×
سیاسی
شناسه خبر : 47623
تاریخ انتشار :

در پاسخ به تهدید ترامپ؛

نتانیاهو تمامی پروازها از آمریکا را تعلیق کرد

نخست وزیر رژیم صهیونیستی تمامی پروازها از آمریکا به سرزمین‌های اشغالی را به حالت تعلیق درآورد؛ این تصمیم یک روز پس از آن اتخاذ شد که رئیس جمهور آمریکا در حکمی اعلام کرد که واشنگتن دولت‌هایی را که از پذیرش شهروندانشان از آمریکا امتناع می‌کنند تحریم خواهد کرد.

به نقل از خبرگزاری رویترز، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی دستور داد تمامی پروازها از آمریکا و سایر پروازهای تجاری به سرزمین‌های اشغالی  به حالت تعلیق درآیند تا زمانی که تمامی مسافران ورودی به سرزمین‌های اشغالی بتوانند توسط "فرماندهی جبهه داخلی" به هتل‌هایی که از سوی دولت برای قرنطینه در نظر گرفته شده‌، منتقل شوند و ۱۴ روز را در آنجا سپری کنند.
بر اساس بیانیه منتشر شده از سوی دفتر نتانیاهو، پروازهایی که قبلا به مقصد اسرائیل در نظر گرفته شده‌اند اجازه فرود دارند اما تازمانی که راه‌حلی برای این موضوع حاصل نشود، هیچ پرواز جدیدی اجازه فرود در سرزمین‌های اشغالی را نخواهد داشت.
در این بیانیه رسمی آمده است:‌ بنیامین نتانیاهو با وزیر حمل و نقل تماس گرفت و در نتیجه گفت‌وگوها تصمیم گرفت تا تمامی پروازها از آمریکا و سایر پروازهای تجاری متوقف شوند تا زمانی که کابینه بتواند جلسه‌ای تشکیل داده و مشخص کند تمامی اشخاصی که از خارج بازمی‌گردند باید در هتل‌های تعیین شده تحت مسئولیت وزارت جنگ قرنطینه شوند.
این اقدام پس از آن اتخاذ شد که یک پرواز آمریکایی از نیویورک علی‌رغم قرنطینه صبح روز شنبه وارد فرودگاه بین‌المللی بن گوریون شد.
به حدود ۸۰ تن از مسافران این پرواز اجازه داده شد تا بدون بررسی احتیاطی درجه حرارت بدنشان و بدون پرسیدن سوالی درباره وضعیت سلامتی‌شان و اینکه کجا بوده‌اند، فرودگاه را ترک کنند.تنها هفت تن از مسافران این پرواز طبق دستور هفته گذشته نتانیاهو به هتل‌های تعیین شده برای قرنطینه منتقل شدند.
یکی از مقامات وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی گفت: ادامه ورود پروازها از نیویورک و ناکامی در انتقال تمامی مسافران به قرنطینه سهل‌انگاری و غفلت است.
تصمیم نتانیاهو پس از آن اتخاذ شد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در حکمی اعلام کرد که واشنگتن بر دولت‌هایی که از قبول شهروندانشان که از آمریکا می‌آیند امتناع می‌کنند یا بی دلیل در آن تعلل می‌کنند، تحریم‌هایی اعمال خواهد کرد.
ترامپ در این حکم گفت: ‌آنهایی که در دوران کنونی پاندمی کرونا از پذیرش شهروندان، اشخاص، اتباع یا ساکنین خود از آمریکا امتناع می‌کنند یا بی‌دلیل در آن تعلل می‌کنند، خطر سلامتی عمومی غیرقابل قبولی را برای آمریکایی‌ها به وجود می‌آورند. آمریکا باید قادر باشد تا اتباع خارجی را که قوانین آمریکا را نقض می‌کنند به وطن خود بازگرداند.
ترامپ تاکید کرد که وی یکی از متحدان نزدیک رهبری کنونی اسرائیل است اما دستورش به وزیر امور خارجه آمریکا این قدرت و اختیار را می‌دهد تا بر همه دولت‌هایی که سفر از آمریکا را محدود می‌کنند و مانع ورود شهروندان می‌شوند، تحریم‌هایی را اعمال کند.
بر اساس آمار "مرکز اطلاعات ملی کرونا"، حدود یک سوم از مبتلایان به ویروس کرونا در سرزمین‌های اشغالی افرادی هستند که از خارج از کشور بازگشته‌اند و بسیاری از آنها از نیویورک آمده‌اند.
کشورهای سراسر جهان محدودیت‌های سفری را برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا اجرا کرده‌اند.


ایسنا
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
لحظه طلایی بالا بردن جام توسط الاهلی + تصاویر و فیلم
تاریخ جدید انتشار بازی جی تی ای 6 مشخص شد
بارسا مقابل وایادولید در لالیگا | گل دقیقه 6 وایادولید بارسا را شوکه کرد
طوفان شدیدی که البرز را تاریک کرد؛ برق سه شهرستان البرز قطع شد
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ تا کنون 46 نفر از جانباختگان شناسایی شدند
زنگ خطر زلزله در کرج؛ گسل ماهدشت فعال است
وزش باد شدید در تهران تا کی ادامه دارد؟ + فیلم
جدول گروهB جام جهانی فوتبال ساحلی پس از بازی با پاراگوئه| 13 اردیبهشت
نورنما | رکورد عجیب در یک رالی پینگ پنگ
عکس های منتخب ایران، شنبه 13 اردیبهشت 1404
طوفان تندری تهران را درنوردید
نگرانی از تحریم‌های جدید، بر تصمیم اوپک‌پلاس سایه انداخت
سرنوشت آزمون استخدامی آموزش و پرورش چه خواهد شد؟
پادکست | آنگلا مرکل و روایت16 سال قدرت در کتاب"آزادی"
فرصت ویژه دریافت بن خرید کتاب برای سازمان‌ها و نهادها
ترامپ کمک را قطع کرد، معامله را آغاز!
پیامک‌های پوششی!
قایدی گل زد و پاس گل داد ، اما دلش در بندر شهید رجایی بود+ فیلم
الاهلی تاریخ‌ساز شد؛ نخستین قهرمان لیگ نخبگان آسیا از عربستان + خلاصه بازی
11 استان درگیر طوفان و رگبار و صاعقه می شوند
بلایی که جنگ تجاری ترامپ بر سر اپل آورد!
باوارایی ها در لحظات آخر پیروزی را با تساوی عوض کردند/قهرمانی یک هفته عقب افتاد
ثبت نام تاکسی‌های برقی با تسهیلات ویژه در تهران
خشونت خیابانی مجدد علیه یک دختر جوان + فیلم
اعلام جزییات و زمان ثبت نام وام 400 میلیونی ودیعه مسکن
پشت پرده انتشار خبر دپوی ماده منفجره در بندر شهید رجایی
افزایش بی‌سابقه بودجه آموزش و پرورش + فیلم
نجات دو توله پلنگ در معرض انقراض
از خیابان تا بازداشتگاه؛ زورگیران تلفن‌قاپ در تله پلیس! + فیلم لحظه دستگیری
آلودگی در مرز هشدار؛ خوزستان قربانی مدیریت فرسوده
آخرین جزئیات آتش‌سوزی گسترده در اراضی اشغالی/ آتش‌ دست از سر اسرائیلی‌ها برنمی‌دارد +فیلم
خبر رفع محدودیت چت جی پی تی درست است ؟
لحظات دلهره آور از غرق یک خودرو در سیل اخیر ارومیه! + فیلم
درخشش ساحلی‌ بازان ایران؛ برد پرگل مقابل پاراگوئه در جام جهانی + خلاصه بازی
2 برابر دنیا مصرف می‌کنیم؛ آیا وقت تغییر نرسیده؟
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (23)«استهبان»
خانه جدید سیاه پوش شد؛ قتل دردناک پسر توسط پدر!
وداع در میانه وداع؛ سقوط مرگبار صاعقه در مراسم خاکسپاری
لحظه دلهره آور انفجار زیر بالگرد هلال احمر در بندر شهید رجایى +فیلم
قیمت طلا، سکه، دلار و سایر ارزها امروز 13 اردیبهشت 1404/افزایش چشمگیر قیمت ها
فدراسیون در مورد جشن قهرمانی تراکتور چه زمانی تصمیم می گیرد؟
حادثه ای مرگبار با 7 کشته در ینگه دنیا +فیلم
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (22)«اسکو»
عملیات یمن با موشک بالستیک هایپرسونیک به یافای اشغالی +فیلم
احتمال وقوع زلزله 7 ریشتری جدی است؛زمین زیر پا ناآرام است
تروریست بمب گذار در انفجار بمب کشته شد
مصرف برق محدود شد!
کلید اولیه کنکور 1404 کی منتشر می شود؟
نورنما | برخورد قاطع پلیس با راننده تبریزی که در فضای مجازی ترند شد
تخلف کالابرگی با طعم پنیر پیتزا! +فیلم
X
آگهی تبلیغاتی