×
اقتصادی
شناسه خبر : 56569
تاریخ انتشار :

نورنیوز بررسی کرد؛

پیام انتصاب مدیر خوش‌نام تلویزیون در وزارت صمت چیست؟

یکی از اشکالات دستگاه‌های مختلف در کشور که بارها مورد تذکر دلسوزان و به ویژه رهبر معظم انقلاب واقع شده، فقدان سواد رسانه‌ای و افراد متخصص و با تجربه در این حوزه و ناتوانی در ارتباط‌‌گیری با افکار عمومی است.

نورنیوز ـ گروه اقتصادی: وزارت صنعت، معدن و تجارت با وجود آمد و رفت نام‌های کوچک و بزرگ، شرایط پر تنشی را در دو دوره ریاست جمهوری حسن روحانی تجربه کرده و به اذعان بسیاری از کارشناسان اقتصادی نتوانسته انتظارات را برآورده سازد.

از سال 92 تاکنون صندلی اصلی ساختمان خیابان سمیه بین 4 وزیر یعنی محمدرضا نعمت‌زاده، محمد شریعتمداری، رضا رحمانی و علیرضا رزم‌حسینی و دو سرپرست یعنی حسین مدرس خیابانی و جعفر سرقینی دست به دست شده است.

این حجم از رفت و آمد در این وزارت‌خانه حساس و کلیدی در حالی رخ داده که با توجه به جنگ اقتصادی تمام عیار و تحریم‌های حداکثری دشمن طی این سال‌ها انتظار می‌رفت مدیریت این وزارت‌خانه از کارآمدی لازم و ثبات نسبی برخوردار باشد تا دست کم بتواند در چارچوب نقشه‌های ‌راهی چون «رونق و جهش تولید» انجام وظیفه کند.

این مهم اما به هر تقدیر؛ تاکنون رخ نداده و متاسفانه مهمترین سنگر جبهه اقتصادی داخلی در برابر هجوم همه‌جانبه دشمن با ضعف و ناکارآمدی مشهود دست به گریبان بوده است.

از سویی؛ همواره یکی از مهمترین ایرادات بخش‌های مختلف در دولت حاضر، عدم توجه به ضرورت اطلاع‌رسانی دقیق، شفاف و به موقع بوده که این مسئله در وزارت صمت نیز با وضوح بیشتری نمایان بوده است، چه، ضعف اطلاع‌رسانی فضا را برای دشمنان فعال در بستر جنگ نرم فراهم‌تر ساخته و دست آنان را برای ناامیدتر کردن مردم بازتر خواهد کرد.

حال؛ علیرضا رزم‌حسینی که از روز هشتم مهرماه سال‌جاری با وجود مخالفت‌های زیاد در صحن مجلس، نهایتا موفق به کسب رأی اعتماد نمایندگان شد و بر صندلی وزارت تکیه زد، به نظر می‌رسد در کنار قدمهای نسبتا مناسبی که در حوزه های تخصصی برداشته برای رفع نقیصه حوزه اطلاع‌رسانی راه درستی را در پیش گرفته باشد.

وزیر جدید صمت روز پنجشنبه گذشته (22 آبان‌ماه) در اقدامی جالب توجه و به نظر هوشمندانه که می‌تواند نشان از فهم درست او از مقوله اطلاع‌رسانی و افکار عمومی داشته باشد، «علی اصغر پورمحمدی» مدیر کارکشته و خوش‌نام تلویزیون در سال‌های نه‌چندان دور را به عنوان مشاور وزیر و رییس شورای رسانه، تبلیغات و اطلاع‌رسانی وزارت صنعت، معدن و تجارت منصوب کرد.   

انتصاب پورمحمدی در این حوزه به عنوان کسی که سابقه روشن و درخشانی در جذب مخاطب و ارتباط با افکار عمومی به ویژه در دوران مدیریت خود در شبکه سوم سیما دارد، در کنار انجام اقدامات اصولی و مدبرانه در دیگر حوزه‌های تخصصی این وزارت‌خانه، به صورت بالقوه می‌تواند بخشی از نابسامانی‌های به جا مانده از ادوار گذشته را جبران کند. البته بالفعل شدن این ظرفیت طبیعتا نیازمند هماهنگی و همراه دیگر اجزاء داخل وزارت‌خانه و همچنین دیگر ارکان اطلاع‌رسانی در بدنه دولت است.

نکته آنکه؛ همواره یکی از اشکالات دستگاه‌های مختلف در کشور که بارها مورد تذکر دلسوزان و به ویژه رهبر معظم انقلاب واقع شده، فقدان سواد رسانه‌ای و افراد متخصص و با تجربه در این حوزه و ناتوانی در ارتباط‌‌گیری با افکار عمومی است، که از نمونه‌های روشن آن می‌توان به مجموعه‌های مهمی چون سازمان بورس، وزارت اقتصاد، وزارت جهاد کشاورزی، بانک مرکزی و... اشاره کرد.

البته بدیهی است چنین انتصاباتی انتظارات بیشتری را به دنبال خواهد داشت و توقع می‌رود که دست کم در 9 ماه باقی مانده از عمر این دولت، حوزه اطلاع‌رسانی در وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان پیشانی جبهه اقتصادی در برابر تحریم‌های ظالمانه دشمن بهتر از گذشته به وظایف خود عمل کند.


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مرگ در میانه وداع؛ صاعقه مراسم خاکسپاری را به فاجعه بدل کرد
لحظه دلهره آور انفجار زیر بالگرد هلال احمر هنگام عملیات اطفاء حریق در بندر شهید رجایى
قیمت طلا، سکه، دلار و سایر ارزها امروز 13 اردیبهشت 1404/افزایش چشمگیر قیمت ها
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ دیه جان‌باختگان و خسارت 400 خودرو پرداخت شد
تاج: در روزهای آینده درباره برگزاری مراسم جشن قهرمانی تراکتور تصمیم گیری می شود .
7 کشته در حادثه ای مرگبار در آیداهوی آمریکا +فیلم
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (22)«اسکو»
دستگیری سارقانی که هفته گذشته گوشی تلفن همراه یک دانشجو را به سرقت بردند
عملیات یمن با موشک بالستیک هایپرسونیک به یافای اشغالی +فیلم
احتمال وقوع زلزله 7 ریشتری جدی است؛زمین زیر پا ناآرام است؛
مرگی در سایه انفجار؛ زن مرموز در سالونیک چه می‌خواست؟
برق مشترکان پُرمصرف در تهران، از امروز قطع می‌شود!
کلید اولیه کنکور 1404 کی منتشر می شود؟
نورنما | حرکات محیرالعقول کار دست راننده تبریزی داد
رصد میدانی نشان از تخلف گسترده در اجرای طرح کالابرگ دارد! +فیلم
واژگونی جرثقیل 40 تنی در دل شب
قیمت خودرو امروز 13 اردیبهشت 1404 / ثبات قیمت شکست
بانک رفاه کارگران اعلام کرد؛ جزییات ارائه کارت‌های رفاهی تا 300 میلیون تومان به کارگران
اصلاحات بزرگ در نظام آموزش؛ آیین‌نامه جدید رتبه‌بندی در راه است؛
دختر ایرانی خوش درخشید. با کسب 2 مدال جهانی در وزنه برداری
آموزش و پرورش نیرو می‌گیرد؛ ثبت‌نام آزمون استخدامی بزودی!
ویدیو تکان دهنده جدید از شدت انفجار در بندر شهید رجایی
معاینه‌فنی موتورسیکلت‌ در تمامی مراکز شهر تهران امکان‌پذیر شد
ساحلی بازان ایران امروز برای شکار پاراگوئه به میدان می‌روند
افشای بیماری صعب العلاج بیل گیتس از سوی دخترش
جزئیات پر دردسر/مهمترین موارد اختلافی ایران و آمریکا برای رسیدن به توافق چیست؟
صندوق بازنشستگی از ارائه تسهیلات رفاهی جدید به بازنشستگان خبر داد
تغییر ساعت کاری ادارات قطعی شد+ فیلم
عکس عجیب ترامپ در لباس پاپ
آتش در میانه جنگ و جشن
فرصت دوباره ایران‌خودرو برای وکالتی‌ها؛ پیش‌فروش با تحویل پاییز 1404+جزییات و لینک ثبت نام
مذاکرات از «سه» گذشت و بازی شروع شد!
عاملان شهادت محیط‌بان گلستانی در عملیات غافلگیرانه پلیس به دام افتادند
تعویق مذاکرات، بازی را متوقف نکرد؛ سناریوی جدید دیپلماسی در راه است؟
آغاز بازی مار و پله از سوی آمریکا
ورود به مخفیگاه و دستگیری سارقان از دید دوربین پلیس+ فیلم
انفجار بودجه‌های نظامی؛ جهان در آستانه جنگی خاموش؟
برنامه مسابقات امروز 13 اردیبهشت + پخش زنده
وضعیت آب و هوا امروز 12 اردیبهشت +وضعیت استانها
نورنما | حمام شترها در آب های خلیج فارس
تهران بارانی می شود
تراکتور قهرمان لیگ برترفوتبال ایران شد | تبریزی ها جشن خیابانی برپا کردند
صحبت‌های علیرضا بیرانوند بعد از قهرمانی«پسر خوبی برای مادرم و شوهر خوبی برای همسرم نبودم»
ملوان 3-3 ذوب‌آهن | بازگشت دراماتیک ملوان در انزلی + خلاصه بازی
واکنش بیرانوند به فحاشی هوادارن در شب پر گل بازی تراکتور - شمس آذر+فیلم
نتیجه نهایی بازی: سپاهان 1-2 گلگهر | شکست سپاهان در خانه؛ سهمیه آسیایی سپاهان به خطر افتاد
جدول لیگ برتر در هفته بیست و هشتم پس از بازی های امروز جمعه 12 اردیبهشت
جنون مرگ در خیابان ناسیونال؛ قتل‌عام خانوادگی با کلاشینکف در کرمانشاه
پدر در جست‌وجوی نشانه‌ای از فرزندش بعد از انفجار بندر شهید رجایی
چرایی تغییر رنگ اقیانوس‌ها از آبی به بنفش؟
X
آگهی تبلیغاتی