×
سیاسی
شناسه خبر : 60822
تاریخ انتشار :

نورنیوز بررسی کرد؛

تداوم نظامی‌گری در دولت بایدن برای دستیابی به اهداف سیاسی

ایالات متحده آمریکا در دوره بایدن بر خلاف ادعاهای زمان انتخابات ریاست جمهوری نه تنها به دنبال تنش‌زدایی در فضای بین‌المللی نیست بلکه با تمام توان سعی دارد اهداف سیاسی خود را با تداوم نظامی‌گری دنبال کند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: دیروز یکشنبه ١٧ اسفند دو فروند جت بمب‌افکن بی-٥٢ آمریکایی بر فراز آسمان منطقه غرب آسیا به پرواز درآمدند که بنابر اعلام فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا جنگنده‌های اسرائیلی، سعودی و قطری آنها را همراهی کرده‌اند.

حساب رسمی توییتری فرماندهی مرکزی ایالات متحده هم‌زمان با انتشار توییتی که حساب‌های رسمی وزارت دفاع عربستان سعودی و قطر نیز در آن ذکر شده‌اند، اعلام کرد: «یک جفت جنگنده بی-٥٢ استراتوفورترس، یک ماموریت گشت‌زنی هوایی چندملیتی را بر فراز خاورمیانه از پایگاه هوایی مینوت، با هدف بازداشتن تجاوز و مطمئن‌ساختن شرکا و متحدان ایالات متحده انجام دادند.»

حساب رسمی توییتری ارتش رژیم صهیونیستی (IDF) نیز با انتشار توییتی گفته است: «امروز (یکشنبه) جنگنده‌های اف-١٥ نیروی هوایی اسرائیل، دو بمب‌افکن بی-٥٢ آمریکا را بر فراز آسمان اسرائیل همراهی کردند. این پرواز بخشی از همکاری راهبردی مشترک با ایالات متحده است که در حفظ امنیت حریم هوایی اسرائیل و خاورمیانه اهمیتی محوری دارد.»

این چهارمین بار طی سال جاری میلادی و دومین بار از زمان ورود جو بایدن به کاخ سفید است که جنگنده‌های آمریکایی به غرب آسیا اعزام می‌شوند و یادآور ماجراجوئی‌ها و راهبردهای شکست خورده دولت ترامپ است.

از سویی؛ رسانه‌های غربی در اقدامی هماهنگ، تلاش کردند این نمایش هوایی را اخطاری به ایران معرفی کنند، چنانچه شبکه سی.ان.ان هدف از این گشت‌زنی هوایی دوربرد را «بازدارندگی ایران» عنوان کرد.

آنچه مسلم است اینکه؛ ایالات متحده آمریکا در دوره بایدن بر خلاف ادعاهای زمان انتخابات ریاست جمهوری نه تنها به دنبال تنش‌زدایی در فضای بین‌المللی نیست بلکه با تمام توان سعی دارد اهداف سیاسی خود را با تداوم نظامی‌گری دنبال کند.

این در حالی است که یکی از مهمترین بهانه‌های کاخ سفید برای عدم اجرای تعهدات برجامی خود در همین مدت، ادعای تنش‌زایی ایران در منطقه بوده و از همین رو موضوع نفوذ منطقه‌ای جمهوری اسلامی را به عنوان یکی از موضوعات اصلی در فرآیند آینده پرونده ایران عنوان می‌کند.

بدیهی است این آمریکاست که حضور نظامی‌اش در منطقه غرب آسیا فاقد هرگونه توجیه منطقی است و لذا اقداماتی از جنس گشت‌زنی هوایی که بیشتر تحت فشار محور عربی ـ صهیونیستی انجام می‌شود، نه تنها به حل و فصل موضوعات کمکی نمی‌کند بلکه شرایط را پیچیده‌تر خواهد کرد.


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
وقتی الاهلی راه استقلال را رفت!
آتش‌سوزی شدید در شهرک صنعتی قم
رئال مادرید - سلتاویگو؛ نبرد برای ماندن در کورس قهرمانی+ خلاصه بازی
سهام سایپا به صورت بلوکی واگذار می شود
طوفان در راه است؛ قم، تهران و البرز آماده‌ باش
نمرات منفی پاک می‌شوند؛ فقط کافی‌ست تخلف نکنید! + فیلم
سیلی به رئیس اپوزیسیون ترکیه+ فیلم
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (24)«اسفراین»
سهام‌داران عدالت، فریب نخورید!
واقعیت شب پر حادثه البرز چه بود؟
هیچ منفعتی برای امت اسلامی بالاتر از اتحاد نیست
آغاز فروش فوری وانت محبوب ایرانی‌ها
هشدار طوفان در تهران؛ آماده‌باش برای کاهش دما
داروهای ممنوعه در حج اعلام شد؛هشدار جدی سازمان حج!
قیمت ارزهای خارجی امروز 14 اردیبهشت 1404 +جدول قیمتها
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ پایان عملیات جست‌وجو در حادثه انفجار بندر رجایی
از کنکور سخت‌تر،‌ سهمیه‌هاست!
ویدئویی از سکوی زباله فردیس کرج که دیشب آتش گرفت
انصار الله: حمله به بن گوریون با موشک هایپرسونیک انجام شد +فیلم
سقوط آرام طلا پس از صعود تاریخی؛ اصلاح قیمت کامل شد؟ + عکس
تغییر تاریخ تولد قانونی است؟فقط یک‌بار، با شرایط ویژه
کارگران، قهرمانان بی‌صدای اقتصاد ایران
«قاتل بی‌رحم» اینستاگرامی دستگیر شد
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 14 اردیبهشت 1404 + جدول
جهش میلیونی قیمت خودرو؛ بازار در تب دلار سوخت + جدول قیمتها
نورنما | تصاویر شوکه کننده از درگیری دو راننده خشمگین
طوفان خاک در جنوب؛ کلاس‌های نوبت عصر غیرحضوری شد
بارش‌های نجات‌بخش در حوضه ارومیه؛ امید به احیا زنده شد
چرا هزینه خدمت سربازی باید بیشتر از ازدواج شود؟!
پایان فرار شرور مسلح پس از پنج سال تعقیب
فرودگاه بن‌گوریون زیر آتش؛ موشک یمنی تل‌آویو را لرزاند!
آغاز رسمی توزیع ارز به زائران
آتش‌بازی مسی و سوارز؛ اینتر میامی نیویورک را در هم کوبید! + فیلم
آخرین مهلت استفاده از مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی
فردا؛ رمزگشایی از معمای کنکور 1404
مداردیپلماسی |مذاکره با آمریکا؛ نه بن بست،نه پیشروی، فرصتی برای بازنگری
وضعیت آب و هوا امروز 14 اردیبهشت +وضعیت استانها
آیا افزایش حقوق کارگران تورم زا است؟
ضرورت یک ائتلاف همه جانبه منطقه ای
نگاهی به همه بدعهدی‌های آمریکا در مذاکرات
ثبت‌نام ایران‌خودرو برای وکالتی‌ها آغاز شد
کارگران، کارت طلایی می‌گیرند؟
سرسختی یا اصلاح؟ کیفیت حفظ خطوط قرمز
گام جدید صهیونیست‌ها برای تجزیه سوریه
برنامه مسابقات امروز 14 اردیبهشت + پخش زنده
تغییر ساعت کاری ادارات در تابستان 1404+ فیلم
همسرکشی در شمال تهران
جدول گروه B جام جهانی فوتبال ساحلی | 14 اردیبهشت
زمین زیر پای کرجی‌ها می‌لرزد؛ گسل ماهدشت فعال است
طرح‌های رفاهی جدید برای بازنشستگان از خرداد 1404
X
آگهی تبلیغاتی