×
سیاسی
شناسه خبر : 51885
تاریخ انتشار : یکشنبه 1399/04/15 ساعت 14:09

نورنیوز بررسی کرد؛

رونمایی سریالی از سه مقام مسئول در ایستگاه‌های دروغ پردازی!

رویترز، رسانه ای که در اجرای طرحهای سفارشی برای رژیم صهیونیستی ابایی از قرار گرفتن در جایگاه یک رسانه زرد نیز ندارد در حادثه اخیر سایت هسته ای نطنز نیز مشابه فضاسازی در موضوع تورقوزآباد، اخبار جعلی را از زبان 3 مسئول ایرانی ناشناس منتشر کرد.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: بامداد روز پنج شنبه 12 تیرماه 99 پس از رخداد حادثه‌ای در یکی از سوله‌های در دست تجهیز مجتمع هسته‌ای شهید احمدی روشن( نطنز)، بهروز کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی اتمی ضمن اعلام این خبر گفت: تیم‌های کارشناسی سازمان با حضور در محل وقوع حادثه مشغول بررسی علل این واقعه هستند.

یک روز بعد یعنی عصر جمعه کیوان خسروی سخنگوی دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی اعلام کرد: بررسی‌های فنی و امنیتی انجام شده از سوی دستگاه‌های ذیربط، علت وقوع حادثه در مجتمع هسته‌ای شهید احمدی روشن در نطنز را به صورت دقیق مشخص کرده است که به دلایل امنیتی فعلا امکان اعلام آن نیست.

در همین حال؛ رسانه‌ها و شبکه‌های معاند در تلاشی آشکار و برنامه ریزی شده ضمن اعلام اخبار نادرست و گمانه‌زنی‌های نامربوط سعی کردند ضمن اعتمادزدایی از نهادهای مسئول و رسانه‌های رسمی کشور، سیر طبیعی تحقیق در مورد حادثه را نزد افکار عمومی داخل ایران مخدوش کنند.

در این میان نقش رسانه هایی که به صورت مستقیم و یا نیابتی با رژیم صهیونیستی همکاری نزدیک دارند در صحنه گردانی، تولید و انتشار اخبار هدفمند برای القاء گزاره هایی که تقویت کننده مواضع ضدامنیتی رژیم صهیونیستی است بسیار پررنگ بود.

رویترز، رسانه ای که در اجرای طرحهای سفارشی برای رژیم صهیونیستی ابایی از قرار گرفتن در جایگاه یک رسانه زرد نیز ندارد در انتشار اخبار دروغ درباره حادثه اخیر سایت هسته ای نطنز نیز مشابه فضاسازی در موضوع تورقوزآباد، اخبار جعلی را از زبان ۳ مسئول ایرانی ناشناس منتشر کرد.

رویترز ادعا کرد سه تن از مقامات ایران حادثه را ناشی از عملیات سایبری دانسته‌اند. این در حالی است که نه هویت این افراد و نه دلیل گفتگوی اختصاصی آنها با رویترز مشخص نیست.

نکته جالب در این مدل زرد و غیر حرفه‌ای رویترز اینکه؛ در ماجرای جنجالی «تورقوزآباد» نیز که با نمایش تبلیغاتی نتانیاهو همراه بود دقیقا همین مدل اجرا شد و در تاریخ 17 شهریورماه 98 (8 سپتامبر 2019) چند منبع آگاه که هیچگاه نام و نشانی از آنان برده نشد، به یاری رویترز شتافتند تا سناریوی خیالی آنها را در آن پروژه تکمیل کنند!

این تلاش گسترده که پیش از این در قالب دروغ‌پردازی‌های فانتزی و تصاویر نمایشی و سرگرم کننده همچون «سریال تهران» و گاه در قالب بهره بردن از کانال‌های تلویزیونی، سایت‌های خبری و اکانت‌های توئیتری همسو صورت گرفته، در رخداد اخیر نتوانست به یاری اهداف ضدامنیتی رژیم صهیونیستی بیاید.

در حادثه‌ای که روز پنج شنبه در سایت هسته‌ای نطنز اتفاق افتاد مقامات مسئول ایرانی بلافاصله با مشخص کردن ابعاد حادثه به بخشی از سوالات مطرح شده در افکار عمومی پاسخ دادند در حالی که رسانه‌های غربی بی‌توجه به حقایق مطرح شده، برای پیشبرد اهداف خود از منابع غیرواقعی و غیرشفاف برای پوشش خبر استفاده کردند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
چرا اعلام «چیستی حادثه نطنز» به آینده موکول شد؟
یکشنبه 1399/04/15 ساعت 16:56
نورنیوز بررسی کرد؛
چرا اعلام «چیستی حادثه نطنز» به آینده موکول شد؟
به طور طبیعی حادثه پنج شنبه گذشته در سایت هسته ای نطنز، صرف نظر از میزان خسارت محدود آن برای ایران، واجد «اهمیت راهبردی» است و بررسی عوامل وقوع و «اتخاذ تمهیدات ضروری» برای جلوگیری از تکرار رخدادهای مشابه نیز از قاعده «تصمیمات راهبردی» پیروی می کند.
تهدید ثبات و امنیت جهانی با ادبیات‌سازی برای ضربه به مراکز هسته‌ای
شنبه 1399/04/14 ساعت 14:48
نورنیوز بررسی کرد؛
تهدید ثبات و امنیت جهانی با ادبیات‌سازی برای ضربه به مراکز هسته‌ای
به صورت طبیعی اگر جامعه جهانی به مسئولیت خود برای برخورد سریع و قاطع در قبال فضاسازی‌ها و هنجارشکنی‌های خطرناک ذکر شده عمل ننماید و رویکردهای سیاسی بر الزامات حقوقی و امنیتی تفوق پیدا کند نمی‌توان انتظار داشت که این اقدامات در دایره سبک مغزی‌های رژیم صهیونیستی و ترامپ باقی بماند و تبدیل به رویه‌ای نگران کننده در سطح جهان تبدیل نشود.
مشخص شدن علت حادثه بامداد پنج شنبه در سایت هسته ای نطنز
جمعه 1399/04/13 ساعت 18:03
مشخص شدن علت حادثه بامداد پنج شنبه در سایت هسته ای نطنز
سخنگوی دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی از مشخص شدن علت اصلی حادثه در مجتمع هسته‌ای شهید احمدی روشن نطنز خبر داد.
اولین تصویر از حادثه بامداد امروز در مجتمع شهید احمدی روشن (نطنز)
پنج‌شنبه 1399/04/12 ساعت 15:59
اولین تصویر از حادثه بامداد امروز در مجتمع شهید احمدی روشن (نطنز)
اولین تصویر از حادثه بامداد امروز در مجتمع شهید احمدی روشن (نطنز) و میزان خسارت‌های وارد شده به سوله در حال ساخت
چرایی نحوه واکنش رژیم صهیونیستی به رخداد نطنز/ پیام‌های جدید و واکنش‌های ضروری
پنج‌شنبه 1399/04/12 ساعت 13:48
نورنیوز بررسی کرد؛
چرایی نحوه واکنش رژیم صهیونیستی به رخداد نطنز/ پیام‌های جدید و واکنش‌های ضروری
‌در کنار فشارهای سیاسی مستمر از سوی آمریکا و اروپا، برخی مقامات رژیم صهیونیستی و آمریکا طی روزهای اخیر تلاش کرده‌اند که در خصوص ضربه زدن به توانمندی‌های دفاعی و هسته‌ای ایران ادبیات‌سازی کنند. رفتارهای جدید کشورهای معاند نیازمند بازنگری در راهبردهای کنونی ایران و افزایش ظرفیت‌های بازدارندگی همه جانبه است.
حادثه در یکی از سوله های در حال احداث سایت هسته ای نطنز
پنج‌شنبه 1399/04/12 ساعت 11:24
اختصاصی نورنیوز؛
حادثه در یکی از سوله های در حال احداث سایت هسته ای نطنز
بامداد امروز پنج شنبه بدنبال وقوع حادثه ای که چگونگی ان در دست بررسی است یکی از سوله های در دست احداث در محوطه باز سایت نطنز دچار اسیب شد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نورنما | کارون زیبا،اهواز
سه برابر شدن یارانه خانواده‌های غیرکارمند دارای 3 فرزند
گروسی: بازرسان آژانس در راه ایران هستند
حماس ادعاهای ترامپ را کاملا بی‌اساس توصیف کرد
ماکرون: آماده تحریم‌های اسرائیل هستیم
دیدار عراقچی با وزرای خارجه اسپانیا و قطر در نیویورک
مدافع ایرلندی در آستانه پرسپولیسی شدن
آلمان: درهای مذاکره با ایران باز است
تغییر ساعات کاری ساتنا و چکاوک از اول مهرماه+جزئیات
روز برگزاری دومین دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتبال ایران تعیین شد
گزارش تصویری | « هفته دفاع مقدس»
دادستانی تهران علیه بلاگر وکیل‌نما اعلام جرم کرد
ترامپ ادعاهای خود علیه ایران را تکرار کرد/کنایه اردوغان به ترامپ در سازمان ملل
اطلاعیه سپاه ایلام در مورد انفجار کنترل شده طی امشب
اعلام جزییات نشست عراقچی با وزرای خارجه سه کشور اروپایی
رهبر معظم انقلاب اسلامی: اتحاد ملت ایران در جنگ دوازده‌ روزه دشمن را ناامید کرد
واریز مرحله پنجم وام 50 میلیونی بازنشستگان کشوری
نورنما | هفته دفاع مقدس گرامی‌باد
ناوگان الصمود به نزدیکی یونان رسید
دروغی به نام فرار ایران از میز مذاکره
استقبال حماس از بیانیه کنفرانس راهکار دودولتی در نیویورک
ایران 3-2 صربستان | با نمایش غیرت ملی پوشان، ایران به 8 تیم برتر جهان صعود کرد + بازی بعدی
گروسی رسما نامزد دبیرکلی سازمان ملل شد
قائم‌مقام معاون راهبردی رئیس‌جمهور منصوب شد
رایزنی عراقچی و دیپلمات‌های ارشد اروپایی در نیویورک
درخواست عربستان از همه کشورها برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین
افزایش سه‌ درجه‌ای دما در تهران تا شنبه
دادگاه لاهه تحریم می‌شود
پیام جنگی جدید نتانیاهو؛ استراتژی عملیاتی یا فرافکنی؟
گزینه هاشمیان در خط حمله پرسپولیس چه بازیکنانی هستند؟
هشدار عراقچی نسبت به تبعات هرگونه استفاده ابزاری 3 کشور اروپایی از شورای امنیت+فیلم
معاون بهداشت: امسال شیر در مدارس ابتدایی توزیع می شود
سفیر ایران در ریاض: ایران و عربستان، آینده منطقه را می سازند
لاریجانی: دروغ است که ایران مذاکره نمی‌کند
پلیس مسئول صدور مجوز سلاح‌های شکاری و ورزشی شد
افزایش سقف کارت رفاهی متصل به اوراق گام به 500 میلیون تومان
خنثی‌سازی تهدید امنیتی علیه ترامپ در نیویورک
درخشش 8 کودک و نوجوان ایرانی در مسابقه جهانی ژاپن
گروسی: ایران تعلیق توافق قاهره را اعلام نکرده است
سقوط پهپاد اسرائیلی در مرکز یونیفل
مخالفت پکن با اقدامات تحریک‌آمیز آمریکا در افغانستان
روسیه: از مدت‌ها پیش حقوق فلسطینیان را به‌رسمیت می‌شناختیم
مکرون در خیابان‌های نیویورک: راه را باز کن، ترامپ!
تجلیل از تیم ملی کشتی‌ در «جشنی برای ایران» + ساعت و محل برگزاری
درهای کاخ گلستان باز شد
حمایت مدیران استقلال از ساپینتو
تصویب طرح مسکن استیجاری برای زوج‌های جوان +جزییات
کشف جسد سوخته در تهران؛ راز جنایت برملا شد
نورویدیو | معمای ورود پاکستان هسته‌ای به خلیج‌فارس!
اطلاعیه سپاه در خصوص صداهای ناهنجار این شب‌های مشهد
X
آگهی تبلیغاتی