×
سیاسی
شناسه خبر : 43656
تاریخ انتشار :

سندرز به دنبال بازگرداندن سفارتخانه آمریکا به تل‌آویو

سناتور آمریکایی پیشتاز در جمع نامزدهای حزب دموکرات از تصمیم خود برای بازگرداندن سفارتخانه ایالات متحده به تل‌آویو، در صورت پیروزی در انتخابات ریاست‌جمهوری گفت.

«برنی سندرز» سناتور ۷۸ ساله و نامزد پیشرو دموکرات در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا می‌گوید در صورتی که در ماه نوامبر به عنوان رئیس‌جمهور ایالات متحده برگزیده شود، برای بازگرداندن سفارت این کشور در فلسطین اشغالی از شهر «بیت‌المقدس» به تل‌آویو اقدام خواهد کرد.

سندرز بامداد امروز (چهارشنبه) طی صحبت‌هایی در برنامه مناظره نامزدهای حزب دموکرات، در پاسخ به سوالاتی درباره سیاست‌های وی در قبال رژیم صهیونیستی، به عنوان یک سناتور یهودی گفت: «[بازگرداندن سفارت به تل‌آویو] چیزی است که ما در نظر خواهیم گرفت».

به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل»، وی با نژادپرست توصیف کردن «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، افزود: «چیزی که اکنون اعتقاد دارم، این است که با وجود بی‌بی نتانیاهو در اسرائیل، شما یک نژادپرست مرتجع دارید که آن را می‌گرداند».

سندرز البته در راستای سیاست بدون تغییر آمریکا در حمایت از رژیم صهیونیستی، افزود: «سیاست خارجی ما در خاورمیانه باید درباره حمایت کامل از استقلال و امنیت اسرائیل باشد، البته نباید از درد و رنج مردم فلسطینی نیز غافل شد».

این سناتور آمریکایی با تاکید بر لزوم حمایت از فلسطینی‌ها، همزمان با حمایت از صهیونیست‌ها، توضیح داد: «ما باید سیاستی داشته باشیم، که فلسطینی‌ها و آمریکایی‌ها را کنار هم آورد. این منظور نیز در چارچوب مفهوم نزدیک کردن ملت‌ها در خاورمیانه به واقعیت می‌پیوندد».

وی پیشتر هم گفته بود به دلیل نگرانی از بستر ضد فلسطینی کنفرانس «کمیته روابط عمومی آمریکا و اسرائیل» (آیپک)، در این نشست حضور نمی‌یابد. (جزئیات بیشتر)

به نوشته این پایگاه خبری، «مایک بلومبرگ» دیگر نامزد یهودی از حزب دموکرات در این مناظره ضمن مخالفت با ایده سندرز برای بازگرداندن سفارتخانه به تل‌آویو، مدعی شد: «شما نمی‌توانید سفارت را برگردانید. ما نباید این کار را بدون گرفتن چیزی از دولت اسرائیل انجام می‌دادیم، ولی خب کاری است که انجام شده و باید همینطوری که هست رهایش کنید».

بلومبرگ همچنین از راهکار دو دولتی برای پایان دادن به مناقشات فلسطین-اسرائیل حمایت کرده و اظهار داشت: «فلسطینی‌ها باید [در آن سرزمین] ساکن شوند. مشکل اینجاست که شما دو گروهی از مردم را دارید که هر دو آنها فکر می‌کنند خدا این تکه از زمین را به آنها اعطا کرده است و جواب نیز مشخص است،‌ باید تقسیم شود».

وی در ادامه افزود: «به مرزهای اسرائیل کاری نباید داشت، بلکه باید برخی از مناطق ورای دیوار [حائل] را که در آنجا سکونتگاه‌هایی برای خود بنا داشته‌اند و نباید این کار را می‌کردند، عقب بنشیند».

دولت آمریکا به ریاست «دونالد ترامپ» طی سه سالی که از عمر آن گذشت، با حمایت بیش از حد از رژیم صهیونیستی، ابتدا قدس اشغالی را به پایتختی این رژیم جعلی و غاصب شناخت، سپس سفارتخانه خود را از تل‌آویو به این شهر منتقل کرد، حکومت صهیونیست‌ها بر جولان اشغالی را به رسمیت شناخت و نهایتاً با رونمایی از طرحی اشغالگرانه و تبعیض‌آمیز موسوم به «معامله قرن» شهرک‌های صهیونیست‌نشین در کرانه باختری و اراضی خصوصی فلسطینیان را به دیگر بخش‌های اراضی اشغالی فلسطین ضمیمه کرد.

برنی سندرز که اکنون در رقابت‌های درون‌حزبی حزب دموکرات صدرنشین است در دور قبلی انتخابات آمریکا در سال ۲۰۱۶ نیز آرای مردمی بیشتری نسبت به «هیلاری کلینتون» کسب کرده بود اما سرانجام با رای «موکلین غیرمتعهد»، این کلینتون بود که به عرصه انتخابات پا گذاشت و از دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور فعلی آمریکا شکست خورد.


فارس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نماینده اسکواش ایران یک قدم تا قهرمانی جهان فاصله دارد
توافقی به رنگ سلطه؛ اروپا در سایه آمریکا
سخنگوی دولت: چهارشنبه تعطیل نیست/ لایحه فضای مجازی علیه آزادی بیان نیست
کارگردان «جنگ ستارگان» گنجینه هنری‌اش را به نمایش می‌گذارد
برای شرکت در اجلاس روسای مجالس جهانی؛ قالیباف عازم ژنو شد
درخواست توبه تتلو در دست بررسی دادگاه
ترامپ: از ایران سیگنال‌های بدی دریافت می کنیم
رئیس‌جمهور مصر: کوچ اجباری فلسطینی‌ها خط قرمز ماست/رفح باید از سمت فلسطین نیز باز باشد
استرداد لایحه: شکست؟ عقب‌نشینی؟ یا حرکت به سمت حکمرانی گفت‌وگویی؟
تاکید پزشکیان بر ارتقای تعامل با کشورهای دیگر، بر مبنای منافع مشترک
موافقت رئیس‌جمهور با پس گرفتن لایحه مقابله با انتشار محتوای خبری خلاف واقع در فضای مجازی
ترامپ: کمک‌های امریکا به کودکان غزه دزدیده می‌شود!
«کلیشه‌های سیاسی» جان کودکان غزه را نجات نمی‌دهد
پیش‌فروش خودروی کوئیک GX_L از امروز آغاز شد
تعداد ثبت‌نام کنندگان اربعین در سامانه سماح از یک میلیون نفر گذشت! +لینک‌سایت
جولانی اولین انتخابات مجلس سوریه پس از سقوط اسد را بدون حضور مردم برگزار می‌کند!
نوراینفو | هنگام مراجعه به دادگاه یا دادسرا چه کنیم؟
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 6 مرداد 1404
مجلس در هفته منتهی به اربعین حسینی تعطیل شد
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
مرزهای شرقی برای ورود زائران اربعین 1404 فعال شد
اوباما خواستار اقدام فوری برای جلوگیری از قحطی در غزه شد
نورنما | آتش‌سوزی در هواپیمای بوئینگ 737
آموزش‌وپرورش: مدارس حق ندارند دانش‌آموزان با نمرات پایین را ثبت‌نام نکنند
شلاق اقلیمی
راز قتل مادر و دختر ساکن طبقه هفتم
کشورهای کوچک و گام‌های بزرگ
4 کشته در تیراندازی بازار معروف بانکوک +فیلم
آغاز دریافت کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی آموزش و پرورش +جزئیات
وزیر کار: همسان‌سازی حقوق بازنشستگان مردادماه انجام می‌شود
نورنما | علائم و درمان گرمازدگی
حسین ابرقویی با پرسپولیس به توافق رسید؛ امضای قرارداد به‌زودی انجام می‌شود
اتابک: خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ 12 روزه خارج از نوبت پرداخت می‌شود
دولت و آزمون مهم صداقت و شجاعت
عضو سابق منافقین پس از سال‌ها جنایت به سزای اعمالش رسید که بود؟
دستور اژه‌ای برای شناسایی عاملان حمله تروریستی به دادگستری زاهدان +عکس و فیلم حادثه
فریده شجاعی: شخصاً حسینی را دوست دارم و می‌خواستم بماند
قیمت خودرو امروز دوشنبه 6 مرداد 1404 +جدول
انتقاد شدید حجازی از مدیریت استقلال و از دست دادن حسینی
زلزله 4.9 ریشتری عسلویه بوشهر را لرزاند
مستند سازی جنایات و ثبت مستندات مربوط به تخلفات و جنایات بین المللی آغاز شده است+فیلم
پیش‌بینی دمای بالای 50 درجه در برخی مناطق کشور
تنها یک مانع برای پیوستن سرژ اوریه به پرسپولیس باقی مانده!+ عکس
قاتل در دادگاه پرونده الهه حسین‌نژاد: نمی‌خواستم او را بکشم، مرا جادو کرده بودند +عکس
اربعین را با بسته‌های اینترنتی ویژه و ارزان‌تر همراه اول تجربه کنید!
مداردیپلماسی | مذاکرات استانبول رونمایی از شمشیر بدون دسته اروپا
یکی از سرنشینان کشتی حنظله: هیچ تعهدی به تل‌آویو ندادیم
وزیر کشور: حدود یک میلیون افغانستانی به کشورشان بازگشتند +فیلم
یمن: مرحله چهارم محاصره دریایی رژیم صهیونیستی آغاز شد
کمک‌های ادعایی به غزه ممکن است باعث سقوط دولت نتانیاهو شود
X
آگهی تبلیغاتی