×
فرهنگی
شناسه خبر : 42978
تاریخ انتشار :

هزینه حج قسطی شد

رییس سازمان حج و زیارت با اعلام این‌که ثبت‌نام حج تمتع 99 از نهم اسفندماه آغاز می‌شود، بدون اشاره به نرخ تمام شده حج، گفت: هزینه این سفر در دو قسط دریافت خواهد شد.

به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی حج، علی‌رضا رشیدیان ـ رییس سازمان حج و زیارت ـ  در جلسه شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت ـ با ارائه گزارشی از آخرین اقدامات حج ۹۹ گفت: یکی از مسائل مهم حج، موضوع هیأت پزشکی است که در روزهای گذشته دنبال شد و در نشست با هیأت پزشکی، هلال احمر و نهادهای مرتبط با این مسئله تصمیمات مناسبی اتخاذ شد.

وی با اشاره به اینکه هزینه قطعی حج آینده بزودی اعلام خواهد شد، از دریافت این هزینه در دو قسط خبر داد و افزود: با تشکیل کارگروه‌ها و برگزاری جلسات مختلف کارشناسی مباحث حج را پیگیری کرده‌ایم و طبق اعلام قبلی، نام‌نویسی حج ۹۹ از نهم اسفند ماه آغاز خواهد شد.

رییس سازمان حج و زیارت گفت: در مورد اجاره مسکن در مدینه منوره کارها انجام شده است ودر مکه مکرمه نیز ۸۵ درصد پیشرفت کاری داشتیم و همچنان به دنبال فراهم کردن شرایط بهتری برای زائران هستیم.

وی ادامه داد: درحوزه های تغذیه، تدارکات و حمل و نقل نیز اقدامات لازم انجام شده است. همچنین برای تهیه برخی اقلام درعربستان فراخوان سازمان حج در رسانه‌های رسمی این کشور منتشر شده و بزودی با حضور اعضای کمیسون تغذیه و تدارکات، مناقصه با شرکت‌های عربستانی برگزار خواهد شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعبدالفتاح نواب ـ نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی ـ نیز در این جلسه، حضور باشکوه مردم ایران اسلامی را در راهپیمایی ۲۲ بهمن ستود و گفت: مردم سلحشور کشورمان همزمان با چهلمین روز شهادت حاج قاسم سلیمانی و در پاسداشت رشادت‌های شهدای مقاومت با حضورحماسی خود در روز ۲۲ بهمن، پاسخ محکمی به دشمنان دادند و بار دیگر انقلاب اسلامی در برابر توطئه دشمنان واکسینه شد.

سرپرست حجاج ایرانی همچنین با توجه به نزدیک شدن روز انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از مردم خواست همچون روز ۲۲ بهمن بار دیگر برای کشورمان افتخار دیگری را به ثبت برسانند.

دراین جلسه حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسین رکن‌الدینی - معاون فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری - از کارگروه پیگیری مطالبات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با کارگزارن حج گزارشی ارائه کرد.

وی با بیان این‌که رهبرمعظم انقلاب اسلامی دراین دیدار ۱۴ مطالبه از کارگزاران حج و زیارت داشتند، افزود: دراین رابطه بحث برگزاری نماز جماعت در موسم حج در مساجد بویژه مسجدالحرام و مسجدالنبی (ص) در کارگروه بررسی شد و سایر موضوعات نیز به صورت جداگانه پیگیری خواهد شد.

در ادامه مصوب شد: نماز جماعت حجاج ایرانی در مسجدهای نزدیک به اقامتگاه‌های زائران و یا مسجدالحرام و مسجدالنبی برگزار شود.

همچنین مصوب شد که مقدمات حضور زائران در مساجد، مسجدالحرام و مسجدالنبی توسط عوامل اجرایی و فرهنگی فراهم شود و روحانیان و مدیران کاروان‌ها، زائران را به انجام این امر تشویق کنند.


خبرگزاری ایسنا
کلید واژگان
سازمان حج و زیارت
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
رییس جمهور شکایتی از هادی حیدری ندارد
آمادگی 3200 موکب ایرانی برای خدمات‌رسانی به زائران اربعین
رئیس‌جمهور: تعطیل کردن کشور برای حل بحران کم‌آبی پاک کردن صورت مسئله است
پورجمشیدیان: به اتباع غیرمجاز خدمات اربعین ارائه نمی‌شود
صرفه‌جویی 67 درصدی مصرف برق در حرم امام رضا(ع) +تصاویر
سهام عدالت در آستانه بازگشت به بورس قرار گرفت
رشد اقتصادی ایران در پیش‌بینی جدید IMF دو برابر شد
عذرخواهی هادی ساعی بابت بی‌احترامی به استاد پیرهادی
سفیر ایران در انگلیس: اگر اطمینان حاصل کنیم که مذاکره واقعی و صادقانه است، انجامش می‌دهیم
پایان «دیوانه کویر»؛ انهدام باند مسلح در عملیات مشترک پلیس
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 8 مرداد 1404 +جدول
قیمت خودرو امروز چهارشنبه 8 مرداد 1404 +جدول
ترامپ: فشار بر اسرائیل یعنی پاداش دادن به حماس + فیلم
دین و دانش؛ نیازمند روش های نو
محدودیت ارز اربعین برطرف شد
تعداد افرادی که در سامانه سماح ثبت‌نام کردند از یک میلیون و 400 هزار نفر گذشت +لینک‌سایت
خطر حلقه‌های ضعیف زنجیر
قیمت دلار و سایر ارز ها امروز چهارشنبه 8 مرداد 1404
ماجرای سیلی پدر مبینا نعمت‌زاده به پیشکسوت تکواندو و جنجال در فدراسیون
گزارش CNN از کاهش ذخایر رهگیرهای تاد آمریکا پس از جنگ 12 روزه +فیلم
لوئیز دیاز ستاره کلمبیایی لیورپول به بایرن مونیخ پیوست
صدور سند رسمی برای تخت‌جمشید، باغ ارم و دریاچه پریشان
اسرائیل بزرگ‌ترین دولت-ملت فاشیستی دوران ماست
داوطلبان علوم ورزشی دانشگاه‌ها بخوانند؛ جزئیات آزمون عملی در کنکور 1404
جُرم این است...؛ چرا تندروها ناگهان سراغ وزیر فرهنگ رفتند؟
قیمت بسته‌های اینترنت ایرانسل 50 درصد زیاد شد!
از رنجی که می‌بریم
قیمت جدید نان تافتون، بربری و لواش اعلام شد
قصاص، فرجام جنایت کودک‌کشی
صف‌های طولانی و سامانه‌های غیرفعال؛ مشکل کارت بانکی بازنشستگان
زلزله 8.8 ریشتری روسیه به 5 کشور هشدار سونامی داد! +عکس و فیلم
لیست کانال‌های مجاز فروش بلیت اربعین منتشر شد
بازنشستگان کشوری می‌توانند فیش حقوقی تیرماه خود را دریافت کنند
نوراینفو | چگونه به عادت بدِ غذایی کودکانمان «نه» بگوییم
فروش خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه متوقف شد
بارش‌ها در ایران 40 درصد کاهش داشته است
تعطیلی‌ها به مذاق دولت خوش نیامد!
جزئیات آزمون استخدامی آموزش و پرورش آخر هفته
بلومبرگ: تعرفه‌های ترامپ 2 تریلیون دلار به اقتصاد جهان ضرر می‌رساند
آینده‌ شغلی در تله هوش مصنوعی: فرصت یا تهدید؟
اسرائیلی‌ها خطاب به سرنشینان کشتی حنظله: «فلسطین وجود ندارد!» +جزئیات بدرفتاری صهیونیست‌ها
مجازات اجاره کارت بانکی اعلام شد؛ توقیف حساب در انتظار متخلفان
اولین فیلم از درگیری تروریست‌ها با مردم عادی داخل دادگستری زاهدان +عکس
به طور میانگین سالی 4200 موتوسوار فوت می‌کنند
«دیبا کارت» چه تاثیری روی اقتصاد زندگی خانواده‌های ایثارگر خواهد گذاشت؟
خسارت 1.5 میلیارد دلاری ایران به اسرائیل تایید شد
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(59) «بزمان»
سخنگوی دولت: استرداد لایحه فضای مجازی مصوب شد
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 8 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
فروش ویژه ایران‌خودرو با سه محصول جدید آغاز شد +لینک سایت
X
آگهی تبلیغاتی