×
سیاسی
شناسه خبر : 42134
تاریخ انتشار :

شیخ نعیم قاسم: حزب‌الله به دولت لبنان رای اعتماد خواهد داد/ معامله قرن مُرده به دنیا آمد

شیخ نعیم قاسم خاطر نشان کرد مقاومت توانست بزرگترین دستاورد را طی یکصد سال اخیر با شکست اسرائیل و بیرون راندن آن از خاک لبنان با خفت و خواری محقق کند و البته در جنگ‌های متعدد بر این رژیم پیروز شود.

به گزارش نورنیوز به نقل از شبکه المنار،شیخ نعیم قاسم خاطر نشان کرد مقاومت توانست بزرگترین دستاورد را طی یکصد سال اخیر با شکست اسرائیل و بیرون راندن آن از خاک لبنان با خفت و خواری محقق کند و البته در جنگ‌های متعدد بر این رژیم پیروز شود. وی اظهار داشت آمریکا سردمدار فتنه و اشغالگری است نه حامی صلح، آمریکا سردمدار ظلم و ستم در جهان است. هر جایی که آمریکا حضور داشته، در آنجا مشکلات وجود دارد و اوضاع پیچیده می‌شود و تنها مکانی که به طور نسبی ثبات دارد، جایی است که آمریکا از آن بیرون رانده شود.

به همین خاطر ما ضروری می‌دانیم که مردم خطر آمریکای ظالم را درک کنند. بیشتر بخوانید یادداشت| نقشه راه دولت لبنان و مانع‌تراشی‌های بین‌المللی شیخ نعیم قاسم درباره توطئه شوم آمریکا علیه مسئله فلسطین با عنوان معامله قرن گفت معامله قرن مرده به دنیا آمده و قابلیت حیات ندارد، اگر برای مقابله با این طرح فریاد می‌زنیم، باید نتایج و تاثیرات منفی آن در سطح فرهنگی و فکری را کاهش دهیم و مانع آن شویم، چرا که در سطح عملی هیچ طرفی موافق این طرحی نیست که قابلیت حیات داشته باشد،‌از نظر ما تنها راه حل، مقاومت است.

معاون سید حسن نصرالله در خصوص مسائل داخلی لبنان هم ابراز عقیده کرد بیانیه وزارتی، نقشه راه کاملا مناسبی برای پروژه نجات است که دولت باید برای آن فعالیت کند. وی افزود حزب الله قطعا به این دولت رای اعتماد خواهد داد،‌زیرا شایستگی آن را دارد که به آن فرصت داده شود، چرا که افراد شایسته در آن حضور دارند و آرمان‌هایی دارند، ما کاملا می‌دانیم که انباشت بحران‌ها در طول 30 سال امروز به حالت انفجار رسیده است که نمی‌توان طی چند روز یا چند هفته آن را حل و فصل کرد، به همین سبب ما باید منتظر بمانیم و به دولت فرصت دهیم.

شیخ نعیم قاسم از دولت خواست در خصوص تهیه و تصویب طرح‌ها و پروژه‌هایی که به شکل اساسی به وضعیت مالی، اقتصادی و اجتماعی می‌پردازد، گام بردارد تا مردم برخی از دستاوردها را به عنوان مقدمه‌ای در راستای یک دیدگاه استراتژیک در این کشور ببینند. تاکید شورای عالی دفاعی لبنان بر افزایش تلاش‌های دستگاه‌های امنیتی شورای عالی دفاعی لبنان در بیانیه‌ای پس از نشست خود در کاخ بعبدا به ریاست میشل عون رئیس جمهور لبنان بر تشدید تلاش‌های دستگاه‌های امنیتی و نظامی تاکید کرد.

شورای عالی دفاعی لبنان نشست خود را به ریاست میشل عون رئیس جمهور این کشور در کاخ بعبدا برگزار کرد که در پایان این نشست در بیانیه‌ای اعلام کرد پس از آنکه فرماندهان دستگاه‌های امنیتی، آمار و اطلاعات موجود نزد خود را ارائه کردند، تصمیم گرفته شد تا تلاش‌های هماهنگی میان دستگاه‌های مختلف نظامی و امنیتی برای برقراری ثبات در جای جای کشور و مقابله پیشدستانه با حوادث تخریبی برای مهار آن افزایش یابد.

در این بیانیه آمده است رئیس جمهور عون در ابتدای این نشست در سخنان کوتاهی به حوادث اخیری که از هنگام برگزاری نشست امنیتی قبلی رخ داد، پرداخت و بر اهمیت مهار اوضاع امنیتی برای حفظ ثبات و آرامش داخلی از یک سو و عدم کوتاهی در برابر هرگونه تلاش برای خدشه وارد کردن به اقتدار کشور و موسسات و نهادهای رسمی آن تاکید کرد. این بیانیه افزود : حسان دیاب نخست وزیر هم از دستگاه‌های امنیتی و قضایی خواست با یکدیگر برای اتخاذ تدابیر لازم علیه متخلفان همکاری کرده و قوانین و مقررات را اجرا کنند.


تسنیم
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مخالفت ایران و روسیه با تمدید مهلت مکانیسم ماشه + فیلم
سرویس اطلاعات روسیه: آمریکا و انگلیس به‌دنبال جایگزین زلنسکی هستند
محکومیت عبدالرضا داوری به 6 ماه حبس
7 هزار میلیارد تومان اعتبار برای افزایش ظرفیت انتقال آب به تهران و کرج
فردا صبح در تبریز صدای انفجار شنیده می‌شود
پلمب یک استخر پس از مسمومیت 15 نوجوان همدانی
حمله موشکی بالستیک فراصوت نیروهای مسلح یمن به فرودگاه اللد اسرائیل
دومین لژیونر والیبال ایران در راه ایتالیا
مسابقات رنکینگ جهانی اسکواش؛ اعتمادپور به مدال طلا رسید
تشدید اعتراضات علیه کشتی‌های کروز اسرائیلی در یونان
وزارت کشور متولی مجوزدهی به تاکسی‌های اینترنتی شد
از سرگیری پروازهای مستقیم مسافربری بین روسیه و کره شمالی بعد از 35 سال.
افشای محتوای خصوصی کاربران در گروه‌های تلگرام، خشم کاربران چینی را برانگیخت
عمل جراحی موفق جداسازی دوقلوهای به‌هم‌چسبیده در عربستان +فیلم
گونه‌ای نادر از بارناکل حفار در خلیج فارس کشف شد
ادعای مضحک و عجیب ترامپ درباره اوضاع غزه
تهیه‌کننده «دیالوگ» با قید وثیقه آزاد شد
نخستین دیدار مقامات ناسا و نیروی فضایی روسیه پس از 7 سال
سیاست‌نامه | رمزگشایی از بیانیه 191 کنشگر درباره ایران پساجنگ
عراقچی فردا به تاجیکستان می‌رود
هشدار اقتصاددانان؛ حذف صفرها بدون ثبات، تورم را تکرار می‌کند
سایپا تا 15 شهریور باید خودروهای ناقص کامل کرده و تحویل دهد
آغاز توزیع «دیبا کارت اعتباری» ویژه خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران
ناتوانی غرب در عدم اجرای قوانین بین‌المللی در قبال رژیم صهیونیستی
نشاط ملی با تعطیلات تابستانی ایجاد می‌شود اگر...
دفاع 12 روزه، مرصاد دوم در نبرد منطقه‌ای
افشای طرح‌های جدید ارتش اسرائیل برای تشدید حملات به نوار غزه
وزیر جهاد کشاورزی: تخصیص ارز ترجیحی 28500 تومانی به کالاهای اساسی ادامه دارد
مسدود شدن تونل توحید تهران از ساعت 24 امشب + مسیرهای جایگزین
رئیس‌جمهور به وزارت بهداشت و معاونت علمی رفت
مهاجرانی: تعطیلی یک هفته‌ای فردا در دولت تعیین تکلیف می‌شود
استقلال با آدان گلر اسپانایی به توافق رسید
پیش‌فروش بلیت پروازهای اربعین 1404 از فردا آغاز می‌شود
بازگشت مسعود ریگی به فجر سپاسی با قراردادی یک‌ساله
نمایش ارسال کمک ها به غزه با فشارهای مقاومت اشغالگران
رئیس مجلس در نشست ژنو: جنایات رژیم صهیونیستی کابوسی وحشتناک و تهدیدی جهانی است
وزیر امور خارجه: برنامه مذاکره ای هنوز تعیین نشده است
آنتن‌دهی ضعیف در جاده‌ها و روستاها، محور اصلی سوالات نمایندگان از وزیر ارتباطات
کدام استان‌ها فردا چهارشنبه تعطیل شدند؟
پادشاه اردن هشدار داد: خطر شعله‌ور شدن درگیری بزرگ‌تر در منطقه وجود دارد
بارگذاری فیش حقوقی تیر ماه بازنشستگان کشوری
رشد چشمگیر تردد مسافران از مرزهای چذابه و شلمچه نسبت به سال‌های گذشته
جنگ 12 روزه در سریال‌های تلویزیونی قاب بندی می شود
پشت پرده خاموشی هم زمان تلویزیون‌های «اسنوا» و «دوو»
عضو شورای شهر: بعد از خروج اتباع از کشور، نیروهای پاکبان 80 درصد کاهش داشتند!
شمار شهدای غزه از 60 هزار نفر فراتر رفت
پایتخت چین در تسخیر سیل +فیلم
گزارش تصویری | مراسم بزرگداشت شهدای جنگ تحمیلی 12 روزه
بورس در بحران؛ درمان مقطعی یا اصلاح بنیادین؟
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 7 مرداد 1404 + جدول قیمت‌ها
X
آگهی تبلیغاتی