×
اقتصادی
شناسه خبر : 42179
تاریخ انتشار :

نورمعاون نظارت مالی و خزانه‌داری کشور اعلام کرد:

فروش دارایی دولت برای جبران درآمدهای نفتی صحت ندارد

از آنجاکه دولت درآمد نفتی ندارد می‌خواهد برای جبران دارایی خود را بفروشد" صحت ندارد و هدف یافتن بهترین راه برای بهینه‌سازی از دارایی‌هاست.

 به گزارش نورنیوز- سید رحمت اله اکرمی امروز (شنبه) در سومین نشست هم‌اندیشی صاحب‌نظران جوان اقتصادی با وزیر امور اقتصادی و دارایی که با موضوع مولدسازی دارایی‌های دولت برگزار شد، با تاکید بر اینکه در کشور از دارایی‌های دولت به درستی استفاده نمی‌شود، اظهار کرد: برای استفاده بهینه از دارایی‌های دولت باید قدم‌هایی برداریم. هدف مولدسازی، استفاده درست از دارایی‌های دولت است. وی با بیان اینکه باید دارایی‌های دولت احصاء شود، گفت: سپس ارزیابی کنیم که قیمت دارایی‌ها چقدر است و قیمت‌گذاری دارایی دولت مساله‌ای جدی در کشور است. باید بدون اینکه هزینه زیادی پرداخت شود یک ارزیابی علمی و واقعی از قیمت دارایی‌های دولت انجام شود.

معاون نظارت مالی و خزانه‌داری کل کشور با تاکید بر اینکه دارایی‌ها باید به اموال مورد نیاز و اموال مازاد تقسیم شوند، ادامه داد: گفته می‌شود از آنجاکه دولت درآمد نفتی ندارد می‌خواهد برای جبران، دارایی خود را بفروشد که این موضوع صحت ندارد و هدف یافتن بهترین راه بهینه‌سازی از دارایی‌هاست. اکرمی با بیان اینکه باید ثروت راکد به ثروت زاینده تبدیل شود، گفت: هدف این نیست که دارایی‌های دولت را به هر قیمتی بفروشیم. اموال دولتی از حیث مالکیت پراکنده است در ادامه مراسم، دادگر - مدیرکل اموال دولتی و اوراق بهادار وزارت اقتصاد با بیان این که در مولد سازی اموال دولت،اموال باید به سرمایه‌گذاری تبدیل شود، گفت: در کشور ما اموال دولتی از حیث مالکیت بسیار پراکنده است.

همچنین تصمیم گیری اداره اموال دولتی یکپارچه نیست. وی ادامه داد: بر این اساس اموالی که در سبد دولت برای مولدسازی باقی می‌ماند اموالی است که در اختیار وزارتخانه‌ها و موسسات دولتی قرار دارد که بالاترین مقام دستگاه باید درمورد اموال تصمیم بگیرد. ثبت ۸۶ هزار ملک فاقد سند مدیرکل اموال دولتی و اوراق بهادار ادامه داد: بعد از آنکه اموالی توسط بالاترین مقام یک دستگاه مازاد شناخته شد برای آن پرونده تشکیل می‌شود و بعد از طی یک بروکراسی عظیم مصوبه صادر خواهد شد. به همین دلیل معمولا بودجه محقق نمی‌شود، زیرا سال مالی به پایان می‌رسد. به گفته دادگر، ٨٦ هزار ملک در سامانه سادا ثبت شده است که فاقد سند هستند.

وی با بیان اینکه نگهداری از دارایی بسیار مهم است، افزود: باید دستورالعمل‌هایی برای فروش و اجاره تدوین کنیم. معنای مولدسازی این نیست که از روز اول از آن درآمدزایی کنیم. نظر اقتصاددانان جوان در مورد مولدسازی در ادامه این مراسم، اقتصاددانان جوان که از دانشجویان و فارغ التحصیلان مقاطع مختلف دکتری و کارشناسی ارشد از دانشگاه های مختلف بودند نظرات و سوالات خود را درمورد مولدسازی دارایی های دولت اعلام کردند. بر اساس نظرات آنها، شناسایی اموال دولت از طریق قبوض آب و برق امکان پذیر است و در ابتدا باید بررسی کرد منشأ دارایی راکد و کم بازده دولت کجاست.

آنها همچنین معتقدند که مولدسازی بسیار سخت بوده و در این میان بحث اعتمادسازی بسیار مهم است و مردن باید بدانند هدف واقعی مولدسازی چیست. به اعتقاد اقتصاددانان، چاره این کار بازار سرمایه است اما در بدنه دولت نیاز به مدیرانی است که جسارت ورود به بازار سرمایه را داشته باشند. از سوی دیگر نباید درآمد حاصل از مولدسازی را به هزینه‌های جاری اختصاص داد.

ادامه دارد...


ایسنا
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
قایدی گل زد و پاس گل داد ، اما دلش در بندر شهید رجایی بود+ فیلم
جنگ ستاره‌ها در فینال آسیا؛تاریخ آسیا در دستان عربستان یا ژاپن؟
11 استان درگیر طوفان و رگبار و صاعقه می شوند
بلایی که جنگ تجاری ترامپ بر سر اپل آورد!
باوارایی ها در لحظات آخر پیروزی را با تساوی عوض کردند/قهرمانی یک هفته عقب افتا
ثبت نام تاکسی‌های برقی با تسهیلات ویژه در تهران
خشونت خیابانی مجدد علیه یک دختر جوان + فیلم
اعلام جزییات و زمان ثبت نام وام 400 میلیونی ودیعه مسکن
پشت پرده انتشار خبر دپوی ماده منفجره در بندر شهید رجایی
افزایش بی‌سابقه بودجه آموزش و پرورش + فیلم
نجات دو توله پلنگ در معرض انقراض
از خیابان تا بازداشتگاه؛ زورگیران تلفن‌قاپ در تله پلیس! + فیلم لحظه دستگیری
آلودگی در مرز هشدار؛ خوزستان قربانی مدیریت فرسوده
آخرین جزئیات آتش‌سوزی گسترده در اراضی اشغالی/ آتش‌ دست از سر اسرائیلی‌ها برنمی‌دارد +فیلم
خبر رفع محدودیت چت جی پی تی درست است ؟
لحظات دلهره آور از غرق یک خودرو در سیل اخیر ارومیه! + فیلم
درخشش ساحلی‌ بازان ایران؛ برد پرگل مقابل پاراگوئه در جام جهانی + خلاصه بازی
2 برابر دنیا مصرف می‌کنیم؛ آیا وقت تغییر نرسیده؟
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (23)«استهبان»
خانه جدید سیاه پوش شد؛ قتل دردناک پسر توسط پدر!
وداع در میانه وداع؛ سقوط مرگبار صاعقه در مراسم خاکسپاری
لحظه دلهره آور انفجار زیر بالگرد هلال احمر در بندر شهید رجایى +فیلم
قیمت طلا، سکه، دلار و سایر ارزها امروز 13 اردیبهشت 1404/افزایش چشمگیر قیمت ها
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ دیه جان‌باختگان و خسارت 400 خودرو پرداخت شد
فدراسیون در مورد جشن قهرمانی تراکتور چه زمانی تصمیم می گیرد؟
حادثه ای مرگبار با 7 کشته در ینگه دنیا +فیلم
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (22)«اسکو»
عملیات یمن با موشک بالستیک هایپرسونیک به یافای اشغالی +فیلم
احتمال وقوع زلزله 7 ریشتری جدی است؛زمین زیر پا ناآرام است
تروریست بمب گذار در انفجار بمب کشته شد
مصرف برق محدود شد!
کلید اولیه کنکور 1404 کی منتشر می شود؟
نورنما | برخورد قاطع پلیس با راننده تبریزی که در فضای مجازی ترند شد
تخلف کالابرگی با طعم پنیر پیتزا! +فیلم
واژگونی جرثقیل 40 تنی نفس‌ها را درسینه حبس کرد!
قیمت خودرو امروز 13 اردیبهشت 1404 /بی ثباتی در قیمت‌ها
بانک رفاه کارگران اعلام کرد؛ جزییات ارائه کارت‌های رفاهی تا 300 میلیون تومان به کارگران
اصلاحات بزرگ در نظام آموزش؛ آیین‌نامه جدید رتبه‌بندی در راه است
آموزش و پرورش نیرو می‌گیرد؛ ثبت‌نام آزمون استخدامی بزودی!
حماسه سازی دختر پولادین ایرانی در آوردگاه پرو
ویدیو تکان دهنده جدید از شدت انفجار در بندر شهید رجایی
جزییات ارائه تسهیلات برای اخذ معاینه‌فنی موتورسیکلت‌
ساحلی بازان ایران امروز برای شکار پاراگوئه به میدان می‌روند
افشای جزییات زندگی بیل گیتس میلیاردر آمریکایی از سوی دخترش
جزئیات پر دردسر/مهمترین موارد اختلافی ایران و آمریکا برای رسیدن به توافق چیست؟
صندوق بازنشستگی از ارائه تسهیلات رفاهی جدید به بازنشستگان خبر داد
تغییر ساعت کاری ادارات قطعی شد+ فیلم
آرزوی. ترامپ برای پاپ شدن محقق شد!
آتش در میانه جنگ و جشن
فرصت دوباره ایران‌خودرو برای وکالتی‌ها؛ پیش‌فروش با تحویل پاییز 1404+جزییات و لینک ثبت نام
X
آگهی تبلیغاتی