×
فرهنگی
شناسه خبر : 50479
تاریخ انتشار :

چگونه دستاوردهای مقابله با کرونا را حفظ کنیم؟

ویروس عالم‌گیری که این روزها به بزرگ‌ترین چالش بشر تبدیل‌شده است، باسیاست پیشگیری از ابتلا، کج دار و مریض و با آزمون‌وخطا پیش می‌رود. از همین رو مقابله با این ویروس تنها با در خانه ماندن و تعطیلی فعالیت‌های اقتصادی و اجتماعی امکان‌پذیر است؛ لذا بسیاری دولت‌ها ازجمله کشورهای صنعتی در این امر ناکام مانده‌اند.

نورنیوز ـ گروه جامعه: اوایل با این فرض که این ویروس مهمان یکی‌دوماهه جهان است قرنطینه، دستورالعمل‌های بهداشتی و مقررات سفت‌وسخت اعمال شد اما پس ‌از اینکه روشن شد کرونا لنگر انداخته و گویا تا پایان سال 2021 بدون درمان قطعی مهمان جهان خواهد بود، دولت‌ها و حتی مردم بدون در نظر گرفتن قوانین کشورشان برای مقابله با بحران کرونا در بسیاری از نقاط جهان، زندگی عادی را از سر گرفتند و البته به‌سرعت با موج دوم بیماری روبه‌رو شدند. در این میان برخی دولت‌ها با توجه به شرایط فرهنگی و اجتماعی کشورها نسبتاً موفق عمل کرده و تا حدودی شیوع ویروس را مهار کردند و حتی تعداد بهبودیافتگان بر فوت‌شدگان فزونی یافتند.

ایران هم جزو همین کشورهای موفق بود که توسط سازمان‌های جهانی مورد قدردانی قرار گرفت و آن‌گونه که اوگوچی دنیلز هماهنگ‌کننده مقیم سازمان ملل متحد در ایران گفت: سازمان ملل متحد در ایران، از ابتکارات اجتماعی - اقتصادی دولت قدردانی می‌کند که از پیش، خانوارهای آسیب‌پذیر و کسب‌وکارهای کوچک را کمک و حمایت کرده است.

حاکمیت ایران با بسیج تمامی نیروها دولت، سپاه، ارتش، قوای مقننه و قضاییه و سایر نهادها و سازمان‌ها  و تشکیل ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا، اقدامات تأثیرگذار و وسیعی برای جلوگیری از گسترش بیشتر ویروس کرونا انجام داد؛ که از آن جمله می‌توان به طرح فاصله‌گذاری اجتماعی و هوشمند، غربالگری ملی، لغو اجرای طرح ترافیک، جایگزینی در امور مختلف آموزشی، تعطیلی اماکن عمومی و تجهیز بیمارستان‌ها و ساخت مجتمع بیمارستانی و نقاهتگاه توسط نیروهای مسلح، واردات تجهیزات پزشکی و کیت‌های تست کرونا، ملزومات بیمارستانی، ساخت و افزایش تولید مواد شوینده و بهداشتی و تلاش علمی برای مبارزه با این بیماری در کنار حمایت‌های مادی و معنوی دولت از خانواده‌ها و اقداماتی از این ‌دست ایران را در زمره کشورهای موفق در مقابله با کرونا قرارداد.

از همین رو انتظار می‌رود در شرایطی که به تعطیلات عید فطر نزدیک می‌شویم دنباله‌رو شعار «در خانه بمانیم» باشند؛ تا حد امکان در اماکن عمومی و مذهبی به شکل حداقلی و در صورت ضرور با رعایت حداکثری پروتکل‌های بهداشتی حاضر شوند و بیش از گذشته برای سلامتی خود تلاش کنند، تا شاهد از بین رفتن دستاوردهای حاکمیت در زمینه مهار کرونا نباشیم.

یادمان باشد، کرونا همچنان مهمان ناخوانده کشور ماست و ما باید زندگی در کنار این ویروس را تمرین کنیم، او هنوز دست از سر ما برنداشته است. تن رنجور و چشمان خسته پرستاران و پزشکان و کادر درمانی را از یاد نبریم و بازهم با مراعات زندگی کنیم که از این ملاحظه‌ها ضرر نکرده و نخواهیم کرد، ضمن آنکه ایران مظلوم مان را نیز در بحبوحه تحریم‌های شدید و ظالمانه، همراهی کرده‌ایم.


برنا
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اطلاعیه شماره 2 کمیته بررسی علل و عوامل حادثه بندر شهید رجایی/ دو مدیر خاطی بازداشت شدند
از صلح مقتدرانه تا تقلیل‌گرایی رسانه‌ای؛ تأملی بر نقد فواد ایزدی
ترامپِ مدعی ضدجنگ با بودجه جنگی؛ آیا پنتاگون کاخ سفید را بلعیده است؟
رئال مادرید با برد سلتاویگو به استقبال الکاسیکو رفت+ خلاصه بازی و جدول
تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد
«صددام»؛ طنازی تاریخی با چاشنی نامی پرحاشیه
فرصت طلایی برای دریافت وام بدون تشریفات اداری؛ فقط تا پایان تیرماه
وقتی الاهلی راه استقلال را رفت!
آتش‌سوزی شدید در شهرک صنعتی قم
سهام سایپا به صورت بلوکی واگذار می شود
طوفان در راه است؛ قم، تهران و البرز آماده‌ باش
نمرات منفی پاک می‌شوند؛ فقط کافی‌ست تخلف نکنید! + فیلم
سیلی به رئیس اپوزیسیون ترکیه+ فیلم
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (24)«اسفراین»
سهام‌داران عدالت، فریب نخورید!
واقعیت شب پر حادثه البرز چه بود؟
هیچ منفعتی برای امت اسلامی بالاتر از اتحاد نیست
آغاز فروش فوری وانت محبوب ایرانی‌ها
هشدار طوفان در تهران؛ آماده‌باش برای کاهش دما
داروهای ممنوعه در حج اعلام شد؛هشدار جدی سازمان حج!
قیمت ارزهای خارجی امروز 14 اردیبهشت 1404 +جدول قیمتها
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ پایان عملیات جست‌وجو در حادثه انفجار بندر رجایی
از کنکور سخت‌تر،‌ سهمیه‌هاست!
ویدئویی از سکوی زباله فردیس کرج که دیشب آتش گرفت
انصار الله: حمله به بن گوریون با موشک هایپرسونیک انجام شد +فیلم
سقوط آرام طلا پس از صعود تاریخی؛ اصلاح قیمت کامل شد؟ + عکس
تغییر تاریخ تولد قانونی است؟فقط یک‌بار، با شرایط ویژه
کارگران، قهرمانان بی‌صدای اقتصاد ایران
«قاتل بی‌رحم» اینستاگرامی دستگیر شد
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 14 اردیبهشت 1404 + جدول
جهش میلیونی قیمت خودرو؛ بازار در تب دلار سوخت + جدول قیمتها
نورنما | تصاویر شوکه کننده از درگیری دو راننده خشمگین
طوفان خاک در جنوب؛ کلاس‌های نوبت عصر غیرحضوری شد
بارش‌های نجات‌بخش در حوضه ارومیه؛ امید به احیا زنده شد
چرا هزینه خدمت سربازی باید بیشتر از ازدواج شود؟!
پایان فرار شرور مسلح پس از پنج سال تعقیب
فرودگاه بن‌گوریون زیر آتش؛ موشک یمنی تل‌آویو را لرزاند!
آغاز رسمی توزیع ارز به زائران
آتش‌بازی مسی و سوارز؛ اینتر میامی نیویورک را در هم کوبید! + فیلم
آخرین مهلت استفاده از مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی
فردا؛ رمزگشایی از معمای کنکور 1404
مداردیپلماسی |مذاکره با آمریکا؛ نه بن بست،نه پیشروی، فرصتی برای بازنگری
وضعیت آب و هوا امروز 14 اردیبهشت +وضعیت استانها
آیا افزایش حقوق کارگران تورم زا است؟
ضرورت یک ائتلاف همه جانبه منطقه ای
نگاهی به همه بدعهدی‌های آمریکا در مذاکرات
ثبت‌نام ایران‌خودرو برای وکالتی‌ها آغاز شد
کارگران، کارت طلایی می‌گیرند؟
سرسختی یا اصلاح؟ کیفیت حفظ خطوط قرمز
گام جدید صهیونیست‌ها برای تجزیه سوریه
X
آگهی تبلیغاتی