×
سیاسی
شناسه خبر : 47126
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1399/01/19 ساعت 10:32

تاثیر حضور گروهک منافقین بر گسترش ویروس کرونا در آلبانی

رابرت فانتینا نویسنده آمریکایی در خصوص تاثیر حضور گروهک منافقین بر گسترش ویروس کرونا در آلبانی هشدار داده‌است و از وخیم بودن وضعیت این کشور خبر می‌دهد.

نورنیوز_گروه بین‌الملل: رابرت فانتینا نویسنده و تحلیلگر آمریکایی گلوبال ریسرچ، از وخیم بودن وضعیت کشور آلبانی از لحاظ نبود زیرساخت های بهداشتی و خدماتی برای مقابله با ویروس خطرناک کرونا خبر داد و همچنین درخصوص تاثیر حضور گروهک منافقین بر گسترش ویروس کرونا در این کشور هشدار می‌دهد. 

وی با بیان اینکه، اردوگاه منافقین واقع در شهر تیرانا بیش‌‌از سه هزار نفر نیرو دارد، گفت: شیوه‌ی زندگی فرقه گون در این اردوگاه و تجمع سه هزار نیرو در یک فضای نظامی محدود که اکثر جمعیت آن را افراد مسن بالای ۶۰ سال تشکیل می‌دهد، احتمال انتشار گسترده ویروس را بالا می‌برد و کافی است یک نفر از اعضای این اردوگاه مبتلا شود تا شاهد ابتلای بقیه افراد اردوگاه باشیم. 
  فانتینا همچنین با اشاره به این موضوع که سال‌ها زندگی در یک محیط تقریبا ایزوله، باعث جلوگیری از ابتلای افراد به سایر بیماری ها می‌شود و منجر به داشتن سیستم ایمنی ضعیف تر است. اظهار کرد: این اردوگاه  برای افراد پیر بالای ۶۰ سال که بیشتراز سایر افراد  در خطر ابتلا به ویروس کرونا هستند، به یک خانه سالمندان ایزوله تبدیل شده است.
طبق آمار منتشر شده در بسیاری از کشور های جهان خانه های سالمندان جایی است که بیشترین مبتلایان به ویروس کرونا را داشته است. 
فانتینا در ادامه می‌گوید در صورت ابتلای اعضای این گروه به ویروس کرونا و ترک اردوگاه برای مراجعه به پزشک و یا هر دلیل دیگر، هر شخصی که با آن‌ها در تماس باشد را در معرض خطر قرار  می‌دهند.
باتوجه به دلایل گفته شده می‌توان نتیجه گرفت که ویروس کرونا نه تنها تهدیدی برای بقای این فرقه است، بلکه سلامت مردم آلبانی را نیز به خطر انداخته و عامل وخیم شدن وضع این کشور از لحاظ شیوع گسترده ویروس کرونا می‌باشد. 
رابرت فانتینا دلیل بازتاب پیدا نکردن برخی اخبار که منشاء ورود و انتشار ویروس کرونا در آلبانی را اردوگاه منافقین ذکر می‌کند، وجود اراده‌هایی پنهان برای مسکوت نگهداشتن این قبیل از گزارشات عنوان کرده است. 
با بازگشت تعداد زیادی آلبانی تبار از ایتالیا، کشوری که جایگاه دوم مبتلایان و جایگاه سوم جانباختگان ناشی از ویروس کرونا در جهان است؛ گسترش این ویروس در آلبانی را بیشتر کرده است. 
آلبانی که به تازگی از یک زمین لرزه آسیب دیده و ۵۱ نفر در جریان این زلزله جان خود را از دست داده‌اند؛ طبق آمار موسسه بهداشت عمومی این کشور، گسترش ویروس کرونا در آلبانی  منجر به مرگ ۲۸ نفر ‌و ابتلای ۳۶۱ نفر شده‌ است.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
محدودیت های شدید فرانسه برای شبکه‌های اجتماعی
ایلان ماسک: استارلینک می‌تواند جایگزین اپراتورهای موبایل شود
باران پاییزی منتظر پایان تابستان نمی‌ماند + نقشه
نماینده آمریکا: ایران باید همکاری فوری با آژانس اتمی را از سر بگیرد
حماس: جنایت اسرائیل در دوحه اعلام جنگ به کشورهای عربی است
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یک خودرو در جنوب لبنان
گوترش و عراقچی درباره موضوع هسته‌ای و وضعیت یمن گفتگو کردند
تصاویر مظنون تیراندازی به حامی ترامپ منتشر شد
جبهه اصلاحات: اسرائیل تهدیدکننده صلح و ثبات جهان است
فشار قطر به امارات برای تعطیلی سفارتش در اسرائیل
عراقچی: شروط سه کشور اروپایی برای تمدید اسنپ بک، غیر عاقلانه بود
تشییع شهدای حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به نشست حماس در دوحه
شورای امنیت سازمان ملل حملات اسرائیل به دوحه را محکوم کرد
جاسوسی تلفنی ترامپ با سلاح اسرائیلی
چین: با فعال‌سازی مکانیسم ماشه مخالفیم
پورمحمدی: قرار نیست هر ردیف بودجه تا ابد ادامه یابد
سارق؛ شاگرد مالک از آب درآمد!
واکنش خبرنگار بی بی سی به ترورهای آمریکا و اسرائیل در زمان مذاکرات!
روپوش دانش‌آموزان تا 3 سال تغییر نمی‌کند+فیلم
امارات حضور اسرائیل را در کنفرانس امنیتی دبی ممنوع کرد
عملیات موفقیت آمیز القسام علیه تجهیزات و نظامیان رژیم صهیونیستی
ترامپ خواستار تعرفه 100 درصدی اروپا علیه چین و هند شد
انفجار بزرگ در ونزوئلا + فیلم
کمبود نقدینگی، عامل تعطیلی 53 درصد از واحد‌های صنعتی
اولین حضور سه رهبر حماس مقابل دوربین‌ها پس از حمله اسرائیل
ایلان ماسک دیگر ثروتمندترین فرد جهان نیست
قطر: همکاری امنیتی با آمریکا قوی‌تر از همیشه است
ابلاغ آیین‌نامه اختصاص 3 درصد درآمدهای نفت و گاز به مناطق نفت‌خیز
پیراهن استقلال 3 برابر ارزش ستارۀ اسپانیایی درآمدزایی کرد
توسعه همکاری‌های انرژی میان ایران و ارمنستان
لاوروف: حمله به قطر نباید تکرار شود؛ مسکو از این حمله ناراضی است
7800 هکتار از شبکه آبیاری پایاب سد خداآفرین در اردبیل افتتاح شد
مادورو: ارتش ونزوئلا در جبهه های نبرد سراسر کشور مستقر می شوند
تحریم‌های جدید آمریکا علیه جنبش حوثی‌های یمن اعلام شد
وضعیت نگران‌کننده سد لار با 97 درصد مخزن خالی
نخست وزیر پاکستان خواستار اتحاد مسلمانان علیه تجاوز صهیونیستی شد
واکنش بغداد به مصوبه مجلس نمایندگان آمریکا
مدیوم‌شات | سخنان تند سینماگر پیشکسوت علیه موسیقی سنتی
روایت وزیر خارجه تونس از رایزنی با عراقچی
آخرین وضعیت سلامتی حمید هیراد
پزشکیان : سپردن مدیریت به افراد شایسته تنها راه حل مشکلات کشور است
هافبک ازبک پرسپولیس آماده بازی شد
اتحادیه اروپا: شاید جنگ اوکراین چند سال دیگر ادامه یابد
راه‌اندازی 68 دوربین ثبت تخلفات در جاده‌های گیلان
توافق ایران و آژانس مانع اجماع جهانی علیه ایران می‌شود
ناسا درهای خود را به روی چینی‌ها بست
اسرائیل به کجا می‌رود؟!
مرگ کارگر جوان در چاه
سه‌گانه‌ای که جهان نمی‌فهمد
نسل بیمار آینده؛ کودکان در محاصره
X
آگهی تبلیغاتی