×
سیاسی
شناسه خبر : 42327
تاریخ انتشار :

نورنیوز بررسی کرد؛

انقلاب اسلامی ایران در کجای معادلات جهانی ایستاده است؟

مدل جمهوری اسلامی ایران در مواجهه با امپریالیسم باعث شد که آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه و بلکه در کل جهان به چالش کشیده شوند و نفوذ استراتژیک ایران در منطقه به بزرگترین نگرانی آمریکا و رژیم صهیونیستی تبدیل شده است.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: روز ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ را می‌توان یکی از بی‌بدیل‌ترین لحظات تاریخ بشری دانست. پیروزی انقلاب اسلامی در ایران، نه تنها بساط نظام ستم‌شاهی را در داخل برچید، بلکه دست استکبار جهانی و در رأس آن آمریکا را از کشورمان کوتاه کرد. انقلاب اسلامی و در پی آن استقرار نظام جمهوری اسلامی منجر به تغییرات عمده در تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی شد.

پدیده انقلاب اسلامی مانند نوزادی بوده است که در 40 سال اخیر از یک نهال کوچک به یک درخت تنومند تبدیل شده و همچنان در حال رشد است.

مدل جمهوری اسلامی ایران در مواجهه با امپریالیسم باعث شد که آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه و بلکه در کل جهان به چالش کشیده شوند و نفوذ استراتژیک ایران در منطقه به بزرگترین نگرانی آمریکا و رژیم صهیونیستی تبدیل شده است.

این نفوذ استراتژیک برآمده از ماهیت انقلاب اسلامی است که ملت‌های آزادی‌خواه و ستم‌دیده جهان را به سوی خود جلب می‌کند، زیرا ماهیت این انقلاب مردمی و برآمده از فطرت پاک بشری است، فطرتی که ظلم، تجاوز و آدمکشی را نمی‌پذیرد.

یکی از مهم‌ترین تأثیراتی که انقلاب اسلامی داشته، بر هم زدن موازنه شرق و غرب بود. ما شاهد فروپاشی بلوک شرق به رهبری اتحاد جماهیر شوروی طبق پیش‌بینی امام خمینی (ره) بودیم و در دوره کنونی نیز رهبر انقلاب نوید افول و شکست هیمنه آمریکا را داده‌اند.

به‌رغم تمامی سرمایه‌گذاری‌های نظامی، سیاسی، اقتصادی و جنگ نرم آمریکا در منطقه، رئیس جمهور این کشور اعتراف می‌کند که شکست خورده‌اند و نتوانسته‌اند طرح‌های خود را به اجرا دربیاورند. این انقلاب اسلامی بود که با منطق قوی و تفسیر نوین و متناسب با اقتضای جوامع اسلامی و محیط عربی، گفتمان جدیدی را ارائه کرد و در حال فتح قله‌های استکبار حتی تا عمق اروپا است.

پیش از پیروزی انقلاب اسلامی پرونده فلسطین در حال دفن شدن بود ولی انقلاب اسلامی این معادله را تغییر داد و موضوع فلسطین احیا شد. طرح عجولانه معامله قرن که برای محو و نابودی فلسطین آماده شده به دلیل فراگیر شدن موضوع فلسطین و مقاومت است.

البته غرب و صهیونیسم تلاش کرد تا چهره اسلام را با عملکرد تروریستی داعش، القاعده و جبهة النصره در دید غربی‌ها مخدوش کند ولی فرهنگ و گفتمان انقلاب اسلامی هنوز حاکم است و بیشتر ملت‌های مظلوم و ستم‌دیده با شنیدن پیام انقلاب، شیفته آن می‌شوند.

امروز هم ماشین رسانه‌ای غرب، بی‌امان علیه انقلاب اسلامی و تفکر اسلام ناب فعالیت می‌کند ولی چون منطق انقلاب اسلامی فطری و عقلانی است، این منطق روز به روز در حال گسترش است و در کنار اقتدار و بازدارندگی دفاعی و امنیتی جمهوری اسلامی ایران، به کابوسی برای شیاطین عالم تبدیل شده است.


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پرسپولیس از اولین خرید رسمی خود رونمایی کرد
تیم‌های لیگ نخبگان آسیا در فصل 2025/26
پادشاه عربستان کجاست؟!
ترامپ درباره ایران: وضعیت پیچیده اما قابل حل است
بازگشت شاهزاده آبی: طارمی از سایه به صدر نشست!
وقتی کلارنس سیدورف از فلسفه مربیگری‌اش می‌گوید
مهر تأیید مشروط مجمع بر پالرمو؛ دریچه‌ای به تعامل جهانی؟
رهبر انقلاب اسلامی: امدادگران ما مظهر صفات انسانی و انسان‌دوستی هستند
چند درصد ایرانی‌ها در سال سفر می‌روند؟
قطعی برق؟ نگران نباشید! ایده‌های سرگرم‌کننده برای کودکان
ترامپ با جولانی دیدار کرد/ وقتی تروریست تکفیری جذاب و جنگجو می شود!+ فیلم
برنامه‌ریزی شخصی؛ کلید موفقیت در امتحانات برای هر دانش‌آموز
توفان و رگبار در راه تهران؟ +اطلاعیه هواشناسی
پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم
5 بیماری خطرناک که با «بروکلی» از آن‌ها نجات می‌یابید
خداحافظی پنج بازیکن پرسپولیس در آخرین تمرین فصل
فرهاد مجیدی در آستانه هدایت تیم ملی؟
قیمت دلار، یورو ‌و سایر ارزها امروز 24 اردیبهشت 1404/ کاهش قیمت
راز فرار سارق گردنبند 200 میلیونی فاش شد+فیلم
روایت مشترک تهران ـ مسکو؛ محور جدید همکاری‌های رسانه‌ای
ترامپ: من آماده ام با ایران توافق کنم
ازدواج با نیت توبه؛ تتلو خواستار خطبه عقد توسط رهبر معظم انقلاب شد!
طالبان شطرنج را حرام اعلام کرد!
سینما علیه ترامپ؛ طوفان ستارگان سینمای جهان روی صحنه
جنایت تا آخرین نوزاد؛ وقتی گرسنگی، بمب و بی‌کفنی حلقه محاصره غزه را کامل می‌کنند
کارگردانی که اشک و اسکار آورد؛ بنتون در 92 سالگی رفت
واردات گوشت دیگر اولویت نیست!
پایان شگفت انگیز بورس در آخرین داده هفته!
قیمت سکه و طلا امروز چهارشنبه 24 اردیبهشت ماه 1404+ جدول قیمت
هشدار کم سابقه پلیس در خصوص افزایش حوادث در نقاط حادثه‌خیز کشور
عراقچی: حرف‌های ترامپ فریبکارانه است
وقتی مدارس 6 صبح باز می‌شوند، چرا مجلس نه؟ + فیلم
جعبه سیاه قتل داریوش مهرجویی و همسرش باز شد!
گرانی کتاب؛ واقعیتی تلخ اما قابل مدیریت
قیمت خودرو امروز 24 اردیبهشت 1404 / افت قیمت دلار محصولات داخلی را متأثر کرد.
رفع کمبود شیرخشک؛ شاید وقتی دیگر
داغ‌ترین نقطه ایران کجاست؟
استارلینک وارد عربستان شد؛ اینترنت ماهواره‌ای در دل صحرا
پوستر باشگاه استقلال برای دیدار حساس فردا برابر سپاهان
حکم عاملان سرقت مرگبار از دانشجوی دانشگاه تهران تایید شد!
صداوسیما حامی پروپاقرص پایتخت 8!
سومین حمله موشکی یمن به سرزمین های اشغالی
تغییر ساعت ادارات، تاثیری در کاهش مصرف برق داشته؟
نشست ایران و سه کشور اروپایی در استانبول
سازمان غذا و دارو: داروهای بی‌کیفیت از بازار جمع‌آوری خواهند شد
جزییات پرداخت وام کم بهره به فرهنگیان بازنشسته از خرداد 1404+لینک ثبت نام
واکنش سردار آزمون به ویدئوی تقطیع‌شده جنجالی: فقط ایران!
گرد و غبار از عراق تا تبریز؛ وضعیت قرمز است + ویدیو
پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا
تیم آینده سردار آزمون و واکنش باشگاه اماراتی
X
آگهی تبلیغاتی