×
فرهنگی
شناسه خبر : 49236
تاریخ انتشار :

باید به «شاد» فرصت داد

راست می‌گویند شاد هنوز مشکلات فراوانی فنی دارد. آن‌هایی که به این برنامه دسترسی دارند و از آن استفاده می‌کنند از برخی باگ‌های آن نالانند و دوست دارند سرشان را به دیوار بکوبند. بالاخره بعد از کار کردن با اپلیکیشن‌های مختلف، کار کردن با یک محیط جدید که اشکال هم دارد، سخت است.

نورنیوز ـ گروه جامعه: شبکه شاد می‌تواند تبدیل به یک شبکه اجتماعی امن برای دانش آموزان کشور شود. آن‌ها به راحتی بدون می‌توانند در فضای امن شاد حضور داشته باشند و فضای اینترنت استفاده کنند و خانواده‌ها هم نگران برنامه‌ها و گروه‌های غیراخلاقی نباشند.

راست می‌گویند اپلیکیشن اندرویدی شاد که برای آموزش آنلاین دانش آموزان طراحی شده است برای برخی از خانواده‌ها که وضع مالی خوبی ندارند، مایه دردسر شده است. بچه‌ها غُر می‌زنند که گوشی هوشمند می‌خواهند و اگر شاد را نصب نکنند، از درس عقب می‌افتند و نمره نمی‌گیرند.

پدر و مادرها هم به جیب‌شان نگاه می‌کنند و می‌بینند در آشفته بازار، زور خرید گوشی هوشمند ندارند.

راست می‌گویند برخی از دانش آموزها در مناطق محروم، تخته سیاه و نیمکت برای نشستن ندارند چه برسد به گوشی هوشمند که به واسطه آن پای شاد بنشینند. برخی از روستاهای ایران هنوز اینترنت ندارند و برای آن‌ها اول باید چاه را کند و بعد مناره را دزدید.

راست می‌گویند شاد هنوز مشکلات فراوانی فنی دارد. آن‌هایی که به این برنامه دسترسی دارند و از آن استفاده می‌کنند از برخی باگ‌های آن نالانند و دوست دارند سرشان را به دیوار بکوبند. بالاخره بعد از کار کردن با اپلیکیشن‌های مختلف، کار کردن با یک محیط جدید که اشکال هم دارد، سخت است.

راست می‌گویند، اما به یک نکته توجه نمی‌کنند و اینکه شاد یک گام رو به جلو است. شاد یک ایده بوده که به مرحله اجرا درآمده است و قطعا تا رسیدن به مرحله مطلوب فاصله دارد. چه جان‌های فدای آرزوی پرواز شد تا ما امروز بتوانیم با هواپیما کشور به کشور، شهر به شهر طی مسیر کنیم.

چه ایده‌ها در صنعت خودرو شکست خورد تا ما امروز به واسطه اتومبیل‌های مختلف، زندگی آسانی داشته باشیم. چقدر طراحان شبکه‌های اجتماعی بالا و پایین کردند تا امروز جهان به اندازه یک گوشی موبایل یا تبلت شود.

موفقیت یک روزه به دست نمی‌آید. برنامه شاد هم در ابتدای راه است. شاید چند صباحی باید برای آن صبر کرد تا به نتیجه مطلوب برسد. برخی برای برنامه‌های و جنس‌های خارجی صبر می‌کنند و تمام اشتباهات آن‌ها را می‌پذیرند، اما وقتی نوبت به داخلی‌ها می‌رسد، مثل کسانی که شش ماه به دنیا آمده‌اند، نتیجه گیری کرده و حکم صادر می‌کنند.

امروز تمام برنامه سازان بزرگ دنیا بعد از طراحی یک برنامه و یا اپلیکیشن از مخاطبان خود می‌خواهند که اشکالات و باگ‌های کار را به آن‌ها بگویند و بعد از آپدیت‌های مختلف، سرانجام نتیجه مطلوب حاصل می‌شود.

امروز ۱۰ میلیون دانش آموز و یک میلیون معلم در حال استفاده از برنامه شاد هستند. برنامه‌ای که به بخشی از جامعه دانش آموزی کشور کمک کرده است که در عصر کرونا از درس عقب نمانند و مسیر تحصیل خود را ادامه دهند.
همانطور که رییس جمهور روحانی گفت این برنامه می‌تواند دوران پسا کرونا هم مورد استفاده قرار بگیرد و به سیستم آموزشی کشور کمک کند.

شبکه شاد می‌تواند تبدیل به یک شبکه اجتماعی امن برای دانش آموزان کشور شود. آن‌ها به راحتی بدون می‌توانند در فضای امن شاد حضور داشته باشند و فضای اینترنت استفاده کنند و خانواده‌ها هم نگران برنامه‌ها و گروه‌های غیراخلاقی نباشند.

در بسیاری از کشورهای جهان رفتار کودکان و نوجوانان توسط خانواده در فضای مجازی کنترل می‌شود و به آن‌ها اجازه داده نمی‌شود در هر فضایی و هر شبکه اجتماعی حضور داشته باشند. شاد به راحتی می‌تواند این نقش کنترلی را بازی کند و خیال خانواده‌ها را از بابت حضور فرزندان‌شان در فضای مجازی راحت کند.

باید به شبکه شاد و طراحان آن فرصت داد تا اشکالات آن را برطرف کنند. باید به دولت و وزارت ارتباطات فرصت داد تا شرایط را برای استفاده همه دانش آموزان کشور از سیستان و بلوچستان تا اهواز و آبادان از بجنورد و بیرجند تا کردستان و کرمانشاه فراهم کنند تا همه بتوانند از این امکان خوب برای تحصیل بهتر استفاده کنند.

کمی باید شیشه‌های عینک خود را تمیز کنیم و با نگاه مثب به تولیدهای داخلی به ویژه در فضای مجازی نگاه کنیم. یادمان باشد زمانی بسیاری از ما به فروشگاه‌های اینترنتی بدبین بودیم و فکر نمی‌کردیم آن‌ها بتوانند نیازهای ما را تامین کنند، اما حالا بخشی از جامعه از همه چیزشان را از فضای مجازی تهیه می‌کنند.

شاد می‌تواند کمک بزرگی به سیستم آموزش و پرورش کشور باشد اگر همه از آن حمایت کنیم و کمی شعله غُر زدن خود را پایین بکشیم.


جوان آنلاین
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
عکس های منتخب ایران، شنبه 13 اردیبهشت 1404
طوفان تندری تهران را درنوردید
نگرانی از تحریم‌های جدید، بر تصمیم اوپک‌پلاس سایه انداخت
سرنوشت آزمون استخدامی آموزش و پرورش چه خواهد شد؟
پادکست | آنگلا مرکل و روایت16 سال قدرت در کتاب"آزادی"
فرصت ویژه دریافت بن خرید کتاب برای سازمان‌ها و نهادها
ترامپ کمک را قطع کرد، معامله را آغاز!
پیامک‌های پوششی!
قایدی گل زد و پاس گل داد ، اما دلش در بندر شهید رجایی بود+ فیلم
نبرد برای نخستین قهرمانی | الاهلی 2 - کاوازاکی 0 + جزییات
11 استان درگیر طوفان و رگبار و صاعقه می شوند
بلایی که جنگ تجاری ترامپ بر سر اپل آورد!
باوارایی ها در لحظات آخر پیروزی را با تساوی عوض کردند/قهرمانی یک هفته عقب افتا
ثبت نام تاکسی‌های برقی با تسهیلات ویژه در تهران
خشونت خیابانی مجدد علیه یک دختر جوان + فیلم
اعلام جزییات و زمان ثبت نام وام 400 میلیونی ودیعه مسکن
پشت پرده انتشار خبر دپوی ماده منفجره در بندر شهید رجایی
افزایش بی‌سابقه بودجه آموزش و پرورش + فیلم
نجات دو توله پلنگ در معرض انقراض
از خیابان تا بازداشتگاه؛ زورگیران تلفن‌قاپ در تله پلیس! + فیلم لحظه دستگیری
آلودگی در مرز هشدار؛ خوزستان قربانی مدیریت فرسوده
آخرین جزئیات آتش‌سوزی گسترده در اراضی اشغالی/ آتش‌ دست از سر اسرائیلی‌ها برنمی‌دارد +فیلم
خبر رفع محدودیت چت جی پی تی درست است ؟
لحظات دلهره آور از غرق یک خودرو در سیل اخیر ارومیه! + فیلم
درخشش ساحلی‌ بازان ایران؛ برد پرگل مقابل پاراگوئه در جام جهانی + خلاصه بازی
2 برابر دنیا مصرف می‌کنیم؛ آیا وقت تغییر نرسیده؟
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (23)«استهبان»
خانه جدید سیاه پوش شد؛ قتل دردناک پسر توسط پدر!
وداع در میانه وداع؛ سقوط مرگبار صاعقه در مراسم خاکسپاری
لحظه دلهره آور انفجار زیر بالگرد هلال احمر در بندر شهید رجایى +فیلم
قیمت طلا، سکه، دلار و سایر ارزها امروز 13 اردیبهشت 1404/افزایش چشمگیر قیمت ها
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ دیه جان‌باختگان و خسارت 400 خودرو پرداخت شد
فدراسیون در مورد جشن قهرمانی تراکتور چه زمانی تصمیم می گیرد؟
حادثه ای مرگبار با 7 کشته در ینگه دنیا +فیلم
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (22)«اسکو»
عملیات یمن با موشک بالستیک هایپرسونیک به یافای اشغالی +فیلم
احتمال وقوع زلزله 7 ریشتری جدی است؛زمین زیر پا ناآرام است
تروریست بمب گذار در انفجار بمب کشته شد
مصرف برق محدود شد!
کلید اولیه کنکور 1404 کی منتشر می شود؟
نورنما | برخورد قاطع پلیس با راننده تبریزی که در فضای مجازی ترند شد
تخلف کالابرگی با طعم پنیر پیتزا! +فیلم
واژگونی جرثقیل 40 تنی نفس‌ها را درسینه حبس کرد!
قیمت خودرو امروز 13 اردیبهشت 1404 /بی ثباتی در قیمت‌ها
بانک رفاه کارگران اعلام کرد؛ جزییات ارائه کارت‌های رفاهی تا 300 میلیون تومان به کارگران
اصلاحات بزرگ در نظام آموزش؛ آیین‌نامه جدید رتبه‌بندی در راه است
آموزش و پرورش نیرو می‌گیرد؛ ثبت‌نام آزمون استخدامی بزودی!
حماسه سازی دختر پولادین ایرانی در آوردگاه پرو
ویدیو تکان دهنده جدید از شدت انفجار در بندر شهید رجایی
جزییات ارائه تسهیلات برای اخذ معاینه‌فنی موتورسیکلت‌
X
آگهی تبلیغاتی