×
سیاسی
شناسه خبر : 43504
تاریخ انتشار : دوشنبه 1398/12/05 ساعت 16:49

مشاور رهبر انقلاب در مصاحبه با روزنامه فایننشال‌تایمز:

سردار دهقان: با آمریکا مذاکره نمی‌کنیم

مروز به مراتب شرایطمان از نظر نظامی نسبت به سه سال بهتر است و اگر دوباره ترامپ انتخاب شود در پنج سال آینده باز هم بهتر خواهیم شد.انتقام نهایی ترور شهید سلیمانی در طول زمان اتفاق خواهد افتاد، باهدف بیرون راندن آمریکایی‌ها از منطقه.

سردار «حسین دهقان» وزیر دفاع سابق ایران در مصاحبه با روزنامه انگلیسی فایننشال تایمز در پاسخ به سوالی درباره تحریمهای آمریکا، مشکلات اقتصادی ایران و تاثیر آن بر بودجه نظامی ایران گفت که بودجه دفاعی کشور و سازمانهای نظامی ایران کاهش نیافته است. وی گفت: «امروز به مراتب شرایطمان از نظر نظامی نسبت به سه سال پیش که "دونالد ترامپ" روی کار آمد در همه ابعاد بهتر است، از نظر تجهیزات، پرسنل و سازمانها و اگر دوباره ترامپ انتخاب شود در پنج سال آینده باز هم بهتر خواهیم شد.» مشاور مقام معظم رهبری در ادامه گفت: «از زمانی که داعش درست شد و ناامنی افزایش یافت ما از همه ظرفیتمان برای سازماندهی، آموزش و مشاوره به متحدانمان استفاده کرده‌ایم.»

فایننشال تایمز در ادامه با اشاره به ترور سردار قاسم سلیمانی توسط تروریستهای آمریکایی و تاثیر آن بر روی متحدان ایران در منطقه به نقل از سردار دهقان نوشت که ایران از توسعه برنامه موشکی خود و حمایت از متحدان خود عقب‌نشینی نخواهد کرد. وی در ادامه افزود، «با آمریکا به هیچ وجه مذاکره نمی‌کنیم هرچند که از یک جنگ همه جانبه نیز دوری خواهیم کرد.» سردار دهقان در ادامه مصاحبه همچنین تاکید کرده که سیاستهای ترامپ در نهایت به سود ایران خواهد شد چرا که باعث تقویت احساسات ضدآمریکایی می‌شود و این مساله باعث تقویت نیروهای متحد ایران در منطقه خواهد شد. وزیر سابق دفاع ایران اضافه کرد: «استراتژی ایران برای آنها هزینه دارد، برای ما هم هزینه دارد. اما چه کسی اکنون برنده است؟ امروز ما معتقدیم که نفوذ ما در منطقه علیرغم فشارهای آمریکا افزایش یافته است.

ما هرگز متحدان خودمان را در منطقه رها نمی‌‌کنیم. ما بازیگر نیستیم، ما انقلابی هستیم.» فایننشال تایمز در ادامه نوشت، از سردار دهقان درباره اتهامات آمریکا و اسرائیل مبنی بر اینکه ایران به حزب الله لبنان و شبه نظامیان عراقی کمک می‌کند تا موشک مونتاژ و تولید کنند گفت: «اگر آنها از ما کمک بخواهند ما کمک می‌کنیم.» وی در ادامه درباره بحث انتقام ایران از ترور سردار سلیمانی و خروج نظامیان آمریکایی از منطقه گفت، انتقام نهایی در طول زمان اتفاق خواهد افتاد، باهدف بیرون راندن آمریکایی‌ها از منطقه. اما تهران هیچ حمله‌ای علیه آمریکا انجام نمی‌دهد مگر اینکه پاسخ به اقدام آمریکا علیه ایران باشد.

سردار دهقان همچنین گفت که هیچ دلیلی نمی‌بینم به متحدانمان دستور دهیم اقدامی کنند اما آنها را از اقدام نیز منع نمی‌کنیم. وی در پایان تاکید کرد، «ایران به دنبال جنگ با آمریکا نیست اما مذاکره هم بی‌معنی است. واشنگتن فکر می‌کند ما در موضع ضعف هستیم و نیاز به مذاکره داریم. آمریکا می‌خواهد با ما مذاکره کند تا بگوید چرا شما موشک دارید؟ چرا در منطقه هستید؟ و چرا توانایی نظامی دارید؟ درباره اینها چه مذاکره‌ای می‌توانیم بکنیم؟»


فارس
نظرات

آخرین اخبار
کارنامه انتخاب رشته کنکور 1404 این هفته منتشر می‌شود
ژنرال آمریکایی، قربانی جدید توهمات ترامپ
کشف قمر جدید اورانوس باز
مهلت مجدد دو هفته‌ای ترامپ به پوتین
تلویزیون در مقابل شبکه نمایش خانگی؛ رقابت ناکام یا ناتمام؟
صدور کیفرخواست برای 20 متهم قاچاق سازمان‌یافته سوخت
ترامپ از اعزام نیرو به شهرهای تحت رهبری دموکرات‌ها خبر داد
آتلانتیک: حماس همچنان تا 20 هزار مبارز در اختیار دارد
تصادف زنجیره‌ای 7 خودرو در جاده‌های کردستان با 18 مصدوم
تغییر استراتژی چین در آغاز کمک نظامی به ایران درست است؟
افشای فساد مالی 11 میلیاردی کارگردان سریال علمی‌تخیلی «تسخیر»
نجات جوان مینابی از اعدام با کمپین حمایت رضا صادقی
اولین واکنش سرژ اوریه به بیماری اش؛ آیا او در تمرینات پرسپولیس می ماند؟
وزیر خارجه انگلیس با عراقچی درباره تعهدات هسته‌ای ایران چه گفتند؟
حذف پردرآمدها از دریافت یارانه کلید خورد؛ 3 میلیون نفر از دهک دهم حذف شدند
کاهش تدریجی محدودیت‌های برق در تهران در دستور کار
اقتصاد آلمان در مسیر رکود
جودو نوجوانان ایران بر قله آسیا ایستاد
واکنش سازمان ملل به تحریم‌های جدید آمریکا علیه دیوان کیفری بین‌المللی
استعفای دسته جمعی وزرای هلند در اعتراض به جنایات رژیم اسرائیل
جنجال دوباره بر سر تصویر جدید «ترامپ» + عکس
اعمال ممنوعیت تردد در جاده چالوس و آزادراه تهران - شمال از یکشنبه
وزیر دادگستری: تنظیم بازار و نظارت بر تأمین کالاهای اساسی در اولویت است
پای پیمانکاران آمریکا در کشتار غیرنظامیان غزه در میان است
درخواست ایران از سازمان ملل برای محکومیت حملات تروریستی گروه جیش‌العدل
تاریخ و زمان قرعه‌کشی جام جهانی 2026 در یک نگاه
کدام یک از گوشی‌های شیائومی به روز نخواهد شد؟
برکناری یک مقام ارشد نظامی در دولت ترامپ!
عراقچی: مستندسازی جنگ 12 روزه در دستور کار است
واکنش عربستان به بحران انسانی در غزه؛ جامعه جهانی دخالت کند
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 1 شهریور 1404 + وضعیت استان‌ها
برنامه مسابقات امروز 1 شهریور + پخش زنده
ونزوئلا و چالش مداخله‌گری ایالات متحده
آژانس بین‌المللی هسته‌ای: چندین انفجار در چرنوبیل رخ داده است
روش‌های طبیعی برای نرم کردن پوست خشک با ماسک‌های خانگی
هشدارپزشکان درباره عفونت ویروسی معروف به «سرماخوردگی چشمی»
تحولی جدید در روابط اسلام‌آباد و داکا؛ وزیر خارجه پاکستان به بنگلادش می رود
دکتر پزشکیان قهرمانی تیم ملی نجوم و اخترفیزیک ایران را تبریک گفت
گفت‌وگوی صریح و بی‌پرده با وزیر بهداشت + فیلم
هشدار عراقچی درباره منافع ملی ایران و تلاش اروپا برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک + فیلم
تسویه مطالبات گندمکاران، معلمان و فعالان حوزه دارو در دستور کار قرار گرفت
اجبار نصب پیام‌رسان‌های داخلی روی گوشی‌های هوشمند در روسیه
جنگ 12روزه برخی اولویت‌های ما را تغییر داد
افغانستان ادعای پاکستان درباره حضور داعش در این کشور را رد کرد
جزئیات نشست اهالی فرهنگ و هنر با معاون اول رئیس‌جمهور + فیلم
دستور وزیر ورزش برای پیگیری مفقودی 2 کوه‌نورد ایرانی در قرقیزستان
ترامپ: پوتین و زلنسکی توان کنار آمدن ندارند؛ شرکت در دیدار آنها را ترجیح نمی‌دهم
تحقیقات درباره اسناد محرمانه؛ حمله اف‌بی‌آی به خانه جان بولتون
استقلال یکی از بهترین تیم‌های تاریخ را تشکیل داد
آتشفشان دماوند فعال شد؟ + فیلم