×
سیاسی
شناسه خبر : 60597
تاریخ انتشار :

نورنیوز بررسی کرد؛

انفجار کشتی رژیم صهیونیستی و اظهارات دن‌کیشوتی نتانیاهو

اظهارات غیر مستند نتانیاهو در مورد نقش ایران در انفجار کشتی این رژیم، شیوه جدید و غیر قابل درکی نیست چرا که او رژیمی را نمایندگی می‌کند که حیاتش در بحران‌سازی است و بر این اساس از هیچ اقدامی برای تقویت «راهبرد تنش‌آفرینی فعال» فروگذار نمی‌کند.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: جمعه هفته گذشته خبر وقوع انفجار در یک کشتی باری رژیم صهیونیستی به نام «ام وی هلیوس ری» که متعلق به شرکت کشتیرانی «ری» واقع در تل‌آویو است از سوی رسانه‌ها منتشر شد.

بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی امروز به صورت صریح انفجار کشتی این رژیم را به ایران منتسب نمود و در اظهاراتی تهدیدآمیز اعلام کرد که به این اقدام واکنش نشان می‌دهد.‌

نتانیاهو اظهارات تکراری و مستمر خود در مورد ایران را مجددا بیان کرد و گفت: در همه جبهه‌ها به ایران ضربه می‌زنیم.

بر اساس اخبار منتشر شده از سوی رسانه‌ها،  کشتی «هلیوس ری» که از بندر دمام عربستان سعودی عازم سنگاپور بوده روز پنج شنبه ۷ اسفندماه (۲۵ فوریه) ساعت ۲۰ و ۴۰ دقیقه به وقت محلی در دریای عمان دچار انفجار شده و حفره‌هایی در دو طرف کشتی ایجاد شده است.

«رامی اونگار» مالک اسراییلی این کشتی چند ساعت پس از انتشار خبر انفجار در مصاحبه با رادیو «کان» رژیم صهیونیستی گفت: «آسیب کشتی از دو حفره با قطر یک متر و نیم تشکیل شده اما برای ما هنوز روشن نیست که این حفره‌ها در اثر انفجار یک موشک ایجاد شده یا یک مین که به بدنه کشتی وصل بوده است.»

به دنبال انتشار این خبر، برخی رسانه‌های رژیم صهیونیستی با انتشار اخبار هدف‌مند مدعی شدند که مقامات صهیونیست، ایران را مسئول این حمله می‌دانند.

در این میان، «بنی گانتس» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی پا را از انتشار خبرهای غیر رسمی رسانه‌ای فراتر گذاشت و در اظهارنظری محتاطانه اعلام کرد: «ارزیابی اولیه نشان می‌دهد ایران در پشت هدف قرار دادن کشتی اسرائیلی در روز پنجشنبه قرار دارد اما این موضوع نیاز به بررسی بیشتری دارد.»

از روز جمعه هفته گذشته که این خبر و اظهارنظرهای مربوط به آن منتشر شد هیچ‌یک از مقامات رسمی جمهوری اسلامی ایران واکنشی به این رخداد و فضاسازی رسانه‌های رژیم صهیونیستی در این خصوص نداشته‌اند.

اظهارات نتانیاهو و متهم‌سازی ایران در خصوص حمله به کشتی رژیم صهیونیستی جدیدترین اعلام موضع مقامات این رژیم با هدف متهم‌سازی ایران در این رخداد بوده است.

این ادعاها از سوی نتانیاهو در حالی مطرح می‌شود که هیچ‌گونه سند و نشانه‌ای در خصوص اثبات این اتهام حتی از نوع نقاشی‌های معروف نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ارائه نشده و صرفا تلاش می‌شود با هیاهوی رسانه‌ای صحت این ادعا به افکار عمومی القاء شود.

ایران همواره در زمینه حفظ امنیت خطوط کشتیرانی تجاری پیشرو بوده و اساسا یکی از دلایل مخالفت جدی جمهوری اسلامی با حضور تنش آفرین نیروهای نظامی بیگانه در منطقه، مختل شدن امنیت کشتیرانی تجاری است.

رفتار و گفتار نتانیاهو اما شیوه جدید و غیر قابل درکی نیست چرا که او رژیمی را نمایندگی می‌کند که حیات آن در بحران‌سازی است و بر این اساس از هیچ اقدامی برای تقویت «راهبرد تنش‌آفرینی فعال» فروگذار نمی‌کند.

نتانیاهو در ساختار سیاسی رژیم صهیونیستی جایگاه متزلزلی دارد. سوء مدیریت و ناکارآمدی او در کنار پرونده‌های سنگین فساد مالی خود و خانواده‌اش، شرایط بسیار سختی را برای پیروزی در انتخابات سوم فروردین ۱۴۰۰ در سرزمین‌های اشغالی پیش روی او قرار داده و از این رو تلاش می‌کند با رفتارهای «دن‌کیشوتی» طیف‌های افراطی درون این رژیم را به سمت خود جلب کند.

اگرچه تهدیدات آشکاری مشابه آنچه که نتانیاهو در متهم‌سازی ایران در خصوص انفجار کشتی این رژیم بیان داشت فارغ از واکنش ایران، هزینه‌های سنگین سیاسی و امنیتی برای دولت او به دنبال خواهد داشت لیکن نخست وزیر رژیم صهیونیستی به خوبی می‌داند که هرگونه شرارت علیه جمهوری اسلامی ایران پاسخی چند برابری و پشیمان کننده خواهد داشت.


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
وقتی الاهلی راه استقلال را رفت!
آتش‌سوزی شدید در شهرک صنعتی قم
رئال مادرید - سلتاویگو؛ نبرد برای ماندن در کورس قهرمانی+ خلاصه بازی
سهام سایپا به صورت بلوکی واگذار می شود
طوفان در راه است؛ قم، تهران و البرز آماده‌ باش
نمرات منفی پاک می‌شوند؛ فقط کافی‌ست تخلف نکنید! + فیلم
سیلی به رئیس اپوزیسیون ترکیه+ فیلم
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (24)«اسفراین»
سهام‌داران عدالت، فریب نخورید!
واقعیت شب پر حادثه البرز چه بود؟
هیچ منفعتی برای امت اسلامی بالاتر از اتحاد نیست
آغاز فروش فوری وانت محبوب ایرانی‌ها
هشدار طوفان در تهران؛ آماده‌باش برای کاهش دما
داروهای ممنوعه در حج اعلام شد؛هشدار جدی سازمان حج!
قیمت ارزهای خارجی امروز 14 اردیبهشت 1404 +جدول قیمتها
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ پایان عملیات جست‌وجو در حادثه انفجار بندر رجایی
از کنکور سخت‌تر،‌ سهمیه‌هاست!
ویدئویی از سکوی زباله فردیس کرج که دیشب آتش گرفت
انصار الله: حمله به بن گوریون با موشک هایپرسونیک انجام شد +فیلم
سقوط آرام طلا پس از صعود تاریخی؛ اصلاح قیمت کامل شد؟ + عکس
تغییر تاریخ تولد قانونی است؟فقط یک‌بار، با شرایط ویژه
کارگران، قهرمانان بی‌صدای اقتصاد ایران
«قاتل بی‌رحم» اینستاگرامی دستگیر شد
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 14 اردیبهشت 1404 + جدول
جهش میلیونی قیمت خودرو؛ بازار در تب دلار سوخت + جدول قیمتها
نورنما | تصاویر شوکه کننده از درگیری دو راننده خشمگین
طوفان خاک در جنوب؛ کلاس‌های نوبت عصر غیرحضوری شد
بارش‌های نجات‌بخش در حوضه ارومیه؛ امید به احیا زنده شد
چرا هزینه خدمت سربازی باید بیشتر از ازدواج شود؟!
پایان فرار شرور مسلح پس از پنج سال تعقیب
فرودگاه بن‌گوریون زیر آتش؛ موشک یمنی تل‌آویو را لرزاند!
آغاز رسمی توزیع ارز به زائران
آتش‌بازی مسی و سوارز؛ اینتر میامی نیویورک را در هم کوبید! + فیلم
آخرین مهلت استفاده از مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی
فردا؛ رمزگشایی از معمای کنکور 1404
مداردیپلماسی |مذاکره با آمریکا؛ نه بن بست،نه پیشروی، فرصتی برای بازنگری
وضعیت آب و هوا امروز 14 اردیبهشت +وضعیت استانها
آیا افزایش حقوق کارگران تورم زا است؟
ضرورت یک ائتلاف همه جانبه منطقه ای
نگاهی به همه بدعهدی‌های آمریکا در مذاکرات
ثبت‌نام ایران‌خودرو برای وکالتی‌ها آغاز شد
سرسختی یا اصلاح؟ کیفیت حفظ خطوط قرمز
کارگران، کارت طلایی می‌گیرند؟
گام جدید صهیونیست‌ها برای تجزیه سوریه
برنامه مسابقات امروز 14 اردیبهشت + پخش زنده
تغییر ساعت کاری ادارات در تابستان 1404+ فیلم
همسرکشی در شمال تهران
جدول گروه B جام جهانی فوتبال ساحلی | 14 اردیبهشت
زمین زیر پای کرجی‌ها می‌لرزد؛ گسل ماهدشت فعال است
طرح‌های رفاهی جدید برای بازنشستگان از خرداد 1404
X
آگهی تبلیغاتی