×
سیاسی
شناسه خبر : 58846
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1399/11/14 ساعت 12:42

فرانسه به دنبال دلارهای نفتی سعودی

مسئله مذاکره مجدد موضوعی است که جمهوری اسلامی ایران به هیچ عنوان آن را نمی پذیرد چرا که تکلیف برجام کاملاً روشن است و اگر بخواهد برجامی دنبال شود و بازگشتی به برجام صورت بگیرد در وهله اول تنها کاری که باید انجام شود از سوی دولت آمریکاست.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: سید رضا صدرالحسینی کارشناس مسائل بین الملل درباره اظهار نظر رئیس جمهور فرانسه درخصوص حضور عربستان سعودی در مذاکرات احتمالی بین ایران و آمریکا گفت: به نظر می آید آقای مکرون با توجه به شکست‌های اخیر و به خصوص به عنوان مدعی تعیین دولت در لبنان دچار این توهم شده که می‌تواند در ایران و منطقه حضور داشته باشد و امر و نهی کند در حالی که ایران کمترین شأنی برای فرانسه ودولت مکرون برای این گونه اظهار نظرها قائل نیست و وی نمی‌تواند در امور داخلی ایران تصمیم گیری و حتی اظهار نظر مداخله جویانه‌ای داشته باشد.

او درباره اینکه چرا ماکرون دست به دامن عربستان شده و از عربستان به این شکل حمایت می‌کند، بیان داشت: بی شک فرانسه برای تداوم حضور خود در منطقه غرب آسیا و تامین نیازهای مالی خود تلاش می کند تا با بیان این توهمات بتواند بخشی از شیر یا همان پترو دلارهای سعودی‌ها را که بخش بزرگی از آن سهم آمریکاست، به سوی خود سرازیر کند تا از این طریق بتواند منافع ملی خود را در منطقه تأمین کند.

صدرالحسینی در واکنش به موضوع حضور سعودی‌ها در هرگونه مذاکره احتمالی بین ایران و عربستان بیان داشت:  موضوعی که آقای مکرون در باب حضور عربستان سعودی در مذاکرات برجامی بیان کرده است یا اینکه سعودی‌ها در ادامه گفتگوهای برجام احتمالی بر سر میز مذاکره باشند جنبه تبلیغی عملیات روانی و دریافت وجوهی دارد که مکرون نیازمند دریافت آن از سعودی هاست، ضمن اینکه فرانسه تلاش می‌کند مقداری از سلاح‌هایی که روی دستش مانده را به سعودی‌ها بفروشد لذا آنها تلاش می‌کنند تا در قالب بیان این موضوعات به گونه‌ای حمایت خود را از رژیم متجاوز عربستان که در حقیقت موضوع جنایت جنگی در یمن به اثبات رسیده اعلام کنند تا از عربستان سعودی هم عوایدی نصیب آنها شود.

این کارشناس مسائل بین‌الملل با بیان اینکه موضع جمهوی اسلامی در برابر آمریکا وسایر کشورها به خوبی روشن است بیان داشت: این موضوع بارها و بارها از سوی مسوولین نظام جمهوری اسلامی و رهبر معظم انقلاب بیان شده که مسئله مذاکره مجدد موضوعی است که جمهوری اسلامی ایران به هیچ عنوان آن را نمی پذیرد چرا که تکلیف برجام کاملاً روشن است و اگر بخواهد برجامی دنبال شود و بازگشتی به برجام صورت بگیرد در وهله اول تنها کاری که باید انجام شود از سوی دولت آمریکاست.

او در پایان تصریح نمود: بازگشت امریکا به برجام و برداشتن کلیه تحریم‌ها تنها شرط جمهوری اسلامی برای بازگشت به برجام و تعهدات خود است، بنابراین جایی برای بازیگران غیرمسئول وجود ندارد. نکته بعدی این است که شأنیت عربستان در این حد و اندازه نیست که در یک موضوع مهم که به هیچ وجه به این کشور مربوط نمی‌شود دخیل شود همچنین فرانسه در کنار دو کشور انگلیس و آلمان به هیچ عنوان در موضوع تحقق برجام گامی برنداشته‌اند و نمی‌توانند برای موضوعی که آنها عدم تعهد شان کاملا اثبات شده درخواست‌های جدیدی را از جمهوری اسلامی ایران طلب نمایند، لذا سخنان آقای ماکرون هیچ ارزشی ندارد و به هیچ وجه عربستان سعودی و کشورهای حوزه خلیج فارس از نظر ما برای این منظور شأنیتی ندارند.


قدس آنلاین
نظرات

آخرین اخبار
ایران در رتبه 97 کیفیت اینترنت؛ افت سرعت و اختلالات اینترنت ادامه دارد
آیین‌نامه جدید بانک مرکزی درباره تحول در سیستم وثیقه‌گذاری بانکی
طرح مجلس برای تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی به دولت فرستاده شد
قیمت خودرو امروز یکشنبه 12 مرداد 1404 + جدول قیمت‌ها
پزشکیان: روابط تجاری ایران و پاکستان به‌سوی هدف 10 میلیارد دلاری حرکت می‌کند
ایران و پاکستان 12 سند همکاری در حوزه‌های مختلف امضا کردند
نتانیاهو با خلبانان اسرائیلی جنگ 12 روزه عکس گرفت؛ ایران نام و آدرس آن‌ها را منتشر کرد
4 مورد از تسهیلات ارزی برای واردات کالاهای اساسی اعلام شد +جزئیات
یاسر آسانی به استقلال پیوست
تصاویر منتشرنشده از حمله اسرائیل در مستند «به وقت اوین»؛ شهادت سربازان 18 تا 19 ساله
بولتون: ترامپ حتی نمی‌داند زیردریایی‌های هسته‌ای چگونه کار می‌کنند!
بن‌گویر در کنار تعرض‌ شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجد الاقصی +فیلم
آیت‌الله سیستانی نصب تصاویرش در مسیر پیاده‌روی اربعین را منع کرد
فرصت‌‌های همکاری با اسلام‌آباد
کاهش تعداد برگه‌های دسته چک؛ حرکت به‌ سوی حذف چک‌های کاغذی
ایران‌هراسی نسخه انگلیسی؛ فریب افکار عمومی با دروغ هسته‌ای
رهبر معظم انقلاب با درخواست استعفای صدیقی از اقامه نماز جمعه موافقت کردند
جامعه جهانی در سراشیبی هرج و مرج و سقوط اخلاقی
فعالیت‌های مرز خسروی از امروز تا 25 مرداد تعطیل شد
تأکید وزیر آموزش و پرورش بر ممنوعیت ثبت‌نام نکردن دانش‌آموزان به دلیل افت تحصیلی
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 12 مرداد 1404 + جدول قیمت‌ها
مدودف خطاب به ترامپ: فیلم‌های هرزگی تو فقط دست FBI نیست؛ پس حد خودت را بدان!
جنگ شناختی
دبیری: تخلفات فروشگاه‌ها باعث مسدود شدن کد کالابرگ آن‌ها می‌شود
از فرمانده شهید غلامعلی رشید چه می‌توان گفت؟
رژه‌ای با صدای اقتدار؛ رمز صداهای عجیب سربازان پاکستانی در استقبال از پزشکیان +فیلم
تعداد ثبت‌نام کنندگان در سامانه سماح از 2 میلیون و 100 هزار نفر گذشت! +جزئیات ثبت‌نام
فرصت ثبت نام خودروهای وارداتی تا چهارشنبه +جزئیات
پزشکیان در پاکستان: برادری بین کشورهای اسلامی فراتر از سیاست است
معاون وزیر خارجه تایوان: چین آماده حمله به کشور ما است و به تنهایی از پس آن بر نمی‌آییم
پزشکیان کدام اشعار را در دفتر یادبود اقبال لاهوری نوشت؟
دولت موظف به کمک به ایرانیان خارج از کشور در شرایط اضطراری شد
ایران‌خودرو 3 خودروی جدید را به لیست فروش با تحویل 30 روزه خود اضافه کرد
آل‌کثیر استقلالی ماند!
بریتانیا برای اسرائیلی‌های ساکن در امارات هشدار امنیتی صادر کرد
رئیس جمهور لایحه جنجالی فضای مجازی را به مجلس پس فرستاد
اقبال لاهوری، گرانیگاه دیپلماسی فرهنگی ایران و پاکستان
حادثه در مسیر زائران
تصاویری از حمله هوایی رژیم‌صهیونیستی به مقر هلال احمر در خان‌یونس
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 12 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
چین تعرفه‌های ترامپ را نمی پذیرد
شرکت ماسک به جریمه محکوم و نقره داغ شد
افشای برنامه ریزی برای حمله به حماس در چت‌جی‌پی‌تی
پلنگ ایرانی، یک صهیونیست را درید
ماجرای «جعفر ول‌کن» چه بود؟
انقلاب در ذخیره‌سازی انرژی پاک
رئیس دوره‌ای شورای امنیت: مکانیزم ماشه علیه ایران هنوز فعال نشده است
بقایی: بیانیه‌ بس است، جهان برای نجات غزه وارد عمل شود
وزیر صمت: توافقنامه تجارت آزاد بین ایران و پاکستان فردا امضاء می‌شود
وزیر خارجه انگلیس: صلح‌آمیز بودن غنی‌سازی ایران را قبول ندارم
X
آگهی تبلیغاتی