×
فرهنگی
شناسه خبر : 46924
تاریخ انتشار :

مخاطرات ناشی از شیوع کرونا برای زنان باردار

در شرایطی که دانشمندان، افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف تر را دارای ریسک بالاتری برای ابتلا به ویروس کرونا میدانند دغدغه مادران باردار این است که آیا آنها هم در گروه افراد پر خطر قرار میگیرند؟

نورنیوز -گروه جامعه : از آنجا که ویروس کرونا ، مهمان ناخوانده جدیدی برای انسان ها به حساب می آید ، اطلاعات پزشکی دربسیاری از زمینه های مرتبط با این ویروس، بسیار محدود است . شمار مادران باردار مبتلا به کرونا در جهان بسیار اندک بوده است، از این رو برای شناخت بهتر تاثیر این ویروس بر این مادران، دانشمندان به اجبار به همین اطلاعات اندک بسنده میکنند . 

با اینکه یافته ها نشان میدهد مادران باردار ، جزو گروه های پر خطر در برابر ویروس های تنفسی شبیه به کرونا همچون مرس و سارس هستند ، آمارها نشان می دهد، تعداد زنان باردار مبتلا شده به این ویروس ها بسیار کم بوده و تنها یک چهارم از این موارد به از دست رفتن جنین منجر شده است .
بارداری ضمن آن که باعث تضعیف ایمنی بدن میشود بدلیل رشد جنین در ماه های آخر بارداری، باعث فشار به شش های مادر شده و با ایجاد مانع در جریان آزادانه هوا در ریه های او زمینه عفونت ریه ها را فراهن می کند.
در کنار موارد ذکر شده ایجاد عفونت در دوران بارداری ، میتواند به کندی رشد یا تغییر فرم و حتی مرگ جنین نیز منتهی شود .
گزارش های منتشر شده در مورد وضعیت مادران باردار در چین نشان میدهد تست کرونای هیچیک از نوزادانی که مادر آنها مبتلا به کووید 19 بوده، مثبت اعلام نشده و علائم اولیه ظاهری که در برخی از آنان بروز کرد، خیلی زود مرتفع شد .
متخصصان زنان و زایمان در رویال کالج لندن معتقدند که شواهدی درباره وخیم تر شدن حال مادران باردار مبتلا به کرونا نسبت به سایر بزرگسالان وجود ندارد . همچنین هیچ مدرکی مبنی بر افزایش خطر سقط جنین برای زنان باردار مبتلا به کووید ۱۹ وجود ندارد و با توجه به شرایط فعلی، احتمال این که ابتلا به این ویروس مشکلی در رشد کودک بوجود بیاورد بسیار پایین است. بنابر گزارش این موسسه در همه موارد گزارش شده از ابتلای نوزادان به ویروس کرونا بعد از تولد، حال نوزاد خوب بوده است.همچنین گزارش های اولیه در این زمینه احتمال انتقال کرونا از طریق شیر مادر را رد میکند و تنها به مادران بیمار توصیه میکند ، مراقبت های تماسی، یعنی شستشوی دست و صورت واستفاده از ماسک را با نوزاد مانند سایرین انجام دهند .
پت اوبراین معاون این مرکز نیز معتقد است، بدن افرادی که پس از ابتلا به کرونا بهبود پیدا می‌کنند نوعی پادتن می‌سازد و احتمال انتقال این پادتن از طریق شیر به نوزاد در مادران باردار مبتلا به کرونا که پیش از زایمان بهبود پیدا می‌کنند وجود دارد و این بدان معناست که این کودکان نخستین کسانی هستند که به‌نوعی در مقابل کرونا واکسینه می‌شوند.
بدلیل کمبود اطلاعات درباره ویروس تازه ظهور کرده کووید 19 ، نظر قطعی درباره میزان خطر آن برای مادران باردار وجود ندارد با این وجود توصیه میشود این مادران، مراقبت های بیشتری در این باره انجام دهند و در عین حال اطرافیان از آنها در برابر بالا رفتن استرس و به دنبال آن بروز حمله های عصبی،مراقبت کنند .


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
زن فلجی که با ذهنش نوشت؛ انقلابی در فناوری نورالینک و خواندن ذهن + عکس
مخالفت ایران و روسیه با تمدید مهلت مکانیسم ماشه + فیلم
سرویس اطلاعات روسیه: آمریکا و انگلیس به‌دنبال جایگزین زلنسکی هستند
محکومیت عبدالرضا داوری به 6 ماه حبس
7 هزار میلیارد تومان اعتبار برای افزایش ظرفیت انتقال آب به تهران و کرج
فردا صبح در تبریز صدای انفجار شنیده می‌شود
پلمب یک استخر پس از مسمومیت 15 نوجوان همدانی
حمله موشکی بالستیک فراصوت نیروهای مسلح یمن به فرودگاه اللد اسرائیل
دومین لژیونر والیبال ایران در راه ایتالیا
مسابقات رنکینگ جهانی اسکواش؛ اعتمادپور به مدال طلا رسید
تشدید اعتراضات علیه کشتی‌های کروز اسرائیلی در یونان
وزارت کشور متولی مجوزدهی به تاکسی‌های اینترنتی شد
از سرگیری پروازهای مستقیم مسافربری بین روسیه و کره شمالی بعد از 35 سال.
افشای محتوای خصوصی کاربران در گروه‌های تلگرام، خشم کاربران چینی را برانگیخت
عمل جراحی موفق جداسازی دوقلوهای به‌هم‌چسبیده در عربستان +فیلم
گونه‌ای نادر از بارناکل حفار در خلیج فارس کشف شد
ادعای مضحک و عجیب ترامپ درباره اوضاع غزه
تهیه‌کننده «دیالوگ» با قید وثیقه آزاد شد
نخستین دیدار مقامات ناسا و نیروی فضایی روسیه پس از 7 سال
سیاست‌نامه | رمزگشایی از بیانیه 191 کنشگر درباره ایران پساجنگ
عراقچی فردا به تاجیکستان می‌رود
هشدار اقتصاددانان؛ حذف صفرها بدون ثبات، تورم را تکرار می‌کند
سایپا تا 15 شهریور باید خودروهای ناقص کامل کرده و تحویل دهد
آغاز توزیع «دیبا کارت اعتباری» ویژه خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران
ناتوانی غرب در عدم اجرای قوانین بین‌المللی در قبال رژیم صهیونیستی
نشاط ملی با تعطیلات تابستانی ایجاد می‌شود اگر...
دفاع 12 روزه، مرصاد دوم در نبرد منطقه‌ای
افشای طرح‌های جدید ارتش اسرائیل برای تشدید حملات به نوار غزه
وزیر جهاد کشاورزی: تخصیص ارز ترجیحی 28500 تومانی به کالاهای اساسی ادامه دارد
مسدود شدن تونل توحید تهران از ساعت 24 امشب + مسیرهای جایگزین
رئیس‌جمهور به وزارت بهداشت و معاونت علمی رفت
مهاجرانی: تعطیلی یک هفته‌ای فردا در دولت تعیین تکلیف می‌شود
استقلال با آدان گلر اسپانایی به توافق رسید
پیش‌فروش بلیت پروازهای اربعین 1404 از فردا آغاز می‌شود
بازگشت مسعود ریگی به فجر سپاسی با قراردادی یک‌ساله
نمایش ارسال کمک ها به غزه با فشارهای مقاومت اشغالگران
رئیس مجلس در نشست ژنو: جنایات رژیم صهیونیستی کابوسی وحشتناک و تهدیدی جهانی است
وزیر امور خارجه: برنامه مذاکره ای هنوز تعیین نشده است
آنتن‌دهی ضعیف در جاده‌ها و روستاها، محور اصلی سوالات نمایندگان از وزیر ارتباطات
کدام استان‌ها فردا چهارشنبه تعطیل شدند؟
پادشاه اردن هشدار داد: خطر شعله‌ور شدن درگیری بزرگ‌تر در منطقه وجود دارد
بارگذاری فیش حقوقی تیر ماه بازنشستگان کشوری
رشد چشمگیر تردد مسافران از مرزهای چذابه و شلمچه نسبت به سال‌های گذشته
جنگ 12 روزه در سریال‌های تلویزیونی قاب بندی می شود
پشت پرده خاموشی هم زمان تلویزیون‌های «اسنوا» و «دوو»
عضو شورای شهر: بعد از خروج اتباع از کشور، نیروهای پاکبان 80 درصد کاهش داشتند!
شمار شهدای غزه از 60 هزار نفر فراتر رفت
پایتخت چین در تسخیر سیل +فیلم
گزارش تصویری | مراسم بزرگداشت شهدای جنگ تحمیلی 12 روزه
بورس در بحران؛ درمان مقطعی یا اصلاح بنیادین؟
X
آگهی تبلیغاتی