×
سیاسی
شناسه خبر : 60605
تاریخ انتشار :

نورنیوز بررسی کرد؛

انتخابات 1400؛ آیا لباس معیار دقیقی برای انتخاب اصلح است!؟

یکی از موضوعاتی که این روزها در لابلای مباحث انتخاباتی رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی به وفور یافت می‌شود، دوقطبی‌سازی بر اساس پیشه و لباس نامزدها فارغ از ارزیابی عملکرد آنهاست، به این معنا که طرف را صرف بر تن داشتن لباس نظامی، طلبه، دانشگاهی یا... از دایره صلاحیت خارج کرده و دوقطبی این و آن راه انداخته‌اند.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: فضای سیاسی کشور با نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم، هر روز بیش از گذشته درگیر مباحث انتخاباتی می‌شود و گروه‌ها و جریان‌های سیاسی سعی می‌کنند افکار عمومی را در مورد نامزد مطلوب خود مجاب کنند.

در این میان اما؛ همچنان برخی گروه‌ها نان خود را در دوقطبی‌سازی می‌بینند، همان سم مهلکی که ملت ایران بارها به واسطه گرفتار شدن در آن خسران دیده و فرصت‌های زیادی را از دست داده است.

فضای دوقطبی بی‌شک معیارهای اصلی و عقلانی یک انتخاب صحیح همچون «کارآمدی، برنامه‌محوری، مدیریت جهادی، پاک‌دستی، مردمی بودن، صداقت و شفافیت، عدالت‌طلبی» و... را به محاق برده و ذهن مردم را در لحظه تصمیم دچار هیجان و احساسات می‌کند.

یکی از موضوعاتی که این روزها در لابلای مباحث انتخاباتی رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی به وفور یافت می‌شود، دوقطبی‌سازی بر اساس پیشه و لباس نامزدها فارغ از ارزیابی عملکرد آنهاست، به این معنا که طرف را صرف بر تن داشتن لباس نظامی، طلبه، دانشگاهی یا... از دایره صلاحیت خارج کرده و دوقطبی این و آن راه انداخته‌اند.

این در حالی است که بررسی سابقه عملکرد و مدیریت افراد و جریان‌ها منطقا محدود در لباس و پیشه آنها نیست و عوامل بسیاری وجود دارد که گزینش اصلح باید بر اساس آنها صورت بگیرد.

بسیار روشن است که تلاش گروه‌هایی که به دنبال القاء رویکرد «ارزیابی کاندیداها بر اساس لباس و پیشه آنها» هستند تلاش می‌کنند تا با نفی دیگران مسیر اثبات خود یا کاندیدای مورد نظرشان را هموار نمایند.

به طور قطع تبعیت از گزاره‌های سلبی آن هم از نوع دسته‌بندی‌های ظاهری و نه ماهیتی و عمیق، نمی‌تواند به درک درست از توانمندی‌های واقعی کاندیداها منجر شود و مسیری انحرافی است.

از سویی؛ دمیدن در چنین فضاسازی‌هایی عملا این گزاره را القاء می‌کند که «یک فرد» یا «یک جریان» به تنهایی می‌تواند کشور را اداره کرده و از مشکلات عبور دهد، در حالی که سابقه چهار دهه گذشته نشان داده که چنین نگاه‌های غیر جامع و یک‌سویه‌ای هرگز موفق نبوده و نتوانسته مطالبات مردم و نظام را برآورده کند.

بدون شک عقل سلیم، نگاه غیرجناحی و اولویت دادن به نیازها و منافع ملی حکم می‌کند که برای رسیدن به نقطه مطلوب از تمام ظرفیت‌های موجود داخل کشور استفاده شده و جریان‌های مختلف بر این اساس به معرفی خود به مردم بپردازند تا کشور بتواند از این پیچ تاریخی به راحتی عبور کنند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
انتخابات 1400؛ چرا گروه‌های سیاسی و طرفدارانشان مراعات نمی‌کند؟
پنج‌شنبه 1400/02/30 ساعت 12:50
نورنیوز بررسی کرد؛
انتخابات 1400؛ چرا گروه‌های سیاسی و طرفدارانشان مراعات نمی‌کند؟
عرصه رقابت‌های انتخاباتی آن هم در کشوری که افتخار پیروی از اسلام ناب و تشیع علوی را دارد، قاعدتا باید تفاوت‌های بسیاری با نمونه‌های مشابه خود در جوامع دیگر داشته باشد و لذا عرصه‌ای است که بیش از هر زمان دیگری می‌تواند عیار افراد و جریان‌های سیاسی را در مقابل دیدگان ملت در معرض سنجش و قضاوت قرار دهد.
انتخابات 1400؛ مثلث طلایی برای ارزیابی کاندیدای اصلح
سه‌شنبه 1400/02/28 ساعت 14:10
نورنیوز بررسی کرد؛
انتخابات 1400؛ مثلث طلایی برای ارزیابی کاندیدای اصلح
سه شرط لازم شامل کارنامه-برنامه-تیم کارشناسی اضلاع مثلث طلایی برای ارزیابی کاندیدای اصلح در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری هستند که در کنار شروط کافی زمینه بهره مندی مثبت از ظرفیت انتخابات برای در ایجاد تغییر و تحول واقعی در مدیریت کلان کشور را فراهم خواهد کرد
انتخابات 1400؛ شکل گیری افکار عمومی  در کدام شبکه اجتماعی اتفاق می افتد؟
چهارشنبه 1400/01/18 ساعت 14:14
علی غیاثیان
انتخابات 1400؛ شکل گیری افکار عمومی در کدام شبکه اجتماعی اتفاق می افتد؟
صدر شبکه های اجتماعی که شهروندان ایرانی نسبت به آنها استقبال زیادی نشان داده اند، اینستاگرام قرار دارد. اینستاگرام، فضایی برای رخ نمایی و نمایش است. از اینرو که شبکه ای مبتنی بر تصویر است و کمتر می توان در آن، مسایل سیاسی عمیق و تحلیلی را مورد استقبال عمومی مشاهده کرد.
انتخابات 1400؛ حکمران خوب یا حکمرانی خوب؟
پنج‌شنبه 1399/12/28 ساعت 10:42
علی میرزاخانی
انتخابات 1400؛ حکمران خوب یا حکمرانی خوب؟
رئیس‌جمهور خوب چه ویژگی‌هایی دارد؟ اکنون که جریانات مختلف سیاسی برای تصاحب کرسی ریاست‌جمهوری در انتخابات 1400 خیز برداشته‌اند، این سوال حائز اهمیت شده است؛ اما آیا سوال درستی است؟
انتخابات 1400؛ چرا نامزدها باید تیم خود را معرفی کنند؟
یکشنبه 1399/12/24 ساعت 02:09
نورنیوز بررسی کرد؛
انتخابات 1400؛ چرا نامزدها باید تیم خود را معرفی کنند؟
چون منطقا نامزدهای ریاست جمهوری در همه امور مربوط به کشورداری سررشته تخصصی ندارند، معرفی همکاران و تیم مشورتی و اجرایی می‌تواند نمایی کلی از مسیری که توسط آنها طی چهار سال آینده طی خواهد شد را به مردم نشان داده و روند انتخاب صحیح را از غلتیدن به دام شعارزدگی مصون دارد.
انتخابات 1400؛ «عدالت اقتصادی» مطالبه اصلی مردم
چهارشنبه 1399/12/20 ساعت 14:19
نورنیوز بررسی کرد؛
انتخابات 1400؛ «عدالت اقتصادی» مطالبه اصلی مردم
نتایج منتشر شده از یک نظر سنجی نشان می‌دهد مردم ایران انتظاراتی با محوریت عدالت و اقتصاد از دولت آینده دارند، همچنین بخش قابل توجه‌ای از مردم انتخابات ریاست جمهوری را بر حل مشکلات کشور موثر ارزیابی می‌کنند
انتخابات 1400؛ از مطالبات عمومی تا شرایط داخلی و بین‌المللی
یکشنبه 1399/11/12 ساعت 16:12
نورنیوز بررسی کرد؛
انتخابات 1400؛ از مطالبات عمومی تا شرایط داخلی و بین‌المللی
شیوه «مقابله با همه‌گیری کرونا»، «ساماندهی اوضاع معیشتی و اقتصادی»، «خنثی‌سازی تحریم‌ها و تبدیل حربه تحریم به ابزاری بی‌اثر» و «تقویت وحدت و انسجام ملی برای حرکت به سمت گام دوم انقلاب» اصول چهارگانه‌ای است که معادلات پیرامون انتخابات ریاست جمهوری حول آن شکل خواهد گرفت.
انتخابات 1400؛ چگونه مردم و نخبگان می‌توانند مانع ظهور دولت ضعیف شوند؟
یکشنبه 1399/11/05 ساعت 16:31
نورنیوز بررسی کرد؛
انتخابات 1400؛ چگونه مردم و نخبگان می‌توانند مانع ظهور دولت ضعیف شوند؟
اگرچه بهبود شرایط اقتصادی و ایجاد رفاه در جامعه همواره از اولویت‌های اصلی شهروندان بوده است، لیکن واقعیت‌هایی که فراگیری جهانی کرونا پیش روی همه مردم جهان قرار داده، بار دیگر آنها را متوجه ضرورت توجه به الزامات اصلی و اجتناب‌ناپذیر جوامع برای «زنده ماندن» کرده است.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
استفاده از موبایل برای نمایندگان در صحن مجلس ممنوع شد
مسئله آب در ایران و گسست قدرت
مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی موافقت کرد
ماکرون: فلسطین باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد!
موج محکومیت علمای اهل سنت در پی حادثه تروریستی دیروز زاهدان
پایان بازی دوستانه منچستریونایتد 2 - وستهم 1 + خلاصه بازی
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(58) «برزُک»
روایت پزشکیان از حمله اسرائیل به شورای عالی امنیت ملی +فیلم
ولایتی: دشمنان با طرح دالان زنگه‌زور در پی تهدید تمامیت ارضی هستند
اینترنت و تماس ارزان اربعینی فقط با ثبت‌نام در سماح!
نوراینفو | سالروز عملیات افتخارآفرین مرصاد
پرداخت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از فردا آغاز می‌شود +جدول زمان واریز برای دهک‌ها
وزیر علوم: مدت دوره‌ی کارشناسی سه ساله می‌شود
رئیس مجلس: تروریسم در زاهدان انتقام دشمن از مقاومت مردم ایران بود
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 5 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
کسب 3 طلا و یک نقره توسط تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی
انتقاد درویش از زنوزی؛ اگر حق با شماست، چرا دنبال مصالحه‌اید؟
سرژ اوریه در آستانه پیوستن به پرسپولیس+ عکس
تکذیب شایعات پرآبی سدهای تهران:/وضعیت منابع آبی بحرانی است
رژیم صهیونیستی تهدید کرد؛ کشتی «حنظله» را توقیف می کنیم
کریستیانو رونالدو همچنان در رتبه اول پردرآمدترین فوتبالیست‌ های جهان
احداث سازه مجاور برج آزادی بدون تایید میراث فرهنگی!
تخت‌روانچی: غنی‌سازی باید جزء جدایی‌ناپذیر هر توافقی باشد/مذاکره باید برد-برد باشد
ورود 117 کامیون کمک بشردوستانه به نوار غزه
سردار ابن‌رضا جانشین وزیر دفاع شد
نورنما | کودکان چه نقشی در جنگ دارند؟
یک کفش کتانی، راز سرقت میلیاردی در تهران را فاش کرد
اربعین زنان؛ کنشگری خیر دینی زنان ایرانی عراقی در آیین پیاده‌روی اربعین
امیدی تازه در درمان تومورهای مقاوم
دستور وزیر کشور برای پیگیری حادثه زاهدان/عارف و اژه‌ای پیام دادند، مولوی عبدالحمید بیانیه
عکس های منتخب ایران، شنبه 4 مرداد 1404
چرخش خطرناک قدرت؛ از دوحزبی‌گری تا فاشیسم
دوربین‌ شهروندان راست می‌گوید یا آمار و تحلیل دولت؟
زلزله 4.7 ریشتری در عسلویه/ تاسیسات نفت و گاز آسیبی ندیدند
قدرت‌نمایی هواوی با رونمایی از سیستم پیشرفته‌تر از انویدیا
چگونه با پویش «کلیک امن» پلیس فتا گرفتار کلاهبرداران اینترنتی نشویم؟
جزئیات زمانبندی جدید دانشگاه آزاد برای جاماندگان امتحانات نیمسال دوم
مسیر اربعین برای مشمولان فاقد معافیت در اربعین 1404 بسته است!
ماکرون در مورد ایران با سران آلمان و انگلیس رایزنی کرد
600 جایگاه CNG در جنگ 12 روزه گاز رایگان عرضه کردند
نصب سیستم اعلان عمومی آژیر هشدار در تهران آغاز شد
«ابرقویی‌نژاد» به پرسپولیس پیوست
X
آگهی تبلیغاتی