شنبه 18 مرداد 1404 | ساعت 11:16
شنبه 18 مرداد 1404 | ساعت 11:16
×
سیاسی
شناسه خبر : 45091
تاریخ انتشار : جمعه 1398/12/23 ساعت 22:26

دبیر کل حزب‌الله:

سید حسن نصرالله: نبرد با کرونا نبردی جهانی است

باید خود را در وسط میدان نبرد با کرونا بدانیم؛ چرا که این نبرد، نبرد یک شهر یا روستا نیست نبرد جهانی است و کشورها و ملت‌های جهان با آن درگیرند.

«سید حسن نصرالله»، دبیر کل جنبش حزب‌الله لبنان شامگاه جمعه (۲۳ اسفند) در مورد تحولات اخیر منطقه و جهان سخنرانی کرد. او در ابتدای سخنرانی خود گفت که ویروس کرونا به دغدغه اول در همه جهان تبدیل شده و منحصر در منطقه غرب آسیا نیست. سید حسن نصرالله گفت که باید خود را در وسط میدان نبرد با کرونا بدانیم؛ چرا که این نبرد، نبرد یک شهر یا روستا نیست نبرد جهانی است و کشورها و ملت‌های جهان با آن درگیرند و در آن مشارکت دارند و اولویت‌ها در این شرایط برعهده دولت‌ها و ملت‌هاست.

وی ادامه داد: « دراین نبرد دشمنانی و کسانی وجود دارد که هدف قرار گرفته‌اند و کسانی که در این نبرد هدف قرار نگرفته‌اند باید با دشمنان به مقابله برخیزند». سید حسن نصرالله گفت که آنچه که در مورد کرونا همچنان مجهول باقی مانده این است که هنوز بیشتر جوانب آن مشخص نیست و نیاز به تحلیل و بررسی دارد. او با بیان اینکه نباید در برابر این دشمن و ویروس تسلیم شد، اظهار داشت گزینه ما در این نبرد مقاومت در برابر دشمنی است که به وبایی جهانی تبدیل شده است و نباید در برابر آن از خود تسلیم، نامیدی و یا سهل‌انگاری نشان دهیم دبیر کل حزب‌الله لبنان گفت که همه در لبنان، از دولت گرفته تا شهروندان لبنانی و پناهنده‌های سوری باید به وظایف خود و مسئولیت‌های خود عمل کنند و در این بین بخش بهداشت، وظیفه خطیری دارد چرا که در خط مقدم نبرد با کرونا است.

او گفت که هدف از نبرد اخیر جلوگیری از انتشار کرونا و کاستن از صدمات و خسارت‌های انسانی و اقتصادی آن است تا جایی که درمان قطعی برای آن پیدا شود. سید حسن نصرالله با بیان اینکه پیشگری گزینه خوبی برای شرایط پیش‌آمدهاست، از شهروندان لبنانی خواست که تا جایی که می‌توانند به دستورالعمل‌های اعلام شده به منظور جلوگیری از کرونا عمل کنند. وی اظهار داشت که در مقطع کنونی آنچه بدان نیاز داریم همکاری در این نبرد است و ما باید با روحیه اخلاقی به مقابله با کووید ۱۹ بپردازیم.

دبیر کل حزب‌الله گفت که در این نبرد هیچ مانعی نیست که کسی زبان به انتقاد بگشاید ولی باید از به‌گارگیری زبانی که منجر به ایجاد کینه و نفرت می‌شود، بپرهیزد؛ چرا که ما در برابر نبرد انسانی قرار داریم و ما در این نبرد وظایف دینی، شرعی، اخلاقی و ملی داریم که باید به آن‌ها عمل کنیم. او گفت که عمل به تدابیر و دستورالعمل‌های مربوط به ویروس کرونا نه مستحب بلکه که واجب شرعی است و نمی توان به آن‌ها عمل نکرد. سید حسن گفت که این دستورات باید موبه‌مو اجرا شود تا بتوان این ویروس را شکست داد. دبیر کل حزب‌الله در ادامه توصیه‌های خود در باره کرونا گفت: «وظیفه شرعی هر شخص این است که جان خود و خانواده‌اش را حفظ کند و هر کسی که از این وظیفه و عمل بدان عدول کند، مرتکب یکی از گناهان کبیره شده است».

او گفت که در نبرد با کرونا نیاز به شفافیت و صداقت است و هرکسی که احساس می‌کند کرونا گرفته یا علایمش را دارد، باید حقیقت را بگوید یا به بیمارستان برود و درمان را شروع کند و قرنطینه را شروع کند. سید حسن نصرالله به فتوای یکی از مراجع در قم اشاره کرد که گفته بود هرکسی کرونا را به دیگری منتقل کند و فرد مبتلا فوت کند، باید دیه فرد را بپردازد. از این رو به هیچ وجه نباید در این قضیه کذب گفت و واقعیت را کتمان کرد. او گفت که وزارت بهداشت لبنان در تعامل با کرونا شفاف و صادق بوده و اخباری که در مورد کتمان واقعیت و آمار دقیق از سوی حزب‌الله و وزارت بهداشت گفته می‌شود، کذب است و صحت ندارد. سید حسن نصرالله از این وزارت خانه خواست به کار خود با روحیه‌ای که تاکنون از خود نشان داده ادامه دهد.

او به اقدامات مقامات آمریکایی و انگلیس اشاره کرد و گفت که ترامپ و مقامات انگلیس در اعلام آمار کرونا شفاف نبودند و ترامپ حتی تلاش کرد که خطر کرونا را ناچیز نشان دهد. ترامپ در قضیه کرونا بزرگترین دروغ‌گو است دبیر کل حزب‌الله لبنان ادامه داد: «در نبرد کرونا، بزرگترین دروغ‌گو بر روی کره خاکی ترامپ و تیم او است». سید حسن به اظهارات مقامات آمریکایی در خصوص پیشنهاد کمک به ایران نیز اشاره کرد و گفت که ایران نیازی به کمک آمریکا برای مقابله با کرونا ندارد بلکه آنچه این کشور باید بدان عمل کند، لغو تحریم‌هاست.

سید حسن نصرالله به شماتت رسانه‌های عربی در خلیج فارس علیه ایران و مقامات این کشور در مقابله با کرونا نیز اشاره کرد و گفت که این کار زشتی است؛ چرا که خیلی از آن در خط مقدم مقابله با این ویروس مبتلا شده‌اند و شماتت آن‌ها کار خوبی نیست. او به لبنانی‌ها توصییه کرد که در خانه بمانند؛ چرا که بهترین تدبیر لازم برای جلوگیری از این ویروس قرنطینه خانگی است. باید از خروج بی‌جهت از خانه اجتنبا کرد مگر برای انجام کارهای ضروری. او همچنین از مردم خواست که در خانه نماز بخوانند و از برگزاری مراسم شادی و سرور و دینی حتی مراسم تشییع شهدا اجتناب کند. 


فارس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
استاد فرشچیان؛ سفر از بوم خاک به بزم ملکوت +جزئیات و محل خاکسپاری
6900 میلیارد تومان سود به حساب سهامداران واریز شد
نرخ نان در تهران 52 درصد و در شهرستان 42 درصد زیاد شد
دیپلماسی سازنده و عبور از تهدیدات تصاعدیابنده
زلنسکی: هیچ بخشی از خاک اوکراین را به روسیه نمی‌دهیم
تاج: اگر در ورزشگاهی شعار نژادپرستانه سرداده شود داور باید پایان مسابقه را اعلام کند
پیشنهاد پوتین به ترامپ: با واگذاری شرق اوکراین، جنگ متوقف خواهد شد
پلیس فتا: «جراح قلابی» را شناسایی کرده و گزارش دهید +سایر مشخصات
جهانگیر: دستور قوه قضائیه به دادگستری‌های مرزی برای تأمین تسهیلات رفاهی زائران ابلاغ شد
تمرکز سلیمی بر تیم ملی؛ رضازاده به فدراسیون بازگشت
آتش‌سوزی مهیب در انبار کالای گمرک منطقه ویژه اقتصادی کاوه ساوه
جنگ فراترکیبی!
عوامل رژیم صهیونیستی قصد داشتند چه اقداماتی در راهپیمایی اربعین انجام دهند؟
روایت جالب شفای دست استاد فرشچیان توسط امام رضا(ع) + فیلم
آتش جدید در خط حمله استقلال
از 450 مسافر قطار تهران به کرمان، 30 نفر مصدوم شدند
پوتین و ترامپ جمعه آینده در آلاسکا با یکدیگر دیدار می‌کنند
ارزش 200 هزار دینار عراق معادل 11 میلیون تومان برای زائران اربعین
اولین واکنش وزارت خارجه ایران به توافق آذربایجان و ارمنستان و راه‌اندازی کریدور زنگزور
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(66)؛ «بلداجی»
تلاش واشنگتن برای توقف شورای امنیت درباره اشغال کامل غزه
شورای امنیت جلسه اضطراری «اشغال غزه» را به یکشنبه موکول کرد
«کریدور زنگزور»؛ مسیر تازه یا دام ژئوپلیتیکی برای ایران؟
پایان کار طارمی در اینتر؟ مقصد بعدی شاید لیگ برتر انگلیس
پزشکیان: عملکرد رسانه‌ها در جنگ 12 روزه توانست ایران را در سطح جهان مطرح کند
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 18 مرداد
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 18 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
قرعه‌کشی خودروهای وارداتی فردا برگزار می‌شود +جزئیات
آلاسکا میزبان پوتین و ترامپ؛ یخبندان یا گشایش؟!
جاده ترامپ و اختناق ایران؟
وقتی مجری الجزیره عضو پارلمان اسرائیل را ادب می‌کند
هشدار آمریکا به شهروندان: از اماکن مرتبط با اسرائیل در امارات دوری کنید
آتش‌سوزی گسترده در کالیفرنیا /هزاران نفر خانه هایشان را ترک کردند+ فیلم
نماینده فلسطین در سازمان ملل: اسرائیل به دنبال اجرای طرح خبیث در غزه است
گفت‌وگوی تلفنی پوتین و مودی
گره مذاکرات مستقیم ایران و FATF بعد از 6 سال باز می شود
شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد
ونس: برنامه‌ای برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین نداریم
کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت
دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس: اسرائیل تهدیدی برای امنیت و ثبات منطقه است
دفتر نتانیاهو ادعای بگو‌مگوی لفظی با ترامپ را تکذیب کرد
راهپیمایی میلیونی دوباره یمنی ها در حمایت از مردم غزه
شبکۀ ان‌بی‌سی‌نیوز آمریکا: اسرائیل با همه‌گیری جاسوسی برای ایران روبه‌رو شده است+فیلم
جاده ترامپ و اختناق ایران؟!
لوکاشنکو: ترامپ خیلی وراج است
بلومبرگ: تماس ترامپ و مودی درباره پاکستان روابط آنها را تیره کرد
ایران طرح رژیم صهیونیستی برای اشغال غزه را به شدت محکوم کرد
اشغال غزه؛ از فاجعه انسانی تا خودکشی استراتژیک اسرائیل
ادعای نتانیاهو: قصد اشغال نظامی غزه را نداریم
گزارش تصویری | رشد نیروگاه های خورشیدی
X
آگهی تبلیغاتی