×
سیاسی
شناسه خبر : 44636
تاریخ انتشار : یکشنبه 1398/12/18 ساعت 17:13

رئیس اداره بهداشت و امداد نیروی زمینی ارتش اظهار کرد:

هیچ مورد ابتلا به کرونا در پادگان‌های نزاجا نداشته‌ایم

ارتش جمهوری اسلامی بخصوص نیروی زمینی با تشکیل قرارگاه زیستی و در جلسات متعدد تمام دستورالعمل‌های مبارزه با کرونا، پیشگیری و درمان را در دستورکار قرار داد.

امیر سرتیپ دوم بهزاد موذنی رئیس اداره بهداشت و درمان نیروی زمینی ارتش با اشاره به اقدامات صورت گرفته از سوی نیروی زمینی برای مقابله با گسترش ویروس کرونا و درمان بیماران مبتلا به این ویروس، اظهار داشت: وی افزود: براساس اعلام نیاز مرکز ملی مبارزه با کرونا در وزارت بهداشت از ستاد کل نیروهای مسلح درخواست شد که ما در شهر قم به کمک تیم‌های درمانی برویم و بر همین اساس بیمارستان ۵۰ تخته خوابی صحرایی در شهرک پردیسان قم برپا کردیم. در این بیمارستان متخصصان عفونی، عمومی، تب اورژانس و متخصصین بهداشت محیط، همچنین کادر پرستاری و کادر درمانی حضور دارند و آماده پذیرش بیماران هستند.

رئیس اداره بهداشت و امداد نیروی زمینی ارتش خاطرنشان کرد: در سایر شهرها نیروی زمینی آمادگی کمک به شبکه بهداشت و درمان را دارد اما به صورت رسمی بیمارستان‌ خانواده و بیمارستان هاجر نیروی زمینی ارتش در تهران به بیماران مبتلا به ویروس کرونا اختصاص یافته‌اند که مردم می‌توانند مراجعه کنند. امیر موذنی اضافه کرد: البته دیگر بیمارستان‌های نیروی زمینی ارتش نیز در سایر نقاط کشور پذیرنده بیماران مشکوک به کرونا هستند و اگر مشخص شود که این افراد به کرونا مبتلا هستند به مراکز اعلام شده از سوی وزارت بهداشت ارجاع داده می‌شوند.

وی درباره آخرین آمار بیماران بستری شده در بیمارستان‌های نیروی زمینی ارتش نیز، گفت: بر اساس آخرین آمار ۱۲ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان خانواده ارتش و هشت نفر در بیمارستان هاجر بستری هستند، البته مراجعات بسیاری داشته‌ایم که با انجام معاینه مشخص شده که مبتلا به کرونا نبوده و پس از سپری شدن دوره درمان مرخص شده‌اند. رئیس اداره بهداشت و امداد نیروی زمینی ارتش با اشاره به آمادگی نیروی زمینی ارتش برای برپایی بیمارستان صحرایی در دیگر استان‌های کشور، گفت: نیروی زمینی ارتش آمادگی کامل دارد تا در صورت نیاز و اعلام ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا در دیگر مناطق مورد نیاز نیز بیمارستان‌های صحرایی برپا کند.

امیر موذنی با تاکید بر اینکه تاکنون هیچ مورد مبتلا به کرونا در پادگان‌ها و مراکز آموزشی نیروی زمینی ارتش نداشته‌ایم، افزود: در هیچ پادگانی هیچ مورد مشکوکی نداشته ایم و هر شخصی که علائمی داشته مورد معاینه قرار گرفته و کلاً دو بیمار نظامی بستری داشتیم که حالشان خوب است، چون در ورودی پادگان‌ها از ورود افراد مشکوک جلوگیری می‌کنیم. وی تصریح کرد: نیروی وظیفه و پایور در بسیاری از قسمتها کاهش یافته و آسایشگاه‌های مجزا برای آنها در نظر گرفته شده است، افرادی که کمترین علائمی داشته باشند از سایرین جدا و تا زمانی که سلامتشان مشخص نشود با افراد دیگر در تماس نخواهند بود و نگرانی در این خصوص وجود ندارد.

کارکنان وظیفه، امانتی هستند که جانشان برای ما بسیار اهمیت دارد و مراقبشان هستیم. رئیس اداره بهداشت و امداد نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه طبق دستورالعمل‌ها با مواد شوینده، به صورت دستگاه‌های مه پاش و فردی آسایشگاه‌ها و خودروها را ضد عفونی می‌کنیم، اظهار داشت: در بیمارستان هاجر که پذیرنده بیماران کرونایی است آمبولانس‌ها و خودروها قبل از خروج ضد عفونی کامل می‌شوند و از سلامت خودرو مطمئن می‌شویم و بعد خودرو می‌تواند از بیمارستان خارج شود. امیر موذنی گفت: از روز اول تولید لباس‌های یکبار مصرف محافظتی کارکنان، ماسک و مواد شوینده و ضدعفونی برای ضدعفونی کردن آسایشگاه‌ها و پادگان‌ها آغاز کرده‌ایم .

بنابراین دستورالعمل‌های مراقبتی برای افرادی که وارد ارگان‌های نظامی می‌شوند اجرا می‌شود. وی با بیان اینکه در ورودی پادگان‌ها و خانه‌های سازمانی، هر فردی که علائم مثبت داشته باشد از ورود او ممانعت به عمل می‌آید، افزود: علاوه بر آن به صورت وسیع بحث رفع آلودگی‌ها را در سطح مراکز عمومی و شهرها انجام می‌دهیم. رئیس اداره بهداشت نیروی زمینی ارتش تاکید کرد: تلاش داریم نگرانی و ترس مردم را با اطلاع رسانی و آموزش تبدیل به آگاهی کنیم، زیرا ترس و استرس سیستم ایمنی بدن را ضعیف‌تر کرده و افراد را مستعد بیماری می‌کند.

امیر موذنی تصریح کرد: توصیه من به هموطنان عزیز این است در این هفته که در اوج این بیماری هستیم از منازل خود خارج نشوند و در منزل اصول بهداشتی را رعایت کنند زیرا هر ترددی می‌تواند تعداد زیادی را به این ویروس مبتلا کند. وی گفت: هموطنان عزیز ترسی از این بیماری نداشته باشند و مطمئن باشند اگر بهداشت فردی را در منازل رعایت کنند و ترددهای غیرضروری را کنار بگذارند بیشترین کمک را به خود و شبکه بهداشت کشور کرده‌اند.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
خاموشی طولانی؛ قطع جریان برق به 4 ساعت رسید
نگرانی و تردیدهای مردمی در ارمنستان نسبت به قرارداد جدید با باکو
پاسخ محسنی اژه‌ای به درخواست‌ آزادی زندانیان سیاسی
«قصه پری» از میلان جایزه گرفت
قیمت خودرو امروز 19 مرداد 1404
عراقچی: از زمان تشکیل دولت پزشکیان، ایران سه بار در معرض جنگ قرار گرفت + فیلم
قیمت دلار امروز یکشنبه 19 مرداد 1404
تهدید حزب اسموتریچ به ساقط کردن کابینه نتانیاهو
طرح خلع سلاح؛ حلقه تکمیلی زنجیره اشغالگری و بی‌ثبات‌سازی
مقام حزب‌الله: توافق جدید به نفع اسرائیل است
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 19 مرداد 1404
تحکیم دیکتاتوری؛ مسیر حرکت ترامپ
اربعین؛ تداوم نهضت در میدان بیداری
کشف فعالیت غیرقانونی مزرعه رمزارز مخفی شده در استادیوم اهواز
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(67)؛ «بسطام»
خندانی: برگه سبز مالکیت خودرو «سند رسمی انتقال مالکیت» نیست
چه اتفاقی در زنگزور برای ایران افتاد؟
وزیر بهداشت ایران: در ایران حتی یک مورد فلج اطفال هم گزارش نشده است
عوامل ساختاری نفوذ
تسهیلات ویژه برای نصب پنل‌های خورشیدی در مسکن مهر
پزشکیان: آثار فرشچیان آینه‌ای تمام‌نما از عشق،‌ ایمان و شکوه فرهنگ ایران اسلامی بود
قدرتی برای تضعیف سلاح مقاومت وجود ندارد
دفاتر اسناد رسمی مجازی و سامانه جامع اجرای اسناد راه‌اندازی می‌شود
پوستر باشگاه استقلال برای بازی سوپرجام منتشر شد
آتش‌سوزی مهیب در موکب مرز مهران؛ یک زن جان باخت + فیلم
لبنان در آستانه یک جنگ ویرانگر داخلی
وزیر کار: یارانه 3 دهک حذف می‌شود +یارانه
بیانیه مشترک وزرای امور خارجه کشورهای غربی در مورد عملیات نظامی رژیم اسرائیل در غزه
از زنگزور تا جاده ترامپ؛ گره ژئوپلیتیکی جدید قفقاز
جزئیات محل خاکسپاری استاد فرشچیان بر اساس آخرین وصیت او +تصویر وصیت‌نامه
قضاوت 2 داور ایرانی در جام جهانی فوتسال زنان
برنج ایرانی کیلویی 250، اما در بازار 400 هزار تومان!
رهبر معظم انقلاب با تمدید عضویت اعضای هیات‌امنای کمیته امداد موافقت کردند
پیشنهاد تداوم شناورسازی ساعت کاری ادارات تا 15 مهرماه برای کاهش ترافیک تهران
26 مصدوم و یک فوتی در اثر تصادف رانندگی در پارس‌آباد
رسوایی انگلیس؛ تهدید زیست‌محیطی و امنیت هسته‌ای جهانی
نایب قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی ایران در رقابت‌های رومانی
ترامپ معاون نماینده بعدی آمریکا در سازمان ملل را انتخاب کرد
موج بازگشت زائران اربعین آغاز شد
وزیر جهاد پاداش 150 میلیون تومانی مدیریت جنگ را تکذیب کرد
قالیباف: شهدای رسانه، منبع قوت نگاه و قلم ما هستند
حمله معترضان اسرائیلی به پخش زنده شبکه 13 اسرائیل و درخواست پایان جنگ غزه + فیلم
شهادت یکی از مجاهدان پلیس در حمله اشرار مسلح در سراوان
نوراینفو | نگاهی به زندگی و آثار زنده‌یاد محمود فرشچیان
محمد صلاح خواستار توضیح درباره شهادت «پله فلسطینی» از یوفا شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 19 مرداد
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 19 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
برگزاری سومین مدرسه تابستانه چین
سخنگوی وزارت خارجه روسیه: صلح آذربایجان و ارمنستان باید بدون مداخلات خارجی باشد
امانوئل ماکرون تهدید به مرگ شد
X
آگهی تبلیغاتی