×
سیاسی
شناسه خبر : 60973
تاریخ انتشار :

سید حسن خمینی:

هرکس دلش به حال ایران و فرزندانش می‌‌سوزد باید شرایط انتخابات بسیار پرشکوه را فراهم کند

یادگار امام تصریح کرد: حکومت امیرالمؤمنین(ع) هم وقتی مردم او را همراهی نکنند جلو نمی رود. از همین رو، امروز هرکس دلش به حال ایران، فرزندان و نسل های آینده اش می سوزد باید شرایط یک انتخابات بسیار پرشکوه را فراهم کند.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: دبیرکل و جمعی از اعضای حزب مردم‌سالاری عصر روز جمعه 22 اسفندماه در حسینیه جماران با حجت الاسلام سید حسن خمینی دیدار کردند.

یادگار امام در بخشی از سخنان خود با تأکید بر اینکه هیچ راهی برای برون رفت از مشکلات وجود ندارد جز اینکه قاطبه ملت اراده کند، گفت: هرکس دلش به حال ایران، فرزندان و نسل‌های آینده‌اش می‌سوزد باید شرایط یک انتخابات بسیار پرشکوه را فراهم کند. 

سید حسن خمینی با اشاره به حدیثی از امیرالمؤمنین(ع) گفت: جامعه متعلق به همه است و کسی نسبت به دیگری اولویت ندارد. اینگونه نیست که اگر من به شما حق سخن می دهم در حق شما لطف می کنم؛ بلکه اگر جلوی حقّت را بگیرم، دارم به شما ظلم می کنم. من و شما در متن جامعه به یک اندازه حق داریم و هرکس می تواند زندگی و عقیده خودتان را داشته باشد.

او با اشاره به مشکلات جامعه اظهار داشت: راه حل شکم گرسنه، بیکاری، معیشت و گرانی از عللی می گذرد که اگر به آن علل توجه نکنیم گرفتار پوپولیسم می شویم. کسی که می گوید می خواهم این مشکلات را حل کنم، ببینیم آیا علت هایش را درست بیان می کند یا خیر؟! هیچ راهی برای برون رفت از مشکلات وجود ندارد جز اینکه قاطبه ملت اراده کند. همه جریان های خارجی و داخلی این را می فهمند که وقتی یک موج اجتماعی قوی بلند شود، اصلا مهم نیست این موج پشت چه کسی باشد، چرا که هر فرد یک قطره برآمده از آب است؛ از همین رو بدنه این یخ که مردم هستند مهم است.

یادگار امام با بیان اینکه تأثیر کلام امام برای این بود که عمق این سخن تا خانه تک تک مردم ایران بود، تصریح کرد: حکومت امیرالمؤمنین(ع) هم وقتی مردم او را همراهی نکنند جلو نمی رود. از همین رو، امروز هرکس دلش به حال ایران، فرزندان و نسل های آینده اش می سوزد باید شرایط یک انتخابات بسیار پرشکوه را فراهم کند. این اتفاق با شعار محقق نمی شود و شرایط و لوازم  خاص خود را دارد. باید همه شهروندان احساس کنند در این انتخابات دارای نماینده هستند که حرف آنها را بزند. اگر سرمایه های اجتماعی کم شده باید آن را برگردانیم.

او گفت: همه هویت جمهوری اسلامی، قانون اساسی و برخی فصل ها و بندهای آن مثل ولایت فقیه و حقوق مردم است که مردم به خاطر امام به آن رأی دادند. لذا وصیت امام وصیت یک پدر نیست که فوت کرده و از میان ما رفته است؛ بلکه وصیت امام امضای قانون اساسی است، وصیت امام میثاق مردم است. من هم مطمئن هستم رهبر معظم انقلاب خلف شایسته امام نسبت به امام و وصیت امام و خط امام معتقد هستند و نمی گذارند سست شود. البته همه تعهد داریم و باید این مسأله را رعایت کنیم.

سید حسن خمینی تأکید کرد: به فهم عمومی مردم و درک آنها اعتماد داشته باشیم؛ حرفمان را صادقانه بزنیم و ان شاء الله خداوند هم تفضل می کند که وظیفه خودمان را در هر مقامی که هست انجام بدهیم.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
گاردین: ترامپ حتی ریاست‌جمهوری را معامله می‌بیند!
رضا غندی پور رسما به شباب الاهلی امارات ملحق شد
توافق بزرگ ایران و چین برای برقی‌سازی 1000 کیلومتر ریل
وزیر خارجه آمریکا: «ویتکاف» برای مذاکرات آتش‌بس در غزه تلاش می‌کند!
دیپلمات فرانسه به وزارت خارجه صهیونیست‌ها احضار شد
بقائی: ایران تحت فشار از حقوق هسته‌ای خود نخواهد گذشت
ترامپ: ایران حق غنی‌سازی اورانیوم ندارد
وزیر نفت: امکان قاطی شدن آب و بنزین در جایگاه‌ها وجود ندارد
سخنگوی دولت: تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دست بررسی است
پیاتزا 25 والیبالیست را به اردوی تیم ملی دعوت کرد
انتقاد بازیگر «بازی تاج‌وتخت» از سکوت هالیوود در برابر کشتار در غزه
167 کیلوگرم شمش طلا در مرکز مبادله معامله شد
استاندار تهران: تعویض کاهنده‌ها با هزینه بسیار محدود در اختیار شهروندان قرار می گیرد
کمک‌های هوایی به غزه یا مهندسی گرسنگی؟
آلودگی در مرز قرمز؛ هوای تهران برای همه ناسالم شد
بقایی حمله رژیم صهیونیستی به کشتی «حنظله» را محکوم کرد
پزشکیان:اگر مسئولی اشتباهی کرد کمک کنیم آن را رفع کند و پرونده‌سازی نکنیم
وزیر جهاد کشاورزی: قیمت برنج داخلی به‌زودی متعادل می‌شود
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: امنیت کشور در شرایط خوبی قرار دارد
فاجعه در بزرگراه پاکستان؛ واژگونی مرگبار اتوبوس در پنجاب
فداکاری در دل شب؛ ناجی‌ای که برای نجات 6 نفر جان باخت
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
X
آگهی تبلیغاتی