×
سیاسی
شناسه خبر : 42636
تاریخ انتشار :

ملت بحرین مصمم به ادامه انقلاب است

رهبر شیعیان بحرین گفت: ملت بحرین برای ادامه انقلاب خود تا تحقق تمام مطالبه‌های عادلانه خود مصمم است و رژیم آل خلیفه راهی جز ادامه انقلاب جلوی ملت بحرین نگذاشته است.

آیت‌الله شیخ عیسی قاسم شامگاه پنج شنبه در مراسم سالگرد آغاز انقلاب بحرین در سالن همایش قدس در مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره) با اشاره به ترور سرداران شهید مقاومت اظهار کرد: شهیدان سردار قاسم سلیمانی و ابو مهدی المهندس مثل دو برادر بودند که در راه جهاد مقدس مبارزه می‌کردند، آمریکا از واکنش امت به ترور این شهیدان ناامید شد و ترور این دو شهید برای اراده امت اسلامی یک امتحان بود.

وی ادامه داد: شکل گیری انقلاب اسلامی براساس مبدا اسلام بود و این انقلاب در برابر استکبار همچون آتش فشان عمل کرد، آثار انقلاب به نقاط دور جهان هم رسیده است و این انقلاب یک انقلاب محلی نبود و ملت ایران با پشتیبانی از علمای صالح دست از اسلام نکشیدند.

رهبر شیعیان بحرین افزود: رهبری امام خمینی(ره) یک رهبری اعجاب برانگیز بود، نظام جمهوری اسلامی ایران براساس فرموده ایشان بر ضد دولت‌های استکباری است، پیروزی انقلاب به رهبری امام راحل در واقع پیروزی برای اسلام و بشریت بود.

آیت‌الله عیسی قاسم با اشاره به ویژگی‌های مقام معظم رهبری اظهار کرد: رهبری انقلاب اسلامی پس از امام خمینی(ره) به رهبر معظم انقلاب رسید، ایشان همچون امام راحل به دفاع از راه حق تاکید کردند و پیشرفت نظام جمهوری اسلامی در دوره مقام معظم رهبری متوقف نشد و ایشان رهبری با کفایت هستند.

وی ادامه داد: آمریکا و اسرائیل دشمن هستند و تنها دشمنی از این دو کشور انتظار می‌رود، آن‌ها طرح ظالمانه ای به نام معامله قرن را مطرح کردند که برخی از کشورهای عربی هم با آن‌ها در این طرح ظالمانه مشارکت دارند، باید به مقابله با آن برخاست، اگر امت اسلامی می‌خواهد عزت و کرامت خود را برگرداند، باید تک تک اعضای آن برای سرنگونی طرح معامله قرن تلاش کند.

رهبر شیعیان بحرین افزود: یکی از امتحان‌ها برای اراده امت اسلامی به خصوص ملت فلسطین، طرح معامله قرن است، متاسفانه شاهد بودیم نمایندگانی از برخی از کشورهای عربی در مراسم رونمایی از این طرح حضور داشتند؛ حکومت‌هایی که در طرح معامله قرن مشارکت دارند، خائن هستند.

آیت‌الله عیسی قاسم با اشاره به ویژگی‌های انقلاب بحرین اظهار کرد: این انقلاب شهدای زیادی داد، در حالی که ملت بحرین در انقلاب خود به صورت مسالمت آمیز عمل کردند و انقلاب آن‌ها یک انقلاب براساس عقل بود، این ملت برای مطالبه حقوق خود انقلاب کرد، با وجود پاسخ خشونت آمیز رژیم آل خلیفه به انقلاب، اما انقلاب بحرین باز هم مسالمت آمیز باقی ماند.

وی ادامه داد: رژیم آل خلیفه، حقوق سیاسی ملت بحرین و به تبع آن باقی حقوق این ملت را سلب کرد و این مساله دلیل شروع انقلاب 14 فوریه در سال 2011 میلادی بود، ملت بحرین برای ادامه انقلاب خود تا تحقق تمام مطالبه‌های عادلانه خود مصمم است و رژیم آل خلیفه راهی جز ادامه انقلاب جلوی ملت بحرین نگذاشته است.

رهبر شیعیان بحرین خاطرنشان کرد: در راه پیروزی شعار انقلاب بحرین در سال 2020 میلادی است، دعوت به بازگشت به دین، وجدان انسانی، عقل و قوانین بین المللی ویژگی این انقلاب بود.


خبرگزاری فارس
کلید واژگان
بحرینانقلاب
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
موشک‌های فتاح پیام اقتدار ایران را به هم پیمانِ جنگ افروزِ تل‌آویو ارسال کردند
آتش‌سوزی عمدی نفوذی‌ها در محوطه برج میلاد؛ تلاش ناکام برای ایجاد جنگ روانی
آمریکا پشت اسرائیل را خالی کرد!
اوتیسمی ها در صف خدمت سربازی در اراضی اشغالی!
رهبر معظم انقلاب: هرگز با صهیونیست‌ها سازش نخواهیم کرد
تماس فوری ترامپ با نتانیاهو پس از نشست امنیتی درباره ایران
تمدید ممنوعیت پروازها در ایران تا ساعت 14 امروز
پایان نشست اضطراری شورای امنیت ملی آمریکا؛ ایران محور اصلی گفتگوها
آغاز یازدهمین موج موشکی ایران؛ رژیم صهیونیستی در تیررس سپاه با عملیات وعده صادق 3 +فیلم
حضور گسترده مردم در میدان فلسطین تهران در محکومیت رژیم صهیونیستی+ فیلم
اعترافات خلبانان اف-35 ساقط‌شده رژیم صهیونیستی به زودی منتشر می‌شود
اصابت موشک‌های ایران به مقر موساد؛ سانسور رسانه‌ای رژیم صهیونیستی+ فیلم
دستگیری عوامل موساد توسط نیروهای مردمی+ فیلم
دستگیری شبکه تروریستی موساد در بهارستان؛ کشف مواد منفجره و تجهیزات پیشرفته
رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی و ویتکاف
دستگیری یک جاسوس تبعه خارجی از نیروگاه اتمی بوشهر+ فیلم
پاسخ به یک سئوال مهم ؛چرا ایران تسلیم نمی‌شود
بحران سوخت در رژیم صهیونیستی/ زد و خورد شهرک نشینان بر سر بنزین+ فیلم
انصارالله: همانند غزه، از ایران هم حمایت می‌کنیم
لیست جدید شهدای حملات ظالمانه رژیم صهیونیستی +اسامی شهیدان
آخرین آمار کشته های رژیم صهیونیستی در حملات موشکی ایران+ فیلم
واکنش مهدی قایدی به تجاوز رژیم صهیونی
تخلیه تهران یا ایران؟!
اختلالات اینترنت ناشی از حملات سایبری است
واکنش کاربران آمریکایی به توییت ترامپ درباره احتمال ورود به جنگ
دستگیری عوامل اسرائیل در زنجان/ کشف ‌پهپاد‌ از‌ خانه تیمی مزدوران
موج دهم پاسخ پرقدرت نیروهای مسلح ایران به سرزمین‌های اشغالی است +فیلم
جاده چالوس یک‌طرفه شد
از هشدار تا حمله: فاصله‌ای به‌اندازه یک دروغ
صهیونیست‌ها از ترس موشک‌های ایران در مترو می‌خوابند
بازدید شهردار تهران از آخرین وضعیت خدمت‌رسانی به شهروندان تهرانی
متن کامل پیام تصویری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران +فیلم
بیانیه سپاه پاسداران در خصوص موج دهم حملات موشکی ایران
اطلاعیه شماره 2 فرماندهی امنیت سایبری
هشدار کمبود سوخت در اسرائیل
نحوه فعالیت شعب بانک ها در شهر تهران اعلام شد
تصمیم شورای عالی بورس در خصوص فعالیت بورس‌ها طی سه روز کاری آینده
حمله موشکی ایران به «بت‌یام»: خسارات سنگین و احتمال فروپاشی 22 ساختمان
نوراینفو| هشدار شورای عالی امنیت ملی
انهدام 28 فروند هدف متخاصم/ شکار پهپاد هرمس با شلیک دقیق پدافند هوایی
شکار پهپادهای متخاصم اسرائیل در آسمان اصفهان
نشست شورای امنیت ملی آمریکا به ریاست ترامپ درباره جنگ اسرائیل و ایران
اسرائیلی‌ها ممنوع‌الخروج شدند
واکنش بقائی به مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: لطفاً توجیه‌گر تجاوز نشوید!
صدا و سیما: واتساپ را حذف کنید
اطلاعیه رژیم صهیونیستی درباره کاهش زمان هشدار پیش از حملات موشکی ایران
دومین اطلاعیه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران در زمینه سوخت‌
تاریخ اعزام مشمولان اعزامی پایه خدمتی تیر ماه تغییر کرد
انهدام پهپاد انتحاری هاروپ در ملایر
بازگشایی دوطرفه محور هراز
X
آگهی تبلیغاتی