×
سیاسی
شناسه خبر : 58743
تاریخ انتشار :

ترامپ ناکام رفت ولی انقلاب اسلامی ایران 42 ساله شد

یکی از آرزوهای ترامپ و هم پیاله‌هایش در کاخ سفید «نابودی جمهوری اسلامی» قبل از آغاز جشن چهل سالگی‌اش بود، آنها در راستای تحقق این رویا از تمام ظرفیت‌های ممکن بهره بردند، منافقین را پای کار آوردند، سلطنت طلبان را به کار گرفتند، اتاق های فکر علیه ایران در منطقه به راه انداختند، رسانه های زیادی را ایجاد کردند و برخی کشورهای عربی را با دادن وعده های واهی به گفته خودشان دوشیدند تا بتوانند آرزو و برنامه خود در این زمینه را محقق کنند .

نورنیوز ـ گروه سیاسی: این روزها از "دونالد ترامپ"، رییس‌جمهور پیشین آمریکا با عنوان دولتمردی ناکام و شکست خورده یاد می شود، سیاستمداری که برخلاف خط و نشان‌هایش و تاکید بر وقوع تقلب در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و تشویق هوادارانش برای حمله به کنگره آمریکا جهت انجام یک شبه کودتا در این کشور، مجبور شد با چهره‌ای مغبون و ناامید کاخ سفید را ترک کند و راهی اقامت‌گاه جدیدش در فلوریدا شود .

ناکامی‌های ترامپ در طول چهار سال گذشته در عرصه‌های سیاست داخلی و خارجی لیست بلندبالایی دارد که در روزهای پایانی حضور  وی در کاخ سفید تعدادی  از موارد آن توسط رسانه‌ها از جنبه های مختلف مورد اشاره و بررسی قرار گرفت .

یکی از آرزوهای ترامپ و هم پیاله‌هایش در کاخ سفید «نابودی جمهوری اسلامی» قبل از آغاز جشن چهل سالگی‌اش بود، آنها در راستای تحقق این رویا از تمام ظرفیت‌های ممکن بهره بردند، منافقین را پای کار آوردند، سلطنت طلبان را به کار گرفتند، اتاق های فکر علیه ایران در منطقه به راه انداختند، رسانه های زیادی را ایجاد کردند و برخی کشورهای عربی را  با دادن وعده های واهی به گفته خودشان دوشیدند تا بتوانند آرزو و  برنامه خود در این زمینه را محقق کنند .

یکی از مشوقان جدی ترامپ برای پیشبرد این آرزو "جان بولتون" بود ، سیاستمدار جنگ‌طلب و اخراج شده‌ای  که مدتی به عنوان مشاور امنیت ملی ترامپ در کاخ سفید  مشغول به فعالیت بود، فردی که  چندین بار با اخذ پول های قابل توجه  در نشست‌های سازمان منافقین حاضر شد و  بی توجه به اقدامات تروریستی  و ضدحقوق بشری این گروهک به دفاع از عملکرد آن  پرداخت و علیه جمهوری اسلامی ایران سخنرانی کرد .

یکی از مهمترین اظهارنظرهای «جان بولتون» علیه جمهوری اسلامی ایران سخنان او در نشست تیرماه سال ۹۶ منافقین در پاریس بود که  در آن تاکید کرد که نباید بگذاریم انقلاب اسلامی ایران به چهل سالگی برسد.

 او در سخنان خود در این نشست گفت :"نتیجه بازنگری دولت ترامپ در سیاست آمریکا در قبال ایران باید این باشد که انقلاب اسلامی آیت الله خمینی تا دو سال آینده دوام نیاورده و جشن چهلمین سالگردش را نبیند، سیاست قطعی و اعلامی ایالات متحده آمریکا پس از این باید سرنگونی حکومت ایران و تغییر رژیم در این کشور باشد. او تأکید کرده بود که رفتار و اهداف حکومت ایران به هیچ وجه تغییر نخواهد کرد و به همین دلیل، تنها راهکار موجود تغییر خود رژیم است و امیدواریم در سال ۲۰۱۹ چنین اتفاقی را در تهران جشن بگیریم".

رئیس‌جمهور وقت آمریکا نیز در همان ایام  بر اساس  مشاوره افراد تندرویی چون بولتون  دست به پیش‌بینی در مورد  آینده جمهوری اسلامی زد و  چند ماه قبل از فرا رسیدن چهل سالگی  انقلاب اسلامی خطاب به برخی سران کشورهای اروپایی و برای همراه کردن آنها با سیاست های آمریکا علیه ایران گفته بود که «صبر کنید تا دو سه ماه آینده جمهوری اسلامی به پایان کار خود خواهد رسید» موضوعی که با پاسخ آیت الله خامنه ای مواجه شد.

در دوازدهم مهر ماه ۱۳۹۷ رهبر انقلاب اسلامی در سخنرانی خود در اجتماع جهادگران بسیجی در« استادیوم آزادی »  در واکنش به این پیش‌بینی  ترامپ گفتند : "اخیراً شنیدم که رئیس‌جمهور آمریکا به بعضی از سران اروپایی گفته که شما دو سه ماه صبر کنید، بعد از دو سه ماه کلکِ جمهوری اسلامی کنده خواهد شد. به اینها این‌جور گفته! به یاد حرفهایی افتادیم که چهل‌ سال قبل، چهار دهه‌ی قبل، همین کسانی که نوکران آمریکا بودند در داخل کشور و خود آنها به همدیگر مژده می‌دادند، دل‌خوشی می‌دادند که آقا شش ماه صبر کنید، کلکش کنده می‌شود؛ شش ماه می‌شد و کلک کنده نشده بود، می‌گفتند یک سال دیگر صبر کنید، قضیّه تمام می‌شود؛ چهل سال از آن زمان گذشته است و آن نهال باریک تبدیل شده به این درختِ تناور؛ حالا این بیچاره دل‌خوشی می‌دهد به خودش و به همکارانِ اروپایی‌اش که دو سه ماه صبر کنید؛ بنده به یاد این شعر عامیانه افتادم که: شتر در خواب بیند پنبه‌دانه گهی لف‌لف خورد گَه دانه‌دانه"

جان بولتون و ترامپ در آستانه ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی هم توییت‌ها و  ویدئوهایی را منتشر کردند و در آن بار دیگر به صورت صریح به انقلاب اسلامی حمله کرده و اتهاماتی را متوجه آن دانستند، علیرغم همه این تلاش ها و فشارها انقلاب اسلامی ایران در بهمن ۱۳۹۷  فرا رسیدن چهل سالگی خود را جشن گرفت و اکنون در حال آماده شدن برای ورود به ۴۲ سالگی است این در حالی که کسانی که پیش‌بینی کرده بودند انقلاب اسلامی چهل سالگی خود را نمی‌بیند ، مجبور شده‌اند کاخ سفید را ترک کنند و با توجه به تحولات در داخل آمریکا آینده سیاسی نامعلومی را در پیش روی خود می‌بینند و معلوم نیست که می‌توانند به حیات سیاسی خود ادامه بدهند یا نه؟

 البته در پایان  از توجه به این نکته نباید غافل ماند که انقلاب  اسلامی در طول این ۴۲ سال فراز و نشیب های زیادی داشته است و بعضا در عملکرد خود با خطاهایی از سوی برخی از کارگزاران خود  مواجه شده است که اسباب اعتراض و نارضایتی مردم را فراهم کرده و اکنون با توجه به  قرار گرفتن در آستانه میان سالی این ضرورت بیش از گذشته وجود دارد که با بررسی عملکرد گذشته ،خطاهای احتمالی را جبران کرده و در راستای تقویت  مهم‌ترین سرمایه خود یعنی  افزایش اعتماد اجتماعی به بدنه خود و جذب حداکثری  قدم های محکم تری بردارد تا با تکیه بر این اعتماد همچون گذشته بتواند  در برابر آرزوها ، رویاها و تلاش‌های  ناصواب دشمنان  که به دنبال براندازی آن در راستای تامین اهداف خود هستند نه  منافع ملت ایران، بایستد و منافع  ملت ایران را  در عرصه‌های مختلف محقق کند.


ایسنا
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تهران بارانی می شود
آخرین خبرها از تصویب آیین‌نامه جدید نظام رتبه‌بندی و ارتقا معلمان
حملات پی در پی آمریکا به بندر نفتی راس عیسی یمن+فیلم
تراکتور قهرمان لیگ برترفوتبال ایران شد | تبریزی ها جشن خیابانی برپا کردند
صحبت‌های علیرضا بیرانوند بعد از قهرمانی«پسر خوبی برای مادرم و شوهر خوبی برای همسرم نبودم»
ملوان 3-3 ذوب‌آهن | بازگشت دراماتیک ملوان در انزلی + خلاصه بازی
واکنش بیرانوند به فحاشی هوادارن در شب پر گل بازی تراکتور - شمس آذر+فیلم
نتیجه نهایی بازی: سپاهان 1-2 گلگهر | شکست سپاهان در خانه؛ سهمیه آسیایی سپاهان به خطر افتاد
جدول لیگ برتر در هفته بیست و هشتم پس از بازی های امروز جمعه 12 اردیبهشت
خبر خوش برای بازنشستگان؛ جزییات نحوه خرید اقساطی کالا و سفرهای یارانه ای
جنون مرگ در خیابان ناسیونال؛ قتل‌عام خانوادگی با کلاشینکف در کرمانشاه
پدر در جست‌وجوی نشانه‌ای از فرزندش بعد از انفجار بندر شهید رجایی
چرایی تغییر رنگ اقیانوس‌ها از آبی به بنفش؟
بدون تعارف با خلبان اطفای حریق بندر شهید رجایی+ فیلم
آخرین جزئیات آتش‌سوزی گسترده در اراضی اشغالی/ آتش‌سوزی گسترده در شمال فلسطین اشغالی +فیلم
طوفان و رعدوبرق ایلام را فراگرفت+ فیلم
ستارگان سینما به «یزدان» می آیند
زن جوان در دام زورگیران موتورسوار مقابل مترو شهید محلاتی+فیلم
تی تی ها خیلی زود قهرمانی را جشن گرفتند| تراکتور 4 - 0 شمس آذر
نتیجه نهایی بازی استقلال(5) - آلومینیوم (1) | لبخندغرور آمیز جباری برای تیمش + خلاصه بازی
گزارش تصویری | راهپمایی و اعتراضات کارگران در روز جهانی کارگر در نقاط مختلف جهان
تسریع و تداوم عملیات سردسازی کانتینر بندر شهید رجایی+ فیلم
قیمت طلا امروز جمعه 12 اردیبهشت 1404/ افزایش قیمت+ جدول
ترامپ در مقابل رسانه‌ها!
نمایش پهپادی در دبی به مناسبت یک میلیاردی شدن‌ تلگرام+ فیلم
حواشی کنکور 1404: وقتی تنها پول انگیزه انتخاب رشته تجربی می‌شود!+ فیلم
دفترچه سوالات علوم تجربی نوبت اول کنکور 1404 منتشر شد
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ جمع جانباختگان شناسایی شده به 33نفر رسید
سگهای دماوند نگهبان گله نیستند، گرگ گله اند!+ فیلم
ترکیب احتمالی تراکتور در بازی سرنوشت
چالوس از ساعت 18 یک‌طرفه می‌شود
نورنما | سه کلمه ای که باعت خوشبختی ما میشه!
گودال عجیب انفجار در بندر شهید رجایی+ فیلم
روایت خلبان فداکاری که فرشته نجات بندر شهید رجایی شد+ فیلم
قرارداد استقلال و مذاکرات پیچیده با ماتزاری و شروطی عجیب
کار دست معلّم نیست
انحصار سلاح یا انکار واقعیت؟ بازخوانی موضع جوزف عون در سایه تهدیدات اسرائیل
نتایج اولیه کنکور چه زمانی اعلام می شود؟+ فیلم
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون
آغاز رقابت نفس‌گیر برای صندلی‌های پزشکی
وضعیت آب و هوا امروز 12 اردیبهشت +وضعیت استانها
فرصت جدید ایران‌خودرو برای مشتریان دارای حساب وکالتی+جزییات و لینک ثبت نام
برنامه مسابقات امروز 12 اردیبهشت + پخش زنده
ساعت کاری ادارات تغییر خواهد کرد / جزئیات جدید از تصمیم دولت +فیلم
خلاصه بازی منچستریونایتد و اتلتیکو بیلبائو +فیلم
سقوط تیم هوادار پس از 4 فصل + خلاصه بازی
مسکن ارزان‌تر با مشارکت مردمی؛ وقتی مردم بهتر از دولت می‌سازند
جاده چالوس 10 روز بسته می‌شود؛ ایمنی، اولویت راه‌سازی
طوفان خاک در راه است، اما خوزستان غافلگیر نمی‌شود
جدول گروهB جام جهانی فوتبال ساحلی پس از بازی های روز اول | 11 اردیبهشت
X
آگهی تبلیغاتی