×
اقتصادی
شناسه خبر : 42179
تاریخ انتشار :

نورمعاون نظارت مالی و خزانه‌داری کشور اعلام کرد:

فروش دارایی دولت برای جبران درآمدهای نفتی صحت ندارد

از آنجاکه دولت درآمد نفتی ندارد می‌خواهد برای جبران دارایی خود را بفروشد" صحت ندارد و هدف یافتن بهترین راه برای بهینه‌سازی از دارایی‌هاست.

 به گزارش نورنیوز- سید رحمت اله اکرمی امروز (شنبه) در سومین نشست هم‌اندیشی صاحب‌نظران جوان اقتصادی با وزیر امور اقتصادی و دارایی که با موضوع مولدسازی دارایی‌های دولت برگزار شد، با تاکید بر اینکه در کشور از دارایی‌های دولت به درستی استفاده نمی‌شود، اظهار کرد: برای استفاده بهینه از دارایی‌های دولت باید قدم‌هایی برداریم. هدف مولدسازی، استفاده درست از دارایی‌های دولت است. وی با بیان اینکه باید دارایی‌های دولت احصاء شود، گفت: سپس ارزیابی کنیم که قیمت دارایی‌ها چقدر است و قیمت‌گذاری دارایی دولت مساله‌ای جدی در کشور است. باید بدون اینکه هزینه زیادی پرداخت شود یک ارزیابی علمی و واقعی از قیمت دارایی‌های دولت انجام شود.

معاون نظارت مالی و خزانه‌داری کل کشور با تاکید بر اینکه دارایی‌ها باید به اموال مورد نیاز و اموال مازاد تقسیم شوند، ادامه داد: گفته می‌شود از آنجاکه دولت درآمد نفتی ندارد می‌خواهد برای جبران، دارایی خود را بفروشد که این موضوع صحت ندارد و هدف یافتن بهترین راه بهینه‌سازی از دارایی‌هاست. اکرمی با بیان اینکه باید ثروت راکد به ثروت زاینده تبدیل شود، گفت: هدف این نیست که دارایی‌های دولت را به هر قیمتی بفروشیم. اموال دولتی از حیث مالکیت پراکنده است در ادامه مراسم، دادگر - مدیرکل اموال دولتی و اوراق بهادار وزارت اقتصاد با بیان این که در مولد سازی اموال دولت،اموال باید به سرمایه‌گذاری تبدیل شود، گفت: در کشور ما اموال دولتی از حیث مالکیت بسیار پراکنده است.

همچنین تصمیم گیری اداره اموال دولتی یکپارچه نیست. وی ادامه داد: بر این اساس اموالی که در سبد دولت برای مولدسازی باقی می‌ماند اموالی است که در اختیار وزارتخانه‌ها و موسسات دولتی قرار دارد که بالاترین مقام دستگاه باید درمورد اموال تصمیم بگیرد. ثبت ۸۶ هزار ملک فاقد سند مدیرکل اموال دولتی و اوراق بهادار ادامه داد: بعد از آنکه اموالی توسط بالاترین مقام یک دستگاه مازاد شناخته شد برای آن پرونده تشکیل می‌شود و بعد از طی یک بروکراسی عظیم مصوبه صادر خواهد شد. به همین دلیل معمولا بودجه محقق نمی‌شود، زیرا سال مالی به پایان می‌رسد. به گفته دادگر، ٨٦ هزار ملک در سامانه سادا ثبت شده است که فاقد سند هستند.

وی با بیان اینکه نگهداری از دارایی بسیار مهم است، افزود: باید دستورالعمل‌هایی برای فروش و اجاره تدوین کنیم. معنای مولدسازی این نیست که از روز اول از آن درآمدزایی کنیم. نظر اقتصاددانان جوان در مورد مولدسازی در ادامه این مراسم، اقتصاددانان جوان که از دانشجویان و فارغ التحصیلان مقاطع مختلف دکتری و کارشناسی ارشد از دانشگاه های مختلف بودند نظرات و سوالات خود را درمورد مولدسازی دارایی های دولت اعلام کردند. بر اساس نظرات آنها، شناسایی اموال دولت از طریق قبوض آب و برق امکان پذیر است و در ابتدا باید بررسی کرد منشأ دارایی راکد و کم بازده دولت کجاست.

آنها همچنین معتقدند که مولدسازی بسیار سخت بوده و در این میان بحث اعتمادسازی بسیار مهم است و مردن باید بدانند هدف واقعی مولدسازی چیست. به اعتقاد اقتصاددانان، چاره این کار بازار سرمایه است اما در بدنه دولت نیاز به مدیرانی است که جسارت ورود به بازار سرمایه را داشته باشند. از سوی دیگر نباید درآمد حاصل از مولدسازی را به هزینه‌های جاری اختصاص داد.

ادامه دارد...


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
آنتن‌دهی ضعیف در جاده‌ها و روستاها، محور اصلی سوالات نمایندگان از وزیر ارتباطات
کدام استان‌ها روز چهارشنبه تعطیل شدند؟
پادشاه اردن هشدار داد: خطر شعله‌ور شدن درگیری بزرگ‌تر در منطقه وجود دارد
بارگذاری فیش حقوقی تیر ماه بازنشستگان کشوری
رشد چشمگیر تردد مسافران از مرزهای چذابه و شلمچه نسبت به سال‌های گذشته
جنگ 12 روزه در سریال‌های تلویزیونی قاب بندی می شود
پشت پرده خاموشی هم زمان تلویزیون‌های «اسنوا» و «دوو»
عضو شورای شهر: بعد از خروج اتباع از کشور، نیروهای پاکبان 80 درصد کاهش داشتند!
شمار شهدای غزه از 60 هزار نفر فراتر رفت
پایتخت چین در تسخیر سیل +فیلم
بورس در بحران؛ درمان مقطعی یا اصلاح بنیادین؟
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 7 مرداد 1404 + جدول قیمت‌ها
رمز گشایی از جنایت هولناک در بولوار فرهنگ مشهد
مجوز واردات سگ و گربه صادر شد؛ کالاهای اساسی زندگی انسان‌ها همچنان در صف!
چرایی تأخیر در صدور فیش حقوق بازنشستگان!
وقتی تلویزیون دیگر منبع خبر نیست!؛ گزارش یک افول بی سابقه
قیمت دلار و سایر ارز ها امروز سه‌شنبه 7 مرداد 1404 + جدول قیمت‌ها
ترامپ در حضور نخست‌وزیر انگلیس: شهردار لندن انسان ناخوشایندی است! +فیلم
جمهوری اسلامی استحکام بی‌نظیر پایه‌های نظام و کشور خود را به دنیا نشان داد+ فیلم کامل
پرتاب یک بمب دست‌ساز به داخل کابین یک خودروی نظامی اسرائیلی+ ویدیو
«رفع محاصره غزه»؛ شرط جدید مجلس برای مذاکره با غرب
سرگردانی بازنشستگان نیروهای مسلح برای دریافت کارت حساب پشتیبان
خدمات‌رسانی مواکب اربعین در مرز خسروی از 10 مرداد آغاز می‌شود
وزن سنگین سیاست
نوراینفو | نبرد خاموش با ناتوی اطلاعاتی در جنگ تحمیلی 12 روزه
ابعاد طرح کریدور داوود
تغییر نام 9 معبر به نام شهدای اقتدار
زلزله مدیریتی در استقلال؛ یک عضو دیگر از هیئت مدیره رفتنی شد
نقد درون‌ گفتمانی در حکمرانی
مرکز فرماندهی راهبردی؛ موتور آینده حکمرانی پسا جنگ
هشدار موج گرمای شدید در تهران؛ دما از مرز 40 درجه هم می‌گذرد
آخرین تحولات مربوط به انتقال پایتخت + فیلم
وزیر خارجه پاکستان: هیچ برنامه‌ای برای به رسمیت شناختن اسرائیل نداریم
سرلشکر موسوی: به قول‌های آمریکا و اسرائیل اعتماد نداریم
قیمت خودرو امروز سه‌شنبه 7 مرداد 1404+ جدول قیمت‌ها
بازگشت از عفو تا چوبه‌دار؛ فرجام تلخی که یک تروریست برای خود رقم زد
مراسم چهلمین روز شهادت حاج رمضان امروز با مداحی هلالی، پویانفر و نوشه‌ور برگزار می‌شود
اولین فیلم از آغاز حمله تروریست‌ها به دادگستری زاهدان منتشر شد +عکس
بی‌سیاستی مزمن درمورد مهاجران افغانستانی
آخرین خواهش الهه حسین‌نژاد از قاتلش چه بود؟ +عکس و جزئیات جدید از پرونده
مجلس به وزیر ارشاد کارت زرد داد!
تاکنون بیش از یک میلیون نفر در سامانه سماح ثبت‌نام کرده‌اند +لینک‌سایت
نوراینفو | چگونه هنگام قطع برق از سوختن لوازم منزل‌مان جلوگیری کنیم؟
خواهر رهبر کره شمالی: تلاش برای خلع سلاح هسته‌ای ما خنده‌دار است!
دوفوریتی | چرا بی‌آب و بی‌برق و بی‌انرژی شدیم؟
اولین حضور سرژ اوریه در ترکیب پرسپولیس +عکس
سرنشینان کشتی حنظله اعتصاب غذا کردند
کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی آموزش و پرورش از دیروز منتشر شده است +جزئیات
تیراندازی مرگبار در منهتن 5 کشته از جمله یک افسر پلیس برجای گذاشت
لرزه بر موازنه دیپلماتیک! +فیلم
X
آگهی تبلیغاتی