×
فرهنگی
شناسه خبر : 46369
تاریخ انتشار : دوشنبه 1399/01/11 ساعت 12:53

کرونا در جهان

تلفات ایتالیا از 10 هزار نفر بیشتر شد

میتوان گفت به طور کلی آمار مبتلایان و جانباختگان کرونا در سرتاسر جهان در حال افزایش میباشد.

 مدیر مؤسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا هشدار داد امکان دارد مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا به میلیون‌ها نفر برسند و مرگ ناشی از این ویروس نیز به 200 هزار نفر افزایش یابد.

«نانسی پلوسی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا تعلل دولت ترامپ در مقابله با کرونا را عامل مرگ شهروندان دانست و گفت باید پس از اتمام بحران، عملکرد دولت در این زمینه مورد تحقیق قرار گیرد.
 «سامی ابوشحاده» عضو عرب کنست هشدار داد اوضاع کنونی در کرانه باختری مشابه دو هفته پیش اسرائیل و پنج هفته پیش ایتالیاست.
 مقامات ایتالیا اعلام کردند طی بیست‌وچهار ساعت گذشته ۷۵۶ نفر دیگر به دلیل ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند تا مجموع قربانیان در این کشور به ۱۰۷۷۹ نفر برسد.
 شهردار مسکو با هدف جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در این شهر قانون خودقرنطینگی را که از فردا اجرایی می‌شود در این شهر ابلاغ کرد.
 وزارت بهداشت ترکیه گفت تا بامداد دوشنبه ۱۸۱۵ مورد جدید ابتلا و ۲۳ فوتی بر اثر کرونا ثبت کردند.
بدین ترتیب تعداد کل مبتلایان این ویروس در ترکیه به ۹۲۱۷ نفر و تعداد قربانیان آن نیز به ۱۳۱ نفر افزایش یافت.
 روزنامه واشنگتن‌پست نوشت تحریم‌های آمریکا در مسیر تلاش‌های ایران برای واردات دارو و سایر ملزومات دارویی برای مقابله با شیوع ویروس کرونا مشکل ایجاد می‌کند.
 تحلیلگر روزنامه گاردین به طعنه می‌نویسد آمریکای ترامپ با ثبت بیشترین آمار ابتلا به کرونا نشان داده که ترامپ آمریکا را دوباره چنان بزرگ ساخته (شعار انتخاباتی ترامپ) که کسی تصورش را هم نمی‌کرد!
 روزنامه وال‌استریت ژورنال نیز نوشت مقامات آمریکایی با روش‌های شبیه به تعقیب اطلاعاتی در حال تحلیل داده‌های مربوط به جابجایی میلیون‌ها آمریکایی‌ هستند.
 «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا گفت اوج کرونا طی دو هفته دیگر در این کشور رخ می‌دهد.
 «آنتونی فائوچی» مدیر موسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا نیز هشدار داد احتمالا بین ۱۰۰ هزار تا ۲۰۰ هزار آمریکایی مبتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست بدهند.
 دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی امروز اعلام کرد که «ریوکا پالوچ» دستیار نتانیاهو در امور یهودیان حریدی به ویروس کووید۱۹ مبتلا شده است.
 کمیسیون بهداشت ملی چین از ثبت ۳۱ مورد ابتلای جدید به ویروس کرونا و ۴ فوتی بر اثر آن خبر داد.
بدین ترتیب تعداد کل مبتلایان به این ویروس در چین به ۸۱۴۷۰ نفر و تعداد قربانیان آن نیز به ۳۳۰۴ نفر رسید.
 کره جنوبی نیز ۷۸ مبتلای جدید و ۶ فوتی بر اثر ابتلا به ویروس کرونا ثبت کرد.
بدین ترتیب تعداد کل مبتلایان به این ویروس در کره جنوبی به ۹۶۶۱ نفر و تعداد قربانیان آن نیز به ۱۵۸ نفر رسید.
 وزیر خارجه ایران با ناکام توصیف کردن کارزار فشار حداکثری آمریکا علیه ایران، گفت سوءاستفاده از شرایط همه‌گیری ویروس کرونا، کریه‌ترین چهره یک دولت معتاد به تحریم است.
 «توماس شفر» معاون وزیر دارایی آلمان در ایالت «هسن»، به‌دلیل نگرانی از اوضاع ناشی از شیوع کرونا در این کشور خودکشی کرد.
 تظاهرات ویژه روز زمین در فلسطین اشغالی با توجه به شیوع کرونا انجام نخواهد شد و به جای آن تظاهرات در فضای مجازی به همراه حضور در پشت‌بام‌ها و امثال آن صورت خواهد گرفت.
 روزنامه «جروزالم‌پست» در مطلبی نوشت سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) از کشورهایی که رابطه رسمی دیپلماتیک با این رژیم ندارند ماسک، دستگاه تنفس مصنوعی و کیت تشخیص ویروس کرونا خریداری کرده است.
 وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی نیز از ثبت ۴۸۲ مبتلای جدید و ۳ مورد فوتی خبر داد.
تعداد کل مبتلایان به ویروس کرونا در فلسطین اشغالی ۴۳۴۷ مورد و شمار تلفات آن نیز ۱۵ نفر گزارش شده است.
 بر اساس آمار وسایت «ورلداُمتر» هم‌اکنون ۷۲۳۸۶۹ در جهان به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند که از این میان ۳۴ هزار نفر جان خود را از دست داده و ۱۵۱۸۳۳ نفر نیز بهبود یافته‌اند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
«خرگوش سیاه خرگوش سفید» راهی شیکاگو شد
سقوط بالگرد حامل 4 سرنشین در اندونزی
چرا تشخیص زودهنگام تنبلی چشم در کودکان حیاتی است؟
محدودیت های شدید فرانسه برای شبکه‌های اجتماعی
ایلان ماسک: استارلینک می‌تواند جایگزین اپراتورهای موبایل شود
باران پاییزی منتظر پایان تابستان نمی‌ماند + نقشه
نماینده آمریکا: ایران باید همکاری فوری با آژانس اتمی را از سر بگیرد
حماس: جنایت اسرائیل در دوحه اعلام جنگ به کشورهای عربی است
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یک خودرو در جنوب لبنان
گوترش و عراقچی درباره موضوع هسته‌ای و وضعیت یمن گفتگو کردند
تصاویر مظنون تیراندازی به حامی ترامپ منتشر شد
جبهه اصلاحات: اسرائیل تهدیدکننده صلح و ثبات جهان است
فشار قطر به امارات برای تعطیلی سفارتش در اسرائیل
عراقچی: شروط سه کشور اروپایی برای تمدید اسنپ بک، غیر عاقلانه بود
تشییع شهدای حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به نشست حماس در دوحه
شورای امنیت سازمان ملل حملات اسرائیل به دوحه را محکوم کرد
جاسوسی تلفنی ترامپ با سلاح اسرائیلی
چین: با فعال‌سازی مکانیسم ماشه مخالفیم
پورمحمدی: قرار نیست هر ردیف بودجه تا ابد ادامه یابد
سارق؛ شاگرد مالک از آب درآمد!
واکنش خبرنگار بی بی سی به ترورهای آمریکا و اسرائیل در زمان مذاکرات!
روپوش دانش‌آموزان تا 3 سال تغییر نمی‌کند+فیلم
امارات حضور اسرائیل را در کنفرانس امنیتی دبی ممنوع کرد
عملیات موفقیت آمیز القسام علیه تجهیزات و نظامیان رژیم صهیونیستی
ترامپ خواستار تعرفه 100 درصدی اروپا علیه چین و هند شد
انفجار بزرگ در ونزوئلا + فیلم
کمبود نقدینگی، عامل تعطیلی 53 درصد از واحد‌های صنعتی
اولین حضور سه رهبر حماس مقابل دوربین‌ها پس از حمله اسرائیل
ایلان ماسک دیگر ثروتمندترین فرد جهان نیست
قطر: همکاری امنیتی با آمریکا قوی‌تر از همیشه است
ابلاغ آیین‌نامه اختصاص 3 درصد درآمدهای نفت و گاز به مناطق نفت‌خیز
پیراهن استقلال 3 برابر ارزش ستارۀ اسپانیایی درآمدزایی کرد
توسعه همکاری‌های انرژی میان ایران و ارمنستان
لاوروف: حمله به قطر نباید تکرار شود؛ مسکو از این حمله ناراضی است
7800 هکتار از شبکه آبیاری پایاب سد خداآفرین در اردبیل افتتاح شد
مادورو: ارتش ونزوئلا در جبهه های نبرد سراسر کشور مستقر می شوند
تحریم‌های جدید آمریکا علیه جنبش حوثی‌های یمن اعلام شد
وضعیت نگران‌کننده سد لار با 97 درصد مخزن خالی
نخست وزیر پاکستان خواستار اتحاد مسلمانان علیه تجاوز صهیونیستی شد
واکنش بغداد به مصوبه مجلس نمایندگان آمریکا
مدیوم‌شات | سخنان تند سینماگر پیشکسوت علیه موسیقی سنتی
روایت وزیر خارجه تونس از رایزنی با عراقچی
آخرین وضعیت سلامتی حمید هیراد
پزشکیان : سپردن مدیریت به افراد شایسته تنها راه حل مشکلات کشور است
هافبک ازبک پرسپولیس آماده بازی شد
اتحادیه اروپا: شاید جنگ اوکراین چند سال دیگر ادامه یابد
راه‌اندازی 68 دوربین ثبت تخلفات در جاده‌های گیلان
توافق ایران و آژانس مانع اجماع جهانی علیه ایران می‌شود
ناسا درهای خود را به روی چینی‌ها بست
اسرائیل به کجا می‌رود؟!
X
آگهی تبلیغاتی