×
فرهنگی
شناسه خبر : 50278
تاریخ انتشار :

ادامه فریاد مسلمانان و آزادیخواهان جهان تا آزادی قدس شریف

برخی سازمان ها و نهادها با صدور بیانیه هایی بر ادامه فریاد مسلمانان تا آزادی قدس شریف تاکید کردند و خواستار وحدت و انسجام مسلمانان جهان در برابر تجاوز و اشغالگری رژیم صهیونیستی شدند.

نورنیوزـ گروه جامعه: مجمع جهانی اهل بیت (ع) با انتشار بیانیه ای از همه مسلمانان به ویژه نیروهای ملی و اسلامی فلسطین خواست تا با هدف وحدت و همبستگی بین مسلمانان در رد طرح خیانتی موسوم به معامله قرن با تمام مفاد و اهداف خصمانه آن، و با حمایت از حقوق فلسطینیان و با تأکید بر حق بازگشت آنها طبق قطعنامه های سازمان ملل متحد، مراسم روز نکبت و روز جهانی قدس را با بیشترین مشارکت خود برگزار کنند.

در این بیانیه آمده است: مجمع جهانی اهل بیت(ع) بر لزوم گسترش تحریم و نخریدن در طول سال کالاها و محصولات صهیونیسم غاصب و کشورهای مرتجع عرب که با شکل های گوناگون برای عادی سازی روابط خود با رژیم صهیونیستی سراسیمه هستند؛ تأکید دارد.

امسال برنامه روز نکبت و بزرگداشت روز جهانی قدس دو اهمیت ویژه نسبت به سال قبل دارد و با چالش های بسیاری روبرو گردید که مهمترین آنها خیانت طرح موسوم به "معامله قرن" و انتقال سفارت آمریکا به قدس شریف و اعلام دولت مستکبر و متکبر آمریکابه اینکه "قدس پایتخت اسرائیل است!!!" و منجر به قطع بودجه کمک به  "انجمن امداد" فلسطینی ها به عنوان مقدمه ای برای تسویه مسئله فلسطینی ها به ویژه مسئله پناهندگان گردید.

حجت‌الاسلام حبیب‌رضا ارزانی، مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور نیز با صدور پیامی نوشت: امسال درحالی به استقبال روز جهانی قدس می‌رویم که جهان درگیر مقابله با ویروس منحوس کرونا می‌باشد و امکان راهپیمایی و حضور میدانی در اقصی‌نقاط جهان وجود ندارد. از این‌روی در روز جهانی قدس، همراه با مسلمانان شجاع، آگاه و انقلابی؛ ضمن هم‌دردی با مردم فلسطین و با تبعیت از منویات حکیمانه رهبر آزادگان و مسلمانان جهان، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله‌العالی)؛ آزادی قدس شریف، سرزمین‌های اشغالی فلسطین و پیروزی همه مظلومان و ظلم‌ستیزان را بر استکبار و مستکبرین جهان، از خداوند متعال مسألت می‌نماییم.

وی افزود: بی‌شک پیام روز جهانی قدس پیام وحدت، انسجام و قیام مسلمانان جهان در برابر ظلم، تجاوز و اشغالگری مستکبران، به‌ویژه رژیم اشغالگر صهیونیستی است. حضرت امام خمینی (ره) در شرایطی آخرین جمعه ماه مبارک رمضان را روز قدس نامگذاری فرمودند که استکبار جهانی در نظر داشت مسلمانان را از طرق مختلف تحت فشار قرار دهد تا موضوع اشغال قدس شریف و سرزمین فلسطین به فراموشی سپرده شود.

سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، ضمن تجلیل از مبارزات رهایی بخش مردم فلسطین، از عموم مردم مقاوم و شریف ایران و همه ملت‌های مسلمان و آزادیخواه جهان دعوت کرد تا امسال در شرایط کرونایی جهان، پیام روز جهانی قدس را با استفاده از شیوه‌های جدید و متفاوت به گوش جهانیان برسانند.

در پیام این سازمان آمده است: در طول چهل سال ملت شریف ایران در راهپیمایی روز جهانی قدس نشان دادند به میراث امام راحل و پایه‌گذاری که از سوی ایشان در مورد روز جمعه آخر ماه رمضان به عنوان روز جهانی قدس اعلام شد، پایبند بودند و قطعا امسال هم این گونه خواهد بود. در سال گذشته همه شاهد بودند، راهپیمایی روز قدس در اقصی نقاط دنیا برگزار شد و همین مسئله آثار و برکات خوبی هم در دنیا علیه اسرائیل غاصب به همراه داشت و امسال هم در شرایط کرونایی جهان، پیام روز جهانی قدس به شکلی کاملا مشهود و برجسته اما با شیوه‌های جدید به گوش تمام دنیا خواهد رسید.‌ بدون شک تجلیل از روز جهانی قدس، پیامدها و آثار ارزشمندی برای جهان اسلام، کشورهای منطقه و مستضعفین عالم خواهد داشت که یکی از آن پیامدها انسجام کشورهای اسلامی است.

سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی افزود: اگر امروز بحث اول دنیا در مورد حوزه بهداشت و موضوع «کرونا» است، مسئله معنوی مردم دنیا نیز آزادی «فلسطین» است، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ضمن درود به روح پُر فتوح بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) و شهدای جبهه مقاومت به ویژه سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و تجدید پیمان با رهبر حکیم و فرزانه‌مان حضرت آیت الله خامنه‌ای(مدظله العالی)، تأکید می‌کند مبارزه با رژیم اشغالگر تا آزادی قدس شریف، آرمان انقلاب اسلامی مردم ایران است.

امسال با توجه به شیوع ویروس کرونا و برگزار نشدن راهپیمایی روز قدس، رهبر معظم انقلاب در ساعت ۱۲ روز جمعه به وقت تهران با جهان اسلام سخن خواهد گفت که این برنامه به صورت زنده از شبکه های تلویزیونی و رادیویی پخش می شود.


ایرنا
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
افزایش حقوق بازنشستگان همراه با پرداخت معوقات ومتناسب سازی پرداخت می شود
معمای جسد سوخته
عراقچی: اغراض سیاسی برای تغییر نام تاریخی خلیج فارس، توهین به همه ایرانیان است
خلیج فارس در خط آتش جنگ رسانه‌ای؛ تحریف، آزمون صبوری یا انحراف؟
نورنما | فوتبالیست شاعر را بشناسید!
کندوان از 21 اردیبهشت قفل می‌شود؛ عملیات عمرانی در مسیر تهران - چالوس
تهران امن‌تر شد؛ سرقت‌ کمتر، نظارت بیشتر
هشدار به مسافران مترو: مسیر شهرری–علی‌آباد، پنج‌شنبه و جمعه تعطیل است
ساعات کاری ادارات تغییر کرد
صعود و شب تکرار نشدنی اینتر با درخشش زومر و طارمی | بارسلونا (3) - اینتر (4) + خلاصه بازی
سقوط جنگنده اف‌18 آمریکا در دریای سرخ؛ خلبان نجات یافت
ویتکاف فرستاده ترامپ شد
طارمی، نماد جوانمردی؛ دلداری به رافینیا پس از شکست تلخ بارسلونا
برنامه بازی های نیمه نهایی جام جهانی 2025 فوتبال ساحلی + نمودار
تعداد تلفات در حمله موشکی هند به پاکستان/ پاکستان وارد مذاکره خواهد شد؟+ فیلم
جنایت مرگبار در مشهد
مهدی طارمی و پاس طلایی به تاریخ
تاریخ جدید عرضه GTA 6 چه زمانی است؟
برنامه مسابقات امروز 17 اردیبهشت + پخش زنده
بانک آینده؛ عامل اصلی بحران تورم!
ترامپ بعد از 100 روز!
کاهش مصرف انرژی با تغییرات اداری
یمن و تغییر معادلات میدانی
حقوق کارکنان باسابقه افزایش یافت؛ مزایای جدید اعلام شد
اقتصاد نگار | وام ودیعه مسکن چسب زخم روی قطع عضو
مذاکره با موضع روشن
پیش‌فروش پاییزی ایران خودرو با شرایط ویژه؛ فرصت طلایی برای خریداران
زندگی در چیستان
جزئیات وام ودیعه مسکن اعلام شد؛ آغاز ثبت‌نام متقاضیان از امروز
طرح سراسری برخورد با اتباع غیرقانونی کلید خورد
وزش باد در راه است؛ روزهای پاک در انتظار پایتخت
پوستر جالب AFC از مهدی طارمی + عملکرد طارمی در بازی اینتر بارسا
فرودگاه بن‌گوریون خالی از مسافر شد
وداع موقت با گرما؛ هوای خنک میهمان ایران می‌شود!
راز جاده خاموش فاش شد!
اقدامی نمادین برای صرفه‌جویی؛ رئیس‌جمهور لامپ‌های اضافه را خاموش کرد + ویدیو
آتش‌بس یا ادعای تبلیغاتی؟ انصارالله توافق با آمریکا را رد کرد
قول رفع کمبود انسولین تا هفته‌های آینده؛ وعده یا راه‌حل؟ + ویدیو
ترامپ: حملات به یمن متوقف می‌شود!
خانه‌سازی بدون زمین و وام؛ طرح ملی در خطر توقف
مک کارنی: کانادا فروشی نیست، حتی برای ترامپ!
نورنما | یک ساخت و ساز کامل با جزئیات مینیاتوری
عکس های منتخب جهان، 6 می 2025
زنگ خطر خشکسالی در پایتخت؛ آب تهران لب‌ مرز بحران
آغاز شمارش معکوس برای نهمین انتخابات نظام پزشکی کشور
خون‌بهای اتحاد: پاسخ قاطع ارتش پاکستان به حمله تروریستی
علت قطع روابط دیپلماتیک سودان با امارات چه بود؟
سردار حسینی: واردات خودرو در بن‌بست محدودیت‌های بی‌منطق
محدودیت در راه است؟ هشدار جدی استاندار تهران
تولید بنزین در اردیبهشت ماه افزایش یافت
X
آگهی تبلیغاتی