار پلیس راه: ترافیک سنگین در جاده چالوس و هراز
لیندسی گراهام: قطع کمک به اسرائیل، مجازات الهی آمریکا را در پی دارد
رویارویی احتمالی بعدی ایران و اسرائیل؛ سناریوها و پیامدها
هیئت مدیره ایران خودرو به‌دلیل گران‌فروشی محکوم شد
مدل پایان جنگ اوکراین شبیه اشغال کرانه باختری است ؟
هوای تهران در وضعیت ناسالم؛ آلودگی به سطح قرمز رسید
عراقچی خطاب به غرب: اگر نتانیاهو خودش اعتراف کند باز هم یهودی‌ستیزی است؟
جزئیات تازه از انفجار شدید در منزل سرلشکر باقری
فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون | پنجشنبه 23 مرداد
پاری سن ژرمن قهرمان سوپر جام اروپا شد
وضعیت آب و هوا امروز پنج‌شنبه 23 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
گامی دیگر برای حمایت از بازنشستگان؛ سقف وام فرزندان بازنشستگان دو برابر شد
گام دولت برای حمایت از کشاورزی؛ پرداخت 70 درصد مطالبات گندم‌کاران
آغاز فروش ویژه محصولات وارداتی سایپا با 4 خودروی پرطرفدار
حادثه تلخ و مرگبار اتوبوس زائران اربعین در بصره-شلمچه+ اسامی
حکم جدید دادگاه کانادا درباره سانحه هواپیمای اوکراین
افزایش حقوق کارکنان دولت و شهرداری‌ها در سال 1404 به مرحله نهایی رسید+جزئیات طرح
عربستان اظهارات نتانیاهو را به شدت محکوم کرد
مهاجرت مجری مشهور به خارج از کشور
X
آگهی تبلیغاتی