×
سیاسی
شناسه خبر : 49380
تاریخ انتشار : یکشنبه 1399/02/21 ساعت 09:52
بدون هیچ پیش شرطی آماده تبادل زندانی با آمریکا هستیم

سخنگوی دولت:

بدون هیچ پیش شرطی آماده تبادل زندانی با آمریکا هستیم

سخنگوی دولت می‌گوید: ما اعلام کردیم که بدون هیچ پیش شرطی آمادگی تبادل برای همه زندانیان و گفتگو برای این آزادی وجود دارد اما آمریکا است که تاکنون از پاسخ خودداری کرده است.

نورنیوزـ گروه سیاست: شیوع ویروس کرونا ظاهرا بر سیاست ورزی برخی سیاسیون و سیاست خارجی کشورها تاثیرگذار بوده است. شاید به همین دلیل است که این روزها اخبار ضد و نقیضی درباره تبادل زندانی میان ایران و آمریکا به گوش می رسد. هرچند بحث تبادل زندانی میان ایران و آمریکا موضوع تازه ای نیست و در سال های گذشته و در برهه‌های مختلف زمزمه های آن مطرح بوده اما شیوع کرونا ظاهرا جدیت‌ها را برای پیگیری این موضوع بیشتر کرده است. همانطور که سخنگوی دولت بر این مسئله صحه می گذارد و می‌گوید: آمریکا نسبت به گذشته آمادگی بیشتری برای خاتمه دادن به این موضوع دارد.

روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز هم چند روز پیش در گزارشی مدعی شد که واشنگتن و تهران برای تبادل یک کهنه سرباز نیروی دریایی آمریکا با یک پزشک ایرانی-آمریکایی در حال مذاکره هستند.

سخنگوی دولت رسما اعلام کرد که ایران برای تبادل همه زندانیان ایرانی و آمریکایی آمادگی دارد و نیازی به میانجی‌گری در این رابطه نیست. البته ربیعی گفت که طرف آمریکایی هنوز در این خصوص اعلام نظر نکرده است.

علی ربیعی در توضیح این مسئله، گفت: ما از مدت ها پیش اعلام کردیم که برای تبادل همه زندانیان ایرانی و آمریکایی آمادگی داریم و وزیر خارجه کشورمان این موضوع را به صراحت اعلام کرد.

آمریکا  هنوز پاسخ نداده است

وی ادامه داد: ما اعلام کردیم که بدون هیچ پیش شرطی آمادگی تبادل برای همه زندانیان و گفتگو برای این آزادی وجود دارد اما آمریکا است که تاکنون از پاسخ خودداری کرده و امیدواریم که در شرایط شیوع بیماری کووید ۱۹ که جان شهروندان ایرانی را در زندان های آمریکا تهدید می کند، دولت آمریکا سرانجام مراقبت از جان انسان ها را به سیاست ترجیح دهد و به این مسیر برگردد.

شهروندان ایرانی در زندان های آمریکا در شرایط مطلوبی نیستند

سخنگوی دولت خاطر نشان کرد: همین جا هم اعلام می کنیم که ما دولت آمریکا را مسئول جان و سلامت همه شهروندان ایرانی می دانیم که از خانواده های خود دور هستند. در عین حال اطلاعاتی داریم که شهروندان ایرانی در زندان‌های آمریکا در شرایط مطلوبی نیستند و به خوبی مراقبت نمی شوند. این برای ما نگران کننده است.

آمریکا نسبت به گذشته آمادگی بیشتری برای خاتمه دادن به این موضوع دارد

ربیعی تصریح کرد: با این حال  به نظر ما می آید آمریکا نسبت به گذشته آمادگی بیشتری برای خاتمه دادن به این وضعیت دارد. به همین دلیل اکنون قضاوت نهایی را نمی کنیم و موکول می کنیم به مشاهده پیشرفت محسوسی که در جریان امور باشد.

نیازی به میانجی گر نیست

وی در پاسخ به این پرسش که آیا کشوری به عنوان میانجی برای گفتگو در این خصوص مامور شده یا خیر، اظهار کرد: دولت آمریکا از آمادگی ما مطلع شده و ما فکر می کنیم نیازی به قرار دادن میانجی نیست با این حال در صورت موافقت طرف آمریکایی، دفتر حفاظت از منافع ایران نقطه نظرات ما را درباره جزئیات، شامل نحوه و زمان انجام این مبادله به واشنگتن اعلام خواهد کرد.

سخنگوی دولت یادآور شد: ما اعلام کردیم که آمادگی بحث کردن پیرامون آزاد کردن همه زندانیان را داریم، این طرف آمریکایی است که باید در این زمینه اعلام نظر کند و شواهدی درباره تغییر دیدگاه آنها وجود دارد.


خبرآنلاین
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ترامپ: روسیه با فرستادن زیردریایی هسته‌ای ما را تهدید کرده است
واکنش چین به تعرفه‌های جدید ترامپ
آغاز واریز سود سهام عدالت از فردا
زلزله 7 ریشتری فیلیپین را لرزاند
علیپور اولین طلایی ایران شد/ نقره پرتاب وزنه برای اولاد
عراقچی: سرنوشت توافق قاهره منوط به تصمیم شورای امنیت ملی است
هشدار زرد برای پایتخت؛ وزش باد شدید و رگبار در راه است
چین: هرگونه تهدید یا تحریم ایران مردود است
پزشکیان: مراکز کم بازده علمی، با هدف تمرکز حمایت‌ها بر دانشگاه‌های کارآمد اداغام شود
قالیباف: برای اجرای برنامه هفتم توسعه کمک کننده دولت هستیم
ساپینتو: استقلال هیچ‌وقت تسلیم نمی‌شود
دبیر کل کمیته‌های مقاومت فلسطین: طرح ترامپ، تکرار طرح معامله قرن است
گیتی پسند فاتح ال‌کلاسیکوی فوتسال ایران شد
ورود مجلس به تقخص از عوامل فروش فیلترشکن
بازداشت 2 نفر از ساکنان اراضی اشغالی به دلیل جاسوسی برای ایران
انگلیس خواستار پذیرش طرح ترامپ از سوی حماس شد
قتل بخاطر دلار
200 هزار دوز واکسن آنفلوانزای ایرانی در راه بازار
📱معمای خلیج فارس؛ ازسوخت رسان های آمریکا تا آمادگی های فوق العاده ایران
ترامپ برای حماس ضرب‌الاجل تعیین کرد
زنگ خطر انقراض جمعیتی؛ از کوزوو تا ژاپن
نورنما | روستایی در شرق چین، هر خانه چسبیده به یک تکه زمین کشاورزی
مرگ مشکوک سفیر آفریقای جنوبی در پاریس
آمادگی فوق‌العاده در خلیج فارس؛ ترامپ بدنبال قمار با کارت ایران است؟
لاوروف: موشک‌های تاماهاوک تأثیری بر وضعیت در میدان نبرد نخواهد داشت
اعلام اسامی محرومان هفته ششم لیگ برتر فوتبال
رونمایی نسخه خطی دیوان مولانا با قدمت 700 سال در مشهد
تضعیف آمریکا و متحدانش با حملات سایبری چین
تیراندازی در جنوب قدس اشغالی و زخمی شدن چند صهیونیست
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(91) « بهار »
ورود بیش از 50 کشتی از ناوگان صمود به محدوده ممنوعه اسرائیل
عزیمت هواپیماهای سوخت‌رسان‌ آمریکا به خاورمیانه
سقف تراکنش‌های بانکی برای افراد بیکار حداکثر 5 میلیارد تومان
واکنش سفارت ایران به تحریم‌های ژاپن
جزییات واریز وام 50 میلیون تومانی بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد
جزئیات بازگشت 120 مهاجر ایرانی از آمریکا به کشور
تصاویری از تدارک موشکی چین برای «پایگاه‌های آمریکا»
زمان حراج سکه اعلام شد+جزییات
پوستر باشگاه استقلال برای بازی با المحرق با الهام از سریال تد لاسو
ابطحی: مصاحبه قلدرمابانه «ترامپ» و«نتانیاهو» درباره غزه تمام بدنم را لرزاند
فردا جلسه CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار می‌شود
حمله احتمالی آمریکا به ونزوئلا؛ آمادگی مادورو برای اعلان وضعیت اضطراری
ریزش مرگبار مدرسه در اندونزی ؛ 38 دانش آموز مفقود شدند + فیلم
گسترش تنش‌ها در منطقه کشورهای عربی را وارد مسابقه تسلیحاتی کرده است
اختصاص شعبه ویژه‌ رسیدگی به دعاوی حقوقی علیه رژیم صهیونیستی
نوسانات قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه 8 مهر + جدول
موضع روسیه در طرح ترامپ برای غزه
حماس فردا به طرح ترامپ پاسخ می‌دهد
تسلیم شدن در وجود ما نیست
پاساژها و مجتمع‌های تجاری ناایمن پایتخت معرفی شدند
X
آگهی تبلیغاتی