×
فرهنگی
شناسه خبر : 43828
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1398/12/08 ساعت 22:24

شیوع کرونا در آمریکا با 28 میلیون نفر بدون بیمه فاجعه‌بار خواهد بود

یک رسانه آمریکایی با اشاره به اینکه 28 میلیون نفر در آمریکا فاقد خدمات بیمه هستند شیوع ویروس کرونا در این کشور را فاجعه‌بار دانسته است.

 یک رسانه آمریکایی در گزارشی با اشاره به اینکه ۲۸ میلیون نفر در آمریکا از بیمه خدمات درمانی برخوردار نیستند به بررسی تبعات فاجعه‌بار شیوع ویروس «کرونا» در این کشور پرداخته است. پایگاه «تروث‌اوت» نوشته صرفنظر از تلاش‌های «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا برای کوچک‌نمایی خطر ویروس کرونا این کشور از تبعات شیوع این بیماری مصون نخواهد بود. کارشناسان مرکز پیشگیری بیماری‌ها در آمریکا چند روز پیش هشدار دادند که آمریکا دیر یا زود با شیوع جدی این بیماری مواجه خواهد شد. تروث‌اوت نوشته اینکه چهارشنبه شب اعلام شد فردی که در کالیفرنیا بدون سفر برون‌مرزی یا داشتن تماس نزدیک با یک فرد مبتلا به ویروس به علائم این بیماری مبتلا است نشان‌دهنده این است که این بیماری شروع به چرخیدن در داخل آمریکا کرده است.

این رسانه نوشته است: «اگر اینطور باشد، اثرات عظیمی نه فقط روی نظام سلامت کم‌رمق آمریکا بلکه روی زیرساخت‌های سیاسی و اقتصادی این کشور بر جا خواهد گذاشت.» رسانه آمریکایی نوشته نزدیک به ۲۸ میلیون آمریکایی فاقد بیمه سلامت هستند. این رقم از زمان به قدرت رسیدن دونالد ترامپ به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا هر ساله افزایش یافته است/ تروث‌اوت نوشته میلیون‌ها نفر دیگر از آمریکایی‌ها هم که بیمه‌های سلامت دارند از خدمات اندک بیمه بهره‌مندند و بخش اعظمی از آنها به اندازه‌ای که لازم است به پزشک مراجعه نمی‌کنند. رسانه آمریکایی نوشته در صورتی که مردم فقیر و فاید خدمات بیمه در مراکز درمانی مناسب تحت درمان قرار نگیرند سایر اقشار جامعه را به سرعت مبتلا کرده و شیوع بیماری را تسریع می‌کنند.

در ادامه آمده است: «در صورتی که بخش عظیمی از جمعیت توان دسترسی به پزشک را نداشته باشند (چه از بیم ورشکست شدن به دلیل هزینه‌های سنگین درمان و چه از بیم احتمال اخراج از کشور توسط دولت با معرفی خودشان به نظام سلامت- جلوگیری از شیوع منطقه‌ای آن بیماری امکان‌پذیر نخواهد بود.» در روزهای گذشته عدم آمادگی دولت ترامپ برای مقابله با ویروس کرونا هم به شدت مورد انتقاد محافل سیاسی در این کشور قرار گرفته است. «نانسی پلوسی»، رئیس‌ مجلس نمایندگان آمریکا روز گذشته (چهارشنبه/ ۷ اسفند) پاسخ دولت آمریکا به بیماری کرونا را «خجالت‌آور» و «کم‌رمق» توصیف کرد. ترامپ برای مقابله با این ویروس مرگبار ۲.۵ میلیارد دلار بودجه درخواست کرده، اما نمایندگان دموکرات گفته‌اند محافظت از آمریکایی‌ها در برابر کرونا نیازمند ۸.۵ میلیارد دلار بودجه خواهد بود. نانسی پلوسی گفت: «[پاسخ ترامپ به کرونا] خجالت‌آور است. او حالا پیشنهادی را مطرح کرده که برای مقابله با این ویروس بسیار ضعیت و کم‌رمق است. ما برای ایبولا ۵ میلیارد دلار هزینه کردیم.»

او در ادامه گفت: «او کار را بسیار دیر و کم‌رمق شروع کرده است. جای امیدواری است که می‌توانیم این فوت وقت را جبران کنیم ولی لازم است آدم‌های حرفه‌ای و منابع کافی داشته باشیم و برای مردمی که به کشورمان برمی‌گردند از تاکتیک‌های هراس استفاده نکنیم.» پیش از این سایر نمایندگان کنگره آمریکا هم سیاست‌های ترامپ برای مقابله با کرونا را مورد انتقاد قرار داده بود. به عنوان مثال، «میت رامنی»، نماینده جمهوری‌خواه مجلس سنای آمریکا روز سه‌شنبه گفته که کشورش آمادگی مناسبی برای مقابله با شیوع ویروس کرونا ندارد. رامنی در جلسه‌ای پشت درهای بسته در کنگره از «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا بابت کوچک‌نمایی نگرانی‌ها درباره شیوع این بیماری انتقاد کرد. ترامپ در دهلی نو به خبرنگاران گفته بود که اوضاع این بیماری در آمریکا «تحت کنترل» است و این بیماری، مسئله‌ای است که به زودی رفع خواهد شد.

میت رامنی که عضو کمیته بهداشت، آموزش و کار مجلس سنای آمریکا است گفت دولت آمریکا اقدامات کافی را برای آماده شدن جهت مقابله با شیوع این بیماری انجام نداده است. او گفت: «من از اینکه ما چه اندازه برای همه‌گیری این بیماری هم از لحاظ تجهیزات ایمنی و هم از لحاظ دستگاه‌های پزشکی برای کمک به مبتلایان آمادگی داریم، مأیوس هستم.» رامنی اضافه کرد: «در مرحله کنونی، فکر می‌کنم سرمایه‌گذاری ما پایین‌تر از حد لازم برای شرایطی است که ممکن است جدی شود. به نظرم باید از همه منابعمان استفاده کنیم.»


فارس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
علی لاریجانی: همواره در کنار مردم عزیز لبنان خواهیم بود
نیمیتز پس از 5 سال در بحرین؛ واشنگتن بدنبال چیست؟
نقشه قدرت آسیا منتشر شد ؛ تراکتور در کنار غول‌های غرب قاره
اربعین؛ محک صداقت و آینه مسئولیت
نتانیاهو: مردم اسرائیل تصمیم خواهند گرفت که این آخرین دوره نخست‌وزیری من باشد یا خیر
پرونده مبهم اسرای اسرائیلی؛ بن‌بست در مذاکرات با حماس
روایت موشک‌های ایرانی در جنگ 12 روزه؛ خرمشهرها در پیش است!
وضعیت آب و هوا امروز چهار شنبه 22 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
سیاست‌نامه | ماموریت لاریجانی برای به‌روزرسانی راهبرد امنیت ملی
از جنگ 12 روزه تا احیای دیپلماسی هسته‌ای
پول‌های جدید از چه تاریخی در معاملات استفاده می‌شوند؟
داستان تلخ مرگ شیدا کاردگر 15 ساله در بابل/ چه کسی او را کشت؟
رویارویی آبی‌پوشان با رونالدو تحقق می یابد؟
مرکز آمار: با افزایش تورم، نرخ زاد و ولد هم کاهشی شد
«پیرپسر» با رقمی کم سابقه دومین فیلم پرفروش سال شد
حمایت گسترده شماری حقوقدان ایرانی از گزارشگر ویژه سازمان ملل
ساپینتو: سه سال محرومیت من باورکردنی نیست/ منتظر تکمیل تیم هستم
توافق سرمربی پرسپولیس با جذب بازیکن خارجی برای خط حمله
پرمصرف ترین مشترک برق کشور شناسایی شد
وزیر دفاع: اقدامات دشمن را لحظه به لحظه زیر نظر داریم
چهارمین قربانی قاتل سریالی/این بار خانواده‌اش به خاک و خون کشیده شد
محل دیدار استقلال و تراکتور مشخص شد
افتخارآفرینی ایرانی‌ها در جشنواره‌های جهانی/ داوری دو فیلمساز و اکران یک فیلم در ایرلند
آیا اسرائیل و ایران در آستانه دومین رویارویی مستقیم قرار دارند؟
امکان استفاده از سپرده‌های ارزی به‌عنوان وثیقه وام‌های بانکی فراهم شد
هشدار انگلیس به اروپا در مذاکرات آلاسکا/ خویشتنداری کنید!
هشدار قطعه‌سازان به روش قیمت‌گذاری خودرو
محل دقیق دیدار «ترامپ» و «پوتین» اعلام شد/زلنسکی دعوت نیست!
پوتین مانع اجرای معامله ترامپ و آذربایجان–ارمنستان خواهد شد؟
ورود هیئت حماس به قاهره برای گفت‌وگو درباره آتش‌بس در غزه/تشکیل کمیته‌ای برای اداره غزه
افشاگری شبکه سی‌ان‌ان درباره فشارهای اسرائیل بر خبرنگاران غربی
پلی‌آف لیگ قهرمانان آسیا/ سپاهان شکست خورد و از صعود بازماند
گام های شیدایی ؛ تصاویری از راهپیمایی اربعین
رسانه‌های اسرائیل: همه جهان علیه ما متحد شده‌اند
اسلامی: ترور دانشمندان هسته‌ای باید با جدیت از سوی آژانس بین المللی محکوم شود
نیمار بعد از 3 سال رکوردی بی‌سابقه را به نام خود ثبت کرد
اعتراض در لاهه/ سفارت رژیم صهیونیستی به رنگ خون در آمد
باقرزاده طلا گرفت و سلام نظامی داد+ فیلم
پزشکیان راهی ارمنستان می شود
وزیر اطلاعات دولت روحانی، در پی سکته مغزی بستری شد
حجت‌الاسلام خطیب: دفاع مقدس 12 روزه، جهان را مبهوت کرد
خسروپناه: افزایش سن جذب معلمان پیگیری می شود
هشدار هواشناسی برای سه استان شمالی کشور
امکان شنود تماس‌های تلفنی از راه دور با هوش مصنوعی
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
بازگشت بیش از 17 هزار زائر اربعین به کشور با 145 پرواز
حمله پهپادی یمنی‌ها به بندر اشغالی ایلات
خبر کمبود برنج در بازار تکذیب می‌شود
رئیس جمهور: پزشکان برای ایجاد تغییر و پیشرفت منتظر دولت نمانند
ترامپ کمک‌های هوایی به غزه جدی نگرفته است
X
آگهی تبلیغاتی