×
سیاسی
شناسه خبر : 48302
تاریخ انتشار : دوشنبه 1399/02/01 ساعت 08:25
واشنگتن پست : شکست  ترامپ در مقابله با ویروس کرونا

واشنگتن پست : شکست ترامپ در مقابله با ویروس کرونا

روزنامه واشنگتن پست به نقل از مقامات آمریکایی گزارش داد که دهها متخصص دولت آمریکا در مرکز کنترل پیشگیری از بیماریهای سازمان بهداشت جهانی در ژنو کار می‌کنند و اطلاعات مربوط به شیوع کرونا را به موقع به واشنگتن منتقل کرده‌اند.

 روزنامه واشنگتن پست به نقل از مقامات آمریکایی و همچنین مقامات بین‌المللی گزارش داد که دهها محقق، پزشک متخصص و کارشناس سلامت عمومی آمریکایی در مراکز کنترل و پیشگیری از بیمارهای سازمان بهداشت جهانی در ژنو به صورت تمام وقت کار می‌کنند و در زمان ظهور ویروس کرونا در اواخر سال گذشته میلادی در چین اطلاعات کاملی درباره این موضوع و شیوع آن در چین به دولت «دونالد ترامپ» منتقل کرده بودند. 

براساس این گزارش، این مقامات می‌گویند، تعدادی از کارکنان مرکز کنترل بیماریهای آمریکا به طورمرتب و به عنوان بخشی از دوران کاری خود در سازمان بهداشت جهانی در ژنو مشغول فعالیت هستند. مقامات ارشد بهداشتی منصوب ترامپ نیز در زمان بحران به طور منظم و در بالاترین سطوح با سازمان بهداشتی شور و مشورت کرده‌اند. 

واشنگتن پست در ادامه افزود: حضور این تعداد از مقامات آمریکایی اتهامات ترامپ علیه سازمان بهداشت جهانی در مورد عدم توصیه‌های به موقع در زمینه شیوع ویروس کرونا، محافظت از چین و مسئولیت این سازمان در شیوع ویروس در ایالات متحده آمریکا را تضعیف می‌کند. 

براساس این گزارش، دولت آمریکا همچنین نوک پیکان انتقادات خود را علیه پکن گرفته و چین را متهم به پنهانکاری در زمینه شیوع کرونا کرده است. 

اما ترامپ که همواره از روابط شخصی خوب خود با «شی جینپینگ» رئیس جمهور چین صحبت می‌کند و مایل به آسیب روابط تجاری با این کشور نیست به نظر می‌رسد دیواری کوتاهتر از سازمان بهداشت جهانی که یک سازمان بی دفاع است پیدا نکرده است. 

«دبورا بریکس» متخصص وزارت خارجه آمریکا که عضو تیم کاخ سفید در مبارزه با کرونا است روز یک شنبه در پاسخ به سوالی درباره حضور بسیاری از متخصصان آمریکایی در مرکز کنترل بیماریهای سازمان بهداشت جهانی و پنهانکاری در این زمینه از پاسخ صریح طفره رفت و نگاهها را متوجه چین و نیاز به ارتباطات بیشتر این کشور با بقیه جهان در این زمینه کرد. 

وی در مصاحبه با شبکه ای بی سی نیوز گفت: معمولا اولین کشوری که درگیر چنین اپیدمی می‌شود باید در قبال ارتباط با دیگر کشورها و همچنین شفاف سازی مسئولیت داشته باشد چرا که بقیه کشورهای جهان براساس اطلاعات آنها تصمیم گیری می‌کنند. 

شکست دولت ترامپ در مقابله به موقع با ویروس کرونا و قربانی شدن بیش از 40 هزار آمریکایی بر اثر ویروس کرونا واشنگتن را مورد آماج حملات منتقدان قرار داده است.

مقامات آمریکایی تلاش می‌کنند با فرافکنی قصور دولت را با منحرف کردن افکار عمومی به سمت چین یا سازمان بهداشت جهانی لاپوشانی کنند.


خبرگزاری فارس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
طلا در بازار جهانی منفجر شد
فیفا استقلال را در تله‌ای سنگین گرفتار کرد
مرحله دوم نیروگاه برق آلومینیوم المهدی در هرمزگان افتتاح شد
قرعه‌کشی حساس جام ملت‌های فوتبال آسیا؛ ایران مقابل کره جنوبی
سرنوشت کاروان صمود چه شد؟
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 10 مهر + جدول
نخستین کشتی ناوگان صمود به آستانه غزه رسید
هشدارهواشناسی برای شمال کشور+فیلم
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 10 مهر1404+ جدول
معمای نابرابری مالی در مرکز و حاشیه؛ 9هزار هزار میلیارد تومان در تهران
کفه استدلال چگونه به نفع تصویب CFT شد؟
ترافیک سنگین در محور چالوس+ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال
حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
سعید افروز با شکستن رکورد جهان طلا گرفت
16 ساله ها گواهینامه موتورسیکلت می گیرند+جزییات و فیلم
دیدار قالیباف با آیت‌الله شیخ جعفر سبحانی از مراجع عظام تقلید
قیمت نفت جهشی شد
واکنش تند پاکستان به توقیف کشتی‌های صمود
سردار آزمون دومین بازیکن ارزشمند لیگ امارات شد
برنامه کامل مسابقات ورزشی روز پنجشنبه 10 مهر
چه کشوری فرمان صادرات خودرو جهان را در دست دارد؟
نرمش در سیاست داخلی ضرورتی برای حفظ ایران
واکنش تند نخست وزیر پاکستان درباره حمله اسرائیل به ناوگان الصمود
بازگشت سرمایه‌های ایرانی؛ توسعه یا تورم
توافق گروه هفت برای افزایش فشار بر خریداران نفت روسیه
رئیس شورای امنیت سازمان ملل: اعمال دوباره تحریم‌ها علیه ایران را به رسمیت نمی‌شناسیم
گفت وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و پاکستان درباره صلح منطقه‌ای
نگرانی ایرلند نسبت به توقیف کشتی‌های ناوگان الصمود
هشدار سخنگوی سازمان ملل درخصوص گرسنگی و سوءتغذیه‌ زنان و کودکان غزه
هوای تهران در وضعیت نارنجی قرار گرفت
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون | پنجشنبه 10 مهر
مهلت ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو تمدید شد+زمان ثبت نام
پزشکیان: مردم را برای مدرسه سازی به میدان بیاوریم/ لزوم صرفه‌جویی در هزینه‌ها+فیلم
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 10 مهر 1404 + وضعیت استان‌ها
بانک رفاه به بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تامین اجتماعی وام می دهد+جزییات
نتایج انتخاب رشته علوم پزشکی آزاد منتشر شد+لینک سامانه
استعفای بی‌سابقه 100 هزار کارمند دولت فدرال آمریکا
طرح ترامپ برای غزه؛ طناب نجات نتانیاهوی در آستانه سقوط
تعطیلی دولت و زندگی آمریکایی‌ها
گام بزرگ چین در اکتشاف اعماق دریا با زیردریایی سرنشین‌دار+فیلم
پژوهشگران چینی کرم ضدپیری با اثبات علمی ساخته‌اند
شرکت‌ها ناچار به رعایت خطوط قرمز یمن هستند
فروش میلیون دلاری مجموعه «گیرمو دل تورو»
پلیس رژیم صهیونیستی خیاباهای قدس را بست
ایروانی: شورای امنیت آتش‌بس فوری و دائمی در غزه را تصویب و اجرا کند
تلاش برای مسموم کردن بشار اسد در مسکو
گزارش «المیادین» درباره جزئیات طرح ترامپ برای نوار غزه
دستور نتانیاهو به نیروی دریایی درباره ناوگان الصمود/توقیف چهارمین کشتی
ابراز تأسف قطر از تصویب نشدن قطعنامه آتش‌بس غزه در شورای امنیت
نفتکش روسیه در سواحل فرانسه توقیف شد
X
آگهی تبلیغاتی